Új privát üzeneted érkezett!

Várom, hogy ébredjen mazsola, és megyünk a dolgozóba!
:D :D

Hozzátáplálással kapcsolatosan kérdeznék v.mit:
Ti hogyan kezdtétek???
Először a főzelékkel, v. gyümivel???
És ha adok neki egy pár hapit, utánna legyen szopi, v. előtte????
:shock: :shock:

Pepike!
Juditk, és Zsu nagyon ügyik voltak, és már leírták neked a receptet!
Ez tényleg egyszerű, nem kínlódós, és iszonyat fincsi! :wink:
Vendég

Jó reggelt!

Jim
Nagyon rossz ez a sorozat! +++++++++ jöjjön már valami jobb!!!!!!! Mi lett az eredmény?

Eszterxx
Együttérzek veled....lelkiekben veled vagyok....

Kép
Kép
tündérmanó27

jó reggelt!

Jimm szomorúan olvasom amit írsz!!!!
Mi lett az eredmény???
Tudok segíteni valamit??????
Szólj légyszi!

köszi Márti, kipróbálom.Jó munkát!

pepike

Kép

Kép
pepike

Eszterxx, veled vagyunk :cry: :!:

Anna, megadnád a számodat priviben?

Jim, mi lett a pisi eredménye? Tudtál utána kicsit aludni?

JuditK, Szegény Nimike! :cry: Majd hívlak téged is.

Márti, szerintem gyümivel kell kezdeni, és eleinte először szopi, utána a más.

Ismét rohanok, kelnek a gyerekek.. :wink:
Vendég

Eszterxx!
++++++++++++

JIm!
++++++++++++
Megvan az eredmény?

Márti!
Szerintem gyümivel kezdj és szopi után, hogy elválasztódás legyen és ne elválasztás. :wink:

Nah ma éjszaka már egyszer felkelt a fiam szopiért, talán mostmár kell neki a tejem jobban, csak mostanra jól megcsappant. Szerintetek véletlen, hogy pont ezekben a napokban nem kelt fel enni éjjel? :shock:
Azért még a mensi nem múlt el, csak már gyengült, bár ahhoz képest, hogy 5. nap, van rendesen. :shock:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Gyerekek, sürgősen kellene nekem itt Budakeszin egy nőgyógyász! szerintetek van? Neten nem találok. Jánosba nem megyek és ha már magán nem akarok Pestre bemenni!

Nagyon gáz, nem is tudom leírjam -e. Robit elküldték tegnap, hogy miért nem jött ki hozzám az ügyeletes körzeti, kutya kötelessége lett volna, de akkor vigyen be. Éjjel 1-kor Martin, Milán pizsomástól autóba be, irány az urológia. Hihetetlen seggfej orvost fogtam ki, olyan szinten felhúzott, hogy sírvafakadtam! Egy vetkőzőfülkébe :!: küldött be pisilni egy üveggel. Még jó, hogy nem pisiltem le magam. Elküldött a sunyiba, hogy a homeót kenjem a hajamra. Meg se vizsgált! Pisi alapján (3 kereszt) Zinatot írt fel, amitől 4-kor el tudtam aludni. Amúgy Martin felébredt a kocsiban, így még útközben szoptattam is. Viszont a vesém még mindig fáj és sűrű barnás véres a pisim, önvizsgálat.....a hüvelyemből jön.......szóval lehet tök más bajom, nőgyógyi kellene.
Vendég

Jim!

Mi van veled??Eredmény????

Márti!

Én is először a gyümivel kezdtem...1-2 napig szopi után,aztán 1-2 napig szopi előtt és ma már kiváltottuk egy szopit a gyümivel tízóraira.De én nem kanalanként növeltem az adagot naponta...Olika elsőre már egy egész üveggel bevágott,nem volt ismeretlen, a srácaim is ilyen nagy evők voltak.És azonnal tudott Oli kanállal enni(csodagyerek :lol: :lol: :lol: )
És már az uzsonnai evést is kiváltottuk tejpéppel..még így is 4x szopi,nekem ez így tök jó.Kicsit tudok tőle függetlenedni és neki is jó így :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Mindenkinek:

Kép

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Jim!

Dr Horváth Attila
Budakeszi Knáb J. u. 31.
23/451-798
30/970-4934

nőgyógyászati magánrendelő

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Kacika,
pü ment!

Jim,
komolyan annyira sajnálom, hogy ez van veled! Remélem mostmár csak kijössz belőle!!!!!

