Új privát üzeneted érkezett!

Rozsaag
Fényképezővel kapcsolatban én is akartam neked írni, hogy az aksis jó. Nekem egy Olympus van, ami akkumlátoros, nem elemes, és meg nem válnék tőle, pedig már nem a legújabb darab.

Kép
Kép
susytunder

Betty!

Na jó, az uh.-s dokinő nekem is szimpi volt, az én lányom méretein is hűledezett, de legalább tudjuk, hogy teljes összkomfort van a pocakban és a babáink mindenhez hozzájutnak, amire szükségük van! :lol: Én holnap megyek laborba, hajnalban kell indulnom, de mivel a belgyógyász aszisztense veszi le 7.30-kor a kórházban, ezért legalább a tumultust és várakozást kihagyom!

Márti
borossné becz márta

Sziasztok!

5 nap alatt annyit írtatok, hogy hihetetlen!

Márti, örülök, hogy minden rendben, Dytke, gratulálok, és pihenést kívánok, sokat, minden más megvan.

Szopi.
Én is a feladós tábor vagyok. Bene nem szopott, az elmélet nagyon ment, a gyakorlat nem, akkor kisit tudtam fejni, de nem is voltam lelkes, és inkább tápszert kapott. Villővel kezdtem lelkesen a szoptatást, de paráztam, hogy mi lesz, és 2. nap már elkezdtem fejni a kórházban. Ezzel beindult az ördögi kör, cumisüveg, kevés szopi. Most volt tejem, majdnem teljesen elég és még növekedett is itthon sokáig. De a szoptatásra való átálláshoz, a 3 napos vagy hosszasabb komoly próbához nem volt merszem. Végül 6 hónapig fejtem, jó sokat, aztán abbahagytam, mert eléggé csökkent a mennyiség, és nagyon keveset voltunk itthon, hogy fejhessek.
fejéssel egy idő után nem lehet növelni a mennyiséget, maximum szoptatás után lehet még fejni és azzal növelni. Én nem kanalaztam, vagy poharaztam, pedig azzal ugye a cumizavar nem alakult volna ki, de ugye én pont a szoptatástól magától éreztem frusztrációt. Féltem, hogy nem elég, hogy nem tudom, hogy az egész olyan fekete doboz, mérlegelni meg nem akartam mindig. Na, ez az én nagy butaságom. :oops:

Amúgy, ha szoptatás után megnyomva spriccel, az nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem szívta ki. Én ha kifejtem üresre (már nem jött), utána megnyomva megint tudott spriccelni, aztán már azt sem.

Fejőgép: nekem is az avent volt az igazi.

Kaki
, nálunk is 2 hónapig hőmérőzés volt, aztán tápszert váltottunk, és nekünk a Beba lett jó, (pedig alig kapott napi 60 milit, vagy nem ettől, de akkortól átállt a napi 1-2-3 kakira)

Altatás: Mindkét gyerek cumival alszik, hason, és mindkettőnél az a szerencse ért minket, hogy egyszerűen elalszanak. Villő eleinte igényelte a ringatást, és sírni sem lehetett volna hagyni, mert Bene nem hagyta volna :), de most már ő is nagyon megtanulta, hogy ágy, sötét, éneklés, cumi és alvás. (egyébként ő is forgatja a fejét, és olyankor a cumit vissza kell adni neki. :) egy időben kicsit hisztis is volt emiatt) De ez bizony szerintem gyerekfüggő. A nagykönyv azt írja amit megszoknak, arról minél nagyobbak, annál nehezebb leszoktatni őket, de csodák és kivételek mindig vannak. :) Pl Bene Villő születése óta nem velem, hanem apjával alszik el. Apa ül mellette, Bene a kiságyban.

