Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Haza érkerztünk,majd holnap jövök egy kis beszámolóval!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Sziasztok!

Úgy örülök, hogy holnap nem szabin leszek!!! Igaz jobb lett volna, ha az eredeti egész hét az enyém, de így sem annyira rossz. Hétfő, kedd, péntek itthon. egalább 2 nappal több marad.

Lucának üzenet, hogy tessék gyorsan szaladni anya és apa elől ! :D

Tündi, milyen koncertre gondoltál? Ritkán megyek csak 2 csajjal. Utoljára a Charlie-t néztük, vagyis inkább hallgattuk, de nekem nagy csalódás volt.

Olimpia..., ennyit tudunk, ennyi "segítségséggel". Szerencsére a lóról leborulást nem láttam. Azt mondta az egyik doppingellenőrök köréhez tartozó egyén a rádióban egy riportban (remélem jól emlékszem), hogy van az a pénz amiért bebizonyítják, hogy most doppingoltál, van az a pénz, amiért bebizonyítják, hogy fél éve doppingoltál, van az a pénz, amiért bebizonyítják, hogy a nagyanyád is doppingolt, és van az a pénz, amiért bebizonyítják, hogy soha nem doppingoltál.
Ez természetesen leginkább az egyéni teljesítményeken alapuló számokra a jellemző. De, ezen az olimpián igen nagy hangsúlyt fektették még a sportdiplomáciára is a játékvezetők kiválasztása terén. Nem is értettem, hogy vívásban férfiaknál a döntőbe jutásért mit keres ott egy iráni bíró. Irán mint tradícionális vívó nagyhatalom....
Na persze foci olimpiabajnoki döntő magyar játékvezetői hármassal....

Megyek, megnézem mi a helyzet beíratkozás terén, mennyivel akarnak levenni erre a félévre tandíj vonatkozásában.

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Kép

Betti,igen én kérdeztem,hogy mennyi van még hátra a suliból :) Kitartás ez az egy év hipp-hopp eltelik meglátod :) A szakdoga miatt meg ne aggódj,én is be voltam rezelve,hogy fogom megírni,de sikerült! :) Nem is olyan nagy vasziszdasz :P
És ti nem akartok kistesót,csak Bettike?

Ivett,várjuk a beszámolót! :) Képet is tessék rakni :wink:

JJudit,Kárpátia koncertre gondoltam,mert ha jól emlékszem egyszer mondtad,hogy a férjed és Kinga jöttek volna T.miklósra koncertre,és azért kérdeztem,hogy most voltatok-e,mert láttam egy házaspárt 2 kiscsajszival,akik a lányaiddal lehettek kb egyidősek :)

Hétköznap kezdődik,tessék írni! :) :)

Kép
Kép
tundi24

Kép

Én is lejelentkezek már...

Mongi! Édes az avatarod!! Jó lenne gyakrabban jönnél és vidámabb témákkal, mint a betegség.

Hétvégén mi is olimpiáztunk, pedig én nem igen néztem sosem.
Mindhárom aranyunkat láttamKépA Vajdáét és a KOvács -Janicsét meg is könnyeztem.

Babások: Ma megint bemondta a rédió, hogy 2 éven alul ingyenes és kötelező lesz a PrevenarKépCsak úgy is legyen mostmár.

Andi! Szépek voltak a torták, bizti finomak is.

Lili mostanában mondogatja, hogy fáj a hátaKépLátszani nem látszik rajta semmi, nem tudom, nem-e csak figyelemfelkeltésnek szánja...olyankor egyből tapogatom-simizem-nézegetem.
De lehet, elviszem dottonénihez, mert akkor megkérdezném tőle ezt a Broncho-waxomot is, vagy mit, hogy szerinte adjam-e neki...? Mert a fülén kívül más baja nem volt neki, (ami persze épp elég volt), arra meg nem tudom, jó-e ez...ezt úgyis ki kell nőnie, meg át kell esnie rajtuk. Linda! A TE véleményedet szívesen venném ezügyben

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri! Felső légúti nyavajákra jó... persze lehet másra is, csak nekünk célzottam azért kellet már a B-W. Nagyon drága egyébként, de mondjuk 3x10 napos kúra... A bölcsiben úgy tünik jól jött, de majd az ovira nagyon kiwi leszek... mármint, hogy lesz a takonykórral.

Most ugyan beteg... volt. De ez most a hideg túrókrém miatt... :arrow: torokgyuszi.

Ovi kezdésig már nem is visszük bölcsibe. Majd csak elköszönni a gondozónéniktől...

Na menek is... kiélvezem hogy pár percig nyugi van. (Dév alszik, Levente pedig küzd az álom manókkal.)
szilbee

Ja igen....!

Mongi! Jó hogy írtál!!!! Képeket is kérünk!!! :D

Betti! Oviban mi volt?

Andi! Nagyon jók a képek!! hogy mennyi ajándékot kaptak a gyerkőcök!! :lol:

Évi!? Megen eltünt....

és Manó is!

Erika??

Vali??
szilbee

Hali.

