Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukkra jöttem! Most értünk haza, és holnapra készülnöm kell, jönnek a sógornőmék, virágkarnevál lesz! :lol: :lol: A gyerek már alig várja, hogy reggel legyen.

Ilona!
Nagyon sok boldog névnapot kívánok neked, így utólag is!

Kép
sapé
 
 


Domo,
20. hét környékén lett olyan igazi babás pocim. Addig nem igazán. Utána meg akkora lett, hogy gratuláltak az ikrekhez többen is :lol: Igaz Dórinak szép méretei voltak, érthető, hogy nagy volt a csomagom :lol:
Vendég
 


Domo! Pénteken megyek UH-ra.
Rakok 2 képet. Kép Kép
bgyöngyi
 
 

 
 

gyönygyi!

Nagyon szépek vagytok!

Bbilona!
A lakás mérete leheten nagyobb,de nem ez a fő próbléma hanem a fűtés számla,ami az égig emelkedik .Egy kicsit ajnálom,na de a következőt tervezgetem. :wink: Apa be van lelkesedve?

Odry!
Köszi a tippet!Egyenlöre várunk egy kicsit,hátha magunktól sikerül eladni :lol:

Hogy áll a fogyi????
Én 8kg fogytam :lol:
még 20kg kell!!! :twisted:
m. reni
 
 


ilonka, utólag is szép névnapot!!

reni, nem semmi :!: :!: gratulálok a 8 kilóhoz :wink: nemá 20 kiló még?? nekem 6 kiló a célom...akkor lennék 60, nagyon imádnám...
te mennyiről indulsz, hogy 20at szeretnél fogyni? hogy csinálod?
jaja a wenge nekem is kedvenc, de még jobban a zebránó+fehérrel :lol: valszeg szept 14-én költözünk fehérvárra anyósékhoz és onnan vezényeljük le a házikó befejezését..jó lesz... :roll:

odry, de jó, hogy jössz!!!mindig hiányollak!! köszi a dícséretet és szorítok!!

babszi, hogy milyen emberek vannak...annyira gáz ez az egész........azt kívánom, próbáld ilyen helyzetekben kívülről látni a szitut, talán könnyebb elviselni, de érzem, hogy milyen is ez..tarts ki!! húú majd kérünk ám uh képet!!

gyöngyike, azért vigyáztál magadra? tök cuki ez az annababa, hogy milyen nagy jány már!!! egészen megnyúlt!! :lol:

Kép
kicsiboris
 
 


Sziasztok!

Voltam genetikai uh-n, ott csináltak egy nagyon klassz felvételt, amin egészen emberi a kis formája Babónak. Elvileg minden lelet jó, így nincs nagy ok az aggódásra. Annyira aludt a pici, hogy sehogy nem lehetett felébreszteni és nagyobb mocorgásra bírni, hiába tömködtek alulról, bökdöstek felülről... Olyan szégyenlős volt, hogy nem fordult felénk. Egy olyan pillanatot kapott el a doki, amikor egy nagyon picit felénk fordult, de akkor meg a méhlepény lógott bele a képbe, de azt sikerült kivágni. Az orra alatt a kis bajusz a visszamaradt méhlepénydarabka :) A válla nagyon klasszul látszik. Nem 4D-re mentünk, egyszerűen kaptunk képeket, és persze nagyon megörültünk neki. :) Szóval ő a szégyenlős Babó.
Kép

Lilypie Pregnancy tickers
babszi
 
 


:)

Lilypie Pregnancy tickers
babszi
 
 


babszim, gyönyörűséges Babótok van :!: :!: :!:
gratula hozzá aztán mostmár végre rózsaszínben láthatjátok a világot :lol:

odry Dávidja:
Kép Kép Kép

Kép
kicsiboris
 
 


egyem meg! milyen nagy már!

Lilypie Pregnancy tickers
babszi
 
 


Sziasztok!

Kboris!
Köszike a képeket! Mihez is szorítasz? ja a tesókához!?

