Sziasztok!
Andi!
Szülinapos képek nagyon aranyosak. Látom a lego nálatok is megy
Zsoltikának nagyon boldog Születésnapot kívánok!
Letti! Örülök hogy te is jelentkeztél! Klassz lehetett a nyaralás Tihanyban, gyönyörű az a hely!! Gratulálok a házassági évfordulótokhoz!
A takonykór nem jó hír, de remélem hamar kilábaltok belőle!
Marci is náthás lett vasárnap
És nem is tudom, hol fázhatott meg, hiszen 30 fok volt még szombaton.
Én este és reggel szívom is neki, mert a sűrűje úgy jobban kijön. Amúgy ő is tud már orrot fújni, és szerencsére már nem szívja vissza.
Mi a jövő hét pénteken indulnánk nyaralni, nagyon nem szeretném, ha beteg lenne.
Vasárnap én is végignéztem Marcival a vizilabda meccset, szuper volt!!
Szilbee! Leventének is mielőbbi gyógyulást.
Ivett! Tegyél fel majd képeket a nyaralásról! Tök jó, hogy Máté így bírta az utat. Mi Horvátországba Zadar mellé készülünk menni, az jó esetben 6 óra lesz (fehérvári indulással) de azért izgulok, hogy Marci hogy bírja majd.
Nóri! Hát most, hogy egyedül vagyok itthon ezen a héten Marcival, áll a vonat
Csak úgy tudom festeni, ha Apa vigyáz rá és addig nem engedi a szobába. Viszont valószínűleg belenyúlt a képbe (nem vettem észre, mikor) , mert a vonat sötétbarnára festett kerekei el vannak maszatolva.
Ez nagyon elszomorít, és csak remélem, hogy ki tudom majd javítani.
Amúgy velem semmi különös, melózok, hozom-viszem Marcit a bölcsibe, meg küzködünk a takonykórral. Amúgy nagyon aranyos, olyanokat mond, hogy "Anya olyan édes vagy" Imádom
Most hogy Apa nincs itthon, esténként én is utolértem magam vasalással, végre eltűnt a kupac ami hetek óta halmozódott
Na most már befejezem, jó éjt mindenkinek !