Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Estrella! Hát már többször eldöntöttem, hogy hagyom sírni..nem ment! Kb. 10 percig bírtam és utána már a kezemben simogattam. Az a hálás tekintet érte! Megérte!
Kijött a 7.foga is és most egész "jól" alszik. Olyan éjjel 1-ig szenved, forgolódik aztán fél 6-ig kóma, akor szopi és vissza alszik 8-ig. Szóval nagyon úgy néz ki a fogzás és valószínleg Dórinál is elkezdődött. Szerintem. Bevallom mi már alkalmaztuk a Panadol Baby-t, megnyugszik tőle és alszik. Hogy hogy lesz ebből ciciről leszokás? Elképzelni sem tudom..
Sajnálom, hogy nálatok is ez a helyzet, de a képeket nézve megéri!! Eszméletlen cuki!

Zsókuci, nekem sem volt még soha műkörmöm, nagyon érdekelne, de hát én is Taksonyban vagyok..de van Kispesten egy nagyon kedves barátnőm, ő már többször csináltatott, tuti érdekelné a dolog, esetleg szóljak neki?

Zsanna és Blanka! Csuda édesek vagytok!

Chesti én minden taliban benne vagyok!!

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Sziasztok!

Először is gratulálok az új kismamiknak!

Mindenki babája nagyon aranyos!

Illetve van egy kérdésem, remélem, hogy valaki tud nekem segíteni.

Ma voltam a 18 hetes ultrahangon, ahol a bal oldalon vesemedence tágulatot láttak a babánál, ami 8,9 mm-es. A 12 heti ultrahangnál is láttak, de ott a jobb oldali volt 3,6 mm-es a bal oldali pedig 2,1 mm-es. A jobb oldalinál most semmit nem láttak.
Viszont az ultrahangos doki mondta, hogy nem ártana beszélni egy genetikussal, mert lehet, hogy magzatvízlevétel szükséges. Persze akkor már rákérdeztem, hogy talált még valamit. Mondta, hogy nem minden tökéletes csak a vesemedence tágulat a baj. Az AFP-m 0,87-et. Hétfőn megyek a saját dokimhoz.
Valakinek volt hasonló dolog vagy hallott valami hasonlót? nem nagyon szeretném a magzatvízlevételt, főként, mert ahogy mindenkinek nekünk is nehezebben jött össze a babó.

Várom a válaszotok
Előre is köszönöm
Kriszta

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
Kép
tubikriszta

Sziasztok!

Jól felpörgettem a topikot a hozzászólásommal!Végre!

CSajok!
Remélem igazatok van és csak a nyár az oka a pangásnak!Mondjuk nem emlékszem,hogy régebben ennyire nehezen mentünk volna át egyik oldalról a másikra.Abban igazatok van,hogy a kölkök mindenkit nagyon lekötnek,ez igaz!

Chesti!
Tali jöhet!

Estrella!
Enyéim is nagyon rossz alvók!Próbáld ki a citromfű-kamilla tea keveréket!Hatalmas szemei vannak a lánykádnak!

Jezsoerika!
Édes a fiad!Szépen fejlődik!

Brigi!
Cukik a lányok!

Elan!
Sajnálom Gábor rossz vérképét!Jó dolog a járóka,bár sajnos mi már 2hónapja elcsomagoltuk,mert nem bírják a gyerekeim a bezártságot és szétrázták!Én hordozó párti vagyok,mert a sport nem annyira kényelmes nekik,mint a hordozó!

Rebe!
Nagyon szépek a cxsajok és te is remekül nézel ki!De jó,hogy ilyen jó alvókájuk van a gyerekeidnek!

Agnesem!
Gratulálok Eszter megérkezéséhez!

Vicuska!
Ti is jól szenvedtek a fogzással!Mi is panadolt használunk estére,ha már nagyon nyűgösek!

Tubikriszta!
Sajnálom a vesemedencetágulatot!Adj hírt hétfőn,mit mondott a doki!

Rólunk!
Rosszalkodnak ezerrel a kölkeim,de jófejek!Dórinak 5foga van,Balunak 4!Mindkettőnek két hét alatt jött ki az összes!Dóri 8kg,Balu 9,5kg! Már 74 és 80-as rucikat hordanak!Szerintem nagyok!Állnak ezerrel,ha fogom a kezüket sétálnak!Sokat játszanak egymással!Bújócskáznak és fogócskáznak!Be nem áll a szájuk annyit dumálnak egymásnak.Már sok szót ismernek!Ha kimondom a pancsit,már csapkodnak a kezükkel,mint a vízben és tekernek a fürdőszobába!
3méterrre nem mennek messzebb egymástól!Jó tesók!
Kajálásunk az nagyon necces!Kézből megeszik a darabosat,de kanállal nem hajlandóak.Öklendeznek!Egyik nap megeszik a kedvencüket,másik nap undorodva elfordulnak tőle.Már mindent megkóstoltak szinte,amit mi eszünk,mert úgy állnak a lábunkba kapaszkodva,hogy közben kinézik a szánkból a kaját!A kedvencük a fokhagymás fűszervajjal töltött bagette!Ja éa nagyon fűszeres kaják,amit nem ehetnének!

Kép [img]

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 8.5307.jpg[/img]

Kép

Kép

Kép

Kép
Vendég

Ezek a képek nyaraláskor készültek!Egy hetet voltunk a Balcsin velük!Nagyon élvezték,bár a Balatonba nem vittem be őket,mert 22 fokos volt,de találtunk egy fedett fürdőt és mindennap ott tanyáztunk!

Kép
Vendég

Sziasztok!

Benszi, na ilyen hozzászólásokat szeretek Tőled és képeket!! Csuda nagyot nőttek az ikrek és nagyon szépek! Ilyen kis finnyásak? Nem látszik rajtuk! Dóri milyen szőke!! Nagyon ügyesek, Rami egyedül még nem tud állni..

Gomba, Neked nem is válaszoltam, hogy még 1 fagyink van és januárra terveztük a beültit de egyenlőre nem látom a szopizás végét!

Nekünk jó car hétvégénk van, Rami péntek éjjel belázasodott, semmit sem alszik csak sírdogál. Nappal egy fokkal jobb, de nagyon-nagyon nyűgös! Semmi nem jó neki csak a kezemben, de hát már 10 kg! Ügyeletre azért bevittük, elég furi doki volt, torka és a tüdeje tiszta valószínűleg valami banális fertőzés vagy persze az örök indok a fogzás. Ja, igen, már áttört a 7. fog is!

Kép

vicuska2007

Sziasztok Csajok!

Jucicuki!
Köszi az oroszlános tippet!!! :-)
Mindenkinek Millió puszi!!!

