Sziasztok!
Hogy mennyi minden történt itt tegnap óta?? Bezzeg amikor a gép előtt ülök egész nap, akkor meg semmi!!!
5. napon járok a met-tel. És ma volt az első tünetmentes napom!! Nem volt se hányinger, se hasmenés, se rosszullét!!!
Csupán annyi, hogy egyáltalán nem vagyok éhes, de ez tetszik!
Ranita
Igen, én is Anita vagyok és csatlakozva hozzád, nekünk is most augusztusban van pont egy éve, hogy nem védekezünk és aktívan próbálkozunk.
Éhgyomorra a merckformint?? Éni is azt szedek. De tapasztalat alapján étkezés után vedd be. Mondjuk a papírján is az van, hogy kaja közben vagy utána. Én először közben vettem be és a második napon mikor bevettem közben, már nem bírtam megenni a többit, olyan hányinger jött rám. És a következő nap ugyanúgy! Most már csak kaja után veszem be és már teljesen jól vagyok. 2x850-et szedek kezdésnek. De lehet már csak azért vagyok jól, mert hozzászokott a szervezetem.
Csillagfény
Tényleg angolosan van írva, mert még nagyon-nagyon régen, amikor divatba jött a freemail, akkor már szinte minden anita felh. név foglalt volt, számot pedig nem akartam írni utána, így jött ez a név. Egyébként nem tanítok, iskolatitkár vagyok.
Ha két fejezet van, akkor legyünk optimisták, lezárult egy 1éves időszak és az új időszak 5 napja kezdődött (azóta szedem a metet)
Aisha
Örülök, hogy jobb kedved van!!
Ariaden
Nem gyakori az a 18-as karika? Csak mert úgy tudom és a doki is úgy mondta, hogy az a legjobb a minőség szempontjából, ha csak 2 naponta van hancúr...
Monyo
Bízunk benne, hogy te is úgy jársz majd, mint Rejoka
Mi az új hobbid, ha szabad tudni??
Nekem is van egy jó hobbim (már 1 éve), csak hát köze nincs a mozgáshoz, úgyhogy néha kicsit lelkiismeret furdalásom is van, hogy nem tornáztam inkább helyette.
Remélem nem hagytam ki semmit, ha igen, akkor bocsi!!
Puszi!