Elin.szerintem érdemes szedni a BV-ot.mi holnap kapjuk a Prevenart...kicsit fosok a mellékhatásoktól...nehogy nagyon lázas legy en..stb.
A hátával meg max elküld ortopédiára...ahol valszeg mindent rendben találnak majd :) .Mikor mondja amúgy?reggel v .napközben?
Figyi.írnál nekem privit a kérdőívezésről?megéri csinálni,lové,mennyi cím stb? mert már én is mindenben gondolkozom... :x

Ivett.várjuk nagyon a beszámolót és képeket is kérünk ám!!!:)

Köszönjük a kép-dicséreteket :lol: :lol:

Tündi.ne tudd meg...a harisnya az rendes necc-harisnya.nagyon kis szexi benne :lol: :lol: :lol:
Meglásd hamar el fog telni a fél év.Megvan ilyenkor pontosan,hogy mikor jönnek haza?

Betti.
Bettike is macskázik? nekünk is van 2.azokat nyúzzák mindíg :lol: :lol: :lol: .
Majd gyere és mesélj milyen volt neki az oviban :) Ott is alszik?

Szilvi.olyan ritkán írsz mostanában :( Tehetnél a fiúkról képeket is ám :)

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Ja...ajándékok.. ááá ezeket nem csak tőlünk kapták.a 2mamáék+dédi+mi.voltak rucik is a háttérben...de az nem volt érdekes számukra :D :D :D

KépKép
KépKép
cleo27

Apósom is hallotta tegnap a hírekben hogy ingyé lesz,hát remélem!

Voltun ma mázsálni és nagy meglepi ért 8900gr a kis drágám a hó eleji mérés 8400 volt szóval biztos jól táplál a levegő mert tuti nem az elfogyasztott kajától hízott ennyit :lol: :lol: :wink:
Így úgy vélem nem kell nekünk a peritol szirup

Cleo!
Képek nagyon jók!És atorták bizti nagyon finomak lehettek!

Mongi!
De jó hogy írtál,és tényleg kép jöhet töménytelen mennyiségen!

Betti!
Ez az 1év biztosan gyorsan elszalad!
Mi volt az oviban??

Nóri!
Kell még üveg gyüjtögettem egy párat!!!?

Kép

Kép
katlina

Nóri,biztosan nem lesz semmi gond Lilcsi hátával :) Lehet a bölcsiben "összevrekednek" és nyoma nincs,csak fájlalja,de azért mutad meg doki néniek!

Andi,hát tényleg eszméletvesztő az a harisnya :wink: Ha nagyobb lesz és iylet vesz fel,azt hiszem őrt állhattok a kapuban :wink: 8)
Igen meg van,hogy mikor jönnek haza pontosan 2009.febr.28.De ezt csak ők mondják.Ez úgysem így lesz!!!!!!!!!Mivel eleve később indulnak később is fognak jönni!Meg itt az a biztos ami már elmúlt.

Katlina,most jól hízott akkor Robika :) Jajj,de jó :)

Szilbee,jobbulsát Leventének!És pihizz egy kicsit,nálunk is csend honol :)

Kép
Kép
tundi24

Úram atyám,mennyi hibát ejtettem :oops: BOCSÁNAT!!!!!!!

Kép
Kép
tundi24

Katlina! Akkor nem megyünk felétek!! :wink: :lol:
Vagesz az új kép a vonalzón!

Jaj, elfelejtettem szólni :oops: Üveg már nem kell....mivel nem tettem el őszit, ezért maradt is belőle. De köszi!

Andi! Majd írok!
Hátát inkább napközben fájlalja. Én meg attól félek, nehogy a veséje legyen.
Ne félj, nem lesz semmi mellékhatása a Prevenarnak, Lilinél sem volt semmi :wink:

Hajniékkal nem találkoztam reggel, lehet, még most sem mentek... :cry: De végülis attól még mehettek 9-re....

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Elöntött a vasalás. De már jobban vagyok. :D

Mongi: De jó, hogy írtál! :P :P Gratula a házassági évfordulóhoz! Mikorleszmánnekemolyan? :mrgreen:

Betti: Nagyon megérdemelnél egy állást a kórházban. Remélem, sikerül majd.

Évi gondolom ezerrel készül az iskolakezdésre. :)

Andi: Jó kis buli lehetett. Tavaly óta mekkorát nőttek a gyerekek! :D

Szilvi: Mi volt a Corában? Valami játék nyűgözte le Leventét?

Lányok: Milyen overált vegyünk? Ugye a 68-as már enyhén szűk...hehe....Amilyen már nem talpas? Kell mindenképpen ugyi? Azt mondja a barátnőm, hogy egy év körüli gyereket még mindig nem lehet levegőre vinni egy szál nadrágban, harisnyában télen. Nekem ez még homáááály.
jaimee1

Erika,vasalás...ma nem volt annyira meleg szerencsére :) Ilyenkor még elviselhető a vasalás :)
Nekünk még lesz overálunk,még a tavaji,akkorát kaptunk,hogy idén lesz jó,és a mienknek volt tépőzár az alján,és ha nem tépőzárazzuk be akkor kifér a lábacskája :) És lehet/lehetett zsákként is használni+ugye overálként is.Mondjuk az ára sem volt occsó :oops: :( :(

Errő jut eszembe,egyik ismerősöm venne kislány rucikat,novemberben fog érkezni a babuci.Esetleg akinek van és eladná szóljon már! :) Köszike :)

Nóri,sikerült 2jára letölteni,mükszik :) :) Köszike még1x :)

Jó éjt!!!

