Új privát üzeneted érkezett!

Jajj, távol álljon tőlem rábeszélni téged ;) Mindenki a maga döntse el, hogy bevállalja-e vagy sem... :roll:

Kép

Kép
bettica

Az úgy rendben is van. De pl. nekem az még kérdéses, hogy mit mutatott volna egy előtte elvégzett vércukorterhelés. Így nincs mihez viszonyítani sem.
Kicsit az elején én is belelovalltam magam, hogy ide nekem a metet aztán majd jó lesz, de szerintem ez nem így működik.

Én most próbálom megtenni szépen apránként összeszedni az információkat, mozgásfajtát választani, endokrinológust keresni. Sajnos, amire ide eljut az ember lánya, addigra már bármit beszedne, csak történjen valami. Szóval én most kicsit megálljt parancsoltam, mert tudni szeretném, hogy hogyan működöm.
ariaden

Hahhhóóóka!!!

Szia Monyókám!!!
Olvastalak............. Hát ez.............. Nem, még nem is hallottam ilyenről, ez borzasztó lehet!!! Viszont nagyon jó lenne figyelemmel kísérni a dolgaidat, merthiszen ez sok amúgy totál és érős pcos-nak lehet mentsvára, utolós lehetősége!
Rejóka a Diane abbahagyása utáni hónapokban hamar lett terhes, ő esküszik rá, hogy a fogigátló miatt! Szedd csak, bár elég nehéz lehet lelkileg feldolgozni............. :(
Hogy vagy amúgy??????
Szánikák?

Ariaden!
Vettem, majd küldöm is a meghívót.... Csak most elvagyok havazódva, ne hari kérlek!
Vendég

Kata!
Pajzsmirigyemmel minden rendben, elvileg. A vv 1.6 lett. Úgy tudom az is jó.
IR-em nincs, hormonokkal minden rendben. A tesztoszteron volt 2,79, ez talán kicsit magasabb, de nem tudok mértékegységet, ha átváltanám, akkor az is jó. Mert az orvosom szerint jó.
Csak tényleg, akkor tudnám, mégis mitől vannak azok a fránya ciszták.

Bettica!
Nem érzem egyáltalán rábeszélésnek, már eldöntöttem, hogy megpróbálom. Szintén saját felelőségemre. Nem vesztek vele semmit, úgy, ahogy mondtad. Ha ez sem segít, akkor passz.
Délután megyek is a dokihoz, kíváncsi vagyok, mit fog mondani.

Mindenkinek köszönöm a segítséget!
ranita1979

Monacska.hat igen,igazabol nem igazan lepodtem meg mikor a doki mondta ezt a dolgot.tudtam es mar megvivtam ezzel a csatamat,elfogadtam magam igy.Kethetente gyantazas az arcomon es eleg emberinek nezek ki.
tudom rejoka tortenetet,igazabol neki koszonhetoen szantam ra magam.priviztunk egy parat es elmeselte ez hogy volt nala.hatha en is olyan szerencses vagyok mint o :wink:
lelkileg feldolgozni.....nem egyszeru,foleg ennyi ido probalkozas utan.
Amugy jol vagyok,van egy uj hobbim azzal vagyok elfoglalva,igy kicsit jobb.
A szanikak szetszeledtek,nem ir mar oda senki.
lattam am a lanyod egy gyonyoruseg az a gyerek :lol:

Kép
monyo83

Monyo, nekem is nagyon magas volt a tesztoszteronom, meg más mellékvese hormonok is, dheas, cortizol, egyszer néztek valami mást is (androszteron v vmi ilyesmi), az is. szőreim is vannak sajnos.

szedtem dianét. nem tudom az IRre milyen hatással van, de a tesztom lement tőle 1,1re, és a szőreim egy picit jobbak lettek. én szerettem, mert volt menszim, nem híztam, nem fogytam tőle, és lelkileg is jobban voltam. nem volt annyira változékony a hangulatom, kevésbbé voltam depis. de ez átmeneti, tüneti kezelés, a met az okot szünteti meg.

a mettől normális a corizolom, és a tesztoszteronom is, a szőrök talán egy picit jobbak. Inzulinvizsgálatom sose volt, egy terheléses vc igen, az 7 lett. az első metet a hormoneredményeim alapján kaptam, meg elmeséltem, hogy az egész családom cukros.

