Sziasztok!
Tiop,
Nagyon örülök, hogy megoldódott a probléma!!! Drukkoltam!
Tüccs,
szép a pocid! Szerintem tök jó a 7 kiló ennyi idősen, ikrekkel! Hihetetlen, hogy már Te is a 23. hétben jársz!
Még csak most ültették be őket!
Katica,
Hű, Te is mindjárt szülsz!!!! Őrület, mennyire szalad az idő!
Nagyon szép nevet választottatok! Nekem az UH-os kép alapján lánynak látszik! Hű, én nem bírtam volna ki, hgy ne tudjam meg a nemét, csodállak benneteket érte, hogy kibírtátok!
Piroska,
köszi! Jöhetnél gyakrabban is! Egyébként én is már nagyon korán kértem Marcit, hogy tegye el a játékait, és meg is teszi. Bár nála ez genetikai dolog, Anyu hatványozottan: sosem tanítottam, de magától mindent visszatesz a helyére. Ez sajna néha nem túl jó, mert pl. a szemetet is visszateszi oda, ahol találta, mert annak ott a helye.
Aztán persze mondjuk neki, hogy szemét, akkor fogja, kidobja, na onnan már nem veszi vissza szerencsére. Szóval nála ez kezd mániássá válni, félek is egy kicsit ettől.
Andi,
szülői!!!! Ne is mondd! Megértelek!
Kérdeztétek, Marcika hogy viszonyul Simihez. Meg kell mondjam, szuperül! Egyrészt állandóan simogatja és puszilgatja, ha elkzd sírni, mondja, hogy "Himi oá", ha meg eszik, akkor "Himi szupp-szupp". Mivel a kanapén pelenkázzuk (még jó, hogy van normális pelenkázószekrényünk
), így mindent nagyon jól lát, folyton mondogatja, hogy "Himi kukak" (= Siminek kukaca van). És teljesen magától segít, de annyira, hogy aláteszi a pelust, a popsitörlővel kitörli a popsiját, a hintőporral beszórka a köldökét és a popsikrémet is rákeni a popsijára. Persze mindezt a maga módján, pl. 5-6 popsitörlővel, meg csak 1 csíkot húz a krémmel, de mindezt olyan elszántan teszi, mintha Rajta múlna minden. Sosem erőltetek egyébként semmit, egyszerűen amit szeretne csinálni, és nem veszélyes, azt engedem. Ja, utána meg kidobja magától a szemétbe a használt pelust! És mondom, egyszóval nem kértem soha! Az esti fürdetésnél is nagyon hasznos, feláll a wc-tetőre, belekapaszkodik a kiskádba, és onnan nézi végig az eseményt. Ő szórja bele a fürdősót, és ma már vizet is csepegtetett Simi kezére. Egyszóval napról napra jobban közeledik, és mintha élvezné, hogy van valami tennivaló.
Persze azért érzem, hogy a kis lelke azért nem 100%-os, igyekszem is a lehető legtöbbet csak vele lenni, ma is este együtt locsoltuk a kertet, meg utána jól megszeretgettem.
Az éjszakákat is végigalussza, nem ébred fel, pedig Siminek van ám hangja, mikor éhes!
Egyszóval Marci egy tünemény, de nagyon kell rá vigyázni, nehogy elnyomjon magában valamit, és aztán hirtelen kitörjön. Ezért nem is erőltetek semmit a tesóval kapcsolatban. Csak amennyit ő akar.
Az alvással-szopival kapcsolatban akkor kicsit elkiabáltam magam, aznap éjjel is óránként ébredt a Drágám. Majd tegnap megint 2-2 órákat tudtam aludni az etetések között. Szerintem mostanra jutottunk oda, hogy annyi tejem van, és ő is már annyit tud egyszerre szopizni, hogy kibírjon ennyit. Remélem, ma éjjel is elkényeztet, és hagy néhány órát aludni. Egyébként hihetetlen, mennyire jobban szopizik, mint Marci, így tejem is rengeteg van. Még mindig fáj, de már messze nem annyira. Már 2 adagot is le tudtam fagyasztani, egyetlen fejéssel 80ml-nél tartok! Fejni egyébként semmi időm nincs, csak napi 1x, hogy legalább 1x ürüljön ki teljesen a mellem.
Most megyek, jó éjt mindenkinek!