Remélem nekünk is az lesz,mert ma borzalmas délutánunk volt :( 1kor felébredt Luca az alvásból,nem is aludtz vissza,egész du nyűgi volt,semmi nem volt neki jó.Ráadásul ruhástól mászott a medencébe,amibe eső víz volt :? Wááááá...lefáradtam ma nagyon.

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Bocsi, iszonyatos elfoglalt voltam (meg a babanet is halál lassú néha)

Hol a gyerekek foglalták el a gépet, hol ők foglaltak el engem. Egyébként is rengeteget mentünk a múlt héten, és szinte minden nap éjfélig dumapartiztak az ágyban...

Voltunk Miklóson tüzijátékon, én meg este RETRO partiban :lol: Aztán csúszdáztak a tiszaligetiben, és még egyéb apróságok.

Ma már dolgoztam, de komolyan olyan voltam, mint aki alvajár :?

És hát igen.... egy hét múlva suli. Szombaton évnyitó. Lesz bőgés rendesen (mármint nekem). Nagyon be vagyok tojva, hogy mit szól majd az egészhez Csongi.
Könyvek meg vannak, és minden egyéb, még egy-két apróságot kell beszereznem.

Bocsi, de most fürdés, talán holnap már tudok reagálni is :wink: Ja és köszike a hiányolást :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Sziszinek és Zsoltinak Boldog Szülinapot!
Olyan sokáig csodáltam a tortát, hogy a köszöntés lemaradt az előző alkalommal. Ez a lovas tuti nyerő!

Tündi! Kárpátia koncerten nem voltunk.

Ezt nemrég kaptam, és nekem nagyon tetszik, bocs érte..

Dilemma

Múltkor ültem a kedvenc helyemen, a pultnál, egyszer csak besétál a leggyönyörűbb nő, akit valaha láttam életemben. Gondolkodtam, hogy szólíthatnám meg, aztán küldtem neki egy
üveggel a bár legjobb pezsgőjéből egy rövid üzenettel, hogy volna-e kedve meginni velem. Elolvasta, rám mosolygott, majd visszaírt:
-Uram! Ahhoz, hogy önnel pezsgőzzek, a luxusvillája garázsában egy Mercedesnek, a bankszámláján legalább egymilliónak, a nadrágjában pedig pontosan 20 centinek kell lennie.
Miután elolvastam, visszaírtam:
- Drága Hölgyem! Küldje vissza az üveget. A garázsomban egy Porsche, egy Ferrari és egy Mercedes áll, a 8 darab bankszámlámon pedig pontosan 2-2 millió található. Viszont soha, de soha, még a világ legszebb nője kedvéért sem fogok 5 centit levágatni a f@rk@mból..

Megyek, helyükre viszem a lányokat, mert az apraja itt aludt el mellettem, apa meg nagy ívben .......

Judit

KépKép
Kép
jlevay

jaimee! Nekünk van egy kinőtt s.oliver overálunk, ha érdekel.....

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Jó Reggelt!!!

Zsolti! Boldog Születésnapot!!! :)

Kép

Erika! Igen még célszerű az overál... és mivel télire már járni fog a lány érdemes olyat venni, aminek vagy nincs vagy leszedhető a láfej része. Igazából a harisnya + vastag bélelt nadrág is jó, de jobban bírja a kiképzést egy overál.
Ja semmi különös nem volt a Corában, csak a torka miatt nyűgös volt... nem kicsit, NAGYON! Ilyen elég ritkán van... szerencsére. Nem játék miatt volt a gond. Amiatt még soha nem balhézott. Szerencsénre nem az a típus, hogy megküzdjön egy-egy játékért. Csak úgy szimplán car volt szegénynek minden...

Andi! Írnék... és jönnék én többet, csak hát nem megy. Így aztán egyik nap egyik másik nap másik topikba írok... írogatok.

Vki látott vhol ovis zsákot? Olyan akasztós (válfás) kéne nekünk.

Képeket is teszek majd! :)

No menek... Pussz!
szilbee

Tündi! Lucusnak gratula a 3. foghoz!!! :D (Dávidnak is fehérlik a felső 2 Pár nap és kibújik .... remélem.)

Sok minden van amit még akartam... de nagyon feledékeny vok. :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szilbee 2008.08.26 08:00-kor.
szilbee

Jó reggelt! :)

Huu de nagyon hüvi van reggel meg este :? Közeledik az ősz.

Jjudit,ok akkor nem benneteket láttalak!Jó kis vicc amit küldtél :)

Évi,biztosan furcsa lesz megszokni,hogy iskolás nagyfiad van!De ez is egy jó korszak lesz!Csak biztos furi,hogy lezárult egy korszak és új kezdődik.Úgy,mint nálunk is.Lassan már mi is belelépünk a kisded korba :) Hihetetlen,hogy mennyire telik az idő!

