Új privát üzeneted érkezett!

szia Alice!

Ha nem mondta, akkor talán nem is kellett! Ha akarod, csüt. megkérdezed. Akiknek nem szabad, annak ált van oka...
Akkor jó! Meg ne fázzál! Apának van remény melóra? Vagy csak tavasszal?

Zsuzsa
zerko

Zsuzsa Kép

Apa egy barátjánál dolgozik most mind segédmunkás de nagyon jól elvannak.Jobb mint a semmi és még a pénz se rossz.
Azé a dokit megkérdezem csüt.amikor megyek hozzá jaj már alíg várom Kép hogy lássam az én csíkocskámat Kép
Tényleg most mit fogok látni a 8 héten,ugye már fog dobogni a szive talán már mozgolódik is vagy nem is tudom már hogy mi van.
Olyan kis izé vagyok Kép

Alice
7+0
malice

Hahhhóóó már megint csak én dolgozom? Kép

Alice
7+0
malice

Sziasztok Lányok!

Most már gyakrabban leszek remélem!

Alice, szerintem sem lehet gond ha nem tiltotta a doki. Mi el voltunk tiltva a 12. hét végéig de nálunk lombik volt és amiatt! Most már biztosan látni fogod a szivét, ne ízgulj. Kép

Bellana, remélem a dédi jobban van. Holnapra pedig megy a drukk !!

Zsuzsi, én benne vagyok a taliban, akár még pocakosan is összefuthatunk tavasszal.

Chello
13+1
chello

AliceKépZsuzsaKép
Én is csatlakozom, csötörtökön van randim a dokival. Már gyűjtöm a kérdéseimet.Szegény!Kép

Egcsi
egcsi

Sziasztok Kép

Szerdán végre én is eljutok dokihoz úgy néz ki Kép Kérhetek egy kis drukkot? Kép Nagyon izgulok!!

Soraya
6+2
soraya

Szia EgcsiKép

Hogy vagytok? Látom egyre többen vagyunk aki csüt. megy dokihozKépLesznek ám beszámolók.

Alice
7+0
malice

Soraya

Drukkolok ezerrelKépÉn is várom a kukkotKép

Alice
malice

SorayaKép
Drukk és várjuk a beszámolót!Kép

AliceKép
Már két napja annyira jól vagyok, hogy szinte lelkiismeretfurdalásom van.Kép Az éjszakák nehezek, mert eszembejutnak mindenféle kaják és muszáj ennem.Kép Szerencsére nem édességek!Kép

Egcsi
egcsi

Sziasztok!

Férjem ma már dolgozik, számitógép szabad: hurrá! Kép Kicsi fiam pedig még szunyókál Kép

DBarbi,
szép járókája van Fanninak Kép Szeret benne lenni? Mi is szeretnénk Zsoltikának, már ki is néztünk egy fa járókát, de még nincs szükség rá. Bár már nagyon forog a gyerkőc, a játszószőnyeg is kevés neki Kép A kocsifeltörést én is nagyon sajnálom! De még jó, hogy nem vitték el az autót...

Zsizsa,
Gabi édes nagyon! Kép Kis mosolygós. Ruhákat mi is kaptunk, most jól el vagyunk látva! Zsoltika kapott egy Micimackót Karácsonyra, azzal most nagyon jól elvan a szőnyegén - ugyanis időközben felébredt.

Vera,
nagyon jó játékokat kapott Bence, a kukac nagyon tetszik nekem is Kép Milyen az a bébihenger? Nálunk is rengeteg a játék már, most egy darabig mi sem veszünk semmit. Bence nagyon jó kis husi, szerintem már nehezebb, mint Zsoltika, ő inkább nyúlánk. Cicihúzogatás nálunk is van, főleg szopi végén, de nekem is nagyon fáj!

Zsófi,
Bence nagyon ügyi! Kép A felülést már korábban is próbálgatta, vagy egyszer csak sikerült? Nálunk Zsoltika ülne mindig, ha az ölembe veszem, nem simul a hasamra, hanem szépen előredől. Mivel ő még csak most lesz 4 hónapos, nem hagyom hogy úgy maradjon, pedig már nagyon ülne! Kép

Anita,
nyugtalan alvás nálunk is van: Zsoltika forog, nyöszörög, de a szeme csukva. Talán rosszat álmodik? Szőrös plüssöket mi is elraktuk, van egy szép nagy fehér jegesmacink, de Zsoltika kis markában megtaláltam a szőrét, hát azóta kartávolságon kivül van a maci.

Laura,
nem is tudom, mit irhatnék... Én is megértelek, és nagyon drukkolok nektek! Minden jót kivánok, és ha mégis úgy gondolod, irj nekünk!

Meme,
Nórika nagyon szép, gyönyörű kék szemei vannak! Mint Zsoltikának, az övé is ilyen Kép

Most már megyek Zsoltikához játszani. További szép napot mindenkinek!
Gabi

pgaboka

Egcsi Kép

Nembaj egyél csak,én a savanyukáposztára bukok Kép de arra nagyonKép

Nekem egyedül az a bajom hogy este nemtudok aludni na meg éjszaka sem,reggel meg szinte a tyúkokkal kelek tehát nagyon szép az arcom KépKép
A másik tünet Nemtudok tapsolni Kép a cickók miattKép

Alice
7+0
malice

sziasztok!