Kép
mot

Csajok!
Köszönöm az alvós hozzászólásokat. Azt hiszem ez csak rosszabbodik, és csak remélem egyszer valamikor jobb lesz.
És persze köszönöm a lánykámról írt dicséreteket is. :)
Benszi:
Nagyon nagyok már az ikrek, édesek nagyon.
Mot család:
Jó hallani rólatok is. Cuki a kisoroszlán.
Rebe:
Nagyon édesek a gyerekeid.

Bibar - Lukrécia és a Szerelmespár HOL VAGYTOK???
Vendég

Sziasztok!

Egy kicsit, vagy is nagyon eltüntem. Esztertől még tudnék is írni, de Barna töppet jár éjjel fuvarba, így nappal meg alszik, a gép meg a hálószoba mellett van, és zavarja őt olyankor. Este meg nem sok kedvem van írogatni. Visszaolvasni is csak nagyjából tudok, így elnézést kérek mindenkitől hogy most nem szólok hozzá az írásaitokhoz. A képeket viszont rendesen megnéztem a gyerköcökről, mindenkié nagyon szép, nagyon édesek. :D
Eszter baba nagyon szépen fejlődik, a hét elején mértük meg akkor 5004 gramm volt, a hosszát nem tudjuk, de kedden megyünk doki nénihez akkor kiderül. Kedden fogjuk megkapni az oltásunkat, előre félek hogy fogja szegénykém viselni. Olvastam hogy Elan, Rebe, Gabicsibe Ti már megkaptátok, nem volt semmi a babákkal utána? Apropó milyen lázmérőt használtok, nem tudjuk eldönteni, hogy popóba mérhet, vagy fülbe mérhető legyen.
Eszter is nagyon jó baba, este 10 és 11 óra között leteszem aludni és reggel 6 és 7 óra között kel fel. Nagyon sokat mosolyog, és néha már hangosan nevet is, rengeteget gatyarászik, olyan édes. :D
Férjem soha nem volt egy sírós ember, mióta megszületett Eszter szinte nincs olyan nap, hogy ne könnyezné meg örömében. Mondta is hogy közel a 40-hez tiszta sírós-pityogos ember lett.
A családban lévő gyerekek is úgy imádják, a hugom fiai állandóan pesztrálgatnák, Eszter meg úgy figyelő őket, és teli szájjal mosolyog Nekik.
Hétfőn lent voltunk vidéken temetésen, én ott maradtam a háznál Eszterrel, majd megjött a sok ember mind fekete ruhában, Eszter meg majd szétrugta a babakocsit, úgy járt keze, lába, és nagyokat vigyorgot Nekik. Szerencsére szereti a tömeget is, pedig elég ilyesztő volt az a sok ember fekete ruhában.

Járókán én is most gondolkozom hogy kellene venni, mert úgy látom eléggé társasági ember, nem nagyon szeret ő se egyedül lenni.

Megpróbálok sűrűbben jönni, de nem csak rajtam múlik. Pusza Mindenkinek
toldikrisztina

Sziasztok Csajok!
Dobok még pár képet, hogy Ti is kedvet kapjatok. :D Nagyon tudjuk ajánlani!
Puszi Mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép Kép
mot

Tubikriszta!
Nem tudom van-e összefüggés a kettő között, de nálunk miután megszületett Benedek láttak vesemedence tágulatot, amire minden orvos azt mondta, hogy minden 5. gyereknek van, és idővel eltűnik, és még azt is mondták, hogy azóta van vesemedencetágulat mióta szűrik erre a gyerekeket. Nyilván előtte is volt, de jelentéktelen. Persze lehet, hogy a magzaton belüli babára teljesen más érvényes, majd írd meg mit mondanak hétfőn, reméljük semmi baj. Még egy dolog, nekünk AFP 0,55 lett semmit nem jelent!!

Toldikriszta!
Mi is most pakoltuk el a járókát kb. 3 hónapig tudtuk használni kisebb-nagyobb sikerrel, ugyanis a mi társasági babánk nem nagyon volt hajlandó megmaradni benne, mindig velünk akar lenni.

Benszi!
Gyerekek egyre jobban hasonlítanak rátok :) nagyon kis vidám család vagytok. Nálunk is most jött ki egy hónapja a 4 felső metszőfog egyszerre, hát volt nagy sírás-rívás, de túlvagyunk rajta.

Rebe!
Nagyon szépek vagytok. Szerencsés vagy tényleg a lányokkal.
gombahölgy

Sziasztok!

Benszi, tündériek és tényleg szép méretekkel rendelkeznek :lol:

Moték, örülök, hogy tetszett :wink:
Jövőre maci lesz :lol:

Lányok még alszanak, megyünk délelőtt Dévényre, ezt zokon fogják venni :cry: . Vasárnap szülinap. El sem hiszem, de komolyan, most voltam terhes, most születtek, most izgultam halálra magam értük, most meg már kész kis nők :shock: És milyen akaratosak :wink: előre rettegek a téli öltözködéstől, mert iszonyat módon utálják még mindig.
Apropó, Cora-ban van 31-ig 1199-ért farmer kertész naci, ha valakit érdekel, szerintem én beszerzek párat őszre, takarja a derekukat.

Judit

jucicuki

Vicuska!
Sajnálom ezt a fránya lázat,de szerintem a foga,ha tiszta a tüdeje és a torka!Nekem azt mondta a doki néni,hogy nappalra is adjak panadolt,ha nagyon nyűgösek,mert nekik sem jó ez az állapot!
Királylány tényleg szőke,de majd rakunk barna melírt a hajába reménysugárnak :lol:

Mot!
Klasszak a képek!

Estrella!
Én is éjjel kb.6x kelek valamelyikhez,nehogy felkeltse a másikat!Ha teli tüdőből ordít nem kel fel a másik,de ha csak nyüszög,azonnal felébresztik egymást!Már komolyan elgondolkodtam,hogy felhívok egy pszihomókust,hátha tud segíteni miért nem alszanak a kölkök és ha alszanak,azt is nyugtalanul teszik!Dóri úgy alszik,hogy ráfekszik a rácsra mindenféle lehetetlen pozícióban és kapaszkodik belé.Sírni nem tudom őket hagyni,ahhoz túl fáradt vagyok még,de lehet ráveszem apát vegyen ki szabit és próbálkozzunk pár éjszakán keresztül!

Toldikriszta!
Tényleg szerencs,hogy nem ilyedt meg Eszter a sok varjú ruhástól!

