Új privát üzeneted érkezett!

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Drága drága Timi! Csak ülök itt a gép előtt és nem is tudom mit írjak... jaj istenem, te még most is erősebb vagy bármelyikünknél! Én hiszek benned, és hiszek a csodákban is!!!! És hiszem, hogy fogod még írni, hogy Olivér a nyakadba csimpaszkodott az óvodai beszoktatásnál!!!!
Most több nem megy... :( :(
És remélem azt tudod, hogy ránk itt bármikor számíthatsz, bármiben!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Tudom lányok, hogy velem vagytok, és ez is segít! Megmutatom én az orvosoknak, hogy meg tudok gyógyulni, hiszen meg is akarok, mi az hogy akarok FOGOK!!!!!!
Csak szegény férjemet sajnálom nagyon, mikor megtudta, úgy sírt, mint egy kisgyerek, még sosem láttam így! Azt mondta annyira sajnálja szegény Olivért, és bárcsak ő halna meg! Még nekem kellett őt vigasztalnom, hogy nem hal meg itt senki!!!!!

Kép
timesz

Rekababa: nem tehetsz rola, en sem irtam konkretan, hogy mi miatt jarok a doki bacsihoz:) A meddosegi kozpontjarol tudok, epp azert mentem hozza, es eddig csak 2szer voltam nala maganrendelesen, ezert kerdeztem, hogy vajon a vervetelre hova kell mennem.

josi, cseriani: nektek is koszi a fogadtatast es a biztatast:) Amugy RO nem Romania, hanem "read only" :) 60 km-re vagyok Szekszardtol. Ev elejen kezdtuk a probalkozast, es azert kuldott/akartam menni hormonlaborra, hogy ha gubanc van, akkor minel elobb kideruljon. Ha nincs, akkor lehet probalkozni tovabb.

Timesz: sajnalom a rossz hirt :( Nagyon szurkolok, hogy tevedjenek!!!
bildi07

Timi! Hihetetlen erős vagy, nem győzöm ismételni! Minden tiszteletem a tiéd!!! Komolyan. Nagyon sokszor vagy te a példaképem, amikor torkig vagyok a világgal, vagy valami nem úgy jön össze ahogy szeretném, olyankor mindig rád gondolok, hogy neked sokkal nehezebb dologgal kell harcolnod és mégis pozitívan gondolkodsz, akkor nekem az én piti bajaimon egyáltalán nem szabad rágódnom. Meggyógyulsz, igen, megmutatod mindenkinek, hogy erősebb vagy ennél az alattomos betegségnél!!!!

dadomi

Timesz :cry: :cry:
De te tényleg erős nő vagy és MEGGYÓGYULSZ. Mi itt vagyunk, ha bármiben segíthetünk, csak szólj. Én még mindig tudom azért ajánlani a hőkezelést is, az is nagyon hatásos. Most azt hiszem 100X erősebben mennek azok a gyógypuszik.
Vendég

bildi akkor bocsi :oops:
Nekem egyértelmű volt,hogy Romániát jelent :P

lányok,nem bunkóságból nem írok Timinek ide,váltottam vele pár sms-t,nekem az most jobb volt,mint hogy ide írjak. Kérlek,ne haragudjatok rám ezért :wink:

megyek,mert Elizát a foga gyötri,de nagyon...
Vendég

Édes Istenem, Timesz, ez nem is igaz, áááá, ezzel a hozzáállással te fogsz nyerni, és késsz! :wink: Biztos tévednek, vagyhát nem is tudom, ha ekkora lenne a baj, Pécsen miért nem mondták? A CT-t meg a többit is, ami alapján erre a dologra gyanakodnak Pesten, csak a pécsiek csinálták, miért nem mondták? Á, ez nekem nagyon izé... nem lesz igazuk, és kész, én tudom. :wink: Meghát ott van még a B-17, amit kapsz, meg még vannak lehetőségek, amit Rékababa is mond, a hőkezelés... Hát nehogymááár! Erős vagy, és veled vagyunk, ne félj, nem fogod ott hagyni a családod, a szüleid, meghát velünk is mi lenne? Nalátod! És nem csak Oli ovis ballagását, hanem a diplomaosztóját is végig fogod asszisztálni. Punktum.
Az összes maradék energiámat küldöm neked, drága Timesz!!!
És annyira a szívemből szólt Dadomi is, a mi lüke kis piszlicsáré problémáink, áááh...
Jöttem ám én olvasni egyébként, épp miattad elsősorban - bocs a többiektől -, de Dadomi is olyan aranyos volt, szólt sms-ben, hogy itt vagy, írtál... Azóta egyfolytában te vagy az eszemben.
Minden rendben lesz meglátod, csak így tovább, ahogy eddig! Nagyon sokan drukkolnak neked!

