Sziasztok!
Van egy kis időm, mert Bencike megint alszik
Egész sokat pihizik mostanában, nappal is többször alszik 2-3 órákat, úgy hogy éjszaka meg 8-9et. Hogy tud ennyit aludni?!
Esik a hó, nagyon szép, én most kifejezetten örülök neki, pedig annyira nem vagyok oda érte, de most tök jó kedvem lett.
Most először vittem le Bencét kenguruban. Hát mire beletettem a zsákjában, bekapcsoltam, csizmát és kabátot vettem, hatszor leizzadtam. Mindenesetre ő aludt. Aztán mikor kiértünk a levegőre, kinyitotta a szemét és csak nézte a hóesést. Olyan édi volt
Pontos céllal indultunk el, elfogyott a popsitörlő, meg az olaj, de nem jutottunk messzire... Egyrészt majd leszakadt a derekam, másrészt féltem hogy nehogy megfázzon, mert pár hópehely rászállt a pofijára és olyan piros volt a kis nózija, annyira szép volt
Úgyhogy még mentem vele egy kört a ház körül, és így 15 percben ki is merült a mai sétánk.
Utána még félórán keresztül ömlött rólam a víz, asszem legközelebb majd lengébb öltözékben próbáljuk ki a kengurut
Zsófi!
Hogy ti milyen ügyesek vagytok!!!
Gratulálok Bencének a felálláshoz, nagyon fejlett kisfiú
Apajelölttel jól kijönnek?
Anita!
Robó is nagyon ügyes
Nálunk is így van hajnalban általában, hogy a reggeli (vagy hajnali? 5 órakor
) első szopi után
visszaalszik rögtön, de már elég nyugtalanul, és akkor már tudom hogy onnantól kezdve 2 óránként enni fog. Olyankor én is magunk közé veszem, úgy mindketten jobban tudunk még pihenni, csak fogni kell a kezét, vagy hagyni hogy ő simizze az arcomat vagy a hajamat.
DBarbi!
Nem semmi hogy 35ezer egy ablaküveg
Gondolom nem hiányzott. Mondjuk ez sosem hiányzik.
Fanni gyönyörű és klassz a hintája is. Ez olyan amibe a még nem ülő babákat is bele lehet tenni?
Majd én is szeretnék Bencének ilyet venni.
Gabi!
Zsoltika is milyen nagy már!
Nem tudom Bence hány kiló most, de szerintem olyan 6,40 körül lehet. De biztos nincs olyan hosszú mint Zsoltika, azért tűnik husinak
A bébihenger hivatalos neve bébi roller. Ez egy felfújható henger, amiben csörgő golyócskák vannak, és a baba rá tud mászni. Így ezt eltettük, jó lesz később.
Laura!
Én is nagyon sajnálom hogy nem jössz többet, de teljesen megértelek. Néha azért jó lenne ha hírt adnál magatokról, szerintem mindenki örülne neki. Engem nagyon érdekel hogy mi van veletek.
Kívánok nektek sok-sok erőt és kitartást! Nikinek pedig gyógyulást!
Susie!
Ne félj a szuritól! Mondom ezt én aki rettegek
de mi most kettőt is kapunk
Szerintem nem kell semmilyen drasztikus módszert alkalmaznod, egyik napról a másikra fogja végigaludni az éjszakát, majd figyeld meg!
Aki már 7 órát aludt egyszer is egyben, az kibírja máskor is szopi nélkül, lehet csak anyahiánya van éjjel
Meme!
Nálunk is halad Bence a kádban. A legtetejére tesszük de pár rúgás és már a kád másik végében van
Kakival nálunk ugyanaz volt a probléma, mint nálatok. Én is ezért kezdtem el adni az almát. És én sem szeretném elválasztani még jó sokáig
Mi kétnaponta adunk neki egy kis almapürét, látod rajta hogy mennyi az elég. Mondjuk nálunk Bence nyitja a száját, és ha már nem kér többet, akkor kifelé tolja a nyelvével. Úgy kb. 10 kanálnyit adok, persze ez azt jelenti hogy tízszer mártom bele a hegyét a kanálnak, mert csak miniatűr adagokat adok egyszerre
Viszont én most úgy veszem észre hogy már nem annyira jön be az alma neki, egyre kevésbé látom rajta hogy élvezné. Most szeretném kipróbálni a répát, de még olvasnom kell hozzá egy kicsit hogy hogy is kéne
Akinek most nem írtam, bocsi, de eddig hagyott Bence, megyek és játszom vele egy kicsit
Puszi mindenkinek: Vera