Sziasztok Csajok!
Lassan vége a hétnek, már csak néhány nap és megyünk haza a Balcsiról.
Tegnap voltunk a Kis-Balatonnál kirándulni. Persze régen egy kirándulás nem merült ki egy órás sétában, de most csak ennyire futotta tőlem.
Márti!
Örülök, hogy jobban vagy! Te a köhögéssel, én a tüsszögésemmel tartom ébren gyermekem.
Bocika!
Én még sosem ébredtem Zsófira. Olyan persze gyakran előfordul, hogy ébren vagyok hajnalban és akkor ő is mocorog. Ma reggel már Apa is látta a pocim mozgását, ahogy Zsófi rugdalta a hasam.
Bellanitta!
Ha jól emlékszem a pesti expón kb. 1500.- volt a belépőjegy. Voltak babakocsik 150.000.- Ft-tól felfelé, kiságyak 50.000.- Ft-tól felfelé...
Nem vesz a dokid mobilt??? Ettől én is aggódnék kicsit! És így hogy tudod utolérni bármilyen ügyben???
Zölddi!
Fenyves alsón vagyunk. (Nem messze tőletek.) Itt van anyósom nyaralója, nyugis, csendes hely. Apa itt nőtt fel, a gyerekünk is itt fog.
Ideális kisgyerekes nyaraláshoz.
Susy!
Én csak néhány 56-os rucit veszek, inkább 62-est. Bár nálunk mindenki hosszú baba volt, így nem gondolnám, hogy kéne 56-osnál kisebb ruci.
BB!
Jobbulást kicsi fiadnak! Nagy fiad hány éves, hogy aggódsz a piroslámpás negyed miatt?
Hamar el fog telni az a három nap!!!
Zsiráf!
Én csak a Camambertről voltam hajlandó lemondani. Ez nagy áldozatvállalás a részemről.
Na de hogy mozarellát sem??? Én azt eszek. A májban valamelyik vitaminból sok van (talán az A, de Zölddi doktornénink ezt biztos jobban tudja
) és amiatt nem szabad.
Mush!
Nagyon helyesek a 4D-s fotók!!!
Aida!
Tényleg sokat segít, ha feltalálod magad!!! Én pl. a nagy jövés-menésben kevésnek érzem az időt arra, hogy igazán utánaolvassak dolgoknak. Pl. hogy kell majd szoptatni, hogyan lehet a baba érzékszerveit játékokkal fejleszteni... ilyen leírásokat ezerszám találsz a neten, olvasgasd őket, hátha hasznos lesz később! És kitartás!!! És mert nem panaszkodunk, azért nekünk sem felhőtlen a babavárás. Persze valószínűleg kisebb problémákkal kell megküzdenünk, mint a folyamatos görcsölés, de azért bennünket is aggasztanak dolgok. Én tudatosan terelem el a figyelmem az ilyenekről, nem tesz jót a babának a folytonos aggódás!