mtunde

Susy!
örülök, hogy el tudod most már engedni a füled mellett az okosok jó tanácsait. Olyan úgyes anyuka vagy, ne hagyd hogy elbizonytalanítsanak. :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Dytke!
Nektek meg mégegyszer gratulálunk. Ambi majd hamar utóléri a súlyban magát, az 53 cm meg nem is olyan kicsi, nekem Lilla is annyi volt. :lol:
Sok örömet kívánunk Nektek! :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

dannan hát tudod az a vicces (vagy inkább szomorú), hogy szerintem ez a rokonom tényleg pálinkás kenyéren nőhetett fel. Mert oké, ne értsen egyet azzal, hogy egy csak anyatejes baba csak 6 hósan kezdje a hozzátápit, de az azt hiszem józan ésszel is felfogható, hogy nem adunk unikumot egy csecsemőnek. még egy nyalásnyit sem, még akkor sem, ha vicces pofit vág tőle.
mert az alkohol mérgező, és a gyerek nem bazári majom, hanem emberi lény.
és nem, és nem értette meg. akkor láttam, hogy itt nem lehet meggyőzni, hanem kerek perec kijelenteni, hogy ez az én gyerekem, és vele kapcsolatban az van, amit én mondok, punktum.
ez hatott. hát igen, van egy bölcs mondás, miszerint hülyével ne vitatkozz, mert könnyen összekevernek vele...

dytke nagyon örülök, hogy otthon vagytok, és a szülés meg háát, minen jó, ha jó a vége, és ennek a történetnek tényleg jó lett a vége :D
Az, hogy kicsi még? Majd megnő idekint, van ideje. majd mikor pár év múlva a hajónyi tornacsukáját szagolod, akkor majd biztos eszedbe jut, hogy Istenem, de picike volt, mikor megszületett :lol:
Meglestem én is az iwiw-es oldalon Ambit, és hát mit mondjak? Gyönyörű gyerek!!! :D

Kép
Kép
Kép
iricc

Én is megnéztem Ambi babát, nagyon édes kis csöppség. :)

Iricc
Szokták azt is mondani, hogy nagy az Isten állatkertje, hát mit ne mondjak neked is van egy cifra rokonságod.
Tegnap is telefonált apa testváre, hogy nem megyek át, hát mondtam, hogy nem mert ezer a dolgom.
Inkább sétáltunk egy nagyot és játszottunk egy jót Kristóffal.

Márti
Mielőtt a nagyközönség elé tárnánk a szavazást, szeretnéd elsőként te látni? Szeretném, ha azt mondanád ok mehet, vagy épp mit változtasunk rajta.
Lányok! Felüthetitek a naptárat, hamarosan indul a szavazás. :D

Kép
Kép
susytunder

Dytke,
Mégegyszer gratulálok! Majd szépen megnő :wink: Másik topicban szintén ilyen picuri baba született, most meg már szép nagy gyönyörűség, 7 hónaposan áll, mászik, felül, mindent csinál :lol:

Susy,
Nem tudok okosabbat mondani, egyik fülön be, másikon... engem az evéssel piszkálnak, hogy 6 hónaposan már mindent ennie kellene Dórinak, és nem elég az anyatej. Eszegetünk pár dolgot, de 1 éves koráig akkor is az anyatej lesz a fő táplálék, ha rajtam múlik.
Vendég

Susy!

Jöhet, kiváncsi vagyok nagyon! :lol:

Tünde!

Privit megkaptam, ígérem, válaszolok is, ahogy tudok, de Bercikém egyik hátsó rágófoga kifogott rajtunk, egész éjjel félóránként ébredt, majd 10 percig szívszaggatóan sírt, végül hajnali 4h-kor beadtam neki a Nurofent és utána már tudott aludni, nekem viszont kelnem kellett még 5h előtt, hogy időben beérjek vérvételre, most nagyon fáradt vagyok, a pici megint nyűgös és azért Ő sem pihente ki magát, du. meg jönnek az egyik barátnőmék, akik reményeim szerint a kicsi lányom keresztszülei lesznek! Remélem, elvállalják!
Holnap esküvő, lakodalom, vasárnap pedig a kisebbik keresztlányom 2. szülinapját+ Bercikém névnapját ünnepeljük! Szóval sűrű a hétvége, de holnap du. 15.30-ig még itthon vagyok, remélem lesz időm írni!