Szilbee,akkor eléggé megviselte Leventét ez a torokgyuszi.De már jól van ugye? Köszi a gratulációt :) Lucának is fehér a felső második is,de ott még nincs megrepedve az ínye.Remélem ti nem szenvedtek annyit,mint mi ezekkel a gonosz manókkal :?

Andi,Zsoltikának nagyon sok BOLDOG SZÜLINAPOT kívánunk!!
Kép

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Nyaralásunkról:
Szerda reggel fél 5-kor indultunk és 3 órakkor értünk oda Lido de Jesoloba!
Az útazást Máté elég nehezen bírta viszont óránként eleludt a kocsiba!
Nagyon gyönyörű a tenger Máté mászott bele a meleg vízbe olyan jól érezte magát!A víz nagyon sós volt eléggé marta az embernek a bőrét!
Az olasz étel nem a legjobb első nap vacsoránál homárt kaptunk a második félére meg rizses kagylót amiből egyikünk sem evett!
Tiszta idegek voltunk hogy ha minden nap ilyen kaja lesz akkor éhen maradunk.
Egész nap strandoltunk,sétáltunk és éjfélig lehetőség volt vásárolni nagyon jó volt mert a sétáló utca tele volt üzlettel!
Voltunk hajókázni Kalóz hajóval ami 2 órás hajóút volt!
Nagyon jól éreztük magunkat biztos jövőre is elmegyünk!
Majd képeket nem sokára teszek fel!

Tündi!

Lucusnak gratula a 3-dik fogacskához!
Máténak is három foga van!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Sziasztok!

Zsoltinak boldog szülinapot kívánok!

Mi meg megyünk nem soká Csongival a fülészetre. Már az agyamra megy az orrvérzése, gondoltam suli előtt megnézetem. De már az időpont kérésnél felhúzott az aszisztens. Megkérdezte, hogy éppen akkor vérzik-e az orra a gyereknek. Mondtam, hogy nem, de két hónapja állandó probléma. Mert akkor vigyem, ha vérzik, azonnal! Mondom neki, hogy hölgyem, mire oda érünk már úgy is el áll, főleg ha ott várni kell, mert hogy időpont nélkül megyünk. Meg nem tudom kiszámítani, éppen mikor vérzik neki.
Azt mondta, az orvos sem tud mit csinálni vele, ha éppen akkor nem vérzik. Azért kértem időpontot, ha nem csinálnak vele semmit, akkor megkeresem kedvenc Omid doktorbácsinkat. Szal 10.25-re van időpontunk, majd jövök, hogy mi volt!

Jaimee, én is ajánlom az overált. Nekünk olyan volt, aminek a talpán volt egy gumis rész, így nem csúszott fel. Én nagyon szerettem, mert védte a derekát, nem kellett nagyon aláöltöztetni, és egyszerűen, gyorsan le-fel lehet öltöztetni.

Hú, Szilbee, én valahol láttam ovis zsákot, de most egyszerűen nem jut eszembe, hogy hol.... annyi felé vásároltam.... ha eszembe jut, akkor kiabálok :wink:

Évi és
Kép
csongianya

Először is.....
Kép

Fogakhoz gratulálok mindenkinek, kitartás, már nincs sok hátra :wink: :lol:

Szilvi! Itt a Barosson a Babavilágban van oviszsák. Felhívtam Ágit, azt mondta, rendelt vagy 10-t múlt héten, és igaz, hogy ő most szabin van, de szerinte még maradt.

Évi! Szegény Csongi :cry: De legalább 1 laborra küldenének el vele... Várom, mit mond a doki.... most vagytok ott...már, ha nem csúsznak :?

Judit! Régen írtál! Hogy áll a vonat???

Erika! Lilinek is volt overallja, szerettem. Igaz, hogy az első évében ami volt, felesleges volt, mert 1x volt rajta..akkor volt az a nagyon enyhe tél, hó is csak 1x volt, asszem...
De ami most volt, nagyon prachtische volt....bölcsi szempontjából is. Majd venni akarok én is.
Nekem is vásárolgatni kéne már...kabátot, harisnyát is, semmi felsőrucija nincsen még.

Tündi! Töltögetsz azóta is? :lol: Mi volt a baj előszörre, hogy utána mégis ki tudtad csomagolni?
És milyen volt az éjjeletek? Mert az miénk nagyon nem jó :?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Zsoltinak nagyon boldog születésnapot!!! :P

Kép

Évi: Bírom, hogy sok nővér/asszisztens úgy viselkedik, mintha okosabb lenne az orvosnál. :roll: :roll:

Még egy bajom van. Ha most nagyjából 18-as Rékám lába, akkor mekkora őszi cipellőt vegyünk neki? Vagy ez hülye kérdés? :oops: :oops: És mire tél lesz, azt ki is növi? :shock: :oops: :oops: :roll:

A kocsicipőjét kinőtte :shock: , úgyhogy most egy kölcsön szandiban járkálunk.