Szerinetm a met nem árt senkinek, Amerikában fogyókúrára is szedik, mert javítja a ch anyagcserét.

Kép

Kép
csillagfény

szerintem ez nem egy másik betegség, hanem összefügg.

Kép

Kép
csillagfény

Megjöttem a dokitól. Merckformin xr-t írt fel, napi 1*500 mg, éhgyomorra. Szerintetek elkezdjem mindjárt az egyet vagy folyamatosan szoktassam magam hozzá? Csak mert ez azért nem olya nagy adag.
Ő kb. 7-8 hónapja foglalkozik komolyabban ezzel a dologgal, de azt mondta ezalatt az idő alatt így már pár nőnek sikerült teherbe esnie. Úgyhogy most reménykedem.
2 hónap múlva kell visszamennem, azt mondta akkor azért csináltat mégegy vv-t.

Azt hiszem nekem meg most van pé. Délután óta olyan fájások jönnek a jobb oldalra, hogy néha még kiegyenesedni is alig bírok. Ez a 22. nap closty nélkül. Hát nem éppen a legjobb.
ranita1979

Ez a napi 1X500 nagyon alap adag. Sőt. Igaziból 3X500-zal szoktak kezdeni. Persze a hozzászoktatás az itt is meg van, de a napi 1 tabletta végadagnak nagyon kevés. 2 hónap alatt azért 3X500-ra is simán rászoktathatod magad, ha minden jól megy!
De azért inkább az orvos utasításait tartsd be, mindez csak az én meglátásom.

Egyébként én felezve kezdeném, és este, kaja közben! És igyál sok vizet is!

Kép
mamint

Monyo, a diane nagyon szépen kipucolja (állítólag) a petefészkeket. Nekem nem nézték utána, de többektől hallottam. Magyarázat is van: ameddig szeded, nem próbálkozik a petefészked tüszőérleléssel, tehát sikertelen eset sincs. A régi ciszták viszont szépen lassan kipukkadnak, felszívódnak.
Én 9 hónapig szedtem, és amikor abbahagytam, kb 2 pés ciklusom volt egymát követően. Viszont nálam rendszeres mensit sem csinált, szóval a diane nem az én gyógyszerem volt! Remélem neked bejön!

Kata, látod a vacsi a kulcs! Szépen egyeneltesen elosztott étkezés kell! (mondom én, aki akkor eszik ,amikor éppen ideje van)
De vacsi az fontos!

Aisha, örülök, hogy újra itt!

Kép
mamint

Sziasztok!

Hogy mennyi minden történt itt tegnap óta?? Bezzeg amikor a gép előtt ülök egész nap, akkor meg semmi!!! :twisted:
5. napon járok a met-tel. És ma volt az első tünetmentes napom!! Nem volt se hányinger, se hasmenés, se rosszullét!!! :D Csupán annyi, hogy egyáltalán nem vagyok éhes, de ez tetszik! :lol:

Ranita
Igen, én is Anita vagyok és csatlakozva hozzád, nekünk is most augusztusban van pont egy éve, hogy nem védekezünk és aktívan próbálkozunk. :cry:
Éhgyomorra a merckformint?? Éni is azt szedek. De tapasztalat alapján étkezés után vedd be. Mondjuk a papírján is az van, hogy kaja közben vagy utána. Én először közben vettem be és a második napon mikor bevettem közben, már nem bírtam megenni a többit, olyan hányinger jött rám. És a következő nap ugyanúgy! Most már csak kaja után veszem be és már teljesen jól vagyok. 2x850-et szedek kezdésnek. De lehet már csak azért vagyok jól, mert hozzászokott a szervezetem.

Csillagfény
Tényleg angolosan van írva, mert még nagyon-nagyon régen, amikor divatba jött a freemail, akkor már szinte minden anita felh. név foglalt volt, számot pedig nem akartam írni utána, így jött ez a név. Egyébként nem tanítok, iskolatitkár vagyok.
Ha két fejezet van, akkor legyünk optimisták, lezárult egy 1éves időszak és az új időszak 5 napja kezdődött (azóta szedem a metet) :D

Aisha
Örülök, hogy jobb kedved van!! :D

Ariaden
Nem gyakori az a 18-as karika? Csak mert úgy tudom és a doki is úgy mondta, hogy az a legjobb a minőség szempontjából, ha csak 2 naponta van hancúr... :oops:

Monyo
:cry:
Bízunk benne, hogy te is úgy jársz majd, mint Rejoka :P
Mi az új hobbid, ha szabad tudni??
Nekem is van egy jó hobbim (már 1 éve), csak hát köze nincs a mozgáshoz, úgyhogy néha kicsit lelkiismeret furdalásom is van, hogy nem tornáztam inkább helyette.