been

Timesz, ez tényleg nem lehet igaz, és nem történhet meg!!! :evil: Kívánom, hogy őrizd meg az eddigi, pozitív hozzáállásodat, ami nagyon dícséretes, és harcolj tovább szépen, akkor úgyis TE fogsz győzni :!: Látom, a kisfiad pár nap múlva 1 éves lesz, meríts most erőt ebből, a szülinapozásból, és Oli minden egyes mosolyából :-) A hőkezelést Pesten csinálják? ÉS mennyibe kerül? Gondolom egy vagyonba... de remélem ez nem lesz akadály, ha egyébként segíthet... mindent meg kell próbálni :!:

yuyu79

nem tudom,láttátok-e annak idején azt a riportot,ha jól emlékszem,a fókuszban volt,ahol rákból felgyógyult betegekkel készítettek interjút. Soha nem felejtem el azt a hölgyet,aki azt nyilatkozta:"Minden a fejben dől el,aranyoskám"
Ez a mondat valahogy nagyon a fejembe vésődött,és azóta már sokszor eszembe jutott. Én egyébként nagyon pesszimista beállítottságú vagyok sajnos,de mostanában már kicsit javult a dolog.

Lányok,akkora hatalmasat estem ma Szekszárdon,hogy csak na :?
Felrepedt a térdem,elszakadt a gatyám.
A piacnál,ott fennt a parkolóban álltunk meg,onnan mentünk le a Dm-be vásárolni. Anyu,a két gyerek,meg én. Kuponfüzetet váltottam be,így sok mindent vettem,otthagytam egy vagyont. Kifelé anyu vitte Elizát,meg fogta Kristóf kezét,én meg vittem a 3 teli szatyrot,meg a 2 nagycsomag pelust.
Már majdnem a kocsinál voltunk,és egyszercsak ottvolt 2 lépcső. Én puff,odavágtam a kezemből mindent,meg magamat is. Hirtelen meg sem tudtunk szólalni,Eliza kezdett el sírni,szegény nagyon megijedt. Erre megszólal anyu: ne sírj,nem te estél el,hanem anyád.
Na,ezen úgy el kezdtem röhögni...
Anyu nyugtatgatta Elizát,Kristóffal elcipekedtünk a kocsihoz-szerencsére semmi nem tört el. Mikor megláttam a térdem,azt hittem sikítok-rendesen vérzett,a bőröm nagy részétől megszabadultam,bedagadt,és már most tiszta kék körülötte.
Na,most lehet röhögni rajtam :lol:
Szerintem szereztem egy jó napot azoknak,akik a környéken voltak,és láttak :P
Vendég

csajok,használ valaki pampers pelust? Van egy jópár kuponom,szívesen elküldöm valakinek.

Timi hogy vagy?

Emma,te nagyon eltüntél. Ugye minden rendben?
Vendég

Timesz! Annyira sírtam, amikor olvastalak, édes Istenem, miért történik ez egy fiatal anyukával...És tényleg minden a fejben dől el, ne hidd, ne is akard elhinni, amit Pesten mondtak. Csak így lehet!
Nem vesztem el, csak több mint két hetet voltam a Balatonnál a gyerekekkel. Jó volt, de már újra elkezdődik az itthoni mókuskerék. Szept. 1-jén indul a játszó a Tominak, kivi vagyok, hogy milyen lesz neki, bele tud-e rázódni, satöbbi...
Zsófi áll! Lenyűgöz a fejlődése! Hogy mennyivel gyorsabban megy nála ez, mint Tominál! Lesz még futás utána...
Yuyu, gratulálok!

Kép
Kép
banoed

Sziasztok lányok!

Tudom, hogy minden fejben dől el és hogy nem szabad egész nap és éjszaka ezen rágódni, de nagyon nehéz, hogy legalább egy fél órát is ne gondoljak rá. Mi lesz ha......? Bele sem akarok gondolni, gyorsan elhesegetem ezeket a gondolatokat amik ott motoszkálnak állandóan.