Nóri: Én Evcától rendeltem egy halom őszi-téli holmit, már nagyon várom, hogy postázza. Elvileg maholnap meg kell érkeznie a csomagnak. De harisnya, zokni, sapi, overál és cipi még nincsen.

Tündi: gratula a fogacskákhoz. Nekünk még mindig sehol semmi. :lol: :lol: :lol:

No vasalok tovább. Nem tudom, hogy van ez, de folyton szalad a ház. :roll: :roll: :roll:
jaimee1

Nóri: Miénk éjjel is rossz volt. Nem tudtuk eldönteni, hogy puki vagy a foga, úgy tűnt, hogy mindkettő. Végtelenszer keltem hozzá. Hajnalban volt egy megapuki, aztán világbéke. :lol: :lol:

Ja, még egy kérdés. Mostanában széllel bélelt a lyány. Nem lehet, hogy a tejpépre érzékeny? Mert már hónapok óta semmi bajunk nem volt a széllelll, el is felejtettük a hasfájást.
jaimee1

Nóri! Kösziiii! Megnézzük! :D

Jaimee! Milyen tejpépet kap Réka? A cipét, mármint utcait vagy mifenét szerintem akkor érdemes venni, mikor már tényleg járatni is akarod kinn, de legalábbis áltatni a friss levegőn (pl. ha unja az ücsörgést). Egyébként ha most veszel is, úgyis olyat kell venned, hogy egy hüvelykujjnyi hely legyen még tartalékban benne (mármint a cipőben), ez kb. 1 - 1 és 1/2 cm. Utána meg úgyis vastag... bélelt cipe vagy csimma kell majd. Persze ez meg időjárás függő!!! nagyon!!! ld. ahogy Nóri is írta, hogy volt az utóbbi időben jóóó néhány enyhet tél.
szilbee

Szilvi: Dehát akkor mit adjak a lábára, ha eljön az ősz? :shock: :oops: :oops: Olyan overált vegyek, aminek lábrésze is van? Na most már kész a kavar az agyamban cipő ügyben. :lol:

Hipp natúr gríz és Milupa rizses tejpép. Gluténmentesek.
jaimee1

Zsoltikának boldog szülinapot kívánunk!

Kép

Kép
pimelinda

Sziasztok!

Megjöttem! (bár mindjárt mehetek a városba ügyintézni, mert egyébként dolgozom :wink: )

Elnézést az egészségügyisektől, de a nagyokos aszisztens jól le akart beszélni erről a vizsgálatról... aztán meg....

Szóval időpontra mentünk, természetesen egy jó fél órát még ráhúztunk. Megnézte a doktornő, és a gépen látták, hogy tavaly ugyanezzel a problémával voltunk ott.
Egy perc alatt látta a problematikus eret. Először csak gyógyszerrel akarta összehúzni, de annyira "rossz" állapotban volt, hogy végül leégette.
Hm, Csongi kis hős volt, nem volt egy nyikkja sem, sőt a "pisztoly" külön tetszett neki.
Viszont ma a fociedzés megint elmarad, mert egy nap nyugit rendelt el a doktornéni. Egyébként Sohajda Zita volt.
Szóval, ha az aszisztensre hallgatok, még hónapokat szenvedhettünk volna vele!

Erika! Míg nem jön a hideg tél, simán ráérsz overált venni! (egyébként sem lehet még nagyon kapni ilyenkor, szerintem). Cipőt vegyél valami kis őszit, de mindenképpen vidd magaddal Rékát és próbáljátok fel. A számozások nagyon eltérőek, és ahogy Szilbee írta, (hüvelyujj), az a jó! De ha normális cipőboltba mész, ott úgy is megnézik az eladók, hogy mekkora a lábára!
Télre meg majd veszel neki béleltet, vagy kis csizmát, arra is van még idő!

Tejpép... most kezdted el adni? Vagy kapott mostanában valami új dolgot? Mert szerintem ha attól lenne szeles, az már pár nap után jelentkezne.

Évi és
Kép
csongianya

Erika! Olyan overál is van (bár már írtam), aminek levehető a lábfejrésze (patenttal vagy zipp-zárral van felfogatva.. esetleg tépőzárral), de én spec kocsicipét adok még most rá, amíg nem kezd el legalább totyogni. Viszont amint lépeget (biztosan!) adom is rá a cipét... De hogy az mikor következik el?.. hmm lehet már javában havazni fog. :|
Bár mondjuk őszre még nem kell overál!!! TE! :lol: :lol: Elég a naprág harisnya!
szilbee

Erika! És ezek a tejpépek tejmentesek is? (Csak próbálom kiszűrni a lehetséges kiváltó okokat.)
szilbee

már sokadjára futok neki, de mindig kidob a babanet :shock: :evil:
Kép
majd jövök, ha megint lesz egy kis időm.

Kép
pimelinda

Sziasztok!