Márti
borossné becz márta

susy hát nekem ezt dobta a gép :D
szerintem jól tetted, hogy inkább sétálni mentetek, az remek program :D

Kép
Kép
Kép
iricc

Éjjel még járt az agyam tápszerügyben. Ha már muszáj tápszert adni, az orvosok szeretnek HA-s, vagyis hipoallergén, receptre felírható tápszert adni, mert ez utóbbiban jobban finomítják a tejfehérjét, hogy a kicsi szervezete kevésbé legyen leterhelve, hiszen más tejtermékeket meg 8 hónapos korig nem is adunk nekik. Szóval ha nem is ízlik neki az első, érdemes a dokival konzultálni, és esetleg többféle receptet kérni. Persze lehet, hogy a ti gyerekdokitok mást mond.

Apropó tej. Villő a nyaralás alatt apja ölében ült, amikor mi ebédeltünk. Egyszer csak villámgyorsan belemart a tányérba, ahol egy jó nagy adag krumplipüré díszelgett. Két marokra tömte a szájába, a család örvendezett, nekem meg nem volt szívem kivenni/kimosni a kezéből, pedig ugye abban tej volt... Szerencsére semmi baja nem lett tőle, de olyan édes volt. Pláne, hogy Bene az a típusú gyerek volt, aki éhen is halt volna, ha kézzel kellett volna ennie, mai napig le kell törölni, ha egy csepp kaja is rácsöppen (vagy az asztalra), szóval én még ilyet nem éltem át. :)

mtunde

Pandácska!
AZ elmúlt egy éveben nekem is szórták az észt, hogy Lillunak már mit kellene ennie... az ajánlott listát nem részletezem, úgy látom mások rokonsága is tud hajmeresztő dolgokat művelni. Nem úgy néz ki Dóri, mint aki éhezik, hajrá szopi, a többiből meg annyi, amennyi jólesik neki. :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Rozsaag!

Nagyon köszi. Látod erre nem jöttem volna rá...keresgéltem a profilba, meg ahol csak elképzelhető.....akkor megpróbálom magamnak megcsinálni....Ma vagyunk már 1 hónaposak....hihetetlen hogy hogyan telik az idő. Eddig másból nem állt a napom, csak cicizés, fejés, és megint cicizés.....de szépen gyarapszunk:-) lassan 1 kiló felugrott a kis drágámra.

Dytke!

Kitartást, még csak most jön a neheze, de ez már nagyon élvezetes....
Hajmosás: nem tudom, hogy mikor fogok fodrászhoz eljutni, de mostanában ilyenek sajna nem nagyon jutnak nekünk anyukáknak....
Ha majd nagyobbak lesztek, és Te is megerősödsz, akkor mehetnénk együtt sétálni itt a környéken a gyerkőcökkel...
sly78

Köszönjük szépen a gratulációkat és a dícséretet :)
Képzeljétek, Ambi este 11-kor evett, azután fél 4-kor kelt utána pedig csak reggel 8-kor. Így tök jól kialudtam magam :) Nyolckor még nem is ébredt fel teljesen, csak ébredezett, de miközben tisztába tettem felébredt :)
Délelőtt nem akart aludni, folyton cicit kért, de nem mertem adni neki, mert a kórházban előírt adagjánál többet evett és ott azt monddták, hogy ne adjak neki többet,mert biztos attól fájt a hasa bent is. Szegény elaludt a hasamon, letettema kiságyba és már fel is kelt. Még jó, hogy délben jött a doktornő és a védőnő, és megkérdeztem. Azt mondták hagyjam nyugodtan addig, amíg kér, mert úgysem eszik többet, csak amennyire szüksége van. Megkajcsizott, és most úgy alszik mint a bunda :) Szegénykém, én meg jól éheztettem :oops:
Gondolom azért mondták bent, mert akkor nem tudták volna az előírt időpontban megetetni. Amit megértek, nem tudnak alkalmazkodni minden baba ciklusához, de mondjuk mondhatták volna, hogy otthon majd hagyhatom tovább enni.. No mindegy. Ezt most megtanultuk, aztán szép lassan mindent :)
Amúgy én tök jól vagyok, csak a derekam fáj, nem tudom az EDA-tól-e vagy a kórházi ágymatractól...