Remélem nem hagytam ki semmit, ha igen, akkor bocsi!!

Puszi!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
"Az ember tervez, az élet meg zajlik közben..."
aneetha

Mamint!
Igen, itt a többiekét olvasva ez tényleg alapadag, de ha nekem nincs IR-em, akkor is érdemes azért többet szedni?
Ezután ezt a háziorvos felírhatja majd? Mert ha megemelem, akkor ugye előbb elfogy, mint 2 hónap, a dokihoz meg csak akkor kell visszamennem.
ranita1979

sziasztok!
Velem ma annyi történt hogy tegnapi reggeli hőhöz képest felugrott a hőm 36,9-re.... :shock: remélem ennek környékén marad... ez a 20 cn. napom.

Ariaden, igaza van Aneethának, a 18-as karikával kapcsolatban. A Katonáknak is érni kell a feladatra....

Csillagfény, köszi a tippet! viszem majd a görbém a dokinak. És a többi vizsgálatot is megpróbálom kihajtani. a 3*850-nel nekem az volt a bajom hogy szinte nem volt mensim tőle. 1* volt márciusban.... majd meglátom ez a 2*850 mit csinál...

üdv.
mókica

Ranita!

Nekem már jó ideje a házidoki írja a metet, elmondtam mért kell és írja... :D
mókica

Szerintem metet mindenképpen evés KÖZBEN!semmiképp sem éhgyomorra! :shock: :shock: :shock:

Monyo!
Én 7 évig szedtem dianét, a tesztoszteront hamar rendbe tette, szőrös sosem voltam, de a patijaim is elmúltak meg a cisztáim is!!!. Viszont cukor és inzulin meg jól elszállt!Mikor abbahagytam ugyanúgy nem jött meg, pattanás hegyek, stb.
Én úgy tudom, fél éves "kúrát" szoktak javasolni, azt próbáld meg, hátha rendbe tesz!
Én azért szedtem tovább, mert akkor még nem akartam babát, ez meg ugye úgyis fogigátló, és jól megmagyarázták, hogy erre a betegségre(de azt nem mondták, hogy mi ez)nincs más gyógyszer! :evil: :evil: :evil: :evil: A mai napig kinyílik a bicska a zsebemben! :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
zazzy

Ranita! Semmiképpen se emelj a dokid tudta nélkül!!! Maximum az adagon csökkenthetsz, ha nem bírod!
Házi doki kiírja, viszont 6 hónál nem régebbi leltet kell vinni, mert csak akkor írhatja ki. (Nálunk ez így működik, gondolom mádhol is).

Mókica! A 20. napon 36,9??? :D

Kép
mamint

Szerintem ha a katonákkal nincs gond, akár naponta is lehet kekszelni. Nekem az első terhességem így sikerült, mikor éreztem, hogy pé. lesz,attól a naptól együtt voltunk minden nap, kb. 8-10 napig. Hát az nem volt semmi, a mai napig emlegetjük, de bejött :D :D :D .

Mamint!
Köszönöm a segítséget, nem is tudom mi lenne velem nélkületek. Bízom benne, hogy talán ennyi is segíteni fog.

Mókica!
Akkor már csak türelmesen várni kell, hátha... :D

Na, megyek aludni, holnap reggel megint vv. Nincs nagy kedvem hozzá, mert amit ebből akartam volna megtudni, azt már tudom(pajzsmirigy),de mást is kért még a házidoki, úgyhogy megcsináltatom.

JÓ ÉJT MINDENKINEK!
ranita1979

Monyó!

Az általad beírt két latin szó jelentése: magas androgénszint és szőrösödés. Vagyis a tüneteid. Nem egy önálló betegség.
A Diane tüneti kezelésként valószínűleg be fog válni, talán még teherbe is esel majd az abbahagyása után.
De talán nem ártana kideríteni, h. mi is okozza.
Lehet, h. nem IR, esetleg a mellékvese működésedet nem ártana megnézetni. Ha a jelenlegi endokrinológus nem teszi meg, lehet, h. tovább kéne lépni!
A Diane mellett már nem fogod tudni kideríteni az okot.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka

Mókica, szerintem nem a met adag miatt nem jött meg! Mint mondtam nekem 2 nappal rövidült a ciklusom. Szép hő a 36,9.