Gomba!
Nálunk Balunak most durrannak be a felső szemfogai!Kezd hisztis lenni,de az első 4 áttörést teljesen normálisan viselte mindkettő.Előtte volt durva jó pár hónapon keresztül,amíg csak növögetett!

Juci!
Milyen hamar elment az idő,még csak most izgultunk értük,hogy minden rendben legyen velük!Mi lesz az ajcsijuk?Az öltözködés nálunk is kemény!

Bibarkám!Lukikám!
Offoljátok már le ti is a topikot pár képpel csak az íze végett :lol:

Ja tegnap füstöltsajtos bundáskenyeret reggeleiztek a kölkök!Tömték az arcukba rendesen!Most a Milli krémtúró sláger meg a túrórudi.

Kép

Kép

Kép
Vendég

Moték! Szuperek a képek! Már várom, hogy Rami is élvezze az ilyen kirándulásokat!

Benszi, hozzád lenne egy kérdésem, mint fodrászhoz. Bocsi Lányok egy off topic lesz!
Szóval: erősen ősz vagyok és festetem a hajam. Már évek óta ugyanahhoz a csajszihoz járok. Az utóbbi 2 festésnél viszont kisebesedett a fejem! Tök gáz! Lehet, hogy valami mást belekevertek a cuccba? Vagy létezik, hogy most leszek allergiás rá? Mert az fasza lenne! Mit tudsz erről a Hennáról ha valóban allergiám lenne? Nem tudom mit csináljak..

Kép

vicuska2007

Vicuska!

Szerintem nem mosták ki jól a festéket a fejbőrödről vagy más festéket használtak,mint amit megszoktál!
Mondjuk nem elképzelhetetlenek tartom az allergiát,de nem valószínű!Henna az natúr hajnál működik és csak akkor ha nem ősz,mert az ősz hajszálakat erősebb színűre fogja be!
Pl.:Mahagóni festésnél az ősz hajszálak rikító pirosak lesznek!De ez csak az eredeti por hennára vonatkozik,amit melegvízzel kell összekeverni és balzsammal.Bio és gyógyboltokban kapsz olyat!
Vendég

TubiKriszta,
Sajnos ebben nem tudok segíteni, de remélem nem lesz semmi baj. Esetleg próbáld meg genetikus ultrahangossal megnézetni. Pl. az Istenhegyi Géndiagnosztikai Centrumban dr. Hajdú Krisztinával, őt nagy szaktekintélynek mondják.

Benszi,
Igen, én is örülök, hogy jól alszanak a csajaim! Így azért sokkal könnyebb, jó lenne, ha ez nem változna. :oops:
Nagyon cukik a gyerekeid! Jó az a kép amin 4-en vagytok! :wink:

Vicuska,
Rami jobban van, elmúlt már a láza?
Szomszédasszonyodék hogy vannak?

Mot,
Nagyon tutik a képek, mi is kedvet kaptunk hozzá. :D Ugyan a csajokat még nem érdekli, :lol: de legalább sétálnánk egy jót. Meg ráadásul én Újszászon nőttem fel, az meg Abonytól 10 km-re van.

Toldikriszta,
Örülök, hogy minden okés veletek, Eszter is szépen fejlődik. És tuti, hogy nálatok is ilyen jól alszik. :D
Mi ma kaptuk meg az oltást. Blanka drágám nagyon ordított, de nem a szúrástól, hanem hogy lefogták. Zsanna baba hősiesen viselte, még fél percet sem sírt. Igazából én nem látok rajtuk semmit. A dokinőnk szerint nagyon ritkán lehet hőemelkedés, meg esetleg pirosság. Nálunk egyenlőre egyik sincs.
Mi olyan lázmérőt vettünk, ami szájban, hónaljban, popsiban mér.

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok!

Elán Jobbulást Gábornak. Nagyon helyes kisfiú. Hány macskátok van?
Bavallom én olyan szinten vagyok csak állatpárti, hogy házon kivül lehet, de házon belül nem. Nem vagyok hajlandó takarítani utánuk. Ők meg tudják, hogy nem jöhetnek be, kivéve villámlás vagy tüzijáték idején.

Rebe Jó, hogy rendbe jött a fogad. Mióta meg van Marcell azóta 2x voltam fogászaton, de csak tömést csináltak.
Szerencsés vagy a lányokkal, hogy hagynak aludni. Mi már 3x kelünk éjszaka szopizni. Kicsit fárasztó, de megéri. Kapok olyan mosolyokat, és látom őt szépen fejlődni.
Nagyon jó a csajos kép, jól néztek ki. Zsana meg kifejezeten huncut kisasszony.

Vicuska 2007 Remélem Rami már jobban van, csak a foga okozta a bajt.

Benszi De nagyok már a gyerekek. Nagyon helyes kis család vagytok. Nem semmi éjjel 6x kelni hozzájuk.

Jucicuki Ti már 1 évesek lesztek. Emlékszem még, hogy izgultunk a csajokért. Most meg már mekkorák és milyen ügyesek.

Rólunk. Ugy néz ki, hogy hasfájosak vagyunk. A héten jön a dokibácsi remélem ad rá valamit. Addig a mecsek teát itatom vele kispohárból. Továbbra is szopizunk. A védőnő letolt multkoriban, hogy a gyerek rá szokik a cumisüvegre, mert ha megyünk valahová, abból kap enni.
aha. Az én fiam erre reagálva, nem hajlandó abból enni, sem cumit a szájába venni. Csak a cici. Enyit erről.
Valószinű veletek már megtörtént, de nálunk tegnap fordult előszőr elő. Pelusozás közben büfi, mire abból rendbe teném,akkor pisi, kaki egyszere. Hogy tudta ezt egyszere csinálni? Mindent cserélnem kellett. De egy jót nevettünk rajta.
Lányok nektek szülés után mikor jött meg a menses? Nekem ugy néz ki, hogy 6 hétre jelentkezik. Leglábbis 2 napja van.
Irtátok, hogy járokát szeretnétek venni.
Én a Tesz-Vesz oldalról vettem igaz nem járókát, hanem utazóágyat, használtat, de a célnak és az időnek megfelel és az ára sem volt huzos. Ha érdekel nézetek be oda. Ki lehet jókat fogni , a pénztárcának sem megterhelő.
Meglátszik, hogy a gyerkőc alszik.

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Sziasztok!

Tegnap voltam dokinál, jövő hét kedden megyek a MÁV kórházba genetikushoz Dr. Bátorfi Józsefhez vagy Dr. Hajdú Krisztinához. Az istenhegyin már voltam Bátorfi doktornál, de ha a MÁV után mondják, hogy menjek hozzájuk az istenhegyire elmegyek oda is.