Egcsi: nem csak te vagy ezzel így. Én többnyire szomjas vagyok, meg járok a 2 betűs kitérőimre is. Így az éjszakáim nekem is nyügösek. Azért is szenvedek, mert ugye már egy jó ideje nem megy a hasonalvás, ami nekem az egyetlen jó! Hát, szenvedek!

Nos, én csak este leszek okosabb csüt-ön, mert akkor megyek csak a dokihoz. Ti lehet, hogy hamarabb okosodtok! Kép

Soraya: én is nagyon szurkolok nektek, de rendben lesz minden!

Egcsi: neked annyi kérdésed van? Nekem nem, csak azt akarom hallani, hogy már minden rendben, és élhetem a szokásos kis életünket. Ennyi!

Chello: az én részemről nincs akadálya a talinak! Gombóc Artúrok talija Kép
Akkor nálatok eltelt a 12 hét Kép

Alice: akkor jó, ha van melója Kép
Hogy mit látsz majd? A szíve már tuti ver! Ajánlom neked a
http://www.babanet.hu/ultrahang.php?t=fejl&h=8 és a http://mama-baba.freeweb.hu/terhesjel.html oldalakat! Készülj!

Zsuzsa
16+2
zerko

Sziasztok lányok!

Sajnos nekem búcsúznom kell a topiktól, ugyanis meghalt a kisbabám.
28.-án este elkezdtem barnázni, majd másnapra berendelt a doki UH-ra. Először hasit csinált, de úgy nem látott semmit. Itt már éreztem, hogy baj van és a hüvelyi UH mutatta,hogy nincs már szívverés.
8 hetesen és 4 naposan (valódi babakor) megállt a kisbabám a fejlődésben.
30.-án befeküdtem a kórházba és szilveszter reggelén megcsinálták a műtétet.
Borzasztó volt az egész, szerencsére a férjem végig velem volt, még a kórházban is bent aludt.
Most már fizikailag jobban vagyok, de lelkileg csak a cserepeket szedegetem össze.
2 hónap múlva újra próbálkozhatunk, de úgy döntöttem, hogy amíg nem jön helyre magától a hormonszintem, addig nem merek egy újabb terhességnek neki indulni.
Drukkoljatok nekünk, hogy mielőbb összejöjjön.
Puszilok mindenkit és kívánom, hogy soha ne éljetek át hasonlót.

Barbara
babar

Sziasztok kismamik.
Nem szeretnék bejelentkezni a babona miatt, mert még nagyon-nagyon korai a terhesség.
5 napja maradt el a menstruációm és még orvos sem látott, csak 2 tesztem lett 2 csíkos.
Nem is nyári baba lenne, csak tanácsot szeretnék és tapasztalatot cserélni veletek.
Nagyon boldog vagyok, mert épp lombik előtt álltunk, 0%-os spontán teherbeesési statisztikai lehetőséggel és mégis összejött.
Boldog vagyok és rttegek, hogy mi van, ha baj lesz.
Ami aggaszt, még nagyon korai a terhesség, de már a következő panaszaim vannak:
- rettentően szdülök, szinte alig látom a monitort, ahogy ezt a levelet írom
- fáj a hasam alsó része, görcsölget és szúrkál
Azt hiszem ezek még túl korai jelek. Ugye?
MagneB6-ból mennyit szedtek?
Igyekszem mielőbb eljutni az orvoshoz, bár látni még úgysem látna semmit, de legalább a panaszaimra mond majd valami okosat.
Segítsetek légyíszives.
Egy kétségbeesett lány.
Puszi,
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Barbara, szívből sajnálom ami történt. Kép Nagyon sok erőt kívánok, hogy fel tudd dolgozni és minél előbb belevághassatok megint.

Chello
chello

Edit, ez csodálatos hír! Kép Most lett volna az első lombik? Kívánom, hogy minden rendben legyen. Nekem is voltak erős görcseim a terhesség elején és Nospát kaptam rá. Én 2*1-et szedek a Magne B6-ból. A szédüléshez nem tudok hozzászólni. Uh-hoz még tényleg korán van de mindenképp beszélj a dokival ha már elviselhetetlenül görcsölsz, hogy adjon rá valamit. Nekem nem a hasam görcsölt hanem a bal petefészkem környéke de nagyon.

Chello
chello

Sziasztok!!!

Először a nagy hír, amit már jeleztem: felálltunk!!!
Bizony, és nem rácsba kapaszkodva, hanem a kanapé szélébe!!!

Anita!

Teljesen egyedül ül fel. Van hogy tökéletesen ül, de olyan is, hogy az egyik lába hátul marad, Z-ülésben. De jó sokáig képes így eljátszani.

Apajelölt karácsonykor otthon volt, 27-én jött le hozzánk, (pesti), és harmadikáig volt itt. Az interneten ismerkedtünk meg.

Gabi, a felülést próbálgatja egy ideje, sőt vmikor karácsony előtt azt hiszem írtam is, hogy majdnem tökéletesre sikerültKép

Puszika:
Zsófi

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Barbara

Nagyon sajnálom ami veletek történ én is szeretnék nektek nagyon sok erőt és kitartást kívánni.És szeretnénk ha minél hamarabb visszajönnél közénk

Puszi

Alice
7+0
malice

Sziasztok!