Ranita, nekem is a házidoki írja fel metet.

Képzeljétek, bár tudom, nem szabadna dinnyét enni, de elcsábulok időnként, igen ám de olyan hasmenésem lesz tőle.... :oops:

Ranita, Aneetha, Mókica, szerintem sok függ a sperma minőségén és mennyiségén is!!! Sajnos....

Kép
kata05

Sziasztok Lányok! :)

Túl sok 18-as karika? :oops: Írtam a múltkor, hogy mi most nem tervezünk babát, mert új munkahelyem lesz szeptember 22-től és nagy kihívásnak ígérkezik, így most halasztjuk a bébit. De kérdeztem és azt írtátok, hogy jöhetek... :oops:

Szóval a karikák csak és kizárólag az élvezet kedvéért vannak, mi meg kicsit vehemensek voltunk mindig is. :oops: :wink: Tudjátok, párom hétközben Pesten, én meg vidéken, így amikor együtt alszunk, akkor kihasználjuk a lehetőséget... :oops:

Lányok, tudtok nekem diétás tippeket, recepteket, tanácsokat adni? Mert most már azt sem tudom, hogy milyen diéta lenne a megfelelő.
ariaden

Sziasztok!

Ariaden
Bocsika :oops: Én még csak kb. 2 hete írogatok ide, úgyhogy fog se volt róla, hogy ez most nem akciózás! :lol:
Ebben az esetben viszont váljon egészségetekre!!!
Egyébként az én párom is hétközben Pesten, én meg vidéken. Nem együtt dolgoznak véletlenül?? Merre lax? :D

Én a 90 napos diétát csinálom, annyi módosítással, hogy gyümölcsnap helyett is zöldségnapot tartok. Eddig két hét alatt 4 kiló ment le. :)
Mérlegre csak hetente 1x állok, naponta felesleges.

aneetha

sziasztok.
Koszonom a valaszokat,egyre jobban bizakodom :lol:

csillag nekem a met keves volt arra hogy levigye a tesztom.

ranita,szerintem probald meg ezt es ha ugy erzed keves a kovetkezo kontrolon kerj emelest,de ha nincs IR-ed egyaltalan nem biztos hogy birni fogod,marmint a gyogyszert.nekem 850 en a max adagom ettol tobbet mar nem bir el a szervezetem pedig probaltam tobbet.

mamint kosz a biztatast.te hogy allsz,nem igazan vagyok kepben.nalad most milyen kura van?

anetha.akvariumi halakkal foglalakozom es tenyesztem oket.Semmi koze a mozgashoz,sajnos.te hobbid?

zazy 7 evig diane? :shock: nekem a doki azt mondta max 1 evig lehet szedni,o ezt csak ilyen panaszokra irja fel,fogamzasgatlonak mast szokott felirni.gratula a szivhanghoz:)

Ramboka,a diagnozishoz irta ezeket a szavakat,oda mindig a betegsegem irja ezert hittem azt :oops: egyebkent pedig olvasgattam valami ilyesfele betegsegekrol,meg azt is tudom hogy asszem 3 fokozata van.
Par evvel ezelott egy masik betegsegbol kifolyoan voltam cortizol nezesen,neztek alapbol meg 4 ora mulva kozbe meg valami bogyot kellet bevennem,gondolom az lehetett a terheleses.Ott kituno eredmenyem lett.

amugy nekem viszonylag rendszeres a menzim 35-40 napos,peteeresem is van neha mivel mar voltam terhes,nekem a terheseg megtartasaval van bajom.Remelem hogy bevalik majd a gyogyszer es sikerul legalabb egy babat szulnom ebben az eletben.

Kép
monyo83

Monyo
Én ha csak tehetem keresztszemezek.
Általában fali képeket csinálok, mint pl ezt itt:

Kép

aneetha

anetha de szeeep.nekem nincs turelmem az ilyen babra dolgokhoz,pedig probalkoztam mar en is csak en himzessel.