Amúgy most nem lennék rosszul , leszámítva a gyengeségem meg hogy alig van étvágyam, csak éjjel óta olyan hasmenésem van, hogy félóránként megyek WC-re, görcsöl is a hasam. Nem tudom miez, van valami járvány? Dehát sehol sem jártam.

Kép
timesz

Timesz nekem is volt még hányás és láz is. Állítólag valamilyen hányós, hasmenéses járvány van ami most a felnőtteket támadja. Én sem jártam igazán sehol, csak a megszokott helyeimen és mégis elkaptam. Nálam 2 napig tartott.
Az nagyon jó, hogy nem vagy rosszul. Gyengeség még bőven belefér.
Vendég

Itt vagyok, itt vagyok csajok, csak ármin megen bőg... Cseriani, örülök, h nem lett nagyobb bajod azért... :wink: Huhh. nem lehetett semmi az esésed... Még jó, h a csomagok voltak a kezedben és nem a gyerekek, bocsi, h ezt mondom... Persze, a fő, hogy megúsztad.
Timesz, biztos elkaptál valamit, múlt héten az én gyerekeim voltak benne ebben a vírusban!
Az a riport, amit Ani mond a Naplóban volt egyszer, ha sikerül, előkeresem neked, neten meg lehet nézni... Ott is volt egy csaj, kísértetisesen hasonlít az esete a tiédhez, lemondtak róla az orvosok, és gyógyul...
Na, ennyire futotta most, jövök még...
Köszi a hiányolást, aranyosak vagytok!
Yuyu, neked meg gyönyörűszép a bébid! Gratulálok még egyszer!

been

Nah, ma tulestem az elso vervetelen a hormonlaborhoz. Az egeszsegugy sajnos meg mindig katasztrofalis... A dokim /Bako doki/ azt mondta, hogy 7 - 7.30 kozott erjek oda a korhazba, levesszuk a vert, aztan kapok valami cuccot a valamilyen gyulladasomra, ami a rakszures kapcsan derult ki. Ez volt eddig maszekban.

Odaertem kicsivel 7 utan, fel 8 utan jott a doki, adta a beutalot a laborba, mondtam, hogy nem voltam rubeolas, akkor menjek el az ANTSZ-hez, es deritsem ki, hogy lehet ra tesztet vegeztetni.

Elmentem a laborba, kaptam 78. sorszamot, fel 10kor mar meg is szurtak, onnan ANTSZ=> vegyek le a vert, es tegyek be a korhazi dobozba, siman megcsinaljak. Vissza a dokihoz, hogy akkor ezt kellene hozza, atkuld 2 masik irodaba, hogy ott majd megcsinaljak, vegul kaptam erre is egy laboros beutalot... Az agyam eldobom.. Itt adtam fel a mai napot, majd levetetem akkor, amikor a 21. napira megyek.. Persze arra sem tudott ma beutalot adni, mert ma mar 2szer beleptek a kartonomba es tobbszor nem lehet megnyitni 1 nap.. Ja, es termeszetesen semmit sem kaptam a valamilyen gyulladasomra, amirol ossz ennyi infom van, valamint nem tudtam vele megbeszelni azt sem, hogy erdekes modon 25 napos ciklusom volt 10 napos lutealis fazissal.

Lehet, hogy tenyleg jo doki a Bako doki, de allandoan rohan, es sosem erzem ugy, hogy nem maradt kerdesem/problemam. Ha nem babaugyrol lenne szo, magasrol tennek az egeszre..

Bar ahogy latom, van itt sokkal sulyosabb problema is, mint az enyem, de kivancsi lennek a velemenyetekre.
bildi07

hát bildi,nem sokat tudok hozzáfűzni. Én eddig a magánrendelésén találkoztam vele,mikor hugomat kísértem. Ott mindig nagyon rendes,aranyos volt. De velem a kórházban is. Mi ismerjük egymást elég régről...Bejött hozzám,miután Kristófot szültem,meg őt is megnézte a csecsemősöknél.
Mikor Elizát szültem,akkor is összefutottam vele párszor,és annak ellenére,hogy nem ő volt az orvosom,mindig megkérdezte,hogy hogy vagyok,és van-e valamire szükségem,segíthet-e valamiben.

