yuyu nagyon sok gerincprobléma vezethető vissza rá. De nyugodj meg,semmi bajt nem okoztál ennyi idő alatt,és az sem baj,ha néha úgy teszed le Enikőt. Csak ne rendszeresen. Ez a lényeg. Ők még igen képlékenyek ugye. A puha matrac sem ajánlott,egyrészt a gerinc miatt,másrészt pedig ugye a megfulladás miatt.
Kristófnak kicsit deformálódott volt a feje,őt minden nap az egyik alvásnál pl. muszáj volt oldalt fektetnem,így jött neki helyre.
rékababa volt bébikompotok vagy szobai rugós hintátok? Vagy esetleg sokáig kellett vezetnetek a kisasszonyt?
Nagyon jó kis torna van ezekre a "bajokra" ,amit suliban is kellett-lábujjhegyezés,sarkon járás,külső talpélen és belsőn járás. Tuti nem fognak ezek még sikerülni neki,de gyakorolja,és ezzel is nyújtja,lazítja a szalagjait. Kristóf ezeket nem is akarja csinálni,zenéket teszek be neki,és arra bohóckodunk-megyünk a szobában körbe-körbe,lábujjhegyen,stb...és szinte észrevétlenül mégis megcsinálja. Meg ugrálni szoktunk,mint a békák.
De hát ugye mindent a gyerek egészségéért
Na,lépek,bemegyünk Szd.ra kocsit mosatni,szerdán műszakis,meg a Dm-be kell bemennem.
Ez az utolsó hét,már komolyan hasmenésem van,ha rágondolok a jövő hétfőre.
rékababa te szegény,nagyon-nagyon együtt érzek veled. De nem egy elveszett kislány a csöppséged,szerintem nem lesz baj vele.
josi én már évek óta szeretnék eljutni a Virágkarneválra,idén nagyon készültünk,de közbejött más. De így,ahogy olvastalak,nagyon már nem bánom,hogy nem tudtunk elmenni. Ilyesmitől féltem én is.
Emma hiányzol!!!!!
Timi kérünk képet a szaladó nagyfiúról-kár,hogy videót nem lehet feltenni
Mikor mész legközelebb orvoshoz? Kicsi párod hogy van? És te? Kicsit már jobban,ugye? Minden rendben lesz,meglátjátok!!! Annyian drukkolunk nektek!!!
Nagyon sokat gondolok rád!!!!!
És már én is megtanultam pozitívan gondolkodni,ez nagyrészt neked köszönhető
na,lépek,Eliza a tv-t csapkodja,még a végén a fejére dől az óra a tetejéről.