Rebe, nagyon klasszak a képet, tündériek a csajszik
Milyen kis falatkák voltak a kórházban, rájuk sem ismerni!
Benszi, a hordozónk sajnos elég meredek, nem nagyon tudna benne pihenni... a sportrészt legalább vízszintes-közeli állapotba lehet dönteni, bár azért nem annyira, hogy teljesen nyugodt lennék a gerince felől... úgy döntöttem, amíg bírjuk, marad a mózes, de próbálok inkább sokat kendőzni vele, most már úgyis jönnek a hűvösebb délutánok remélem. Nagyon szépek az ikrek, milyen jó lehet, ahogy játszanak egymással és szeretik egymást! Szuperjó
Vicuska, jobbulást Raminak!
Mot, éljenek az oroszlános képek!
Toldikriszta, Gabinak nagyon nehéz volt az a nap, amikor az oltást kapta, mert aznap volt a vérvétel is... egymás után a kettő, gondolhatod. De kész kis hős volt, és nem volt sokkal nyűgösebb aznap, estére felment picit a hője (37.9 volt popsiban), de fél kúp levitte gyorsan, és nem is ment fel újra. Én a normál digitális lázmérőt használom, alkohollal lefertőtlenítem, és dugom a popsijába
Először paráztam nagyon, de már rutinos vagyok
Jezsoerika, két macskánk van
Ők is főleg kint vannak, pláne nyáron, télen többet vannak bent. A macskaszőr már csak olyan, hogy száll... mondjuk én annyira nem bánom, én is kutyák-macskák között nőttem fel, nem is voltam soha semmire allergiás... Ami a kérdésedet illeti, nekem még nem jött meg... Utazóágyunk nekünk is van, de járókának nem vált be: túl mélyen van a fekvőfelülete, és Gabi nem lát rendesen ki belőle.
Kriszta, nagyon szorítok! Írd meg mindenképp, hogy mi lett...
Jucicuki, homokozó, lufik... Isteni buli lesz!
Szóval megvettük a járókát, 120x120-as, bükk, 21 ezer volt. Felinstalláltam rá a zenélő-forgót, Gabi odavan érte. Csináltam neki bele egy kis kuckót, mert egyelőre eléggé elvész benne
Annyira jó, hogy tudunk nyugiban reggelizni, a babakocsit már utálja, mármint, ha nincs mozgásban.
Amúgy mostanában 180 grammokat eszik, és ordít, ha kiürül a cumisüveg
6x egy nap! Őrület...ezt biztosan a vaspótlás csinálja... persze tejtermelésem a régi, ezért a tápszer-adagot kellett megemelni... sebaj
Hű, igyekszem jönni gyakran, de nem egyszerű... most durmol, ezért sikerült.
Gabicsibe, Veletek mizu?