Az tény,hogy nagyon sok a kismamája.
mindjárt folytatom,gyerekeim vitáznak...
Vendég

Bildi a kórházban sajnos ez van. Bakó dokinak sok a műtétje és kismamija is. Én ezért szeretek a magánzójába járni. Ott több az ideje, jobban oda tud figyelni, de viszont a kórházban is mindig képben van. Nekem elég csak a férjezett nevemet mondani (Simonné) és máris úgy kezdi, hogy miben segíthetek Tímea?.

Cseriani sajnálom az esésed, ahogy leírtad én nem nevettem rajta. Hogy van a térded? Kristófnak nemsokára itt az ovi. Várod már?

Emma ti is kezdtek szeptemberben?

Nálunk Evelin már 3 hete jár, szerencsére imádja. Már csak egy hét és Rékát viszem bölcsibe, hát szerintem nekem nehezebb lesz elengednem, mint neki engem. Még soha senki nem vigyázott rá, úgy, hogy nem voltam ott. Már most kezdek lelkibeteg lenni ez miatt.
Vendég

Otthoni nyugalom :) Vigyorgás a köbön :)
Kép Kép

dadomi

Otthoni nyugalom :) Vigyorgás a köbön :)
Kép Kép

dadomi

Bocsi, nem akartam kétszer, szórakozik a gép :oops:
A képek minősége meg nem a legjobb, mert a számítógép kamerájával csináltam, nézzétek el. :)

dadomi

dadomi ééédes vigyorgó csillagszemű. Nagyon-nagyon szép a kisfiad :D
Megyek,beteszem a gyerekeket a medencébe,mert már nem bírok velük :twisted:
Dadomi voltatok Majsán? Emma,tul.képpen ti most akkor mikor mentek? Vagy már voltatok?
Vendég

Cseriani! Köszi:) Voltunk tegnap Majsán, jó volt nagyon! Dominik úgy közlekedik a medencékben, mint a nagyok. Ráadtuk az úszógumit (rendeset, nem ám lábbedugósat), meglökte magát és ráfeküdt a vízre, lubickolt, mintha úszna :D Dani félősebb, de a hullámmedence nagyon tetszett neki. A gyerekmedencében az elefántos csúszdáról leesett hátrafelé a lépcsőn, nagyon csúnyán megütötte magát, de nem vette el a kedvét a további csúszásoktól. Én meg Dominikkal csúsztam le a kék hullámos csúszdáról, nem a nagyról, hanem ami annál a medencénél van, ahol egy részen körbe forog a víz (az is nagyon jó móka :) ) Tetszett neki, de azért mégegyszer nem akart lecsúszni velem :wink:
Emma nagyon elvesztél, de nem csak te, hanem a telefonod is :P Írhatok én neked üzit! :P :wink:

dadomi

Nah,megjöttünk.....nem tudom volt-e valaki közületek már a karnaválon Debrecenbe,de Én biztos nem megyek többet,legalábbis nem gyerekkel :? iszonyat meleg volt,csak a napon tudtunk állni. Nekem az nem tetszett,hogy nagyon lassan jöttek a kocsik,alig bírtuk kivárni. Egyébként szép meg minden,de nem 35 fokban. Tüzijátékot Békéscsabán néztük egy 5 emeletes épület tetejéről,na az nagy élmény volt :D
Dadomi,nagyon kis huncut mosolya van Dominiknak :wink: :)

Kép
Kép
josi

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
josi

Cseriani: azt, hogy aranyos, en is tapasztaltam, bar nekem kicsit szetszortnak tunt /mondjuk errol az is tehet, hogy csut. reggel is 5fele akartak szaggatni/; az is biztos, hogy nem regrol ismer engem, osszesen 3szor talalkoztunk eddig /2 magan, 1 korhaz/, de azert, ha szolok valamiert, akkor arra odafigyelhetne, meg nem hiszem, hogy en vagyok az elso paciense, akinek rubeola-szures kellene csinalni.

Rekababa: en is szivesebben megyek a maganjaba, kulturalt korulmenyek kozott varakozni azt a kicsit, amit kell, de pl ezeket a verveteleket ott nem tudja megcsinalni.