Már az "első hetektől" nézegetem a levelezéseteket, s bár szinte ellenállhatatlan vágyat éreztem, hogy írjak, mégsem tettem, kicsit féltem, hátha korai volna. Már tudom, butaság így gondolkodni, hiszen az első perctől, amióta tudom, terhes vagyok, szinte minden gondolatom a baba körül forog...
Most vagyok a 8-9. héten, holnap megyek ultrahangra, amikoris már tuti, hallható a kicsi szívhangja, ugye? Két hete voltam, 6-7. hetet jelölt meg a terhesség koraként a dokim, s visszarendelt jan. 6-ra.
Holnap kapom az igazolást, aztán irány a védőnő...
Komolyan, csajok, amióta megfogant a babukánk, teljesen átérzem, hogy ez a legcsodálatosabb érzés a világon!!!
Reménykedem benne, befogadtok a szuper kis társaságotokba, nagyon boldoggá tennétek vele!

Linda
lindus77

Barbara, annyira sajnálom ami történt Kép Tudom, min mész keresztul, én is megjártam a hadak útját már Kép
Sok erot és kitartást kívánok!

Soraya
soraya

Sziasztok!

Szánom bánom vétkem, de nekem vhogy nagyon összejött az évvége, sógornőmék toppantak be váratlanul 3 napra, stb... apróságok és mindez karácsony előtt Kép szóval még időm sem volt írni senkinek egy mélost sem, így utólag kívánok Örömökben gazdag egészséges Újévet Mindenkinek!!!

Mi jól vagyunk, Anna teker a bicajjal, mint az őrült, ma reggel még a reggiljét is visszabiciklizte Kép Viszont az alvással még mindíg bajban vagyunk, éjszakánként 4-5 óránál nem alszik többet,bár volt h 7órát aludt(igaz, ez 2* fordult még elő!!) annyira cuppog, h nem bírom és felkelek hozzá. Mit csináljak ezzel a nőszeméllyel??? Vmi drasztikus megoldás kellene???

DBarbi
Ugyanilyen hintát kapott az Annuska is KépOlyanokat alszik benne, h csuda, nagyon bírja, kiabál ha megállt a hinta és véletlenül nem löki vki Kép Kép

Megyek mert vasalnom kell Kép Kép Ismét a szürke 7köznapok Kép amik, nem is olyan szürkék

Jaj, szerdán megyünk 3 hós szurira Kép előre rettegek Kép Kép

Megyek majd jövünk még

Szilvi és Prücsök
susie

Kedves Barbara!

NAgyon sajnálom a történteket! Szívből kívánom, hogy rendbe gyere először lelkileg és testileg, és utána sikerüljön a baba. Egy barátnőm is így járt sajnos 2003 elején és örömmel mondhatom, hogy most a 34. héten van tökéletes és könnyű terhességgel! Ugyanezt kívánom nektek is!

Kedves Edit!

Szívből gratulálok Nektek! HA visszaolvasod a topicot a bejelentkezésemben írtam, hogy nálunk is 0 % eséllyel vagyok spontán terhes. Ráadásul attól független, hogy veszélyeztetett terhes vagyok igazából nagyon könnyű terhességem van. Eddig nem panaszkodhatok szerencsére sőt tegnap este meg is mozdult a babóca a hasamban. Én azt javaslom, hogy minnél hamarabb menj orvoshoz. Nekem rögtön írtak fel Duphastont amit a 14. hétig szedtem. A hasam nekem is szúrkált a 14 hétig. Nálam valószínű, hogy a hátrahajló méh és méhnyak műtét következményeként. Ezen ne idegeskedj. Mi nagyon optimistán fogtuk fel amikor terhes lettem. Persze a félsz ilyenkor jobban benne van az emberben, mint átlag esetben, de ha már meg lett magától a körülményekhez képest, akkor ennek erős babócának kell lenni!!!!

Kedves Linda!

Üdvözöllek köztünk és ha lesz időd írj egy kicsit magadról. Tuti hallható lesz a szívhangja,mert nálam, már a 6. héten mutatták. Figyeld a monitort az uh-n nagyon izgalmas lesz meglátod. Én először csak néztem, de mikor leesett, hogy az enyém, elkezdtem vigyorogni, mint egy hülye!!

Kedves Z.Zsuzsa!

Tegnap este éreztem először, hogy buborékok szaladgálnak a pocimban. Ez nem a káposzta volt. Fantasztikus!!! Ti kislány vagy kisfiút vártok? Én reggel úgy megyek terhesgondozásra, hogy vagy megcsinálják már az AFP-t vagy nem. HA nem akkor szerdán, mert holnap töltöm a 16. hetet.

Üdv mindenkinek

Mucska 16

Andi
Kép
mucska

Drága Barbara! Nagyon-nagyon sajnálom ami történt veletek. Mi sajnos 4 hónapja mentünk át ezen és nagyon átérzem min mehetsz keresztül.Nekünk 3 hónapot kellett várni, de rögtön az elsőre lakó költözött a pocimba! KépÚgyhogy csak ezzel tudlak vigasztalni és nagyon drukkolni fogok értetek!!

Öllelek:
Bellana
bellana

Barbara!
Legy eros!Annyira sajnalom!Ezek szerint meg mindig nem vagyunk biztonsagban???!!!