Sajnos eltünt az irományom, majd próbálom pótolni

Kép
Kép
mongi

HHuuuu köszönjük a szupi képeslapokat.Zsolti tátott szájjal nézte őket. :D :D :D szupik nagyon :)

Évi.de kis bátor volt Csongi.remélem abbamaradnak a vérzések :)

cipő téma :én addig "komoly" cipőt nem adtam rájuk még nem totyogtak.

Rólunk.megkapta Sziszi a Pneumos szurit.nagyon ügyi volt.nem kellett lefogni sem..igaz utána sírt.. :wink: .utána Plázáztunk vele kiengesztelésül.

Letti.írjál ám!!!!!!!!!!!!!!

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Zsoltika!!!
Nagyon Sok Boldog Szülinapot Kívánunk Neked!! :)
Kép Kép

KépKép
diÁcska

Réka eléggé nyugtalan tegnap óta, most épp elszundított :)

a Broncho-vaxomról: én jónak tartom, azok ellen a bacik ellen stimulálja az immunrendszert, amik a leggyakrabban okoznak légúti hurutot. a középfülgyuszi is ide tartozik! persze attól még lehet beteg az ember gyereke, de ha már csak fele annyiszor beteg, akkor már megérte :wink:

Évi, jól tetted, hogy elvitted Csongit, ha tényleg az az ér volt a bajkeverő, megoldódott a problémátok :)

Tündi, na jól megindultak nálatok a fogacskák :D milyen éjszakátok volt? Tudtatok pihenni?

rólunk: babuci megint kólikázik, már a papaverines görcsoldón gondolkodom...
téli rucik: jó hogy mondjátok, nekünk is alig van pár darab az örökölt holmiból, ami jó Rékára, mert Fannika nyáron volt ekkora. Úgy nő Réka, mintha tömném... már a 7 kilóhoz közelít, hosszát régen mértük, de most a 68-as ruhák pont jók rá :shock:

Kép
pimelinda

pontosan 6880 g Réka, most mértük :P

Kép
pimelinda

Uristen! :lol: Lassan utoléri Dávidot! :lol: De nem baj!!! Jó a tejcsid Linda!!! :D :lol:

Kérünk képet a sonkákról!!! :P :D
szilbee

Zsoltika!!
Sok Boldog Születésnapot!!!!!!!!

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Andi!
Szülinapos képek nagyon aranyosak. Látom a lego nálatok is megy :)

Zsoltikának nagyon boldog Születésnapot kívánok!
Kép

Letti! Örülök hogy te is jelentkeztél! Klassz lehetett a nyaralás Tihanyban, gyönyörű az a hely!! Gratulálok a házassági évfordulótokhoz!
A takonykór nem jó hír, de remélem hamar kilábaltok belőle!
Marci is náthás lett vasárnap :( És nem is tudom, hol fázhatott meg, hiszen 30 fok volt még szombaton.
Én este és reggel szívom is neki, mert a sűrűje úgy jobban kijön. Amúgy ő is tud már orrot fújni, és szerencsére már nem szívja vissza.
Mi a jövő hét pénteken indulnánk nyaralni, nagyon nem szeretném, ha beteg lenne.

Vasárnap én is végignéztem Marcival a vizilabda meccset, szuper volt!!

Szilbee! Leventének is mielőbbi gyógyulást.

Ivett! Tegyél fel majd képeket a nyaralásról! Tök jó, hogy Máté így bírta az utat. Mi Horvátországba Zadar mellé készülünk menni, az jó esetben 6 óra lesz (fehérvári indulással) de azért izgulok, hogy Marci hogy bírja majd.

Nóri! Hát most, hogy egyedül vagyok itthon ezen a héten Marcival, áll a vonat :) Csak úgy tudom festeni, ha Apa vigyáz rá és addig nem engedi a szobába. Viszont valószínűleg belenyúlt a képbe (nem vettem észre, mikor) , mert a vonat sötétbarnára festett kerekei el vannak maszatolva. :( Ez nagyon elszomorít, és csak remélem, hogy ki tudom majd javítani.

Amúgy velem semmi különös, melózok, hozom-viszem Marcit a bölcsibe, meg küzködünk a takonykórral. Amúgy nagyon aranyos, olyanokat mond, hogy "Anya olyan édes vagy" Imádom :lol:

Most hogy Apa nincs itthon, esténként én is utolértem magam vasalással, végre eltűnt a kupac ami hetek óta halmozódott :)

Na most már befejezem, jó éjt mindenkinek !
judit_79

Sziasztok!

Ma volt nálunk családlátogatáson a két óvónénink. 6-kor jöttek, és fél 8 volt, hogy elmentek. Egész nap sika-mika volt a lakásban..., és szegény lányok nem nagyon játszhattak semmivel sem, hogy ne csináljanak felfordulást.
A hab a tortán az volt, amikor az új óvónénink (mától dolgozik) mindkét cipőjébe beleöntöttek egy doboz tejfölt. Nem tudtam melyikőjük volt, mert nem láttam, de a két nagy határozottan állította, hogy Mártici, és azért is ment ki az udvarra játszani, hogy eltűnjön szem elől. Szegény mikor kérdőre vontuk állította, hogy nem ő volt, de aztán rábeszéltük. Amikor elmentek utána vallotta be Kinga, hogy ő volt, csak félt a letolástól ezért fogta rá Mártikára. Na ezután következett az igazi letolás, és a szentbeszéd....