Eszterxx,
gondolok rád én is!!!!!

Képzeljétek, tegnap nyomtuk ezerrel ebéd után desszertként a túrórudit, Panyó úgy elkezdett kapadozni, mikor meglátta!!! VAgy a csörgős papír jött be neki, vagy télleg rudesz kellett volna, nemtom! Szóval megsajnáltam és kapott egy Hipp bébikekszet nasiként! Aztán gyorsan megbántam, mert gondolom van benne glutén!!!
Hogy van ez? Most olyan pépet kap, ami gluténmentes, de pl a teljeskiőrlésű ganonás üveges gyümikben is van, nem? Akkor azt mért lehet már 4hótól? És mikortól kaphat gluténes kajcsit? (vettem egy gabonapépet, arra is 6hó van ráírva!, és tök jó lenne, mert azt lehet "hivatalosan" is tejcsivel keverni, mert most csak illegálisan kommandózok a vízzel elkészíthetőkkel!)

Megvalami: ugye állítható a kiságy magassága, gondolom, mint legtöbbünknél...ti mikor teszitek lejjebbre? mert nálunk még a legfelsőn van, de indőnként már azon agyalok, ki ne pottyantjon valahogy a kis ficánka. Néha nagy lazán feldobja kezét-lábát az ágy szélére, mint a nagyok, szal lehet lejjebb kéne már ereszteni..

KépKép
kmanna

Kmanna!
Mi most fogunk váltani rácsos ágyra a bölcsőről. (nem pici a bölcső, deIdeje már. :oops: )
És már egyértelmű, hogy középső állásba rakom a fekvőfelületet. :wink:

Nem a bébiételgyártók, hanem szoptatási tanácsadók, gasztroenterológusok, WHO, szerint a gluténtartalmú ételeket 6 hónapos kortól javasolják. Ha van a családban lisztérzékeny inkább 8 hónapos kortól. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Kép

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Kép

Az ideális valahogy ez lenne!

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Gluténmentes gabona a rizs a kukorica, szóval házilag ezekkel érdemes sűríteni a gyümölcsöt a nagyobb étvágyú energiaigényű babáknak, esetleg rosszabbul gyarapodó babáknak. Bár szerintem ők csak olyan fajták, nem hiszem, hogy rizs után ácsingóznak. :D

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Jim!
Már csak ez hiányzott!!!Nagyon sajnállak!!!
Éjszaka két gyerekkel utazni az orvoshoz :shock: Rossz hogy nincs senki aki ilyenkor vigyázna a rájuk...Nekünk sincs...

Kacika, Kmanna!
Részemről a tali lefújva: Levi láza éjszaka 39,8 volt, most meg 39,9. a világon semmi tünete nincs, nem fáj semmije, nem hány, nincs hasmenés, nem taknyos, nem köhög. Kétségbe vagyok esve, ma megyünk a dokihoz...Nem tudom jobban lesz-e de megfertőzni nem akarunk benneteket. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Szóval Jim, Pepike nekünk is folytatódik a pechsororozat....
Akit esetleg érdekel ez a betegsége Nimónak
http://www.webbeteg.hu/index.php?page=n ... lis-reflux

0Bea!
Nimónak minden nap van széklete, teljesen normális. Sőt egy nap minimum 2x. Független attól hogy mit eszik...Néha hasmenése van...(vírus, antibiotikum miatt). Mi most évekig is szedhetjük a vizelet fertőtlenítése céljából...Tehát mi nem vagyunk mérvadóak, ki tudja hogy az antibiotikum hogyan hat...

Szegény Levi!
Tűz forró, pedig dupla lázcsillapításban részesül (kúp, szirup)

Jim igazad van, depis vagyok. Nagy rajtam a teher a felelősség, keveset alszok, nem ehetek, ha eszek hízok....Állandóan betegek a gyerkőcök...sorolhatnám....suli

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Ja, és a családi ételek nem a birkapörkölt, és inkább akkor, ha viszonylag só és cukor zsírszegényen étkezik a család. Mondjuk egy light tökfőziből pár kanállal már meg lehet kínálni majd 9 hónaposan. De lehet, hogy ragaszkodik a jól megszokott kis bébikajáihoz sokáig....

De ezek csak az én tapasztalataim, mindenki ahogy nála alakul majd úgy csinálja. Lehet, hogy Zsomb nálunk is teljesen más lesz, mint a nagyok és akkor máshogy....
A nagyfiammal most vagyunk benne egy gasztroenterológiai vizsgálatsorozatban én ezért akarok óvatos maradni a gluténnal, és a tejfehérjével.... :? :?