Babszi!
GyönyörŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰ!!! Olyan kislányos a babó. :wink:

Reni!
Sajnos nekem nem megy a fogyókúra.... te mit csinálsz?
Igazán az bánt, hogy szeretnénk tesót és szerettem volna addig min 10 kg t leadni.... nem ment, viszont most már utat nyitottunk a tesónak.... remélem nem lesz baj.
Te a pici lánnyal sokat szedtél fel?

Gyöngyi!
Holnap várjuk a híreket! Hanyadik hétben vagy?

Odry

Kép

Kép
odry
 
 


Kicsiboris!

Tudom,hogy nagyon kiváncsi vagy de nem mondom,meg hogy hány kiló vagyok!Titok!Anyósék???JAj bírni fogod?

A titok a diétába.Szinte semmi szénhidrát :lol:
No kenyér,No cukor,Rizs, Krumpli,és mimden ami hízlal.

Odry!

Nagyn szép a fiad :lol: Hát igen nem könnyű ez a súly dolog.Niával 21kg híztam :roll: Én már jelentő túlsúllyal kezdtem a terhességet,de így jött össze a bébi :lol: Viszont semmi próblémám nem volt terhesség alatt.

babszi!

gyönyörűűűűűűűűűűű :lol: :lol:
m. reni
 
 


Köszi köszi!!!

Reni, pedig én is kiváncsi vagyok - legalább priviben áruld el! Én nem vagyok egyáltalán karcsú, és félek a nagyobb hízástól, hogy nem fogok visszafogyni. A váláskor 20 kilót fogytam, arra a magneB6 miatt (de komolyan amiatt) 6 visszajött csak hasra :( Azóta állandóan a súlyommal álmodok, ruhákat válogatok, és tartok a megjegyzésektől... ilyen hülyeséget!!! Naaaa, nyugtass meg valamivel, hogy nem vagyok ezzel egyedül...

Lilypie Pregnancy tickers
babszi
 
 


odry, nanááááá......tesótesótesó :lol: :wink: juhhéj :!: én még nem merek belevágni...

reni, szerintem egyébként minden nő túl szigorú magával..nekem sajna minden a hasamra megy, és annyira nehezen mennek le onnan a zsírpárnák :cry:

babszi, szerintem most ne foglalkozz ennyire a súlyoddal, a fő, hogy egészségesen egyél, sok zöldség gyümi, majd a szoptatás alatt lemegy :wink:

sapé milyen volt a karnevál?

ilonkám?

mágnes? hogy vagy?

kata?

juci?



tizu és tamar eltűntek........ :(

Kép
kicsiboris
 
 


mi is voltunk ma genetikai vizsgálaton, az orvos szerint minden tökéletes, nagyon dícsérte a minit. Főként aludt, de egy perce megmozdult, vakargatta az orrát, és végig nagyon cuki volt :lol:
a vérvétel is negatív lett, eddig sem izgultam, de most végleg megnyugodtam. Ráadásul az a kevés rosszullét is elmúlt :lol:

Panda, türelmesen várom a 20. hetet, addigra biztos nekem is szép pocim lesz :lol: ma mondta az orvos, hogy hátul tapadt meg, akkor is később lehet látni, nem?

Gyöngyi, Odry! nagyon gyönyörű Anna és Dávid is :lol: és hogy fognak örülni a tesóknak!

Babszi, édes a babátok! gratulálok a jó eredményhez :lol:

rakok én is képet, bár nem sikerült túl jól lefotóznom: Kép Kép

Kép
domo
 
 


Trinky, veled mi volt ma? gyere minél hamarabb!!!