Edit!Kép
Nekem azt mondta a doki szedjek 2*1 MegneB6-ot,ha fajdogal a pocim.Nekem segitett!Ereztem a kulonbseget,mikor nem vettem be!

Linda!Kép
Udv kozottunk,ird meg az adataidat es akkor az okosok a tablazatba is betesznek.Tenyleg,mikor lesz tabla???

En 13.-an megyek orvoshoz,remelem nem peches hirekre.Akkor 13+2 leszek,megkapom a beutalot az AFP-re es a 18.-ik heti uh-t szeretnem 3D-sen csinalni.Jo igy szerintetek?Engem az egeszsege erdekel inkabb nem az arca vagy a neme.Az raer...
Valami olyasmit hallottam,hogy itt a Babaneten vhol be lehet jelentkezni es akkor meg kedvezmeny is van,de4 mar nem tudom hol olvastam...Segitene,aki tudja???

szoszi
12+1
szoszi

Barbara,

Az imént olvastam a leveled, nagyon sajnálom, ami történt, sok erőt, csupa szépet és jót kivánok Nektek, s hogy mihamarabb felépülj, és hallhassunk Rólatok!

Puszi,

Linda
lindus77

Sziasztok!

Zsizsa! a képen nórin is pont ugyanolyan rugi van, mint rajtatok! Kép a porszívót mi is utáljuk, de szegénykém hand nélkül tűri !!!

A fürci nálunk a nagy kádban van, mert egyfolytában löki el magát nóri és ott legalább elfér. amúgy nórit mi teljesen elengedjük a kádban, pont annyi vizet engedünk, hogy a buksijáig érjen és így egyedül pancsol, persze mi ott vagyunk csak nem fogjuk és imádja !

Amúgy rengeteget vigyorog a kis manóü, sőt most már pár napja hangosan kacag, imádnivaló Kép, na meg persze magyaráz egész nap. az oldalára még nem fordul de a hasáról már a hátára fordul, szóval érdekesen adja elő a dolgokat Kép!

azt akartak kérdezni, hogy igaz hogy mi anyatejes babák vagyunk, de éppen ezért a kaki állandó probléma, és sokan mondták, hohy próbáljuk ki az almát. Valaki tudna ebben segítemi, hogy milyen gyakran kapjon mennyit, meg mit lehet még adni neki úgy, hogy a nem elválasztani akarom a picurt, csak a kakit könnyebbé tenni! előre is köszike Kép

most megyünk mert itt szuszmog a kaja miatt!

pussz mindenkinek

ja és gyönyörűek a babócák és olyan gyorsan nőnek, hogy az valami félelmetes Kép

meme
meme

Sziasztok lányok!

Edit! Üdv a topikban! Kép
Linda: akkor mi "együtt" megyünk dokihoz. Kép Én is holnap megyek és ha minden ok, akkor igazolásssal jövök el. És aztán irány a védönö. Kép

Zsuzsi,Egcsi,Chello, Zsuzsa: köszönöm a drukkokat a dédi nevében. Nagyon félek, mert azt mondta a doki, hogy valami daganata van és érgörcse a gyomrában...Ma össze-vissza vizsgálják, nem tudok többet. Operálni nem nagyon merik, mert 86 éves és a szive eléggé vacakol. Jaj istenem, azért remélem nem fog valami szörnyüség történni...
Mondtam is neki, hogy látnia kell ám a 4-ik dédunokát is, nem úgy van az, hogy csak feladja!
Bevittük a Danit a kórházba hozzá és igen nagy sikere volt a fiatalúrnak. 1 kivétellel, csak idös asszonyok voltak a szobába és dani midenkihez odament, felkínálta a kedvenc Maciját. Nagyokat nevetett, magyarázott. Még a nővér és a doki is elvoltak alélva töle. Azóta is róla beszélnek a szoba "lakói". Most mondjátok, egy másfél éves gyerek hogy feltudja deríteni az embereket. Kép Mihamarabb be akarjuk vinni megint, úgy tünik eröt ad azoknak a szegény néniknek és persze a dédinek. Kép

Zsuzsa: a gátsebbel nekem nagy gondjaim voltak, mert nagy volt a bébi és a doki nagyott vágott ami aztán nem gyógyult, hanem elvadhusosodott...
+ hónapig annyit szenvedtem miatta, hogy azt hittem kiugrok az ablakon. A dokim csak kenöcsöket adott rá...otthagytam a francba. Az új doki mütétet és 1 hét kórházt emlegetett, amit 1 csak szopó gyerekkel nem vállaltam, ugyanis a manót nem vihettem volna...
A következö kétségbeesett lépésem az volt, hogy írtam a Kismama újságnak mailt és ök összehoztak 1 dokival az István kórházból, aki izibe megcsinálta, egyet kellett ott aludni, vihettem a babám és a férjem is. Kép
A sztori benne is van az egyik régebbi Kismamában.
Úgyhogy én a gátmetszéstöl félek nagyon, nem is a szüléstöl Kép
Alice: ne kívánj magadnak rosszat. Kép Én is hiányoltam a rosszulléteket aztán megkaptam. Kép
Amúgy én is lufi vagyok még mindig.

Soraya: szerdán nagyon szorítani fogok!