Ideje teregetni. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Judit!
Elolvastam!
:cry: :cry: :cry: :cry:
Reméljük kinövi. :wink: :wink: Azt írják csecsemőkorban gyakori a spontán javulás. :wink:

Most Levi beteg lett? :shock: Te szegény!
Meg szegény Levi! Jobbulást! :(

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Szilvi, köszi!

Hihetetlen, még a védőnő is azt mondta, nincs Keszin nőgyógyi. Erre felhívom a számot és van! Holnap kell mennem 5-re, így Árkádos tali lefújva :cry:

kmanna? milán idejében 6 hótol kaphatott gluténes cuccot, most már 10 hót mondanak :shock:

Martin csak szopik, pedig hozzá kéne táplálnom, mert meg fogom szívni. Aki csak ciciből szoptat, gondoltok egy kis cumisüveg rászoktatásra? Vagy inkább pohár? Csőrös sem kelle neki! Így teát sem ivott még soha, csak cici.........Vettem fogszabályzós 2-es cumis üveget is, azon is csak nyammog, vagy a Mecsektea/víz nem jön be? Mondjuk lefejt tej sem kell neki, Avent sem. Többféle cumit nem akarok venni, pazarlás..........
Vendég

Sziasztok!

Jim!!
Kell, hogy rendeződjenek végre a gondok! A férjed után most meg te................... Légy erős jó??????

Judit!
Levinek jobbulást! Ti is mindent elkaptok!!!! Ejnye....... Vannak ilyne időszakok sajnos! De tudod, ami nem öl meg, az megerősít!!!!

Kavicska nem jön többet.
Egy vita miatt másik topikon törölte magát, extrém módon üldözni kezdték!

Én még vagyok......................... Remélem sokáig!

Most megyek, lánykám aluszik, fejek egy kicsit!

Csók!!!!
Vendég

Judit! Nagyon sajnálom Nimit! Talán kinövi, nagyon szorítok!

Bárcsak én lennék gluténérzékeny, akkor tuti örökké zabot kéne ennem, de már kezdem unni. (nem elég, hogy ló fejem van, még zabot is eszem). Na jó, nem akarok több betegséget, csak már nagyon kinlódom.
Vendég

fasza, szegény kavics. Pedig ő olyan jófej volt.
Vendég

Köszönöm a hozzám intézett hsz-okat.

Kavics attól még jöhetne, más névvel...Kavics gyere vissza!

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Anna, egylőre nem jött privi, de azért majd nézegetem.

JuditK, nagyon sajnálom Levikét, nekünk a nyár elején volt egy ilyen magas láz Petinél. Akkor sajna szuri lett a vége, remélem nálatok nem fog kelleni.
A talit majd megtartjuk máskor, Levinek jobbulást!

Jim, remélem a nőgyógyász segít, és kiderül a baj!
Vendég

judit, nem fog, az az érzésem. Néha én is agyalok, minek vagyok még itt :roll: Nem értem, miért kezdték ki kavicsot? Én annyira bírtam. Lehet, azért....

most már hányingerem is van, egyre jobb.
Vendég

De miért üldözték Kavicsot :shock: :evil:
Vendég

Jim!
Ezen már én is gondolkodtam, hogy a megfelelő pillanatot el ne mulasszam. Az utcában egy kisfiú semmit nem kapot szopin kívül 6,5 hónapos koráig, de nem nagyon ment a hozzátápi, szóval 10 hónapos koráig szinte semmi mást nem fogadott el csak cicit. Jobb napján egy-két kanál szilárd.
Az anyukája elemsélése alapján 5 hónapos korában a gyerek mindent kiakart kapni a kezükből, mint amiről Anna és Judit is ír, és nálunk is nyomult tegnap ezerrel a paradicsomra, de aztán valahogy lecsenget. Mivel volt bőven teje 6,5 hónaposan gondolta na most már kezdeni kéne, és akkor csodálkozott nagyot, hogy semmi nem kell, és már nem is mutat akkora érdeklődést a kaják iránt. Szóval ő most nagyon biztat, ha egy hétig azt látom, hogy iszonyúan akarja Zsomb a kajákat akkor kezdjem el a hozzátápit.
Ahogy Panny írja azért 10 hónapos koráig én se bírnám ezt a szoros kötöttséget, bármennyire is jó szoptatni. Napi 8-9 szopi kizárólagosan addig. :shock: :shock:

Kavicskát sajnálom! A komoly gondolatait olyan jó volt olvasni. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pont ettől férek, amit leírtál Szilvi. AMúgy MArtin is kinézi a szánkból a kaját! Na akkor ma nekilátok........adok almát.
Vendég

Pumperka!