Kép
domo
 
 


szia csajok!

domo, feladtad a 2. uh képpel a leckét, de még tannulmányozom egy kicsit. A lényeg a lényeg, hogy minden rendben és jól vagytok. Eddig látszólag simán megy a dolog.
A léböjt valóban nem könnyű, nekem az első 3 nap ment pitty putty, de ez a 4., 5. nap kemény, mert épp első cn -kon vagyok , így olyan gyenge vagyok mint a harmat. Azért úgygondolom megéri. Szerencsére te most nem csinálhatsz ilyet, neked fontosabb dolgod van. Csak irígykedek, de 20 nap múlva már okosabb leszek.

babszi, csodajó fotó, nem semmi hogy 12 hetesen már ilyen kifejlett a kisbabszi. Köszi a képet! Barátunk cukros lett úgy félidő táján, betartotta a diétát és olyan csini anyuci lett, hogy csak na.
Bár szerintem nem számít.

reni, az én férjecském nagyon várja már a kis jövevényt, tegnap is megjegyezte, hogy nemsokára osztoznia kell a ciciken.

kicsiboris, akkor lassan kezdődik a bál! Mit kell még csinálni a házon a fűtésen kívül?

sapé, szép volt a virágkarnevál?

odry, na pont erre gondoltam, anya apa megkergül mire mindenkit kiszolgál, de hogy ilyen gyorsan elszivárgott a vendégsereg az igazán nem szép dolog. Na persze a kiskrapek a lényeg, ő pedig szemmel láthatólag jól érezte magát. Klassz tortája volt!

gyöngyi, hogy vagy? A kis nőszemély hétről hétre olyan sokat nő, pedig nem is esik az eső.

katata drága, hogy érzed magad?

trinky, ugye minden ok?
bbilona
 
 


Ilona, akkor most mikor is lesz a leszívás kb? Két hét múlva? Szurik? Szűcs doki fogja csinálni?

Domo, de örülök, hogy minden rendben. Ja, a múltkor tényleg én voltam a hátad mögött a dokinál az emberemmel. Te mindig a BMC-be szoktál menni vizsgálatra? Tényleg oda még egyszer kell majd menned?

Mi nagyon jól érezzük magunkat. A tegnapi uh-n minden rendben volt, 10 mm az ülőmagassag, petezsák óriási, 140-es pulzus. Szóval jól érzi magát a kis drágám. Tegnap töltöttük be a 7 hetet.
Érdekes módon én sem vagyok rosszul, nem is hánytam még csak a folyamatos kajaundor van meg, meg egy kis mellfájdalom, de már az sem vészes. Lehet, hogy megúszom a WC-re rohangálást? :D
trinky
 
 


Jó, hát nem úúúgy foglalkozom a súlyommal :) Tuti nem kezdenék fogyózni :) Egyébként eddig is rengeteg zöldséget és gyümit ettem, szóval nagy étrendbeli váltást nem kellett bevezetnem - szerencsére. Most több joghurtot eszem, mert az is kell. Meg ami jólesik, csak módjával. A cukrom nagyon jó volt most - remélem később is rendben lesz.
Igen, hihetetlen a technika ma. Én sem gondoltam, hogy kapunk fotót, pláne 4d-t. Ha pedig lányos a Babó, annak kifejezetten örülnénk :) Mindenki kislányt szeretne, de ha fiú lesz, az sem lesz egyáltalán baj :) Fő az egészség - de a lány az álom... (mondom úgy, hogy csak fiúnév van nagyjából kiválasztva :)

Lilypie Pregnancy tickers
babszi
 
 


domo!

Babód nagyon hasonlít enyémre :) De a második kép nekem is csak talány :) az a "sima" uh-s kép, igaz?

Lilypie Pregnancy tickers
babszi
 
 


trinky, akkor most 100%-ig megnyugodtál igaz?
Klassz, hogy minden rendben. Egyébként meg nem juthat mindenkinek gólya, meg róka is :D
nem, nem még csak uh-ra megyek 20 nap múlva, de Szűcs doki szerint akkor már el is indul valamifajta kezelés, mert esélyesebb a hosszú protokoll. Meglátjuk mert akkor derül az is ki, hogy az én eredményeim rendben vannak-e. Már alig várom!

babszi, majd akad ott lánynév is ha kell, nem félek én attól. Legyen mondjuk babszi! Vagy ezt be kell jegyeztetni?
bbilona
 
 


Olyan van, hogy Babett, abból lehet Babszi :)))

Lilypie Pregnancy tickers
babszi
 
 


Babszi, nekem tetszik a Babett. Fiú névre viszont nem tudok Babszi becézésűt kitalálni. Esetleg: Bab (ez nagyon férfias) :D :D :D
trinky
 
 


:) Lehet Benedek lesz, és becézve Bence

Lilypie Pregnancy tickers
babszi
 
 


ti miben gondolkodtok Trinky?