Szoval eddig vegyesek a tapasztalataim Vele kapcoslatban, egyelore kivarok, hatha valtozik a jobb iranyba :)
bildi07

Timi! Ezt neked találtam: http://www.vital.hu/brokkoli_holyagrak
Olvasd el, hátha segít egy kicsit. És a diétádba is belefér :)

Bildi! Én a Varga dokihoz járok, őt is sokszor csak futtában lehet elkapni :wink: De sok jót hallottam a Bakóról is, meg a személyes tapasztalataim is jók vele kapcsolatban. Nem jártam hozzá, csak a terhestanácsadáson volt ő a doki, de ott is csak 2-3-szor találkoztam vele, meg ő vett egyszer fel mikor Danival voltam terhes és valami hányós vírust összeszedtem, ennyi, meg tudja, hogy a Varga dokihoz járok. De ha a városban autóval elmegy mellettem akkor is integet! Meg mikor Danival terhes lettem látszott rajta, hogy nagyon örül neki (nehezen jött össze mindkét fiúkám, és nagyon sokszor látott a Bakó engem ott a kórházban). Szóval a tapasztaltak alapján szimpatikus :)

dadomi

Hahó merre vagytok? :shock:

dadomi

Köszi Dadomi, elolvastam a cikket, van benne valami.

Képzeljétek Olivér teljesen egyedül jár. A héten már egyre többet ment magától, és nagyon élvezi, látszik rajta tetszik neki, hogy odamegy ahová akar. Olyan édes, néha mint egy kis részeges tántorog, mert nagyon gyorsan akar menni és nem mindíg sikerül. Mi nem erőltettünk semmit, ő ilyen akaratos. Kinnt is és bennt is, mindegy hol van, ő megy és megy és megy....

Kép
timesz

Dadomi, most olvasom, hogy megszóltak a másik fórumon. Ne foglalkozz vele, te csak segíteni akartál, de nem kértek belőle. Gyere hozzánk, maradj köztünk.

Kép
timesz

Timesz! Nagyon ügyes Olivér!!! :lol: :lol: :lol: Dehát már mindjárt egy éves nagyfiú, és egy ekkora gyerkőcnek már igenis vannak sürgős elintéznivalói :wink: :lol: :lol: Szóval siet, hogy mindenre legyen ideje! Dominik is szokott olyan dülöngélősen menni még most is, olyan kis mackósan, de annyira édes olyankor!
Hát ja így jártam a másik fórumon. Ez van, nem értékelték a segítőkészségemet, hát aki nem fogadja el a segítséget, annak nem adunk :wink: Bírom egyébként az olyanokat, aki segítséget kér, aztán ha kap, akkor abból tuti nem próbál meg semmit, de tovább nyivákol. Na mindegy ez van, az én gyerekeim jó kezekben vannak :wink: :lol: :lol:
A cikkre véletlen akadtam rá, egyből te jutottál eszembe. Tudom hülye kérdés, de hogy vagy? Ha nem akarsz ne válaszolj!!!

dadomi

A hasmenésem elmúlt 3 nap után, az eredmény
újabb -3 kg mínusz, így már 7 kg-nál tartok és elég gyenge vagyok, sokszor kapkodom a levegőt ha felmegyek a lépcsőre. Ez a nagy vérszegénység miatt van, tuti kell vért kapjak, holnap megyek vérvételre.

Kép
timesz

Timesz kitartás, ha kell csak is a teérdekedben. Kezded megszokni az új étrendedet? Olivérnek gratula, nagyon ügyes.

Dadomi másik forumozókkal tényleg nem kell fogalalkozni. Van aki csak panaszkodni tud, az helyett, hogy örülne a gyerekének.

Kedden megyünk tanácsadásra Rékával, kérem az igazolást, hogy mehessen közösségbe. Ez az egy hét olyan hamar elmegy. :cry: Rékám elkezdett számolni, négyig már megy neki, rá is csodálkoztam. Mondókákat már egész szépen mondja. Szerdán végre meglesz a konyhám. Akkor hozzák és szerelik be. Már nagyon várom, mert kész káosz most a konyhám.

Emma merre? Cseriani gyógyul a térded?

Josi jók a képek.

Tali? Lesz valamikor?
Vendég

b..szus dadomi,elolvastam gyorsan nagyvonalakban,hogy miről szólt a vvita a másik topikon. Durva nagyon. Soha nem szerettem az olyant,hogy xy vagyok,a párom mag yx,édesanyám meg ez ,anyósom meg az,és mi mindent tudunk,stb...én sokszor meghallgattam mások tanácsait,ezt gondolom észrevettétek. Aztán vagy megfogadom,vagy nem. Nem? De pl.rólad sem éreztem azt sosem,hogy bármivel rosszat akarnál,még akkor sem,ha én esetleg másként láttam valamit.
Szóval,maradj csak itt velünk,jobb itt neked :wink:

Nekem is van valami,amit szeretnék egy-két kisbabással megosztani,de félek,hogy baj lesz belőle,hogy bárki megharagszik...
De most leírom. azt ugye tudjátok,hogy Kristófnak kiscsizmát kell hordania. Utánanéztem egy-két dolognak a csont és izomfejlődéssel kapcsolatban. Senki ne erőltesse a gyereke járását,viszont,ha elindul,mint ahogy nagyon ügyi Olikánk is tette,akkor hagyjátok. Ha túl korán megy a baba,akkor görbül a láb,és az nagyon nem tesz jót a térdizületeknek. Kristófnál nem ez volt,neki szerencsére nem ezért lett görbe a lába.
A másik,amit akartam: Míg a baba nem tud magától hasra vagy hátra fordulni,addig ne altassátok az oldalukon. Ez a gerincnek nem jó!!!Ha meg már forognak,akkor úgyis úgy alszanak,ahogy nekik kényelmes!!! És a gerinc dolgot sem most veszitek majd észre,hanem 7-8 éves korukban,vagy még késöbb.
Na,mára ennyi,megyek fürdetni.
Timi,vigyázz magadra!!!Pihenj sokat.
dadomi te meg maradj nyugton a fenekeden :P
Vendég

A járással kapcsolatban szeretnék tőletek kérdezni. Normális az, hogy Réka még sokszor lábujjhegyen megy? Még olyankor is mikor a szandi a lábán van.
Vendég

Sziasztok!

Timesz, jobbulást Neked :!:

Cseriani, nem jó az oldalt fektetés? Akkor a kórházban miért mondják a csecsemősök, hogy az a legjobb, és fektetik ők is úgy a babákat? Én hülye meg azt hittem tudják mit csinálnak... És akkor most 2 hét alatt okozhattam már valami bajt :?:

Dadomi, sajnálom hogy így letámadtak a másik fórumban... Remélem rám nem haragszol... Nem értem, ha valaki segítséget kér, akkor miért nem fogadja el, vagy pedig ne foglalkozzon vele, ha nem érdekli... na mindegy, hagyjuk...

yuyu79

Rékababa, a húgom is sokáig kizárólag lábujjhegyen járt, és nem lett tőle semmi baja ;-)

yuyu79

yuyu nagyon sok gerincprobléma vezethető vissza rá. De nyugodj meg,semmi bajt nem okoztál ennyi idő alatt,és az sem baj,ha néha úgy teszed le Enikőt. Csak ne rendszeresen. Ez a lényeg. Ők még igen képlékenyek ugye. A puha matrac sem ajánlott,egyrészt a gerinc miatt,másrészt pedig ugye a megfulladás miatt.
Kristófnak kicsit deformálódott volt a feje,őt minden nap az egyik alvásnál pl. muszáj volt oldalt fektetnem,így jött neki helyre.

rékababa volt bébikompotok vagy szobai rugós hintátok? Vagy esetleg sokáig kellett vezetnetek a kisasszonyt?
Nagyon jó kis torna van ezekre a "bajokra" ,amit suliban is kellett-lábujjhegyezés,sarkon járás,külső talpélen és belsőn járás. Tuti nem fognak ezek még sikerülni neki,de gyakorolja,és ezzel is nyújtja,lazítja a szalagjait. Kristóf ezeket nem is akarja csinálni,zenéket teszek be neki,és arra bohóckodunk-megyünk a szobában körbe-körbe,lábujjhegyen,stb...és szinte észrevétlenül mégis megcsinálja. Meg ugrálni szoktunk,mint a békák. :oops:
De hát ugye mindent a gyerek egészségéért :shock:
Na,lépek,bemegyünk Szd.ra kocsit mosatni,szerdán műszakis,meg a Dm-be kell bemennem.
Ez az utolsó hét,már komolyan hasmenésem van,ha rágondolok a jövő hétfőre.
rékababa te szegény,nagyon-nagyon együtt érzek veled. De nem egy elveszett kislány a csöppséged,szerintem nem lesz baj vele.

josi én már évek óta szeretnék eljutni a Virágkarneválra,idén nagyon készültünk,de közbejött más. De így,ahogy olvastalak,nagyon már nem bánom,hogy nem tudtunk elmenni. Ilyesmitől féltem én is.