Ez van nálun k is!

Glutén ide vagy oda, minap a kenyér héjából hagytam nyámmogni egy percet Nórit!
Azt az üvöltést, mikor elvettem!!!!!!

Igen, érezzük mi, mikor van itt a pilanat szerintem!

Mindig írta valaki, hogy az anyák ösztönből nevelnek legjobban gyereket!
Aztán ha bizonytalanok, akkor kell csak segítséghez nyúlni, de érdekes módon olyankor is megerősítést kapsz, hogy ösztönből jól csináltad!!!!

Valamelyik nap banánt cuppogott kézből! Egy negyedet becsócsált, de ahogy rábukott................ Ihaj, az egész család röhögött!
És remeg érte, szó szerint, ha emglát valami kajafélét, és érdekelni kezdi. Nyúl érte és reszket a gyerek, hogy adjuk oda!!!

Halálos!
Vendég

Olyan édesek a nagyok!
Mint a karácsonyi ajándékot úgy forgatják az új könyveiket füzeteiket! :D
Reggel óta csomagolok részletekben. Persze egyfajta nylon borító elfogyott, szóval még nincs vége a bevásárlásnak. de 98%-a meg van a dolgoknak. Én is időben megejtettem a nagyját mint Beuska!

Beuska!
Ti is jó álltok már? Te olyan ügyi vagy. :D :D

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Jaj, Jim, nagyon sajnálom!!! Remélem, nem valami komoly!
Judit, Levinek is jobbulást! Szegényke elég sokszor beteg. :cry:
Alexát most mértem, 38,4, remélem nem lesz beteg, mert szombaton mennénk haza. :?

Lányok, akinek katolikus keresztelője volt: kötelező a fehér ruha? Mennyit kell fizetni a papnak?
Vendég

Hogy jókedv legyen kicsit!

csöcsös Dzsim és kislánynak kinéző porontya (nem bírtam ki, hogy ne vegyem meg neki ezt a cuccot) még anyuéknál. Robi a vonalban volt.

[/img]
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.08.28 10:38-kor.
Vendég

Valahogy a disznófejű nagy úr jut eszembe a kép láttán. Azért most már fogytam egy kicsit. Icipicit, na.

keresztelőhöz nem adhatok tanácsot 8) Amúgy megbékéltem, belemegyek a katolikusba.

Martin bádijára sztárbébi van írva, a lényeg nem látszik 8)
Vendég

Azért ezt a képet le kéne vennem. Meddig lehet szerkeszteni?
Vendég

Jim, nekem a 11.06-os hsz-nél még ott van a szerkeszt gomb.
Vendég

Jim, miért, nem gáz a kép - a beolvasó kispapáknak meg biztos bejön :), Martin meg cuki, szerintem ennyi szín belefér fiúknak is.
különben is, Esztert már rózsaszínben is nézték fiúnak :shock:

Pumperka, na igen, ebben a fázisban még én is csíptem a sulit - a csomagolásnál ..... :) aztán majd jövő héten....vagy ők szeretik?

Zsu, nekünk református lesz, de egy szót nem szóltak ruhaszínekről... elég liberálisak. szerintem csak szokás a fehér kétlem, hogy kötelező lenne. Mondjuk lehet, egy fekete cucctól néznének...
Eszternek olyan gyönyörű rucija van, majd vasárnap lesz a kereszetelő, csinálok képeket. még fehér kis cipőt is találtam neki hozzá

hajja, csak irigykedve olvasom a nagyétkű bébik sztorijait.....Eszter még semmit nem akart kivenni a kezemből...na jó a telefonomat azt mindig. meg mostanában a fogkefémet szereti rágcsálni, de kaját....

viszont Szilvánusz ! egyre gyanúsabb, hogy holnap nem tudunk menni, mert Eszter még mindig tiszta takony, nem akarok senkit veszélyeztetni. nem tudom, hogy mennyire fertőző, de lehet, hogy Eszter is szomszéd kislánytól kapta el, akinek múlt héten volt, szóval .....

most akkor mi volt Kaviccsal, miután kijelentkezett elkezdték üldözni (mármint jó értelem, hogy jöjjön vissza???)
én is sajnálom. mondjuk az nekem fura volt hogy pl a nevét soha nem akarta elárulni

KépKép
judit18

Jim!
Mikor mész nődokihoz????
Remélem semmi komoly baj nem lesz! Én nem tudom megnézzni a képet, hogy kell én vagyok nagyon béna! :shock:

Juditk!
Bocsánat Nimire gondoltam, és Levit írtam. Remélem kinövi a kis drága.
Szegény Levi már megint beteg? Sajnálom nagyon.
Mi a gond???