Mindenkinek puszi:
Bellana

Ui. elnézést a rövid ö és ük-ért, de ha hosszut írtam átjavitotta számokra. Kétszer átirtam aztán feladtam.
bellana

Sziasztok!

Kedves Mucska! Köszönöm a kedves fogadtatást! Mit is írjak magamról? 26 éves múltam októberben, és ez az első terhességem. Győrben élek, itt tanultam, s ittragadtam, a párom amúgy győri. Még nem házasodtunk össze, idén mindenképp sort kerítettünk volna rá, tervezgettük, mi hogy legyen, aztán rájöttünk, nem akarunk várni a babával csak azért, mert nem vagyunk házasok. A párom elmúlt 35 éves, és már rettenetesen vágyott egy babára, én pedig úgyszintén. Akkor döntöttünkj úgy, belevágunk, amikor kezdett mániánkká válni, hogy a kisbabás párokat követjük, s vágyakozón nézzük a babyket bárhol, főleg bevásárlóközpontokban.Kép)
Képzeljétek, az első próbálkozás összejött, hála Istennek, nagyon boldogok vagyunk!
Azóta pláne lépesek vagyunk könnyekig érzékenyülni, ha egy újszülöttet, vagy pár hónapos babukát látunk. Az esküvő pedig szűk családi körben meglesz febr.-márc.-ban...

Kedves Szöszi!

Neked is köszi az aranyos üdvözlést!
Küldöm az adataim, tehát 26 éves vagyok, november 8-án volt az utolsó menzeszem első napja, szülni pedig hazamegyek a celldömölki kórházba, félek Győrtől, s a sógorném a nőgyógyászaton asszisztens, anyum is ott dolgozott sokáig, így sok kedves embert ismerek ott.

Üdv mindenkinek!

Puszi,

Linda
lindus77

Sziasztok!

Most értünk haza a dokibá'-tól. Fanni 8,27 kg és 72 cm. Óriásbébink van. Dokibá szerint 1 évesnek megfelelő adatok Kép
A hó persze mérne most szakadjon, jó hogy toltam a kocsit, így kapaszkodtam bele, különben olyat taknyolok...Kép
A másik ami frankó, hogy nálunk kint is van lépcső, ami most iszonyúan csúszik...nem mondom, hogy nem voltam betojva, hogy meg ne csússzak a 12 kg-os kocsi+ 8,27 kg-os Fanni -val...de megúsztuk.

Most csak ennyi, megyek etetni Kép
Még jövök!

Pussz: DBarbi
DBarbi

Sziasztok!

meme: én nem adnék almát kakibajra sem. Mit értesz ez alatt? Hány naponta van? Nagyon szenved tőle?

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok lányok!

Nagyon köszönöm a fogadtatást és a drukkokat.

Sajnos most se erőm, se időm nincs visszaolvasni, így a még a "megint megjött" topikból ismerős lányokon kívül, sajnos nem vagyok képben, hogy kivel mi van.

Remélem megengedtek még 2 kérdést.
1.) Fejfájás és szédülés volt valamelyikőtöknek?
2.) Pár nappal a menses kimaradása után normális, hogy valódi állapotos tüneteim vannak vagy ez valami rossz jelre utal? Tapasztalatok?

Nagyon köszi, Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok!

Mindenekelőtt mindenkinek mosolygós, boldog új évet kívánok!
Megkezdődnek a hétköznapok. Egészen el voltam kényeztetve, míg apuka itthon volt.
Mi is csináltunk nagy családi túrát, Borka nagyon ügyes volt, jól bírta.
Ma pedig megyünk a 4 hós oltásra. Ez nem jó hír, de remélem ezt az akadályt is jól vesszükKép

Dóra
SziaKép Gondolom neked is jól esett a 2 hét egyetembezárás?!Kép

Meme
Nálunk 3 naponta van rotyi, Borka csak anyatejen van. Nálatok? Vagy fáj a picur hasa és azért szeretnél segíteni rajt?

Amúgy nekem a védőnő azt mondta, hogy az alma hasfogó hatású, ezért én nem is mertem még vele próbálkozni.
Nektek erről mi a tapasztalatotok? Tényleg szorulást okoz?
Szeretnék neki elkezdeni gyümölcsöt adni, de nem tudom mit. Az almát és a körtét azt írják meg kell főzni. Valóban? Nem lehet nyersen adni? Banán és papját adhatok nyersen a könyv szerint, de egyiket sem szívesen tennem, nem hazai gyümölcs, sőt a papaja pedig még kegyetlenül rossz is.
Szóval inkább félre tenném az elméletet és meghallgatnám gyakorlati tanácsaitokatKépElőre is köszi!

Zsizsa
Profilomban emilcim, ha írsz arra azonnal replizem a leírást!

No most ennyi, oszt kaja és oltás.
Üdv mindenkinek!
Szisz
szisz

Edit Kép

próbálj megnyugodni, ok? Kép Minden rendben lesz, meglátod!!
Nekem is fájt a fejem, hányingerem is volt egy pici már a legelején. Meg egyfolytában aludtam, de már azelott, hogy a teszt pozitív lett volna.
Én a helyedben orvoshoz mennék hamar. Egy vérvételes HCG eredmény nagyon sokat elmond ilyenkor!! Igaz UH-n még csak megvastagodott nyálkahártya látszik, de az is valami! Kép
Szorítok és puszi Kép (kellett neked a Sejtjeinket nézni, sztem beijedt a tested és inkább megadta magát egy terhességnek Kép)

Csajok Kép Köszi a drukkokat mindenkinek! Most Barbarát olvasva megint jól megijedtem, hogy ha még szerdán minden rendben is lesz, még annyi hét van izgulni Kép

Soraya
soraya

Kedves Edit!