Susy - varratszedés után ugye nem fáj jobban a seb? A kórházban az egyik csajszi azt mondta, hogy neki azóta jobban fájt. De hétfőn majd kiderül, csak tudni akarom mire számítsak.

No megyek is, mert apa mindjárt rámpirít, hogy miért nem pihenek :)

Puszi!

dytke

Márti
Este elküldöm priviben. :wink:

Pandácska, Ildi
Én is tudnék mesélni arról, hogy miket akarnának megetetni kristóffal, de valahogy azt könnyebben tudom kezelni. Mikor szerdán apa nagymamájánál voltunk olyan lelkesen főzött neki teát és kanalazta bele a cukrot, én meg mondtam neki, hogy köszönjük, de nem teázunk, ebben a melegben nagyon jól esik neki a vizecske. Valahogy ezt könnyebben elfogadják.
De képzeljétek van apának rokonság Nagyecseden ( Román határnál) ott is van egy 10 hónapos kislány és már 7 hós kora óta töltött káposztát eszik meg fagyit. Vizet pedig sosem forraltak neki.
Olyan a bőre szegény kislánynak, mint egy felnőttnek, semmi babásság nincs benne. De ha látnátok milyen büszkék rá.

Tünde
Nekem a gyerekorvos mondta, hogy ha nagyon kiváncsiskodik a gyerek, hogy mit eszünk, egy falatkát adjak neki, attól a világon semmi baja nem lesz. Evett már így Kristóf túró rudit, joghurtot, de miniatűr kivitelben, épp csak az ízéért.

Tegnap sütőtököt vettem, este megsütöttem, most azt fogunk enni anyatejcsivel lazítva. Kiváncsi vagyok mit szól majd hozzá. Tegnap brokkoli volt krumplival, alig győztem adni a szájába. :)

Kép
Kép
susytunder

Ja!
Liliommanó, Sly - persze, nagyon szívesen sétálunk majd veletek!!!:)

dytke

A vonalzót megcsináltam, a kódot elküldte e-mailben a rendszer, most már csak bénázok, hogy hogyan kell feltölteni...

Help!

Egy béna

Dytke!

Tényleg pihenj sokat! Fontos...én sajna nem tartottam be az elején, hősködtem, hogy milyen jól vagyok, aztán úgy legyengültem, hogy szerintem ez is hozzájárult ahhoz, hogy a cicim hamar begyulladt, és 40 fokos lázzal dideregtem otthon....mára már jól vagyok, de azért nem volt valami vicces. Bár nehéz betartani a pihenést, tudom, mert az ember mindig valamit próbál a maradék kis idejében megcsinálni....pl.: hajmosás:-)
sly78

A vonalzót megcsináltam, a kódot elküldte e-mailben a rendszer, most már csak bénázok, hogy hogyan kell feltölteni...

Help!

Egy béna

Dytke!

Tényleg pihenj sokat! Fontos...én sajna nem tartottam be az elején, hősködtem, hogy milyen jól vagyok, aztán úgy legyengültem, hogy szerintem ez is hozzájárult ahhoz, hogy a cicim hamar begyulladt, és 40 fokos lázzal dideregtem otthon....mára már jól vagyok, de azért nem volt valami vicces. Bár nehéz betartani a pihenést, tudom, mert az ember mindig valamit próbál a maradék kis idejében megcsinálni....pl.: hajmosás:-)
sly78

Help!