A dokim azt mondta a 0,87-es AFP-re, hogy határon van, igaz én úgy tudom, hogy az jó....na mindegy.

Keddig teljesen kész leszek, mert elmondta, hogy lehet ebből komoly baj is, akár hogy elvehetik a babát, igaz ő nem látja ennyire vészesnek a dolgot, de elmondta a legrosszabb lehetőséget is.

Egy másik fórumon egy lánynak is minden értéke jó lett csak vesemedence tágulat volt és ezért magzatvízlevételre küldték utána kiderült hogy nincs semmi baj, de három hetet kellett várni a leletre.....
nem tudom, hogy mi lesz az biztos, hogy most elég szomorú vagyok, de remélem, hogy ez el fog múlni és nem lesz semmi baj, mert abba szerintem beleőrülnék....

köszönöm, hogy válaszoltatok, kedden mindenképpen jelentekzem, hogy mit láttak a dokik....

puszi
Kriszta

Kép
tubikriszta

Sziasztok!

Benszi, köszönöm a válaszod! Azt hiszem fodrászt váltok!

Rebe, szomszédoméknál az egyik kislánynak allergiája van a tápszerekre, állandóan megy a hasa, bukik, már legalább a 4.verzió! Sokat szenvednek miatta!

Tubi, nagyon várunk!

Erika, én a 6.hónapig csak szoptattam, és 5 hónapra jött meg. Ha csak szopi van a 6 hét elég korai. De elképzelhető!

Szóval Rami teste tele lett kiütéssel a lábán és a talpán! + hetek óta hámlásos száraz a háta. Na, ezek mind-mind vírusfertőzések a dokinéni szerint. A hátán lévő állítólag 6 hét alatt zajlik le és magától elmúlik. A lábán lévő pedig valószínűleg a lázzal járó valami.
Mondtam azt is, hogy alig pisil a kiscsaj és szerintünk a férjemmel elég büdi. Így le kell holnap adni a pisikéjét, na, de hogy veszem le? Nem lesz semmi feladat!
Ja, és megnézte az ínyét, hát ő úgy látja már az őrlő fogaknál is duzzad az íny, így nem csoda, hogy nem alszik éjjel! Panadolt és Nurofent ajánlott. Alig 11 hónaposan őrlő fogak! Már jön a 8. is!
Sőt, péntekre visszarendelt. Szóval nem vagyok úgy látszik para-mama.

Kép

vicuska2007

Tubikriszta, mi is ott voltunk anno a tarkóredő miatt, nekem a Bátorfi doktor vette a chorionboholyból a mintát és a doktornő volt az első, aki megnyugtatott, hogy nem lesz semmi baj. Nagyon rendesek. Szorítunk, reméljük nem lesz baj!

Vicuska jobbulást Raminak.

Ma voltunk megrendelni a lufikat :lol:

Pénteken jön a homok, ugyanis a medence helyét, ami ki lett ásva, hogy egyenes legyen, most feltöltjük a bulira homokozónak, aztán meg le lesz járólapozva majd

Judit

jucicuki

Kép Nagylányok

jucicuki

Jucicuki,
Köszönöm Neked is a megnyugató szavakat!
Tiszta nagyok már a lányok, el sem hiszem, nagyon édesek!!!!

Vicuska,
Amint van valami hír írok!
Raminak gyógyulást, remélejük, hogy hamarosan átvészeli ezt az időszakot és minden rendben lesz! Ő hogy viseli ezeket a dolgokat?

Kép
tubikriszta

Sziasztok!

Igyekszem majd visszaolvasni, de most csak egy gyors helyzetjelentés: az elmúlt három hétben vidéken voltunk, megtartottuk Zsófi keresztelőjét, voltunk nyaralni a Balcsin, a kisasszony felült, felállt, ma reggelre pedig mászni kezdett... :D Egy percre sem merem magára hagyni, mert tuti, hogy megszerez, leránt, megkóstol valamit, amit nem kellene, vagy a nagy hévben koppan a buksi... :D

A blogba írtam részletes beszámolót, igyekszem majd ide is gyakrabban jönni! :wink:

(Juci, írtam a vendégkönyvetekbe! :wink: )

Mamm

Kép

Kép
mamm

Rebe, nagyon klasszak a képet, tündériek a csajszik :) Milyen kis falatkák voltak a kórházban, rájuk sem ismerni!

Benszi, a hordozónk sajnos elég meredek, nem nagyon tudna benne pihenni... a sportrészt legalább vízszintes-közeli állapotba lehet dönteni, bár azért nem annyira, hogy teljesen nyugodt lennék a gerince felől... úgy döntöttem, amíg bírjuk, marad a mózes, de próbálok inkább sokat kendőzni vele, most már úgyis jönnek a hűvösebb délutánok remélem. Nagyon szépek az ikrek, milyen jó lehet, ahogy játszanak egymással és szeretik egymást! Szuperjó :)

Vicuska, jobbulást Raminak!

Mot, éljenek az oroszlános képek! :D

Toldikriszta, Gabinak nagyon nehéz volt az a nap, amikor az oltást kapta, mert aznap volt a vérvétel is... egymás után a kettő, gondolhatod. De kész kis hős volt, és nem volt sokkal nyűgösebb aznap, estére felment picit a hője (37.9 volt popsiban), de fél kúp levitte gyorsan, és nem is ment fel újra. Én a normál digitális lázmérőt használom, alkohollal lefertőtlenítem, és dugom a popsijába :) Először paráztam nagyon, de már rutinos vagyok :)

Jezsoerika, két macskánk van :) Ők is főleg kint vannak, pláne nyáron, télen többet vannak bent. A macskaszőr már csak olyan, hogy száll... mondjuk én annyira nem bánom, én is kutyák-macskák között nőttem fel, nem is voltam soha semmire allergiás... Ami a kérdésedet illeti, nekem még nem jött meg... Utazóágyunk nekünk is van, de járókának nem vált be: túl mélyen van a fekvőfelülete, és Gabi nem lát rendesen ki belőle.

Kriszta, nagyon szorítok! Írd meg mindenképp, hogy mi lett...

Jucicuki, homokozó, lufik... Isteni buli lesz! :D

Szóval megvettük a járókát, 120x120-as, bükk, 21 ezer volt. Felinstalláltam rá a zenélő-forgót, Gabi odavan érte. Csináltam neki bele egy kis kuckót, mert egyelőre eléggé elvész benne :D Annyira jó, hogy tudunk nyugiban reggelizni, a babakocsit már utálja, mármint, ha nincs mozgásban.