Fejfájás nem, szédülés igen.
Nem hiszem, hogy rossz jel lenne, ha valakinek állapotos tünetei vannak. Szerintem ez teljesen egyéni. Ha jobban leszel és olvasgatsz, akkor látod, hogy van aki attól szenved, hogy minden tünete van, van aki attól, hogy semmilyen.
Mégegyszer gratulálok és örülök, hogy a topicban van újabb " csodababa". Kívánom, hogy olyan könnyű terhességed legyen, mint eddig nekem!

Mucska 16

Andi
Kép
mucska

Szia Edit!

Nekem a terhesség alatt nagyon sokat fáj a fejem, előtte nem volt ennyire vészes. A tünetek pedig már 1 héttel a mensi kimaradása után elkezdődtek úgyhogy szerintem ez Nálad is normális.

Chello
chello

Sziasztok!
Sajnos csatlakozom Edithez, ma nem tudok visszaolvasni, de pótolni fogom!!
Én is aggódom ma........
10+5-ön vagyok és 3 napja sokat szurkál nyilalgat a hasam. Ez normális?????????
Ja, és hátrahajló méhem van.
Reggel hánytam meg még egy napon de egyébként semmi tünetem... Se pisilés, se szagok, se ólmos fáradtság...
BUEK mindenkinek!!
Évici

Éva
Évici

Szia Évici!

Úgylátszik ez egy aggódós nap.Nem elég hogy ma van az első munkanap még aggódunk is.
Nekem is fájt egy nagyon picikét ma a hasikám de tök jól vagyok Kép igaz mos megint beijedtem a Barbara irásától de én nagyon bízom a kis TerminátorombanKép

Alice
7+0
malice

Sziasztok!

Van egy kis időm, mert Bencike megint alszikKép Egész sokat pihizik mostanában, nappal is többször alszik 2-3 órákat, úgy hogy éjszaka meg 8-9et. Hogy tud ennyit aludni?! Kép

Esik a hó, nagyon szép, én most kifejezetten örülök neki, pedig annyira nem vagyok oda érte, de most tök jó kedvem lett.
Most először vittem le Bencét kenguruban. Hát mire beletettem a zsákjában, bekapcsoltam, csizmát és kabátot vettem, hatszor leizzadtam. Mindenesetre ő aludt. Aztán mikor kiértünk a levegőre, kinyitotta a szemét és csak nézte a hóesést. Olyan édi voltKép Pontos céllal indultunk el, elfogyott a popsitörlő, meg az olaj, de nem jutottunk messzire... Egyrészt majd leszakadt a derekam, másrészt féltem hogy nehogy megfázzon, mert pár hópehely rászállt a pofijára és olyan piros volt a kis nózija, annyira szép voltKép
Úgyhogy még mentem vele egy kört a ház körül, és így 15 percben ki is merült a mai sétánk.
Utána még félórán keresztül ömlött rólam a víz, asszem legközelebb majd lengébb öltözékben próbáljuk ki a kengurutKép

Zsófi!
Hogy ti milyen ügyesek vagytok!!!Kép
Gratulálok Bencének a felálláshoz, nagyon fejlett kisfiúKép
Apajelölttel jól kijönnek?Kép

Anita!
Robó is nagyon ügyesKép
Nálunk is így van hajnalban általában, hogy a reggeli (vagy hajnali? 5 órakorKép) első szopi után
visszaalszik rögtön, de már elég nyugtalanul, és akkor már tudom hogy onnantól kezdve 2 óránként enni fog. Olyankor én is magunk közé veszem, úgy mindketten jobban tudunk még pihenni, csak fogni kell a kezét, vagy hagyni hogy ő simizze az arcomat vagy a hajamat.

DBarbi!
Nem semmi hogy 35ezer egy ablaküvegKép Gondolom nem hiányzott. Mondjuk ez sosem hiányzik.
Fanni gyönyörű és klassz a hintája is. Ez olyan amibe a még nem ülő babákat is bele lehet tenni?
Majd én is szeretnék Bencének ilyet venni.

Gabi!
Zsoltika is milyen nagy már!
Nem tudom Bence hány kiló most, de szerintem olyan 6,40 körül lehet. De biztos nincs olyan hosszú mint Zsoltika, azért tűnik husinakKép
A bébihenger hivatalos neve bébi roller. Ez egy felfújható henger, amiben csörgő golyócskák vannak, és a baba rá tud mászni. Így ezt eltettük, jó lesz később.