Lilypie Pregnancy tickers
babszi
 
 


lányok!

Teljesen kivagyok,az öcsémet bevitte éjszka a mentő a szívével.15éves :cry:
m. reni
 
 


reni, mi az hogy a szívével? Mi a baj?
bbilona
 
 


bbilona!

Én sem tudok többet,ennyit mondott apukám!Tömi a fejét egésznap apám felesége csak a pizzát rendeli neki,semmit nem mozog. :twisted: Csak a gép előtt ül.és zabál::::::.......
m. reni
 
 


Sziasztok!
Köszönjük Anna dicséreteit.
Babszi! Nagyon édi babócád van!! És tényleg olyan kislányosan lebiggyeszti a pici fejecskéjét. Édi!!!
Domo! Te babócád is szép nagy már!
Lányok fogyókurával most ne is foglalkozzatok. Szülés és szopi után le fog azért menni. persze ez alkati kérdés is. Én Annával 6 kg-t hiztam, de szinte a duplája lement szülés után.
Most 51-52 kg-val indulok.
Ilona! Köszönöm jól vagyok. Csak ez a rossz száj izem ne lenne és a gyomrom is fura ilyenkor. Néha még a kaja sem igazán esik jól. Pedig semmi undorom nincs semmitől.
Drukkoljatok nekünk, hogy este minden rendben legyen a dokinál.
Odry! Internetes kalkulátor (menses) szerint hétfől leszek 10 hetes.
Trinky! Szupi hogy minden rendben van nálatok is.
Kata? Hogy vagy?
Reni! Remélem semmi komoly baj nem lesz az öcséddel!
Ja képzeljétek ma hajnalban megszületett sógoroméknál a baba. Dorkának hivják. Holnap megyünk megnézni.
bgyöngyi
 
 


Reni!
Gondolok rátok, ne legyen semmi "komolyabb" baj.
Gyöngyi!
Drukkolok nektek :) de tuti minden ok. Sógoréknak gratula!

Lilypie Pregnancy tickers
babszi
 
 


Babszi, nálunk lánynév: Lotti, Niki, Zsófi;
fiúnév: Boldizsár, Benedek, Marcell

Ezek a nevek tetszenek egyelőre, azután meg lehet, hogy Jenő lesz :lol:

Reni, remélem jobban van már az öcséd, elég íjesztően hangzik amit írtál. Ilyen tekintetben utálom a számítógépet. A gyerekek elfelejtenek játszani, egy szobában élik az életüket. Hátha te majd tudsz rá hatni, hogy sportoljon valamit.

Gyöngyi, drukkolok a mai vizsgálathoz!

Lányok, ha július 18-án volt a beültetés és három napos embirót kaptam vissza, akkor most hanyadik hétben vagyok? A doki azt mondta, hogy betöltött hetedik hét. Mindenesetre csináltam vonalzót. :lol:

KépKép
trinky
 
 


Trinky,
Úgy kell számolni, hogy leszívás-14 nap. A kapott nap lesz olyan, mintha a mensid első napja lenne. Tehát onnan kell számolni a terhességet.

Reni,
Mi is gondolunk rátok! Azért nagyon fiatal, hogy a szívével legyen baj... :(

Gyöngyi,
Gratula sógoréknak :wink: Drukkok pedig mennek!!!

