Tünci!
Ez a szülésznő nem teljesen normális!
Hogy lehet szülni tudatosan, ha a test nem akarja????
Mármint az én testem nem akarta, de indították, de neked más volt, ilyen nincs, hogy te vissza tudd tartani.
Húgom koraszülött volt, 2 napig próbálták visszanyomni, anyum teste meg kifele, végül húgom apja állt sarkára és mondta az orvosoknak, hogy ha ki akar jönni, jöjjön.
Ezt nem értem.
Zozo
Te vagy a szegedi anyuka, akivel közös dokink van?
Sajnálom, hogy veled is megtörtént ez.
Ibernuska
Aranyos vagy, hogy utánam néztél. Mindig el szoktalak Titeket olvasgatni, érdekel, hogy kivel mi van, főleg Aidát biztassátok, elég sokat aggódik és néha úgy érzem, feleslegesen.
De jól esett, hogy valakit érdekeltem.
Tegnap vendégségben voltunk, A Lányokra nem mondhatok semmi rosszat, meghallgatták mi történt és hát jött a majd lesz másik......, majd csak előre nézzete....
Én ezt mind tudom!
Csak néha úgy rámtör a fájdalom, hirtelen, úgy hiányzik.
A másik nem Ő lesz azért.
Voltam papnál, kértem érte szentmisét. Hogy el tudjuk búcsúztatni. Elmondtam mi történt, hogy mi dönöttünk így, és ebben az esetben ezt az egyház megteszi-e, de nagyon rendes volt, azt mondta, ha akarok beszélgetni még keressem meg.
Most pedig megyek, mert az Apám, akivel 20 éve nem beszéltem, elváltak, megkeresett és együtt ebédelünk 4-esben.
Állítólga az én hibám, hogy ilyen a kapcsolatunk, szerintem az övé, szóval mondtam páromnak, hogy rugdossa a lábam az asztal alatt, ha kezdenék bepörögni.
Valahogy nincs kedvem most még más lelkiismeretét magamra venni, van nekem elég bajom, úgyhogy igyekszem majd nyugodt maradni, de nem akartam elküldeni, ha már így alakult...
Szorítsatok.