Amúgy mostanában 180 grammokat eszik, és ordít, ha kiürül a cumisüveg :shock: 6x egy nap! Őrület...ezt biztosan a vaspótlás csinálja... persze tejtermelésem a régi, ezért a tápszer-adagot kellett megemelni... sebaj :) Hű, igyekszem jönni gyakran, de nem egyszerű... most durmol, ezért sikerült.

Gabicsibe, Veletek mizu?

Kép

Kép
elan

Lányok, most csak egy gyors bekukk, férjem holnap jön haza Pekingből, most sütöm neki kedvenc képviselőfánkját, napközben Benedek mellett lehetetlen ilyeneket csinálni.

Csak ezt akartam megosztani veletek, ez a nem semmi :D : http://pregnancy-blog.parentingweekly.c ... th-to.html
gombahölgy

Elan - de szép Gábor baba. :) Ma megkaptuk az oltást, hát volt ordítás rendesen, szegényt nagyon sajnáltam. Előtte megmérték 5120 gramm és 63 centi. Közölte a doktor néni hogy a hossza megfelel egy 3 hónapos babának, de hát apuka se kicsi majd 2 méter. Eszter valószínű rá ütött, mindegy csak a haját örökölje tőlem a többit lehet apától. :D Az oltás után Eszter eléggé jó volt, most estére kezdett bágyadt lenni, és eléggé meleg volt, megmértem a lázát popóba ott 38.29 volt, így adtam neki egy kúpot. Mielőtt letettem aludni néztem, de már egyáltalán nem volt meleg a teste, hatott a kúp.

Jezsoerika - nekem 7. héten jött meg a menszeszem. Pedig reménykedtem hogy kihúzom még egy darabig, ráadásul több mint 1 hétig volt meg. Az egyik barátnőm is mondta, hogy hiába szoptatott, szinte 2 hónapos se volt a gyerek már meg is jött Neki, ez alkati kérdés ezek szerint kinek mikor jön meg.

Jucicuki - mekkorát nőttek a csajok, nagyon szépek. :D
toldikrisztina

Akartam képet feltenni, erre elfelejtettem.

Kép Apával
toldikrisztina

Kép Kép Apa ölében aludni a legjobb
toldikrisztina

Erika,
Nekem a szülés után 8 héttel jött meg. :oops: Azt mondják a szoptatás még nem jelenti azt mindenkinél, hogy majd csak hónapok múlva fog megjönni.
Nálunk is volt már olyan, hogy Zsanit levetkőztettem, leolajoztam miközben Blankát fürdette apa, majd odamentem apához a fürdőbe, pár pillanat múlva vissza Zsanihoz, mire a kisasszony rákakilt a pelenkázóra. Eltakarítottam, majd újra odamentem apához egy fél pillanatra, utána vissza Zsanihoz, és mit látok, újból odakakilt. Azt hittem bepisilek a nevetéstől. :lol: :lol: :lol:

Kriszta,
Az AFP miatt ne aggódj, szerintem nem az számít. Sokkal fontosabb az uh, amit a genetikus végez. Nagyon szorítok értetek, remélem nem lesz semmi baj! Majd gyere mi volt kedden.
Vicuska,
Sajnálom a szomszédasszonyodékat! Jobbulást Raminak!

Elan,
Nem semmi mennyiséget eszik Gábor! :D Mi csak 5-ször és max. 170-et, de van hogy 150-et. Nagyon aranyos, mosolygós Gábor! :D

Toldikriszta,
Nagyon édes! :D Ti fogtok fülbevalót lövetni Eszternek? Ha igen, mikorra tervezitek? Mi szeretnénk, csak fogalmam sincs mikor kéne.

Képzeljétek, ma Zsani átfordult a hasáról a hátára. Csak néztem. :shock: Elkezdte magát hintáztatni balra, amíg át nem billent. Utána is akarta, csak szerintem már nem volt elég ereje hozzá.

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rebe!
Köszönöm a dícséretet!Az én gyerkőceim is mindig kb.10mp-ig sírtak az oltástól!Ügyes Zsani!Nálunk is megfordult ennyi idős korában egyszer Balu,de utána várni kellett az igazi átfordulásra!

Juci!
Végleg betemetitek a medencét?Édesek a lányok egyformában!

Jezsoerika!
Hasfájásra Espumisan cseppek!

Vicuska!
Nem semmi ennyi fog!Múltkor betegek voltak a gyerekek,mindkettőnek vírusos torokgyuszija volt 39 fokos lázzal és szintén pöttyök és hólygok voltak a testükön a vírustól!Calciumot kaptunk és Fenistil cseppeket!Hamar renbejött!

Tubikriszta!
Ne izgulj minden rendben lesz!

Mamm!
Vége a nyugodalmas szép világnak!Ügyes a lánykád!

Toldikriszta!
Helyes a bébike!

Gomba!
Kiváncsi vagyok mit szól majd Benedek az apukájához!Megnéztem a képet,hát nagyon durva!

Bibarkám?????????

Rólunk!
Gatya éjszakánk volt,kb.fél óránként sírt fel valamelyik gyerekem!Borzasztóan nyugtalanul alszanak!Nem nyitják ki a szemüket, felállnak a kiságyban és keservesen sírnak nem hisztisen!Cumi vissza vagy víz és ilyenkor alszanak,de ma nagyon kemény volt,mert nem lehetett őket megnyugtatni,fel kellett kelteni őket!Ja,mert olyan,mintha mindezt alva csinálnák!Már teljesen kivagyok én is meg az uram is!Mit csináljak???????Nincs valamilyen alvás szakértő?
Vendég

Benszi:
Tudom miről beszélsz, nálunk ugyanez a helyzet, csak itt 1 gyerek van. Együtt alszok Dórival, mert ő meg csak cicin nyugszik meg és alszik tovább. Felül, feláll éjjel és sír.
Vendég

Rebe - nekünk a védőnő azt mondta, hogy 2-3 hónapos kórban szúrassuk ki a fülét csak, hát most már elvileg aktuális lenne, de még nem döntöttem el. Néha úgy birizgálja a fülét, félek hogy idegesíteni fogja, így szerintem én még várok 1 hónapot. Pedig a fülbevalót anyukám még a születése másnapján megvette, azóta is ott van a szekrényben.
toldikrisztina

Elan!
Ha tényleg olyan jó asportrész nektek,akkor próbáld ki!
Sokat huncutkodnak együtt és jó nézni őket!Sokszor könnyeket csalnak a szemembe!

