Jim, miért, nem gáz a kép - a beolvasó kispapáknak meg biztos bejön
, Martin meg cuki, szerintem ennyi szín belefér fiúknak is.
különben is, Esztert már rózsaszínben is nézték fiúnak
Pumperka, na igen, ebben a fázisban még én is csíptem a sulit - a csomagolásnál .....
aztán majd jövő héten....vagy ők szeretik?
Zsu, nekünk református lesz, de egy szót nem szóltak ruhaszínekről... elég liberálisak. szerintem csak szokás a fehér kétlem, hogy kötelező lenne. Mondjuk lehet, egy fekete cucctól néznének...
Eszternek olyan gyönyörű rucija van, majd vasárnap lesz a kereszetelő, csinálok képeket. még fehér kis cipőt is találtam neki hozzá
hajja, csak irigykedve olvasom a nagyétkű bébik sztorijait.....Eszter még semmit nem akart kivenni a kezemből...na jó a telefonomat azt mindig. meg mostanában a fogkefémet szereti rágcsálni, de kaját....
viszont Szilvánusz ! egyre gyanúsabb, hogy holnap nem tudunk menni, mert Eszter még mindig tiszta takony, nem akarok senkit veszélyeztetni. nem tudom, hogy mennyire fertőző, de lehet, hogy Eszter is szomszéd kislánytól kapta el, akinek múlt héten volt, szóval .....
most akkor mi volt Kaviccsal, miután kijelentkezett elkezdték üldözni (mármint jó értelem, hogy jöjjön vissza???)
én is sajnálom. mondjuk az nekem fura volt hogy pl a nevét soha nem akarta elárulni