Egy béna

Dytke!

sly78

Bocsi, nem akartam 3x-or elküldeni :shock:
sly78

Sly - igyekszem pihenni, a kórházban nem tudtam.

Azt mindig elfelejtem, hogy nekünk nem okozott cumizavart az, hogy a kórházban éjjel két étkezéskor cumisüvegből kapta Ambi a tápszert.. gondolhatjátok milyen cumival, mikor 2 percük van egy-egy gyerekre. Megdöntöd az üveget és folyik is, alvó babát is meg lehet vele etetni... Sőt, ha 20 perc alatt ciciből nem ette meg az adagját, akkor is jött a cumisüveg tápszerrel... De szerencsére ennek ellenére nagyyn jól szopizunk, remélem ez így is marad.

De mostmár tényleg lepihenek :)

dytke

Dytke
Tényleg pihenj, először én sem vettem komolyan, de aztán muszály volt. A varratszedés után egyáltalán nem fájt jobban, nem is látok reációt benne, hiszen kb 2 pillanatig tart. Nekem a derekam mai napig fáj, de nekem nagyon elfuseráltak valamit, mert kb. 5- ször szúrtak be. Azért nem irigyellek, bár 1 hét után már azért jobb.

Kép
Kép
susytunder

sziasztok
dytke hatalmas gratula mégegyszer,olyan jó volt értetek izgulni
nekünk még másfél hét van a kiírt időpontig de semmi akciózás eddig

viszont elkaptam egy csúnya mandulagyuszit,évek óta nem néztem antibiotikum felé,hát most kénytelen vagyok,
bár a dokim olyat adott amit mellgyuladásra is szokta,
mégis féltem a picit

lányok
lábdagadás ügyben köszönöm a tanácsokat,minden megfogadtam
és sokat segített,még pluszban kitaláltam,hogy a fürdőkádba
csak langyos vízben ázok és azt jól megsózom
ez is nagyon bevált

márti
akkor szerintem pont lecsússzuk egymást a kórházban,
hacsak nem bújik ki a lányod hamarabb,ha ilyen szépen fejlődik :)
az is lehet mi ráhúzunk még egy hetet

iricc, susytunder
kemény lehet ilyen rokonokkal
remélem nekem senki sem dumál bele se a kajálásba,
sem az altatásba,ha fáradt vagyok gyorsan szakad a cérna

ja még közösbe annyit akartam írni,h nem lesz ebből
a szülésznős dologból semmi pozitív,
hacsak a kismamák fel nem lépnek
az a baj h nem vagyok se egy nagy szervezőkolompos,
és fáradt is vagyok ezen pörögni,de ha valaki indít aláírós
akármis kezdeményezést,akkor nagyon szívesen

sziasztok
ági
oagi

Sly!
Itt a segítség a vonalzóhoz, a profilodban így kell megcsinálni: Kép
Rohanok, nincs sok időm, de örülök, hogy mindenki jól van, Dytke, én is megnéztem a képeket, nagyon szép Ambi baba, nem is látszik rajta, hogy nehézségek adódtak, szerintem minden OK lesz.
Várom már a szavazást :-)
Hülyéket és a tanácsaikat letojni! Ez parancs! :wink:
Még valamit, akartam.... ja, kuponok tényleg senkinek nem kellenek?
Elég tömör voltam, majd talán este...
danann

Susy!
Ugye-ugye! Mégis csak eszik túró rudit az a gyerek! :D :D :D Jól tudta ezt a védőnő!!! Látta rajta! :D :D :D

Sly!
Danann megelőzött. Ne haragudj a félinformációért. Azt hittem tudod, hogy a profilodba kell berakni a BBC kódot, csak azt nem hol tudod elkészíteni. :oops:

Dytke!
Futkosott a lúdbőr a kezemen (jó értelemben) amikor elolvastam a vonalzón: "Ambrus ma 1 hetes". - annyira édes...