Jaimee! Lehet, hogy nem olvastad, szóval nekünk van egy csajos kinőtt S.Oliver overálunk. Nem tukmálás, félre ne értsd.

Szilbe , az Intersparban is láttam klassz oviszsákot, egész elfogadható áron 7-800 között.
Én varrni szoktam, semeddig nem tart. Mártikának lovas lesz, pontosan olyan mint a takaró és párnahuzata. Zsófinak nyuszi a jele, neki Péter nyuszis huzata van, és az idénre már elkészül az ugyanolyan mintájú zsákja is. Legalábbis megígértem neki.

Holnap meló, de a nagymamánál ebédelek Jászberényben!!!! Kaját már megrendeltem nála :lol: :lol:

Jó éjt!

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Melinda: :shock: :shock: :shock: Te jószagú Úristen! :lol: :lol:

Judit: Bocsánat, elfelejtettem reagálni. Milyen méret? Fotó róla esetleg? És mennyiért? Hehe...örülhettek az óvónénik. :lol:

Áh, még reagálnék, de ordítunk már egy pár órája, fogalmam sincs, mi baja lehet, ilyen még nem volt. :shock: :shock: :( :(
jaimee1

Erika! Olvastam a blogot... Nem lehet hogy mégis a foga és nem a kaja miatt van?

Judit! Köszi az infót neked is!! :)
Nekem ugyan van varrógépem, de nem tudok igazából varrni... no meg időm sincs. Dávid meg újabban minden zajos cucctól (porszívó, botmixer... stb.) sírva fakad.

Katlina? Veletek mizu??

Rólunk: Ma kapja Dév a BCG-t... Csak ugye Levente is itthon, még nem tudom hogy lesz pontosan megoldva a dolog. Jövő héten pedig apjuk szeretné beszokatni Leventét az oviba! :shock: :D :D Örülök is neki, meg nem is... mert én akartam beszokatni... de hát azért kevés ilyen apa van... szerintem... vagyis én még nem sokkal találkoztam, aki ennyire részt akarna venni a gyerkőc dolgaiban.
szilbee

Szilvi: De lehet...létezhet az, hgy csak este, éjjel kínozza? napközben kutya baja? :shock: Itt ácsorog mellettem és teli szájjal vigyorog. Kézben sem akar lenni, annyira kedve van felfedezni.

Megértelek beszoktatás ügyben. Ugyanígy éreznék. És tényleg kevés ilyen apa van. :) De figyu...biztos, hogy Levente már korban ott jár, hogy ideje oviba menni???????? :shock: :shock: Anyám!

Tejpép ügyben: anyatej kieg. tápszer az alapanyaguk. Az egyikre rá van írva az is, hogy tehéntej az alap.

BCG-hez drukk Dávidnak!

Kaptam egy üvegfestő szettet ajándékba. :P :P Azt írja a könyv, amit kaptam hozzá hogy szerezzek be amolyan üvegcse szűkítőt, hogy szíp kontúrokat tudjak húzni. Nektek van ilyen? Kell ez? És ott mondjuk a Rossmann mellett kapható ilyen? Sok kérdésem van mostanában, bocsi. :oops:
jaimee1

Sziasztok! :)

Linda,ez igen :)

Erika,gyere bombázzál csak a kérdésekkel! :) Lucát is inkább éjjel kínozta a foga,napközben is,de éjjel húzott bele inkább.
Cipő ügy: ugye mi nyár elején vettünk Lucának 2 járó cipőt,egy szandit,és egy szandicpőt.egyik18 másik19es.Jelentem mindkettőt kinőtte :roll: Most megyünk majd és veszünk másikat.

Szilbee,megy a drukk Dévnek a BCG-hez!Én is megértlek beszoktatás ügyileg,de ha mind2en szeretnétek,ami természetes sztem,akkor miért nem egyik nap te másiknap meg apa viszi az oviba Leventét?Vagy ez hüyle kérdés volt :oops:

Nóri,végülis úgy történt a letöltés,hogy letöröltem amit elsőre leszedtem,és újraszedtem,és akkor már működött :) Azóta már szedtem le 2 másik filmet :)
Hajniékról tudsz vmit?

JJudit, jól jártak az ovónénik :wink: De gondolom véletlenül került a cipőbe a tejföl,és nem direkt :P

Judit,de szép helyre mentek majd nyaralni.Te hallottál apától vmit arról,hogy költözik a laktanya?Mert én már mindenfélét hallok,és mérges vok :evil:
Remélem a kisvonatot ki tudod javítani,mert szép lett amit megmutattál belőlle :)

Ivett,várjuk a képeket! :)

Kérdeztétek,hogy milyenek az éjszakáink,vagyis hogy milyen volt az előző :) Türhetőnek mondanám,jónak nem.Sokszor kelünk enni,inni. Jó lenne már egy éjszakát átaludni :lol:

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Szilvi! Sztem is hagyjad apát kibontakozni :lol: Bár ez nem is volt kérdés...de ne legyen rossz érzésed. Leventét bölcsibe te szoktattad, és hát lehet, Dévet is te fogod...szóval :wink:
Ez most milyen BCG :shock: ? Vagy az emlékeztető?