Kép
monyo83

Sziasztok!

Aneetha!
Nagyon ügyes vagy, az ilyenhez nekem sincs türelmem, meg béna is vagyok hozzá :? .
A diétához nem nagyon tudok hozzászólni, mivel semmi baj nem derült ki nálam,így nem is csinálom, de azért most megnézem mit eszek. De pár oldallal odébb Zazzy nagyon jól összefoglalta, hogy mire kell odafigyelni.

Ariaden!
Nem felejtettem el, hogy nálatok most nem élesben megy, én csak úgy megjegyeztem, hogy nálunk pl. az jött be :D .

Monyo!
Hát az nem jó hír, hogy lehet, hogy nem is fogom bírni :? . majd csak vasárnap este veszem be az elsőt, mert ma is, meg holnap este is van programunk, nem szeretném, ha gáz lenne.
(A drága doki bácsi meg támogatás nélkül írta fel a gyógyszert. Biztos gondolta, ha már ilyen okoskodó, rámenős vagyok, fizessek csak teljes árat :evil: .)
Az a fél év meg úgy elröpül majd, hogy észre se veszed, aztán jön is a baba.

Aisha!
Jó, hogy meggondoltad magad :)

Levették megint a vérem, a kezemet sem bírom kinyújtani :evil: .
Hogy én mennyit bírok írni.Lőjetek le nyugodtan.
ranita1979

Azt még elfelejtettem, hogy a nőgyógyásznak kell tudnia arról, hogy én ezt a gyógyszert szedem?
ranita1979

ranita a nagy atlag siman birja az emeleseket ugyhogy ne aggodj elore.
A helyedben en elfeleznem a gyogyszert es kajaval egyutt reggel egy felet es este egy felet vennek be.
Nekem sincs rajta tamogatas teljes aron veszem mindig.

Kép
monyo83

Monyo!
Én értettem félre, most mondja anyukám, hogy nincs is rajta támogatás :oops: :oops: :oops:
ranita1979

pcora nem írhatnak támogatással. én is mindig teljes áron veszem.

ranita, sztem rosszul vették a véredet. :D

anita, nem vagy semmi! tényleg egy művész bújt el benned!

Kép

Kép
csillagfény

Sziasztok!

most jottem dokitol, verzesem majdnem elmult, eredmenyem jok, a vernyomasom kicsit alacsony, de a dokino azt mondta normalis. sot arra buzditott, hogy most ne hagyjuk abba, mert az elkovetkezo 6 honapban nagyobb az eselye hogy teherbe essek, mert egyszer megtortent.
azt is mondta, hogy nekem nem ajanlja a metet, itt csak a sulyvesztest ajanlak, abban meg jo voltam 16 kg lement :)
dokinovel taliztam, aki haziorvossag mellett nodoki is...nagyon aranyos volt, mert csak buzditott es nokent megertette mit eltem at 1 hete.
szoval sajnos met temahoz nem tudok hozzaszolni.
dieat...
talatam egy szakacskonyvet, most nezegetem vannak benne jo kis receptek, nekunk jo receptek, majd probalok feltenni parat...
most szep napom van hosszu ido utan :)

alig varom a hetfot, ujra kezdem a homerozest es a mozgast is.

Mokica: remelem a hod fentmaradt...ami mit is jelent, gyogyi nelkul lesz spontan pe...na csak ezen a szep uton.

Ranita: nekem is ez volt legutoljra...faj a karom es kifejezetten veralafutasos lett a karom, probal nem emelni...mert csak rosszabb lett.

Monyo: nekem is volt halacskam...csak 1, de aztan a sok szeretet kipusztitotta, tuletettuk kicsit. azota semmi allatunk nincs, igaz elso emeleti lakasban jobb is, hogy nincs. de jo kis hobbi :)

udv.:
Aisha

Üdv.
Aisha
aisha

Sziasztok!