Domo,
Tüneményes :wink: Nekem is hátul tapadt meg a méhlepény, ha jól emlékszem :roll:
Vendég
 


Lányok!
Most rövid leszek!
Köszönöm mindenkinek :lol: :lol:


DÁvid öcsém jól van,azt mondta a doki,hogy diéta,és sport.
Nem lessz semmi baj.Hirtelen nőt,és hízott!Fogynia kell mese nincs.
Mivel Fehéreváriak Évente 2*látom őket.
Megfigyelik még,és már volt egy csomó vizsgálata,mindent ki akarnak zárni.
m. reni
 
 


Apukám jól rámijesztett ez a szokása :twisted:

Ígérem jövök még,és mindenkinek írok szépet!!!!
m. reni
 
 


Reni,
Örülök, hogy minden rendben a tesóddal!!
Vendég
 


reni, jajj de megijesztettél..na most megynyugszom kicsit..

trin, domo, annyira jó olvasni benneteket!! szuper, hogy a babók makk egészségesek, gyarapodjanak csak :lol:

babszim, a benedek nekem is tetszik, meg a Zalán, Barnabás, Ambrus..

gyöngyike nem jöttél :!: :!:

zelem, remélem jót pihentek és hamar jössz a képekkel :wink:

mi lehet tizuval?

juci?

sapé?

Kép
kicsiboris
 
 


Sziasztok!

Csak egy gyors életjel adásra jelentkeztem. Jól vagyunk, csomagolok, és holnap 1 hétre ismét Miskolcra utazunk. Mehetek az oviba szülőire hétfőn, majd a lehetséges munkahelyre is be kell néznem, hogy lesz e helyem egyáltalán. Amint hazajövünk írok!
Ja, a virágkarneválról pár szó, szép volt mint minden évben, délelőtt a TV-n néztünk, este megpróbálkoztunk kimenni, de annyian voltak kint, hogy 10 perc után úgy döntöttünk, hogy irány haza, és a tűzijátékot inkább az erkélyről szemléltük. Másnap a főutcán ki voltak helyezve a kocsik, és meg lehetett nyugisan tekinteni őket. A gyereknek a fifis, és a vakondos kocsi tetszett a legjobban!

Pusszancs mindenkinek!

Kép
sapé
 
 


Sziasztok!
Köszönjük a drukkokat. Minden rendben. Dobogott a pici szivecskéje és 1,78 cm a baba. És 8+3 hetes terhesség (ma).
Majd képet teszek fel csak a páromnak be kell szkennelnie.
Ma megmondtuk a szülőknek is és minden örült a nagy meglepetés után.
Megnéztük sógorék babócáját. Tündéri nagy fekete hajas baba.
bgyöngyi
 
 


Pandácska!

Köszi,mint mindig édi vagy!!!!Dóra,hogy van???
Nekünk még mindig nincs fogunk :shock:

Kicsiboris!
Én is megijjedtem,de már megnyugottam,ti hogy vagytok??


Bbilona!
Elhiszem,hogy a párod várja a dolgot,lessz nemsokára kisbabátok :wink:

Trinky!
Ebből a szempontból utálom én is a számitógépet :shock:
hogy érzed magad??

babszi!
Neked is köszönöm :lol: Annyira szép az .uh felvétel!!!!! :lol: :lol:

néhány kép a manómról!!!!! :lol: Kép Kép Kép
m. reni
 
 


reni, na jól van akkor én is nyugiban leszek..
szipi-szupi a hinta!!! és Nia mennyire élvezi, na meg is nézem a brendonon :lol: fogacskák: előbb utóbb úgyis kibújik mind, lehet, hogy Niának sokkal gyorsabban jönnek majd elő:lol: :lol:
köszike mi most már jobban vagyunk, kiderült, hogy Borka rovarcsípésallergiás...szegény tiszta pötty, most ecsetelem szegényt..

gyöngyike, de jóóóóóó :!: :!: :!: nagyon örülök, hogy minden ok, rakj képet :lol: :lol:

sapé, akkor várunk vissza!!!

Kép
kicsiboris
 
 