Laura!
Én is nagyon sajnálom hogy nem jössz többet, de teljesen megértelek. Néha azért jó lenne ha hírt adnál magatokról, szerintem mindenki örülne neki. Engem nagyon érdekel hogy mi van veletek.
Kívánok nektek sok-sok erőt és kitartást! Nikinek pedig gyógyulást!Kép

Susie!
Ne félj a szuritól! Mondom ezt én aki rettegekKép de mi most kettőt is kapunkKép
Szerintem nem kell semmilyen drasztikus módszert alkalmaznod, egyik napról a másikra fogja végigaludni az éjszakát, majd figyeld meg!Kép Aki már 7 órát aludt egyszer is egyben, az kibírja máskor is szopi nélkül, lehet csak anyahiánya van éjjelKép

Meme!
Nálunk is halad Bence a kádban. A legtetejére tesszük de pár rúgás és már a kád másik végében vanKép
Kakival nálunk ugyanaz volt a probléma, mint nálatok. Én is ezért kezdtem el adni az almát. És én sem szeretném elválasztani még jó sokáigKép
Mi kétnaponta adunk neki egy kis almapürét, látod rajta hogy mennyi az elég. Mondjuk nálunk Bence nyitja a száját, és ha már nem kér többet, akkor kifelé tolja a nyelvével. Úgy kb. 10 kanálnyit adok, persze ez azt jelenti hogy tízszer mártom bele a hegyét a kanálnak, mert csak miniatűr adagokat adok egyszerreKép Viszont én most úgy veszem észre hogy már nem annyira jön be az alma neki, egyre kevésbé látom rajta hogy élvezné. Most szeretném kipróbálni a répát, de még olvasnom kell hozzá egy kicsit hogy hogy is kéneKép

Akinek most nem írtam, bocsi, de eddig hagyott Bence, megyek és játszom vele egy kicsitKép
Puszi mindenkinek: Vera

KépKép Kép
76vera

Közben írt Cory is és Szisz.

Szerintem egy kis almától nem lesz baja egy babának sem. Nekem is voltak elveim, hogy hat hónapig semmit nem adok anyatejen kívül, a dokival volt is emiatt nézeteltérésünk, de aztán feladtam, mert Bence tényleg szenvedett attól hogy nem tudott kakilni. Szopi közben csavargatta magát, kétszer hőmérővel sikerült a kaki, de ehhez nem akartam hozzászoktatni, így jött az alma. Most minden nap legalább egyszer kakil. Szisz, szerintem az alma nem hasfogó, viszont én a banánról hallottam ezt. Sőt, azzal állítólag mindenképp meg kell várni a féléves kort.
Ja, és én nyersen adom az almátKép

Oltáshoz szorítok hogy ne legyen semmi baj!!!

Üdv,
Vera

KépKép Kép
76vera

Sziasztok Kismamik!

Aggódást mindenkinek tessék gyorsan abbahagyni! Az biztos nem tesz jót a babáknak meg a mamáknak sem.

Soraya,
szerdán megy a drukk, nem lesz semmi probléma.

Zsuzsa,
én is hason szoktam aludni. Te már a hasad miatt nem tudsz hason? Én úgy emlékszem még 4-5 hónaposan is tudtam olyan fél hason aludni.

Barbara,
nagyon sajnálom,ami veletek történt, remélem hamarosan összehoztok egy új lakót. Sok erőt és kitartást hozzá!

Edit,
még nem gratulálok, de nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen. Szerintem minden tünet, amit írtál teljesen természetes.

Linda,
üdv. a topicban, ha minden igaz jön ma még egy táblázat is, amiben már benne leszel.

Panó
panó

Akkor a táblázat:

Kép
panó

Sziasztok!

Sziszke: én adtam neki nyersen is almát és főzve is. Meg körtét...az alma-banán-körte pépet imádja Kép Fanni minden kaját jól vett...se hasfájás, se pöttyök...szerencsére Kép

Kakiügyben nem tudok nyilatkozni, mindennap van 1-2X. Ha nincs, akkor besegítek kis kamillateával.

Gabi: igen, szereti a járókát Kép Sztem azis tetszik neki, hogy szép szines Kép

Jah, tökjó...vissza kell vinnem Fannit a neurológiára...ugyan semmi baja, de vissza kell jelezni a dokinőnek...bizti halálra izgulta magát értünk...

Dandy: hát remélem nem volt kidobott pénz a járóka. Kicsit izgulok, hogy mi lesz, ha nem marad meg benne...
Ezért gáz ez...pár hétre megvenni valamit...
Remélem azért hasznos lesz, most nagyon az Kép

Szép napot!

DBarbi
DBarbi

Panó

Én ma vagyok 7 kereken jóóó kijavítassz????

Pusszanat

Alice
7+0
malice

sziasztok

Barbara: közhely, de nagyon sajnálom, és nagyon szorítok nektek.

Edit: mindenek előtt gratula. Az alhasi fájdalom talán nálunk is volt, de a mértéke nem mindegy. Én a helyedben beszélnék orvossal. A magne B6 miatt is. Lehet, hogy a vérnyomásoddal is baj van. Addig is pihenj sokat! És számolj be a fejleményekről.

Linda: szívből gratula. Persze, már ver a kicsi szive. És gyere csak, gazdagítsd a társaságot!

Muska: gatula a bugyborékokhoz! Kép
Nekem holnap tuti leveszik az AFP-t. Már megszerveztem a lányom felügyeletét!

Bellana: jó ötlet! A dédik nagyon szívósak, ő is összeszedi magát!
Ejha (gátseb). De te erről anno írtál a Kismama extrában is? Ugye? Én olvastam valami ilyet. Hát, nem semmi, de jó, hogy volt erre lehetőség.
Ezért váltottál most dokit is? Válassz egy jó szülésznőt, és akkor hátha most könnyebb lesz!

