Helló Csajok!
Vasárnap délelőtt hazajöttünk a Balcsiról. Egyrészt az idő is elromlott, másrészt az allergiám sosem látott méreteket öltött a szeles időtől, aztán meg már a kutyusunkért is izgultunk, akit eddig még nem hagytunk itthon egyedül ennyi időre. De szerencsére még megismert bennünket és úgy tűnik sikeresen túlélte a magányos napokat.
Holnap elkezdem a szülésfelkészítőt a kórházban. Valaki járt már ilyenen? Izgulok! Aztán jövő hét hétfőn végre én is eljutok a rettegett cukros terhelésre is.
Zölddi!
Balcsis összeröffenéseket támogatom! De fröccs helyett én szigorúan tisztán fogom inni a jó kis száraz vörösbort. Milyen a babakocsi élőben??? Előtej nuku.
Sina!
Nagymamád hogy van?
Aida!
Örülök, hogy kicsit megnyugodtál! Mindettől függetlenül a helyedben én kikérném egy tök idegen nődoki véleményét is.
Harivera! Zölddi!
Visszeres kérdés: használ a Lioton? Akkor is ezt ajánlott használni, ha tünetmentesek azok az erek? Mármint hogy nem fájnak. Sajnos én is érdekelt vagyok a témában...
Szorsolya!
Örülök, hogy jobban vagy vérnyomásilag! Baba mocorgás miatt ne izgulj! Nekem is vannak teljesen nyugis napok, amikor csak 3-4 alkalommal jelentkezik be Zsófi egy kis rugdosással, ma meg például eddig végigbulizta a napot. Nem irigyellek ezért a „jól szervezett” terhesgondozásért!
Cili!
Nekem az éjszakai orrdugulás nem a terhességtől, hanem ettől a szemét allergiától van! Eddig még tök jól bírtam, de már 2 éjszakám borzasztóan telt. Ja a sósvizes orrcseppet kipróbáltam, lehet sima orrduguláson segít, de az enyémet csak kb. 10 másodpercre szüntette meg. Én Novorin orrcseppet használtam tavaly, doki bácsim rábólintott, hogy mehet idén is, de még nem mertem használni. A gyógyszertárban ajánlottak egy másikat, amit kismamák is használhatnak, de abban meg A vitamin van. Hát ez hogy lehet??? Nekem már szemcsepp is kéne, tavaly abból az Allergodin ment, de most azt sem ajánlott… már csak abban bízom, hogy 1-2 hét és vége a parlagfű szezonnak.
Gabrielldaniell!
Gratula a kisfiúhoz!!!
Nekem is szokott fájdogálni a vakbelem tájékán. Csak az emésztőrendszerünk helyezkedik, ne aggódj.
Zsiráf!
Gratula a kisfiúhoz!!!
Bellanitta!
Drukk fogorvoshoz!!! Nekem is kéne… rászánom magam!!! Tünetem eddig nem volt, éjjel az egyik fogam picit fájdogált. De jobb megelőzni a bajt, bár én is útálom őket!!!