Sziasztok!
Nos, a szülőszobák. Mivel én még nem jártam arra, nem tudom, milyen volt
gyanitom, hogy a főfalak uott
Ahogy belépsz a szobákat összekötő folyosóra, rögtön jobbra van egy előkészitő szoba, egy ággyal, vécével, zuhanyzóval, mosdóval, nagyon modern és tiszta, de igazán az tetszett, hogy olyan megnyugtatóan elkülönül a többi helységtől, "méltóságteljesen" végezetők a különböző nyalánkságok.
A folyosón továbbmenve jobbra egymás után három szülöszoba, balra a császáros műtő és a babaizé (ahol lemérik, stb, nem tudom, hogy hivják).
A három szülőszoba: mindegyik más szinű falakkal (zöld-sárga-nemtudom), tágas, barátságos, egyszemélyes. A szülőágy tetszőlegesen állitható (távirányitóval), akár ülő pozicióba, remélem, ezt ki is lehet használni, mert (ez az én rendkivül sok tapasztalaton alapuló véleményem) vizszintesen szülni...??? bizos lehet, de nem ártana a gravitációt is félig-meddig kihasználni. Sz'al hiperszuper ágy, biztos egy vagyon volt
Van kisszék, gumilabda. Van ajtó
Van "hangulatvilágitás"
Nem tudom, mi van még.
Ami nem tetszik, hogy szülés után nincs hátsó ajtó
Ha szerda 10-kor "végzel", akkor az 50 ott várakozó között kell majd elvonulnod (de gondolom, ez igy volt). Vagy valamibe muszáj belekötnöm, mert tényleg olyan kultúrált, emberi, olyan szép minden, hogy ha a háttér segitheti egy szülés lefolyását, akkor ezentúl csökkenni fog a szintidő
Engem annyira megnyugatott.
Olyan jó lenne (lett volna), ha a fájdalomcsillapitásra lennének ebben a kórházban módozatok.. van valamiféle nitrogén-xy gáz, de nem tudom, az mennyit használhat. Elvégre 2003 van, fogat is lehet úgy húzni, hogy fáj, és úgy, hogy nem.
No, sebaj.
Más hirtelen nem jut eszembe, igaz is voltunk vagy 40-en érdeklődők, elég nagy tumultus volt, de ha még eszembe jut valami, megirom.
Üdv.:
Fruzsi