Emma hiányzol!!!!! :cry:

Timi kérünk képet a szaladó nagyfiúról-kár,hogy videót nem lehet feltenni :P
Mikor mész legközelebb orvoshoz? Kicsi párod hogy van? És te? Kicsit már jobban,ugye? Minden rendben lesz,meglátjátok!!! Annyian drukkolunk nektek!!!
Nagyon sokat gondolok rád!!!!!
És már én is megtanultam pozitívan gondolkodni,ez nagyrészt neked köszönhető :D

na,lépek,Eliza a tv-t csapkodja,még a végén a fejére dől az óra a tetejéről.
Vendég

banoed neked akartam még...családinapközibe viszed Tomit? Egész nap ott lesz?
Szerintem is elöbb csinál Eliza mindent,mint annak idején Kristóf,de hát ugye ők már látják a nagyobbtól :wink:
Eliza hihetetlen eleven,Kristóf azért nyugisabb volt. Zsófi is gondolom sokmindent ellesett már a bátyustól.
Vendég

csajok,jön valaki majd Ringatóra,ha kezdődik? Én jártam Kristóffal is majdnem 2 évet,nagyon szerette :D
Vendég

Cseriani, mi az a Ringató és hol van? Még nem hallottam róla.

Köszi a párom már jobban van, megemésztette, ill. azt momdja, nem kell az orvosokkal foglalkozni, akármit is mondanak, az lesz amit mi nagyon akarunk, hogy meggyógyuljak és kész! Visszanyerte lelkierejét hála isten és támogat mindenben.
Ma megyek vérvételre, kicsit félek, mert ha alacsony a Hemoglobinom tuti holnapra berendelnek vért kapni. Mondjuk lehet jobb lenne, mert borzasztóan szédülök már a vérszegénységtől. Ma tudom meg a Ct-m időpontját, hogy mikor mehetek.

Majd csinálok képet Oliról, még nincs mászkálós kép róla.

Kép
timesz

Bébikompunk volt, de Réka nagyon keveset volt benne, nem szerette. Én azért furcsállom a lábujjhegyen menést, mert Evelin ilyet nem csinált. Réka olyan 9-10 hó-san kezdett mászni, de úgy, hogy előre tette a két kezét és a fenekén ülve húzta magát. 11 hó-san mászott rendesen négykézláb, egy hónappal később pedig megindult. Nem kellett nagyon vezetgetni, hamar megindult magától. De neki a járása is kicsit másabb mint Evelinnek volt. Van, hogy olyan inogos, bár már elég ritkán. Réka magától jár lábujjhegyen. Nekem az a furcsa, hogy mikor szandi van a lábán olyankor is elég sokszor csinálja. Kicsit befelé viszi a lábait, elvittem a dokinéninkhez, Ő azt mondta, hogy 3 éves koráig nem foglalkoznak vele. Figyeljük a járását és próbálunk megfelelő cipőt venni.

Timesz mindenképp meggyógyulsz. Minden rendben lesz. Nagyon
erős vagy és sikerül. Szorítok, hogy jó legyen a CT eredményed.

Yuyu Enikő jó baba?
Vendég

rékababa helyesbítem a dokinéniteket:3 éves korig nem szoktak foglalkozni vele,de ha elviszed egy orthopédorvoshoz,akkor kicsi a valószínűsége,hogy ő is ezt mondja. Egyébként az tényleg igaz,hogy 3 éves kor körül küldik el a háziorvosok a gyerekeket,ha valami nem okés náluk.
Szerintem még semmi ok nincs az ijedtségre,néha tornáztasd,mondjuk hetente 3-szor,de ne erőltesd,legyen az egész egy jó játék. És amikor csak lehet,járjon mezítláb. A cipőben,meg szandiban ne legyen betét,viszont a sarkát,bokáját fogja rendesen. Én nagyon szeretem a mausos cipőket,puha a talpuk,fogja a sarkat,bokát,és megfizethető-szerintem.
Vásárban szokott egy hölgy árulni,én nála szoktam venni Kristófnak,az ovis bentiszandija is mausos. 4800 volt a szandi. Tudom,hogy nem a legolcsóbb,de mégsem 5 számjegyű,mint egyik-másik :evil:
Na,van ám Kristófnak is 2-3 ezres cipője,szandija.
Na,jó szétszórt vagyok ma,bocsi...szóval,ne ijedj meg,és amíg meg rendesen is,tuti nincs ok aggodalomra,de mielött 3 éves lesz,mutasd meg egy hozzáértőnek. De szerintem addigra elhagyja,ugyanis lehet ez pusztán egy rossz szokás is.
És tudod,mit ajánlanak még sokan: ne szólj rá.
folyt köv...mennem kell...
Vendég