Receptek vannak itt pár topikkal feljebb. Nem is olyan rég nyitották a pcos lányok ;) Néztétek már? Biztosan találtok ott is jó ötleteket :D

Met: Mint írtam, nekem sincs bizonyított ir-em, nekem bevált a met, napi 3x850-et szedtem, szerencsére nem viselt meg annyira, így 2 hét alatt sikerült elérnem a teljes adagot (épp szabin voltam, szóval nem volt gond a fosika sem :lol:) Viszont a met mellett tényleg nem ehetsz akármit. Nálam a tejes dolgok ütötték ki a biztosítékot. Komolyan elég volt a joghurtra gondolnom és már futni is kellett. A párom mindig röhögött rajtam, mert a boltban a tejeshűtő környékén mindig rámjött a hasgörcs :lol: Ki kell tapasztalni, hogy mit lehet és mit nem...
Ranita: Egyébként az az 500 tényleg nem tűnik soknak, de szerintem a dokid csak annyit szeretne megtudni, hogy történik-e változás ezzel az adaggal. Ha nem, akkor még mindig lehet emelni ;) Én viszont egyben venném be a helyedben este vacsi közben/után és ha nagyon nem megy csak akkor felezném. Egyszer már volt róla szó, hogy másképp szívódik fel a gyógyszer, ha eltöröd és ezzel megsérted a burkolatát... Nem láttam még a te bogyódat, hogy milyen a burkolata, de én ezért kezdeném egésszel... Lehet, hogy tök jól fogod bírni. Drukkolok :)

Kép

Kép
bettica

aisha szuper hogy minden okes.milyen halad volt?
mi nagy allatbaratok vagyunk a parommal,van 3 macskank,2 kutyank,300-400 korul van az akvariumi halak szama,plusz a toban van nemtudom hany hal meg egy horcsog :lol:
O a kis kedvencem Rety-nek hivjak.
Kép

Kép
monyo83

Sziasztok! :P

Megint bekukkantok, remélem, Mindenki jól van!

Hétfőn voltam a Mensben kozin! B. dokinéni Merckformint írt fel, és jövő kedden megyek diétás tanácsadásra...(kíváncsi leszek, mit fognak mondani, mert macerás eset vok: 48 KG vok vasággyal, a szénhidrát tartja bennem a lelket...de ha ezt nem lehet enni... :roll: - ja, és az 5 feletti TSH-mra azonnal kell szedni gyógyit, pedig a belgyógyász-házidokit nem tudtam meggyőzni erről, szerinte ez az érték normális...na ennyit arról, hogy tényleg több (lehetőleg hozzáértő) doki szükséges, mire a nyavalyákat orvosolják...1 jó hírt kaptam ma: Leiden-mutáció nega! :P

Nekem is 1x500 metet mondott 1 hétig a drnéni...(viszont jövő szombaton megyek koponsa ct-re a prolactin miatt, addig nem szedhetem a metet, ha jól emléxem...pedig úgy elkezdtem volna már!)

tillidian

Sziasztok!

aneetha ne haragudj hogy kimaradtál a válaszokból, olyan szétszórt vagyok mostanság, próbálok lazítani....gyönyörű amit csináltál :) szerintem Mókica igazán értékeli...ő is csinál ilyeneket...
én csak a keresztszemes himzésig jutottam, terítőket gyártottam. most betűket próbálok, amit rucira lehet rátenni.

bettica igen olvastam másik fórumot is receptekkel, de mindenkinek más az ízlése :)

monyo hát már nem is emlékszem milyen halacska is volt, azt hiszem fekete színű aranyhal, nagy gülü szemekkel. az volt a baj, hogy a párom mindig azt látta, hogy kevest adok neki, és sutyiba etette, mert szerette a halacskát...aztán ez ugye el is vitte. mi is szeretjük az állatokat, de itt tényleg embertelen lenne állatot tartani hidd el, nincs hely, és emelten is vagyunk. igaz felettünk nincs senki, így jó kis lakásunk van. na meg van két másik probléma a párom cicás én kutyás vagyok....nem tudunk megegyezni...no meg a sógornőm gyerekei allergiásak a szörükre...és imádjuk őket és sokat vannak nálunk...ezért volt hal csak.

a hétvégén úgy tűnik festünk egy kicsit...a párom azt mondta miért ne csinálnánk meg most, kicsit előre készülve a majdan megfogani készülő baba érkezésre is, és így nem kell akkor csinálni amikor teherbe esem és nyugisan pihizhetek :)

Móki merre vagy....mennyi a hőd, már lerágtam az összes körmömet érted :)

na most abbahagyom sokat írkálok itt össze :)
üdv.:
Aisha

Üdv.
Aisha
aisha

sziasztok!