Zsuzsa
zerko

Zsuzsa!

MOst néztem a listát és látom, hogy most vagy a 16. hét elején. Nekem azt mondták, hogy betöltött 16. hét után veszik az AFP-t. Nálatok nem így van? Én ezért nem vagyok biztos az enyémben, mert holnap töltöm be. Bár remélem nem szívóznak egy nap miatt. Mondtak előre valamit, hogy mennyi idő az eredmény? Nekem 21-re van uh. időpontom.

Köszi, puszi Mucska 16+5

Andi
Kép
mucska

Edit!

Kíváncsiságból visszaolvastalak a megint megjött rovatban. Én soha nem írtam oda,mert csak amikor terhes lettem találtam rá erre az oldalra, de azóta mindig elolvastam, hogy arra mi a helyzet. Annak idején amikor kínlódtunk, jó lett volna, ha tudom, hogy van ilyen oldal. A 2004 csodájáról szóló írásod csuda aranyos! Kitartás, de ha nem vagy jól inkább ne járj dolgozni, mert nem éri meg a kockázatot. Én azt mondtam a páromnak, hogy ilyen szerencse csak egyszer adódik nekünk az életben!
Mucska 16+5

Andi
Kép
mucska

Cory!
2-3-4 naponta, de már másnap nagyon nyűgi, ha nem tud kakilni! Kép Hőmérőzni meg nem akarjuk ( a védőnő mondta ezt de szerintem ez túl erős)!

Vera!
Köszike a tippet ki is próbáljuk. A répáról én azt hallottam, hogy első körben nyersen, lereszelve a levét lehet adni, és ha az bejön, akkor jöhet, a püré, azt viszont főzve. na de mi akkor kipróbáljuk az almát, később esetleg a körtét! Reméljük beválik!

Most megyünk mi is picit játszani, mert már un atkozik a járókában. nálunk csak apóséknál van járóka, de itt bevált, meg van benne, így otthonra is beszerzünk egyet, nekünk jó volt Kép!

Mindenkinek további pihit, meg egyebeket!

Pussz

Meme
Meme

sziasztok!

Muska: én a 17. hét elején vagyok!!!! 4-5 nappal
mögötted! Kép
Te már a 17. hétet töltöd hamarosan, és igen, levszik Neked holnap. Betöltött 16 hét kell hozzá!
Az eredmény az én infóim szerint max. egy hét!
Szerintem nekem is azon a héten lesz genetikai UH-m..

Pano: igen, most már nem megy Kép A félhas talán, de az sem kényelmes. Zsófinál nem emlékszem, mikor volt ilyen tünetem, most sajna van Kép

Amelyikőtök igényelni akarja a családi adókedvezményt, az kérjen a dokitól igazolást, hogy a terhessége már min 105. napon van (attól a hónaptól jár, ahol a fogantatástól eltelt idő a 91. napot betölti). Evvel kérni kell, mert már automatikusan nem adják! Ez egy babára havi 3000 Ft, kettőre pedig 4500*2=9000Ft, háromra meg 3*10000=30000 Ft, ha nem változott!
Ez is ér valamit!

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Bellana: ugyanez történt velem is a gátsebbel, de az én dokim megműtött azonnal, mikor jelentkeztem a bajommal. én buta voltam és 4 hónapot vártam, mert azt hittem normális, hogy ennyire fáj, csak akkor mentem a dokimhoz, mikor a vadhúst jól láttam. Nekem egy délelőtt elvégezte a műtétet, és délben mehettem haza a kisbabámhoz, aki szopott, este már szopizhatott nyugodtan, addig fagyasztott tejet ívott. A gátsebemre minden orvos azt mondja, nagyon szépen van összevarrva, tehát nem valószínű, hogy a doki rontott volna el valamit. Sokaktól azt hallottam, hogy azoknak gyullad be így a gátsebük, akik allergiások a felszívodó varratra. Ebben lehet valami, mert én minden kozmetikumra allergiás vagyok. Következő szülésnél mindenképpen gátvédelmet fogok kérni és ha kell vágni, akkor nem felszívodós varratot kérek.
Szerencsére az ember gyorsan elfelejti ezeket az élményeket!Kép

Barbara: nagyon sajnálom! Kép

Kinga: mi van veled? vizsgák ezerrel?

Üdv: Zsuzsi12
zsu26

Szia Zsuzsa!

Én már utálom a számolást, hogy melyik melyik hét. Valahogy mindenhol máshol számolják. Szept 10. az utolsó mensim. Terheskönyv szerint holnap még éppen a 16. hetet fogja beírni a doki. Ha holnap után mennék, akkor 17.-t írná. /MAgánorvosom szerint is/.Felmentem a www.patika.hu kalkulátorára ott 16. hétnek írja.A babapont. hu oldalon meg tényleg jan. 1-re írta az AFP-t. Ha meg igazából most elővettem a naptárat akkor neked van igazad! 2 doki miért mond mást? Ki vagyok akadva. De holnap most már csak azért sem jövök el, amíg nem szívják le a vérem.
Mucska 16 vagy mégse???

Andi
Kép
mucska

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?