Estrella!
Hát tényleg tragédia az alvás!Nem tudom mi tévő legyek!Az a baj,hogy nincsenek maguknál,mert csukott szemmel szirénáznak éjjel és ha felakarom ébreszteni őket, fel kell rázni!Tehát olyan félkómásak szegénykéim,de nappal nem nyűgik,csak már estefelé!
Vendég

Toldikriszta, gyönyörűség a picilány! Gabi pont 2 hónaposan 62 cm volt, az én párom is 2 méteres :D

Rebe, az ilyen kalandok nálunk is napirendes vannak... 5 kicsomagolásból 4x tuti lepisil Gabi, ráadásul gyönyörű íves sugárban szokott pislantani, jut a pelenkázón kívül a padlóra is bőven. Multkor akkor csinálta, amikor a párom pelenkázta, ő meg reflexből felémfordította a kölket, úgy éreztem magam, mintha levizipisztolyoznának. Ők meg visítva röhögtek mindketten. Persze én is :D Zsani ügyes! Én már annak is örülök, ha Gabi picit kinyomja a buksiját, nem az a sportember.

Benszi, csak mostanában csinálják ezt az ikrek? Vagy korábban is volt már ilyen? Nincs tippem, hogy mitől lehet :( De talán tényleg érdemes lenne megkérdezni egy szakembert.

Csajszik, hát, bátrak vagytok a fülbevalózás-ügyben... én tuti nem furatnám ki a kislányom fülét ilyen pici korban, sajnálnám :( Vagy ilyenkor kevésbé fájdalmas, mint később, ha már el tudja dönteni, hogy szeretné? Mondjuk nekem nagyon negatív tapasztalatom van, lehet, hogy ezért ódzkodom a témától. 4 éves voltam, amikor anyukám hirtelen felindulásból kifúratta a fülemet; a nagynéném csinálta egy varrótűvel, amit előzőleg lángba tartott (Kárpátalja, 1980 :). Még ma is összerándulok, ha az "élményre" gondolok, több órán át bőgtem... Mindenesetre örülök, hogy fiam lett, így egy dilemmával kevesebb :D

Amúgy fura... általában úgy fest nálunk a helyzet, hogy kaja után játszunk, és teszek-veszek Gabi mellett, amíg békés, aztán, amikor elkezd nyűgösködni, és látom, hogy álmosodik, akkor elaltatom. Ma viszont a déli etetés után rajtaütésszerűen is azonnal elaludt, és azóta is alszik, már 2 órája! Durva...

Kép
elan

Benszi, nekünk ilyen puha falu van, amit a víz nyom ki egyenesre, a kertünk meg lejt, azért kellett kiásni, hogy egyenes legyen az alja, most fel lesz töltve homokkal az őszre, jövőre le lesz járó lapozva tavasszal és nyáron azon lesz a medence, úgy tuti egyenes lesz.

Judit

jucicuki

Sziasztok!

Megint régen jelentkeztem, de írni nem igen volt erőm :( , de erről majd később.

Share
Jók a képek. Kópé a te fiad is, úgy látom. :wink: Szopizás nálunk is abbamaradni látszik. Már lényegében nem szopizik, nagy ritkán kapja csak be, helyette "fogom" van. Elég érdekesen nézünk ki ilyenkor. Egyszer este mondta, hogy "cici, fogom"....megfogta....majd "másikat is", azt is megfogta.....aztán a fejét bedugta két cici közé és "elbújtam". :lol: Majd megszakadtam a röhögéstől. De már ez is kezd elmaradozni, már nem mindig kéri, hogy hozzábújhasson, foghassa..

Gabicsibe
Hamarosan teszek fel képeket, ígértem már korábban is, de most a nagymamánál vagyunk és itt a legfrissebb képek még nincsenek a gépen.Boti szépen gyarapszik. Nekem is van szívzörejem, csak nekem általános iskolában vették észre. Nekem nem okoz gondot, meg szerintem ez is elnőhető.

Agnesm
Gratulálok Eszter megérkezéséhez. Sok boldogságot kívánok nektek!

Gombahölgy
Hogy van a lábad? Jók a képek, főleg a hátonhordozós, meg amikor egyedül mászik be a medencébe. :wink: Nekem ehhez sosem volt bátorságom, mindig előre tettem a kendőbe.

Jucicuki
Húúú már nem sok van hátra az ünneplésig. Jók a nyaralós képek, a csajok nagyon édesek. Abonyi magánzoo-ba nekem is mennem kell. Babás képekből sosem elég.

Estrella
Csúcs ez a copf. A kislányod ránézésre egy kis gézengúz lehet. Nagyon aranyos, kis csibész, ha lányról lehet ilyet írni. :wink:

Brigi
Jók a strandolós fotók. A telefonálás minden lurkónak bejön? :wink:

Chesti
Tündér a nagylányod. Szobatisztasághoz gratulálok. Nálunk az van, hogy általában szól, hogy "kaki van". De ha nagyon játszik, akkor le is tagadja, ha rákérdezek. :wink:

Fiona
Gratulálok a fogacskákhoz. Bence fiad nagyon aranyos.

Jezsoerika
Szép a kisfiad, és szépen gyarapszik.

Elan
Gábor fiad nagyon aranyos. Remélem a vérkép hamarosan javul majd.

Rebe
Csajok nagyon édesek. Kis mosolygósak. Köszi a gratulációt.

Benszi
Vidám kis lurkóid vannak. A fokhagymás fűszervajjal töltött bagettet én is nagyon szeretem, ja és az a bundáskenyér is bejön. Már érzem is az ízüket a számban. :wink:
Egyébként természetes, hogy válogatnak, majd kialakul az izlésük. Miló is válogatós volt, most ott tartunk, hogy két-három hónapja mindent megeszik. Kíváncsi vagyok, hogy meddig marad így.

Vicuska
Remélem Rami már jobban van.

Moték
Titeket is irigyellek az állatkertért. Nagyon jók a képek. Krisztina továbbra is tündéri.

Toldikrisztina
Nagyon szép a kislányod.

Kép

Kép
agnese

Akkor magunkról!

