Sziasztok!
Nagyon csinik az új képek a babucikról!
RENI
Megragadott amit írtál az öcsédről, mert nálunk is hasonló helyzet kezd kialakulni.
A páromnak van egy 10 éves fia, aki ugyan (most még) sportol valamicskét, mert nyár van, de télen semmi mást nem hajlandó csinálni mint a gép előtt ül, iszonyat hangosan játszik rajta, se nem hall, se nem lát. Eléteszem az egészséges kaját, azt félretolja, és csak kenyeret, sült krumplit, tésztát és csupa hízlaló kaját eszik, de háromszor annyit mint mi ketten az apjával, habzsolja a kaját szó szerint. A múltkor beteg volt, a doki megmondta neki, hogy diéta, csak tea és keksz, erre ő megevett egy zacskó (kb. 1kg) háztartási kekszet, és amikor meglátta, hogy az apja vacsorázik neki is be kellett vágnia néhány pár virslit és zsemlét mustárral.
Persze éjjel 11kor ki is jött belőle egész, éjjel hárman aludtunk a franciaágyban.
Nem tudom mennyinek kell lennie egy 10 éves gyereknek, de ő már 50 kiló, olyan hájas főleg a hasánál és tokája van! Hát nem tudom mi lesz később így vele! Sajnos az apja mindent ráhagy amikor azt mondom egyen gyümölcsöt, meg kevesebbet egyen, rámförmed azt hiszi sajnálom tőle. Az internetet sem vezettettem be a szobájába, mert akkor nem is látnánk, folyton ott ülne a gép előtt, persze mindkettő meg volt sértődve, hogy én egy gonosz mostoha vagyok, pedig csak jót akarok neki és saját magunkak is.
A laptopomon engedem netezni, de csak ha rendet tesz a szobájában, különben úgy lehet bemenni csak lapáttal hozzá akkora kupleráj van!
Nem biztos ám, hogy ez az apukád feleségének a hibája, ez a generáció amúgy is ilyen, tévé, video, dvd, net,...... és ez a te gyereked, én gyerekem kérdés is elég bonyolult, főleg ahol az anyuka a mostoha, mert a legtöbb férfi valljuk be nem állít fel szabályokat a gyereknek, pedig anélkül nevelni nem könnyű dolog.
Remélem az öcséd betartja az orvos utasításait, és egészséges felnőtt válik belőle!