Timi mindjárt írok a ringatóról...
Nézd meg addig: ringato.hu
Vendég

na,szóval,ringató: énekeket,verseket,ölbeli játékokat tanulunk,játszunk a gyerekekkel...nagyon jó. Nem olcsó,egy alkalom fél óra,és 700 ft.
Ha bérletet veszel,akkor az 3000 ft,és 5 alkalomra szól.
Leülünk a földre,szőnyegre,vagy székekre,és énekelünk,körülöttünk a kópék,akikkel csip-csip csókázunk pl. A lényeg,hogy fél órán keresztül csak a gyerekeddel foglalkozol,énekelsz neki. Kristóf nagyon hamar megtanulta az énekeket,ügyesen mondta a mondókákat már egész picinek. És hát,mint tudjuk,a zene is jó a babáknak. Ilike sokszor hoz hangszert,hegedűt,furulyát,stb...azokat a gyerekek is megfoghatják.
Mindjárt keresek képeket is...
Ja,Szd.on van,tavaly még a Honvéd utcai oviban volt,hogy idén hol lesz és mikor,még nem tudom,Ili majd küld emailt,ha már lehet tudni,akkor szólok annak,aki gondolja...
Vendég

na,egy képet találtam,szerintem a többi már cd-n van,de azt a Zoli tudja,hol,melyiken...
Gyí te paci gyí te ló,gyí te ráró,hó-ha hó...erre feldobjuk őket a magasba... Kép
Vendég

Cseriani, nem hangzik rosszul ez a Ringató, ha megtudod, hogy indul, szólj légyszíves.

Dadomi, látom nem írsz már a másik topikba, de ők sem, hanem privin keresztül üzennek mással. Elég gyerekes, de inkább nem mondok semmit....

Kép
timesz

Enikő jó baba általában, de szegénykémnek ma délelőtt megint fájt a hasa. Most alszik, de előre félek, milyen hangulatban és mikor fog ébredni. Remélem alszik még 1-2 órát, és utána már nem lesz semmi baja :roll:

Az a fura, hogy éjszaka teljesen jól aludt, evett hajnali 1-kor meg 5-kor, aztán fél 9-kor, és utána kezdett el sírni kb fél-1 órával. Szombaton is ugyanígy reggel jött ki nála ez a dolog, pedig úgy hallottam, hogy ha kajától van, az kb 6 óra alatt bekerül a tejbe... és ugye éjszaka pont nem ettem semmit...

Tegnap meg nem volt semmi baja egész nap.... ki érti ezt ;-)

yuyu79

hát ez az yuyu,ki érti a gyerekeket? :P :wink:
Na,de viccet félretéve,édes kicsi Enikő,ne fájjon a csöpp pocakod,mert akkor anya szomorú :cry:
yuyu próbálkoztál a masszázzsal? Na,eliza ébred...
Vendég

Igen, cseriani, családi napközibe viszem őkelmét, szeptember 10-től indul, naponta 7-17 óráig lesz, de idén szerintem csak fél napra megyünk, majd jövőre próbáljuk meg az egész napost. Az ára húzós, 25000 Ft/hó, de az adóból 30 %-ot vissza lehet majd igényelni, mert alapítványi. És csak heten lesznek, nem majdnem 20 fő, mint a városi bölcsi játszójában! Szimpi volt az óvónéni és a dadus is. Remélem, jó lesz!

Kép
Kép
banoed

Sziasztok!

Segítettetek nekem kb. 7 hónapja nőgyógyász ügyben. Amit köszönök mindenkinek. Most újra lenne egy kérdésem hozzátok.

A kórházban a Baba-mama szoba érdekelne, hogy hogy működik, mik a tapasztalatok?

Egész éjszakára otthagyják a babát vagy ha kérem elviszik, vagy amúgy is elviszik?

Látogatás? Mikor, kisgyerek bejöhet?

Kell vinni valamit a babának?

Mit kap enni ha nem indul még be a tej? (a kislányomnál 5 nap után indult el)

Milyenek a csecsemősök?

Mellszívót lehet vinni?

Epidurálissal szült valaki? Milyen volt?

Előre is köszönöm!

Üdv. Muminn
muminn

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?