Sziasztok!
Nagyon csinik az új képek a babucikról! :wink: :D

RENI
Megragadott amit írtál az öcsédről, mert nálunk is hasonló helyzet kezd kialakulni.
A páromnak van egy 10 éves fia, aki ugyan (most még) sportol valamicskét, mert nyár van, de télen semmi mást nem hajlandó csinálni mint a gép előtt ül, iszonyat hangosan játszik rajta, se nem hall, se nem lát. Eléteszem az egészséges kaját, azt félretolja, és csak kenyeret, sült krumplit, tésztát és csupa hízlaló kaját eszik, de háromszor annyit mint mi ketten az apjával, habzsolja a kaját szó szerint. A múltkor beteg volt, a doki megmondta neki, hogy diéta, csak tea és keksz, erre ő megevett egy zacskó (kb. 1kg) háztartási kekszet, és amikor meglátta, hogy az apja vacsorázik neki is be kellett vágnia néhány pár virslit és zsemlét mustárral.
Persze éjjel 11kor ki is jött belőle egész, éjjel hárman aludtunk a franciaágyban.
Nem tudom mennyinek kell lennie egy 10 éves gyereknek, de ő már 50 kiló, olyan hájas főleg a hasánál és tokája van! Hát nem tudom mi lesz később így vele! Sajnos az apja mindent ráhagy amikor azt mondom egyen gyümölcsöt, meg kevesebbet egyen, rámförmed azt hiszi sajnálom tőle. Az internetet sem vezettettem be a szobájába, mert akkor nem is látnánk, folyton ott ülne a gép előtt, persze mindkettő meg volt sértődve, hogy én egy gonosz mostoha vagyok, pedig csak jót akarok neki és saját magunkak is.
A laptopomon engedem netezni, de csak ha rendet tesz a szobájában, különben úgy lehet bemenni csak lapáttal hozzá akkora kupleráj van!
Nem biztos ám, hogy ez az apukád feleségének a hibája, ez a generáció amúgy is ilyen, tévé, video, dvd, net,...... és ez a te gyereked, én gyerekem kérdés is elég bonyolult, főleg ahol az anyuka a mostoha, mert a legtöbb férfi valljuk be nem állít fel szabályokat a gyereknek, pedig anélkül nevelni nem könnyű dolog. :roll:

Remélem az öcséd betartja az orvos utasításait, és egészséges felnőtt válik belőle!

dita75
 
 


Dita!

Nem egyszerű neked sem.Főleg akkor ha elválatak a szülök.
Nekem semmi bajom sincs apám felségével.Jól csinálod,kell a nevelés.Nállunk ellenben semmi nevelés sincs.A pároddal próbálj meg erről beszélni,hogy te csak a javát akarod a fiának.
Nállunk teljesen rossz irányban halad a gyereknevelés.Szórják a Dávidra a pénzt,Nem értem,hogy minek egy 15éves gyereknek 300ezer forintos robogó ,vagy például annyi zsebpénz,hogy a gyerek nem tudja mire költeni a pénzt.Szerintem minden esetben a szülő a hibás.Ha már 15évesen nem tudja nevelni gyereket.Ne az legyen a nevelés,hogy mindent megkap,de semmit nem tesz érte.,Szerintem meg lehet találni az aranya középútat.Dávidtól semmi nincs követelve,nagyon rossz tanuló,és mindent lesz@r magasról.Akkor mi lessz később??Szerintem a szeretett nem pénzen mérik.Nálluk igen.Az biztos,hogy nehéz a gyereknevelés,de tegyen le valamit az aszatalra.Nagyon szeretem az öcsémet,és senkire nem hallgat csak magára.
m. reni
 
 


dita, unokatestvérem fiai 10-11 évesek 34-36kg-sak, és sportolnak ezerrel. Egyikük kosarazik, a másik karatézik, nagyon szeretik.
Ott az apuka a kemény. Talán ha már 3-4 évesen elkezdi az ember a sportra nevelést, és leköti edzésekkel a délutánjait, akkor nem fenyeget ennyire ez a veszély. Kutya nehéz lehet neked, nem irigyellek. Hogy érzed magad?

gyöngyi, szuper! Naná, hogy örültek, még szép.
Mi is voltunk babalátogatóban, szédületes a szülői kényeztetés, attól tartok mi is ilyen szülők leszünk.

reni, hála istennek.
Nem mondod, hogy Antónia hajában az egy csatt? Meg kell zabálni, szép kislány.

katata drága, remélem minden rendben, már ami a pocaklakókat illeti. Gyere hamarosan!

sapé, ez milyen okos gondolat, hogy a kocsikat másnap is meg lehet nézni. Sok sikert az új ovihoz, és a munkahelyhez! Mesélj!

kicsiboris, oh apám, és akkor ha most megcsípi valami, mindig ilyen kiütések lesznek rajta?

zel, fogtál nekünk aranyhalat?