Ariaden, akkor bocsi a a karikákat illetően..... :)

Aneetha, keresztszemes?:D nagyon szép!! én ebben a műfajban terítőig jutottam. Én hobbim: gobelin hímzés......

Aisha, nem kell aggódnod a hőm miatt, ma is 36,7 volt ha holnap is marad ennyi akkor szerintem volt pém. :wink:

Monyo, hajrá remélhetőleg segít benne....

Mamint, hát ja........ és remélhetőleg lesz egy 35 napos ciklusom legalább... :D
mókica

Ariaden!
Tényleg nemrég volt szó itt a diétáról, elég sokat beszéltünk róla, olvass vissza egy kicsit, hátha megtalálod, de megpróbálom én is megkeresni az enyémet, egy viszonylag hosszút írtam!

Kép
Kép
zazzy

Ariaden!
597.oldal! :wink:

Kép
Kép
zazzy

Monyo, Ranita, Csillagfény, Aisha
Köszi a dícséretet! :D

Mókica
Köszi! Én terítőt még sosem csináltam. Az egyik újságban vannak mindig nagy gobelin képek és én azt szoktam megcsinálni keresztszemes hímzéssel :lol:

Amúgy semmi külcsi, szurkál kicsit mindkét oldalam, bár pém még nem szokott lenni, úgyhogy fog sincs miért van, majd elmúlik.

Jó hétvégét mindenkinek!

Puszi!

aneetha

Kép

na szerencsére pém volt...
ha más nem is legalább piri lesz,és ennek is örülök..... :D
mókica

Móki, gratula a kereszthez! :D

Üdv mindenkinek! most egy hétig nem leszek, legyetek jók! :D

Kép

Kép
csillagfény

Sziasztok!

Gratula a kereszthez Mókica, remélem most már minden rendben lesz....látom pé után együtt voltatok...várjuk a zebra csíkot :)

Nem tudok most diétázni, egyszerűen cukor mániám van, ha nem eszem akkor fizikialiag rosszul vagyok, de gondolom ez normális.

Na most én is elteszem magam alukálni!

üdv.
Aisha

Üdv.
Aisha
aisha

Sziasztok!

Látom nagyon hétvége van :D .

Mókica!
Lehet, hogy nem csak piri lesz most :D :D :D .

Velem sincs semmi különös, nagyon fájt egy egész délután a jobb oldalam(pedig én is láttam uh-on, hogy tele van cisztával), de remélem pé lehetett. Azóta meg egyfolytában olyan mensisen fáj a hasam. Hogy mitől?

Megyek tovább főzőcskézni és sül a sacher tortám. Kíváncsi vagyok milyen lesz, mindenesetre a tésztája nyersen is finom volt.
ranita1979

Aisha!
Na, nekem az a nagy szerencsém, -bár nem diétázok-, hogy nem nagyon szeretem az édeset, cukrosat. Tegnap szülinapi buliba voltunk, megettem 2 cukros kürtöskalácsot és már cukortúltengésem volt :lol: . Én ezzel most 1-2 hónapra el is vagyok.
ranita1979

Ranita, Aisha!
Köszi a bíztatást, de én már egy mensinek is örülök majd.
puszi
mókica

Lányok, szerintetek ez egy pé volt, vagy csak egy próbálkozás?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3 ... 22400_.png
ariaden

sziasztok!
A ciklus is odatette a kereszet, mint a ferti. Ennek nagyon örülök :lol: Nézzétek
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/1 ... 22400_.png

Ariaden, pár nap múlva kiderül, hogy ez pé volt e vagy csak a próbálkozott. Ha holnap megugrik nagyobb remény van pé-re. Drukkk.....
mókica

Ariaden!
Szerintem még várjunk pár napot. Így elég nehéz megmondani. A 23. napon lehettett pé, mert az előfordulhat, hogy a 2. dpo-n leesik a hő.De ezt még korai megmondani.

Tegnap este bevettem az első fél metet. Eddig különösebb bajom nincs, de a reggeli kakaómat nem bírtam meginni, a reggeli sem esett túl jól. Remélem enyivel megúszom.

Többiek? Remélem ma már jöttök.
ranita1979

Mókica!
Ez tényleg pé volt. Drukk-drukk-drukk :D :D :D
ranita1979

Mi az a dpo? :)
ariaden

DPO=peteéréstől eltelt napok száma a mensiig.
mókica

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?