Szegény Kavics, én is nagyon bírtam, melyik topic-ban történt ez az eset Mona???

Pumperka!
ezt nem igazán értem :oops: :shock: :oops:
[quote]h írta:ogy elválasztódás legyen és ne elválasztás.

Jaj ne is mond a könyvborítást, még nem is kezdtem hozzá! :?

Panny!
Ti hogy álltok ezzel a helyzettel neked is kettő kicsi kölöknek kell csomagolni.
Köszi a hozzátáplálás infót. Próbálkozunk! :)
Vendég

márti, te szőőőőőőke! 8)

1: a képet letöröltem, túl csöcsös :oops: azért nem tudod már megnézni

2: pumperka úgy értette, hogy elválasztódás= Zsomb magától szokjon le. az elválasztás= mi szoktatjuk le a csecsszopókat

Holnap megyek nődokihoz, így nem tudok menni Árkiba. :cry: :cry: :cry: (Jánosba soha többet nem megyek, fejbe tudtam volna rúgni tegnap azt a faszt! :evil: :x )
Vendég

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Megjöttünk a dokitól!
Kész rémálom volt, fél 12-kor még itthon doki délig rendel.
11.45-re odaértem pont menni készült. Üvöltött itthon mindkét fiam, az egyik az éhségtől a másik a láztól. Majd 40 fok volt mikor elmentünk akkor is. (semmi nem vitte le).
Vírusos torokgyulladás. Antibiotikum.
Kapott egy nagy szurit lázcsillapítás gyanánt. Na innen aztán végképp üvöltött Levi, Nimó meg azért mert félt, meg továbbra is éhes volt.
Hazajöttünk, betettem a füles mackót, még egy darabig sírt Levi de elaludt. Mostmár Nimó is. Egy adag tápszer és egy adag szopi után. Mindjárt lefekszek én is, nem érdekel, a rumli.

Kacika!
Azért Ti még találkozhattok Annával. Legközelebb már én is ott leszek.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Judit!
Írtam pü-t.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Jim! Jobban vagy? Mi jöhet még rátok? A János Kórházról nekem is csak rossz emlékeim vannak. De sajnos oda tartozunk körzetileg. PFFFFÚÚÚJJJJJJJJJJJJJJ!
Én már megint nem láttam a képet. Mindig lemaradok róla...
Kipróbáltátok az almát? Mit szólt hozzá?

Zsu! Nem kell fehér ruha (Borókán bordó volt :) ), szerintem a fehér csak max. szokás. De nekem nem tetszenek az ún. keresztelő ruhák. Mi nem fozettünk a keresztelőért.

Pumperka, Márti! Ti már csomagoltok? :shock: :shock: Mi csak holnap kapunk könyveket!!!!!!!!

Ma kipróbáltuk a barackot. Hááááát, pürésítve ez se nagyon ízlett neki. Illetve majd meg akart fulladni. Bezzeg amikor egy egész szeletet adtam neki, azt baromira szopizta. :roll: Alig tudtam elvenni tőle.

Kép
Kép
Kép
petramama

JuditK, jobbulást Levikének.
Niminek meg...reméljük mégsem kell majd műtét.

Anna, a privit nem kaptam meg.

Mivel azonban így alakult, én ma délelőtt már lefixáltam egy programot holnap du-ra.
Majd legközelebb...

Jim, a képről sajna én is lemaradtam :D
Vendég

JuditK! Próbáld meg Levit hűtőfürdőztetni. Ilyen magas láznál én már mindig ezt teszem. Egyébként miért nem hívtad házhoz a gyerekorvost????? Kötelessége ilyen esteben kimenni!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
petramama

Köszi csajok a glutén-infót! Viszont még mindig nem teljesen értem, akkor 6 vagy 10 hótól lehet adni? (Azért 4hónap nem mindegy).