Szép hetet csajszikák!
bbilona
 
 


kicsiboris!

jaj rovarcsípés szegény Borka!a hinta tényleg szupi :lol: Nekünk még mindig nincs fogunk :shock:

Bbilona!

Igen hajcsat :lol: Ti mikor is indultok???Én is megzabálom hammmm...


Gyönygyi!
Várjuk a fotót! :wink:
m. reni
 
 


reni, csináltam új vonalzót. Szept. 10-én megyek uh-ra, úgy izgulok mint valami kisgyerek.
bbilona
 
 


RENI
Úgy látszik manapság ilyen világot élünk! :roll:
Nekem spec. fájt anno, ha pl. kettest vittem haza, és igyekeztem javítani a rossz jegyeket, manapság már az a menő ha tele van a gyerek egyesekkel. Negyedikes létére nem tud olvasni és írni, ez az évvégi bizijén is meglátszik, és felhívott minket a kedves édesanyja, hogy ne szídjuk meg ezért szegény gyereket! Miért megdícsérjem érte? Szó szerint örült, hogy ilyen szar jegyeket kapott, mert most az a menő! A nadrágja télen nyáron lent van a térdén, mert az a menő, az egész dereka kint van, folyton beteg, köhög. A quadon kívül mindent megkapott amit a száján eddig kiejtett, az anyjánál és nálunk is duplán megvan számítógéptől elkezdve a bicikliig. Motor is van, igaz az az enyém, de ő többet megy vele mint én, mert az apja kiviszi őt az erdőbe és ott ralliznak. A quadra azt mondtam, hogy ha megveszi neki akkor mehetnek isten hírével (enyém a ház) mert választhatnak, hogy én vagy a quad. Kettes bizonyítványra napi egy óra tanulás jár a nyáriszünetben és nem quad. A kedves szülők igen rendesen elkényeztetik a gyereket, még jó, hogy az édesanyjáék nem állnak annyira jól anyagilag, bár ennek is mi isszuk a levét, na mindegy.
Szóval nagyon nehéz a mai fiatalokkal, és én már előre félek, mert igaz most már a fejemben kialakult egy kép, hogy miként is fogom a gyermekemet nevelni, de kérdés, hogy sikerül-e majd véghez is vinni (?) :roll:
Mindenesetre rendszert és szabályokat biztosan fel fogok állítani, nem hagyom, hogy mint a férjem fiánál minden rá legyen hagyva a gyerekre!

ILONA
Nagyon csecse az új vonalzód és drukk az uhu-ra! :D
Köszönöm kérdésed jól vagyok, semmi különöset nem érzek, pedig jó lenne már valami terhes tünetet észlelni! :? :roll:

dita75
 
 


hát ez a számítógép+zabálás+elkényeztetés-dolog...nem is értem az ilyet, a szülő nem félti a gyerekét, hogy eleve szívproblémákkal lép a felnőttkorba :?: :?: :!:

reni, nagyon édi Nia fogak nélkül is :wink:

ilonkám, de jó, figyu, én egyáltalán nem csodállom, hogy várod a 10-ei uh-t :P tök ari vagy és nagyon szorítok, hogy jó legyen minden!!!

zel? visszajöttetek?

többiek???????????????????

Kép
kicsiboris
 
 


dita, most lehet megharagszol rám, és semmi közöm hozzá, de ha a párod nem tekint partnernek a gyereknevelésben, mi lesz veletek a közös gyerekkel? Mert szerintem te látod jól és reálisan a dolgokat, ez a szeretet és nem az a mikor mindennel elárasztom és mint egy vadhajtás él bele a világba. Olyan pofonokat kap majd az élettől, hogy nem csak testileg de lelkileg is tönkre fog menni.
Nem irigyellek egyáltalán nagyon nehéz lehet neked.