Erika! Szegény ti... :cry: Nagyon együttérzek veled. De pont olyan tanácstalan vagyok mint te. Meg voltam én is...meg vagyok mai napig. :roll: Szóval érted.
Lili már nem hasfájós, kint van az összes tejfoga és mégis fel-felsír éjjelente. Mindig van/lesz valami, kezdek beletörődni :lol:
Üvegfestés...sztem olyan kis csőrös műanyag micsodában van az, nem? Nem kell amellé venni semmit. Csak rá kell érezni, hogy milyen erősen kell nyomni a kontúrozás közben, hogy szép vékony/vastag vonalat adjon ki magából. És igen, a Rossmann mellett árulják az ilyen eszközöket. Valami úgyis elfogy, míg a többiből még marad majd :wink:

Szilvi! A te fürdőszobai díszcsíkod elkészült?

És igen, a tápszereket is tehéntejből csinálják :lol: Csak valamivel kezelik, hogy rá lehessen írni, hogy "tej"mentes.

Ja, Erika! Felnéztem én is Evcarucira...Lilire öszz-vissz 4 db ruha van :lol: ...nem válogattam köztük. Én ott sose találok semmit. :?

Dobesz már én is fotót...
Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri! Jajjj de széépe ez a kép!!! :D
Őőőő a csíkot Judit csinálta. Én küldtem néki a sablont. De én is kiváncsi vok rá. :)
Igen, ez a BCG emlékeztető volt. Túl vagyunk rajta... bár marha soká kerültünk sorra. :x :( De a fiúk derekasan bírták.

Erika! Mi ... mit is, Milumil... vagy mit vettünk legutóbb. Hát igen.. rá van írva, hogy (tehén) tej mentes. De hogy tényleg az ééé....
Ja igen! Dév-nek a fogzás estére marad. Napközben csak a nyelvével dörzsöli az ínyt, onnan tudni hogy a fogával küzd. Levente is ilyen volt. Nem egyszer a realxa fotelban ringattam és énekeltem neki este... éjjel, mert a cicit is eltolta.

Tündi! Nem enged apjuk belőle, hogy felváltva.. meg lehet bezavarna Leventénél. Mondjuk van ahol (mármint ovi) beszoktatás sincs... pedig csak új hely, új emberek...

Erika! Bizony Levente már abban a korban van! :lol: Hülyén nézne ki ennyi idősen a kis bölcsisek között! :lol: No meg most jön az a kor, hogy (baráti) kapcsolatot létesít más korabeli kölkökkel. Szóval kell ez neki már... igénye van rá. :)
szilbee

Hát én úgy örülnék ha Robi akarná beszoktatni Robikát bölibe,de ez nálunk kivitelezhetetlen!Valószínüleg az is marad,de a ti helyzetetek azért más!És tényleg nagyon ritka az olyan apuka aki ezt saját magától vállalja!
Tegnap elhoztuk a 9személyes Fordot az ótószerelőtől 162ezer,mindíg akkor jön valami amikor másra kellene de ehhez már hozzászokhattunk volna ja és ebből 25volt a munkadíj amit keveselltem is!
Szúnyog invázítól szenvedünk ismét,pénteken permetezték eddig tartott :twisted: :twisted: ,ilyen nyaram még nem volt Tiszasülyön hogy nem lehessen kimenni csak Off krémmel az udvarra :twisted:

Tegnap este,Robika fürdött és anyósom behozta a babás tükrét(egy sima tükör a játszószőnyegről,de Robi ügye a babát látja benne)és mutatta a babának hogy hogyan kell fürödni mindenét megmosta,olyan ennivaló volt :D

Nálunk is vannak éjjeli felsírások amit nem mindíg tudok hova rakni,most az új hepp nem kapcsolhatom le a kisvillanyt miután éjjel felébredt!!Soha nem aludtunk lámpánál(kivéve a kórházban)ezt most arra fogom biztos rosszat álmodott és utána már fél a sötétben

Kép

Kép
katlina

Tündi! Én is rákérdeztem, mikor a jó múltkor írtál Pápáról, de a párom azt mondta, hogy náluk nincsenek ilyen hírek. Mert te miket hallottál még?

Katlina! Nálunk is ugyanez a helyzet a szúnyogokkal, ha lemegyünk délután, csak bekrémezve lehet, mert felzabálnak. De engem ruhán keresztül is megcsíptek már, pl a hasamon is van egy.
judit_79

Képzeljétek nemrég olvastam a Néplapban a megszületett babák neveit és ráakadtam egy érdekesre!S.Reményke Napsugár lehet a sorrend nem így volt de ezt a nevet adták a leánynak,hát csak mosolyogni tudtam!!!

Ildi!Látallak az előbb bevoltál jelentkezve,
nem írsz?????????????????????????????

Kép

Kép
katlina

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?