Sziasztok!
Millió bocsi, hogy nem jelentkeztem, anyuéknál voltunk, és annyira jól éreztük magunkat!
Bettó!
Bocsi, bocsi, bocsi a 20.-a miatt, nem felejtettem el, csak épp szólni felejtettem el, hogy idén mégis kihagyjuk, majd talán jövőre! Mivel nem nagyon szeret sokat utazni Milcsi, így nem akartuk megkockáztatni a hosszú utat. 1-2 órát még alszik a kocsiban, de utána csak a nyűglődés, és messze van Debi, még kicsi hozzá. De nagyon jó lett volna!!!!!!!!!! Helyette voltunk 20-án egy jót kirándulni egy anyuékhoz közeli erdőben egy szép tó mellett, nagyon tetszett neki, aludt is egy jó nagyot a friss levegőn.
Annyi mindent akarok írni!!! Nem is tudom, mivel kezdjem!
Néha olvasgattalak Titeket apu pda-ján, de amit írtam azt sajna nem akarta elküldeni!
Vivi!
Én is nagyon megkedveltelek, és szerintem is írjál nyugodtan bármit, ami szép, ami jó, meg ami bosszant, azt is, én is szívesen olvasom! Azt meg én is teljesen megértem, hogy pesszimista vagy, ilyen a természeted, meg ahogy írod, a dolgok sem alakulnak épp rózsásan körülötted! De már írtam, fel a fejjel, gyönyörű lányaid vannak, találd meg bennük a boldogságodat!!!
Adrienn!
Azta! Nagyon ügyes!!! Milcsi is már próbálkozik!
Sírásnál én is csak azt tudom, amit a többiek írtak, hogy bele kell fújni az arcába. Milcsi is néha szokott még így sírni, olyankor fújok, és felveszem megvigasztalom. Akkor is fel szoktam venni, ha épp pelenkázom, nem baj, ha össze is pisil, csak ne sírjon így! De szerencsére ilyen ritkán van! Sőt, szinte nincs is, mert már látom előre, ha nagyon elkezd sírni, mindig felveszem, és akkor megnyugszik.
Ez alatt az egy hét alatt megint rengeteg új dolgot csinál Milcsi! Simán négykézlábra áll, hintázik, és ha nem veszi észre, néha még mászik is, 1-2 lépést, de még nem tűnik tudatosnak, csak annyira el akar érni valamit, hogy ügyesen teszi a kezét és a lábát, és hopp, már mászik is. Lassan már szerintem tudatos is lesz, csak még minidg orra bukik. Ülni is szeret, ha kitámasztjuk, vagy fogjuk, egyedül még eldől. Meg állni is tud, felhúzza magát kisebb-nagyobb segítséggel. És rugózik állva. Minden érdekli, mindent meg akar fogni, mindent be akar vizsgálni. Napi 1-2 kaki van!!!! Délelőtt gyümit kap, késő délután tejpépet, és éjszaka 1,2 alkalommal ébred, de kap teát, és már alszik is. Ha mégsem aludna el, akkor szopi, és már a kezemben elalszik.
Most hogy visszajöttünk Sopronba, letettük a kiságyat, mert annyira mozgékony, féltem, hogy kiesik. Most megint egy hetet voltunk otthon, és amikor visszajöttünk, úgy tetszett neki, mindent megnézett, és vigyorgott azoknak a dolgoknak, amiket felismert-szerintem legalábbis. Például a falon a Micimackóéknak.
Ami!
Igen, az a zsiráf az, én is csak azt tudtam volna írni!!! Kedd-szerda körül küldöm a babát!
Csajok!
Ne haragudjatok, nem készültek még el a babák, pedig dolgoztam velük sokat, de most már csak kézzel tudom varrni, mert ezt már nem lehet géppel, és így nagyon lassan haladok! Igyekszem azért!!!!!!!! Most már csak a sapijukat kell rávarrni, meg a kezüket, és hímezni kell az arcokat, és a neveket! A következő Amijé lesz, mert neki is 26 körülre ígértem! Aztán szépen sorban mindenki!!! Akinek sürgős, jelezze, akkor előrébb veszem!
Nem is tudom, mit akartam még írni!
Na, mára ennyi, holnap folyt. köv.!
NAGYON HIÁNYOZTATOK!!!!!!!