Mindenesetre szurkolok, hogy teljesüljön a vágyad és hamarosan úgy nevelhesd a saját kis prüntyőkédet, ahogy te látod jónak.
Köszi a drukkot!

boriska, neked is köszi!
bbilona
 
 


ILONA
Valahol megértem a párom, mert nem az én gyerekem, de elvégre én főzök, mosok, vasalok takarítok utána, az én házamban élünk, annyi hadd engedtessék már meg, hogy a nevelésbe is beleszóljak, hiszen úgy gondolom, hogy egy gyereknek más dolga nincs is mint tanuljon és szót fogadjon a szüleinek, tanárainak!
Én egyetlen dolgot kérek tőle, hogy rend legyen a szobájában, a cuccait ne hagyja szanaszét főleg ne a nappaliban, konyhában, meg ahol éri, az évek során még azt sem kértem tőle, hogy a szemetet kivigye. Ezek a kérések sem teljesülnek, nyilván ennek nem örülök, és tapasztalatból tudom, hogy ez még csak a kezdet, ez a gyerek ahogy nő csak egyre makacsabb lesz, és teljesen a fejünkre fog nőni. Nem lesz iskolája, pénzhiányban fog örökké küszködni, és majd jön hozzánk kuncsorogni, persze az apja majd ad neki, és még sorolhatnám, sorolhatnám. Szegény nővérem ugyanilyen cipőben jár! :roll: Ott is el lehetett volna kapni a gyerek grabancát időben, de nem tették, mert ott is az édesapa nem engedte, most meg csodálkozik, hogy mi lett a gyerekéből.
Bízom benne, hogy a párom és a gyerek is időben észbekap, és nem fog a mi családunk is tönkremenni egy neveletlen kölyök miatt!
Amúgy nem sértődöm meg, mert akkor eleve nem írnék le ilyen személyes dolgokat. Őszinte ember vagyok, a tanácsokat elfogadom, szívesen veszem, sőt meg is köszönöm Neked/Nektek!

dita75
 
 


Dita, szerintem semmi gond, ha nem érzel terhestüneteket. Én sem éreztem semmit, az égvilágon semmim nem fájt, és mégis itt van kismanó. Szóval lehet, hogy Nálad is ez lesz.

A gyereknevelési dologgal kapcsolatban egyetértek veled. Szerintem az esetetekben a párod és az ex kompenzálni akar a válás miatt. Azt hiszik, hogy attól, hogy mindent megtesznek ami kijön a gyerek száján, úgy a válást majd a gyerek meg sem fogja érezni. Ezzel viszont a legrosszabbat teszik.

Reni, ne aggódja a fogak miatt :lol: Keresztlányomnak még egy sincs, pedig elmúlt tíz hónapos. Tesómmal azon gondolkoztunk, hogy műfogsort kap szülinapjára. A doki azt mondta, hogy nem kell aggódni, tök jó fogai lesznek, és lehet, hogy majd később hullanak ki.

Ilonám, 10-e mindjárt itt van! Akkor mit fognak nézni? A tüszőket?

KépKép
trinky
 
 


trinky, azért mókás lenne a gyerkőc műfogsorral :wink:
A felnőttek sem nőnek fel igazán sohasem ugye?
Nemtudom mit néznek a 21. cn-n, de ekkor dől el mikor kezdődhet a kezelés, azonnal vagy csak a ciklus elején.

dita, aranyos vagy, én is úgy gondoltam, hogy ha elmeséled nem bánod ha belekotyogok. Sokszor vagyok úgy másokkal is, hogy mesélnek ezt azt a gyerekükről, amitől én sokszor megrémülök mert felelőtlenségnek tartok néhány dolgot, de nem merek szólni, mert mi közöm nekem hozzá hiszen fogalmaim vannak csak róla, hogyan is lenne a helyes. Hát hol van nekem jogom beleszólni más életébe, mikor nekem még gyerekem sincs.
Egyébként úgy gondolom, hogyha veletek él a mostohafiad akkor te valamilyen szinten igenis az anyukája vagy, és a te házadban a te szabályaid érvényesek nem az anyukájáé. Vagy csak néha van nálatok?
bbilona
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?