Mint anno Milánnal is, most is az Istenhegyi Géndiagnosztikai Kp-ba mentünk integrált tesztet csináltatni, mivel az AFP önmagában nem mond semmit. A teszt eredménye nem lett túl jó. A Down-kórra az esély 1:180-hoz lett. :cry: (Milóval 1:18000 volt)Ez azt jelenti, hogy ezzel eredménnyel 180 babából 1 ezzel a kórral születik. A pozitív eredmény 1:150-hez, külföldön 1:300-hoz. (állítólag nálunk kapacitásbeli okok miatt ennyi , mert az alatt amniocentézist javasolnak.) A telefonban is ezt javasolták, mert nagyon közel vagyunk a Mo-n elfogadott pozitív értékhez. Voltunk a Kp-ban Hajdú Krisztinánál. Csinált ultrahangot, ott mindent rendben talált, Down kórra utaló eltérést nem látott, de se le se rábeszélni nem akart a vizsgálatra. Szűcs doki se látott semmi kórosat, de mindenki hangsúlyozta, hogy az Uh nem biztos. Szűcs doki szerint nincs gond, de megkérdezte egy genetikus barátját és a rossz véreredmény miatt ő is az amniocentézist javasolta. Így nehéz döntés előtt álltunk, végül úgy döntöttünk, hogy legyen. A vizsgálat múlt héten kedden volt, szóval már több mint egy hete, remélem, hogy most már nem lesz semmi baj, bár még nem vagyok teljesen nyugodt. Jövő hétfőn megyek Szűcs dokihoz, remélem mindent rendben talál. Még szerencse, hogy érzem már, hogy mozgolódik. Az eredményre 2 hetet kell várni, postán küldik, így elvileg jövő héten talán már tudni fogom, hogy mi a helyzet.
Hát senkinek sem kívánom azt a pár napot, szörnyű volt. :( Remélem nem vár rám még rosszabb. :( Próbálok arra gondolni, hogy bár az UH nem tuti, de csak jelent valamit.
Egyébként kis pocaklakónk fiú, elég jól látszott az Uh-n. Így három pasival leszek körbevéve. Így legyen! Szorítsatok!!!

Kép

Kép
agnese

Agnese,

Nagyon szorítunk Neked és bízz benne, hogy semmi baj nem lesz! Jövő januárban már három pasival leszel körbevéve :)

puszi
Kriszta

Kép
tubikriszta

Agnese:
Köszi amit írtál. Dóri valóban nagy csibész, ha egyszer beindul...nincs megállás. Az asztalnál már elmegy egyik sarkától a másikig kapaszkodva. Egyszerűen hihetetlen a csaj. 2 hónap és menni fog szerintem egyedül.
Benszi:
Nálunk félig kómásan ébred Dóri, de én direkt nem ébresztem fel, gyorsan benyomom a cicit és alszik tovább. Csak sajnos sokszor kel. Általában este 9-kor elalszik, félóra múlva szinte mindig felkel, aztán kb. ennyi amíg ismét elaltatom, aztán 23-24 óra körül ébred megint, majd 02-kor, 04-kor, és utána félóránként 06-ig. És reggel 6-kor szinte mindig ébred, és kb. 5 másodperc és magához is tér, és már indul is, mászik, berreg...szóval baromi friss. Nekem meg vagy 20 perc kell mire magamhoz térek. Napközben kb. 3x félórát alszik, néha ebéd után sikerül aludnia másfél-két órát, de félóra elteltével mindig felébred és tovább kell altatni. Valami időzített óra lehet benne.
Vendég

Agnese! Hú, kemény hetek vannak mögötted, szívből kívánom, hogy minden oké legyen!! Írj majd!!

Benszi, Estrella, de jó, hogy csak mi nem alszunk! :twisted:
Na jó, ez csak vicc volt!! Átérzem a helyzetet! Legalább Rami nem áll fel álmában!!

Kép

vicuska2007

Agnese, nagyon szorítok Nektek, de biztosan nem lesz semmi baj. Éljenek a paskóid! :)

Kép
elan

Agnese - nagyon szorítok én is Nektek, tuti minden rendben lesz.

Rólunk annyit, ma voltunk Eszterrel hasi ultrahangon, szerencsére mindent rendben találtak. Olyan édesen türte, ahogy a hideg zselével vizsgálták a pociját, a hölgy is teljesen oda volt, hogy ilyen pici és egyáltalán nem sír, büszkék voltunk rá. :D
toldikrisztina

Benszi,
Nagyon kemény az amit írsz! Nem is tudom, hogy bírnánk. :oops: Hű, nagyon nem irigyellek benneteket. Tudom mondani könnyű, de én valószínűleg valahova, valamilyen orvoshoz elvinném őket.
Meséltem a páromnak, hogy mi van nálatok, és ő mondta, hogy úgy emlékszik az egyik ismerősééknél is ilyesmi volt, a kisfiú még "futott" is álmában.

Toldikriszta,
Nekünk meg azt mondta a védőnő, hogy várjuk meg a 6 hónapos kort, és majd csak utána lövessünk, mert akkor már sokkal pontosabban, jó helyre tudják lőni. Hát nem tudom, egyenlőre még egy picit várunk az biztos. A fülbevaló nálunk még nincs is meg. :wink:
Örülök, hogy minden okés volt a hasi uh-n!

Elan,
Azt mondják, ilyen pici korban kevésbé fáj nekik, vagy legalábbis kevésbé viseli meg őket.

Agnese,
Az biztos, hogy nem lehetett könnyű döntés. Nagyon szorítok nektek :!: :!: :!:

Mi tegnap és ma felavattuk a lányokat. :D Eddig csak sétálni, és orvosnál voltunk velük. Tegnap elmentünk plázázni. Nagyon jól viselték, aranyosak voltak. Ma lent voltunk a Balatonon sétálni, nézelődni. A mai nap is jól sikerült, bár amikor már majdnem hazaértünk, akkor jött a nyűgösség és az ordítás. Így ment ez egész este. Fürdés után mindkettő azonnal beájult. Gondolom jól kifáradtak, meg meleg is volt. A kocsiban is eléggé elviselhetetlen volt, de klímát nem mertünk kapcsolni.

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok,
Csak gyors bekukkra van időm, olvasgatlak benneteket, de a vizsgáig eléggé feszített tempóban zajlik az életem :roll:

A babák egytől-egyig nagyon szépek! :)

Agnese,
Nagyon-nagyon-nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen, gondolom, hogy most nagyon ideges vagy... Sokat gondolok rád, és várunk a hírekkel!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Vicuska,

Raminak jobbulást kívánok!

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok :D

Tüneményesek a bébik :D :D :D

Benszi,Vicuska,Estrella

Csatlakozom,mi sem alszunk 3 hete :? fogunk pedig még nincs :oops: :oops: Mi ez vmi új kór??? :lol:

Toldikriszta

6-12 hó között ajánlják a fülbelövést.

Ágnese

nagyon szorítok nektek

Gomba

mit mesélt Gombaapu? :D

Zsókuci

kitartás! :wink:

Kép
lukrécia

Egy kis Olivér-csalogató.... :wink:
Kép
Kép
Kép

Kép
lukrécia

Chesti
Fütyi huzogatás :lol: nagyon jó.barátainknál egyidősek a gyerekek ők rendszerint a bokorba járnak pusziszkodni,de olykor meg is gyepálják egymást.A lány veri a fiút :D hát ilyen a szerelem :D
Taliban mi benne vagyunk!
Gomba
A bemászóskép tünemény.