Pumperka,
rizzsel hogy lehet sűríteni? Megfőzöm és valahogy le kell mixelni? Ügyesek vagytok ezzel a sulikezdéssel, tesóméknál is megy a két nagyobb, a keresztlányom ráadásul most kezdi az elsőt, de elég ramatyul állnak...

Zsu,
csak a katolikus keresztelőről tudok nyilatkozni. Mi nem fizettünk, mert az esküvőnk is abban a templomban volt (a pap azt mondta ezért nem kell), a fehér ruha pedig szimbólum, ha nem is fehérben van a babó valamilyen fehér ruhadarabot, általában kisinget szoktak kérni. Nálunk Panyó egy nagyon édi fehér madeirás ruhában volt (turiban találtam!), csini volt!! és nekünk is volt kis fehér cipellő hozzá!

Juditk,
jaj de sajnálom Levit :( !!!! Jobbulást!!! Vigyázzatok, Nimi el ne kapja!
A talival mindenképp megvárunk!

Kacika,
a számomat küldtem, nemtom mért nem ment át :shock: , majd még próbálkozom!

KépKép
kmanna

Kmanna!
Igen, puhára fött rizst összeturmixolni a gyümölccsel. Házilag így. De vannak ilyen bébiételek is. Panny ad ilyet az éhenkórász fiának
Mi délelött mindig sima gyümit ettünk. Délután egy idő után dúsítottat. :wink: Az én lányom is nagy kajás volt anno. Most nem viszi túlzásba. Most ebédre egy felsőcombot képtelen volt megenni.
:?
Na most ennek a gluténdolognak még futok egy kört, hol mit olvasok. Pláne, hogy nekünk most fontos, mert, ha az Áronról kiderül a lisztérzékenység, akkor nekem nagyon oda kell figíyelnem Zsombnál. Eddig azt hallottam, ha van a családban érzékeny akkor 8 hótól, egyébként 6. DE lehet, hogyha megyünk a gasztroenterológiára megkérdezem az orvost mit mond. :wink:

Judit!
Jobbulást nektek!
Ez nagyon magas láz. :cry: :cry: :cry:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pumperka!
Köszönöm! Így már megvilágosodtam!!! :)

Petramama!
Csak holnap kaptok könyveket?? Nem semmi, akkor te is pont kész leszel, mire suli!

Jim!
Jó, jó de akkor Judit hogy nézte meg???????
( vagy tényleg ennire:
[quote]m írta:árti, te szőőőőőőke!
)
:? :shock:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Juditk!
Csak Nimi el ne kapja!
Levinek meg gyógyulást!
Vendég

http://picibaba.hu/kisgyerekkel/recepte ... ej-hazilag

Kóstoltátok már????? Istenkirály!

A rizzsel sűrítés kapcsán jutott eszembe!!!!

Egyébként Ákossal anno rizzsel sűrítettem mindent szinte, nagyon sokáig!
De a rizstejet nem tudtam, hogy így kell!

Nyah!

Lépegetek elfele, vendégség leszen nálunk!
Harcsapaprikás kinek kell????????
Túróspite, meg rántott csirke, meg csirkecici ananásszal és sajttal, no meg igazi tűzön főtt, saját halból fogott hazai halászlé (én speciel utálom, de ha nekik finom, hát egyék!!)

Pusszantok mindenkit, holnap hozok sztem fotókat is!

CSók!
Vendég

Sziasztok!

ma is egész nap a házunkat mutogattam, és még jönnek 8-ra is, ÚGY UNOM!!

Jimm!

nagyon sajnállak, és főlleg hogy nem találkozunk!!!De ha jobban vagy be kell hogy pótoljuk!!!
Majd írj hogy mi volt a nődokinál!!

juditkmét!

csatlakozhatsz a énvagyokalegszerencsétlenebb brigádhoz! :wink:
Jobbulást Levinek, és Nimónak is remélem kinövi a kis drága!!
Miért nem hívtad ki a dokit???ne te rohangálj a gyerekekkel!

pepike

Kép

Kép
pepike

Hogy alakul a holnapi tali??????

Hol és mikor??

pepike

Kép

Kép
pepike

Én, mint főizgága, a következőt javaslom (mivel konkrét időpont nagyon nem hangzott el, és van olyan, akinek az Ikea jobb)

Holnap 1 óra után, fenn az Ikeában, az étteremben a játszó környékén találkozunk.
linocs

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?