Estrella
Dorinak milyen szép kis őzike szemei vannak!Gyerekorvossal nem konzultáltál még alvás ügyben?

Elan
Látom extrém adagot esztek :D remélem javul Gábor vérképe.Hihetetlen ő is milyen nagyfiú.
Boti jól bírta a nyaralást,igaz megfázott még itthon,mire leértünk bedugult az orra,Szopizni sem tudott szegénykém,mert nem kapott levegőt,vettünk orrcseppet és orrszívos porszívót.Elég jól birta,nem sirt csak nyöszörgöt,de utána vigyorgott..
Az elindulás elég nehézkes volt,mert Tárnoknál kitalálta,hogy ő éhes,megálltunk szopizni,majd elengedte a cicit és közölte az ő kis nyelvén hogy készüljek mert jön a szeretetcsomag!3napja nem volt kakija és most tele rakta az utolsó kisméretű pelenkát.Szóval a gyerek nyakig szaros volt és ő jót nevetett rajta,engem meg szétvetett az ideg,mert elő kellett bányászni az ő táskáját új ruháért és a mózestól meg alig fértem el.
Most újszülöttett játszik,egésznap csak alszik és eszik.Ha fent van egy órácskát akkor folyamatosan dumál és nevet.
napközben csak szopizik és este az utolsó etetésnél kell tápszert adnom,aztán alszik reggelig.

Rebe
Zsanna mosolya csúcs :D Fordulás megismétlődött?
Boti is próbálkozik,nekünk a házodoki külön feladatként kiadta a gyakorlást.Tegnap annyira bele jött hogy este az oldalára fektettem és mire bementünk mi is aludni már hason aludt.De tudom ez még nem volt tudatos csak véletlen :?

Luki
végre előkerültetek :D csodaszép szemek!
Nászasszonyod merre kujtorog?

Benszi
Én továbbra sem irigyellek az éjszakákért,viszont nagyon szép kis család vagytok!Annyira édesek az ikrek amikor együtt játszanak :D
Én amúgy rendszeresen olvaslak benneteket,csak már válaszolni nincs időm vagy kedvem,mert estére hulla vagyok.

Juci
Boldog szülinapot a csajoknak,érezzétek jól magatokat a bulin és kérünk sok sok képet!

Agnese
Remélem nem lesz semmi gond!!csuriban értetek a kezem!!!
A sógornőm testvérééknél ugyan ez volt,szegényeket jól beparáztatták és végül kiderült vaklárma volt.Remélem nálatok is így lesz!!!!

TubiKriszta
Remélem te is jó hírekkel jössz!!

Toldikriszta
Szép kiscsaj :D

Erika
Mi az infacolt használtuk egy darabig jó volt,de rájöttünk hogy az okozta a székrekedést.Ahogy abba hagytuk ismét volt kaki.Barátnőmnek is az espumizán vált be.Cumisüveg ügyben én is nagyon tiltakoztam mondván akkor nem fog szopizni,de hála továbra is a cicit tartja az első számunak és csak utána az üveget! :D De ha meglátja már fülig ér a szája mert tudja,hogy kaja :D Cumi már nálunk sem kell(nem mintha nagyon szerette volna eddig is)Most a négy ujját részesíti előnyben ha elakar aludni.

Vicuska
Hogy álltok a kiütésekkel?Jobban van már a gyönyörű csajszi?

Mi hétfőn megyünk a kardiológiára,remélem nálunk sem lesz semmi komoly!

Bocsánat ha valakinek nem irtam nem direkt!MIndenkinek szép hétvégét!
gabicsibe

Sziasztok!

Luki végre!! Jaj de édes a Falatka! És ez a gyönyörű fülbevaló sem kerülte ám el a figyelmem! Hol vettétek?

Lányok, köszi a kérdéseket, Ramikám jobban van! Már pakolja a dvd-ket! :lol:

Kép

vicuska2007

Luki,
De jó, hogy jelentkeztél! Falatka valami tüneményes! :D

Gabi,
Nem ismétlődött a forgás. Miért adta ki a házidoki a gyakorlást? Ilyenkor még csak hason a fejüket kell emelniük, vagy nem?

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok !!!

Az uj tudományunk!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Igen ám négykézlábra tudunk állni! :lol: :lol:
Kicsit még rogyadoznak a kezei de egyre ügyesebb.
Csajok szerintetek mikor kellene felülnie???

Benszi!!

Gyönyörűek a gyerkőcök mint mindig. Neked a Balu mikor ült fel először???Azt tudom hogy a kiscsajszika nagyon ügyes volt ő hamar!!

Kép
fiona66

Jaj véletlenül elküldtem :oops: :oops: :oops:
Látszik hogy hulla fáradt vagyok!

Tubikriszta!!

Szerintem nem lesz semmi gond ne izgulj!!Az nem jo a babucinak!!

Vicuska!!!

Örülök hogy Ramika jobban van! A kis drága :lol: :lol:
Mikor ült fel először Rami???Kis lusti volt ha jol emlékszem nem??

Juci!!!!

A Kalapos képek egyszerűen gyönyörűek :lol: :lol: :lol: Jo neked hogy ketten vannak legalább elfoglalják egymást

Elan!!

Gábor baba annyira de annyira cuki

Nagyon édesek a csajok! Rád is vonatkozik amit Jucinak irtam!! Jo hogy ketten vannak és elfoglalják egymást :lol: Jo biztos dupla a munka is de az öröm meg százszor tripla :lol: :lol:

Estrella!!

Alvás ügyben van már valami fejlemény??
Szerintem beszélj egy tuti gyerekorvossal.Érdeklődj lehet higy van olyan is aki épp erre van szakosodva!!
De Dóra baba gyönyörű!!

Agnese!!!

Szoríííítok nagyon!!!

Luki!!!

Falatka gyönyörűbb mint valaha!! Már kérdeztem csak nem válaszoltál hogy nálad miért indult meg hamarabb a szülés???

Nálunk nincs különösebb változás!!Szerinte jön felül is a fogicánk.De az alvását nem zavarja meg. Este fél kilenckor leteszem és reggel hat vagy fél hétig alszik. Egyszer sem szokott felkelni.Én hamarabb fel szoktam ébredni olyankor betakargatom.
Az étvágya mostanában nem valami jo! Szerintetek hányszor kell naponta ennie?????????????????????????????????????????????
Hu most megyek aludni mindenkinek sok puszi.

Kép
Egyedül iszok!!

Kép
Csak nem nekem szóltatok????? Kép
A nagyfiam 16 éves lett! :lol: :lol:

Kép
fiona66

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?