Mtunde!
Nagyon ledöbbentem, hogy Villő 7 hónapos lett. Hiszen még csak most volt 3 hónapos!

Kép Kép
rozsaag

Sziasztok!

Rozsaag
Ez a túró rudis dolog nagyon újkeletű, de biztosan előre megérezte a védőnő. :D
De tényleg csak egy morzsányit kapott belőle. Azért odébb van még a túró rudi evés.

Lányok! Lehet szavazni!

http://nevvalasztas.atw.hu/

Kép
Kép
susytunder

Ja! Remélem nem bánjátok, hogy apa is beszállt a szavazásba. :wink:

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!
Kedves susytunder és Márta!
Köszi a válaszokat. Nagyon szívesen beszélnék az orvossal, ha végre visszajönne a szabadságról :)
A szülők iskolája nekem nem volt szimpatikus, főleg a Vermes doki, meg az altató orvos hozzáállása bizonyos dogokhoz.

Azt meg tudja vki mondani, hogy simán a szülőszobának mikor van "fogadóórája"? Úgy tudom, hogy szerdánként van, de nem vagyok benne biztos.

Köszi mindent,

Andi
glatzandi

Én már szavaztam! :wink:
danann

Susy, amire én akartam szavazni, az nincs is benne. :(
BORÓKA (ugyanaznap, mint Barbara és Borbála)

mtunde

Tünde
Szólok apának, hogy tegye be. Bocsi a naptárba nem volt ilyen név.
Lányok az üzenettel egyenlőre pici fennakadás van, apa rajta van az ügyön, később láthatóak lesznek.

Kép
Kép
susytunder

Susy!

Nagyon profi lett ez a névválasztós oldal, gartulálok a párodnak! :)
Ja, Márti megnézte? Biztos benne van a kiválasztott név?

Márti! Nem emlékszem, hogy említetted volna nekem a nevet, így én is szavaztam! :)

Kép
Kép
kincsesi

Én is szavaztam :lol:
Márti sok szép név van decemberben, próbáltam első megérzésre hagyatkozni.
Második babánkhoz a mi lányos favorit nevünk is benne van, most mégsem arra szavaztam :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!
Valaki írjon nekem a kórházról. Egy hónap múlva ott szülök és szeretnék sok infót kapni.
Ha esetleg valaki még ismerné Barabás Gábort, róla szívesen olvasnák.
kingeri

Mostmár teljesen működőképes minden formában az oldal.

Kincsesi
Átadom apának amit írtál, örülni fog neki :)
Remélem tényleg nem emlékszel a névre, mert ez így akkor nunda volna :)
Márti látta elsőként az oldalt, bízom benne, hogy benne van a név, de már akkor így megkérdem...
Márti benne van a válaszott név a listában?

Kingeri
Mit szeretnél tudni a kórházról? Én Februárban szültem ott, nagyon meg voltam elégedve mindennel. A szülészeten is és a gyermekágyon is nagyon segítőkész mindenki, ha kérdezel. Gyereknek csak pelust kell vinni meg popsitörlőt, magadnak mindent. De jönnek majd a frissen szültek, ők naprakész infót írnak.Az említett dokit nem ismerem.

Kép
Kép
susytunder

Susy, köszi, bár most, hogy mondod, hogy Márti látta először az oldalt, biztos szólt volna, ha nincs rajta a választott név, és ha Boróka nem volt rajta, biztos nem is az, de ugyebár egy Borókás anyuka másra nem is szavazhat. Pedig tudtam volna válogatni.

Kingeri
, ha tudsz konkrét kérdéseket feltenni, szívesen válaszolunk. Egyébként az alapvető infók az első oldalakon vannak, nem kell végigböngészni az egész fórumot, hátha az is segít, hogy utána tudjál kérdezni, ami még érdekel.

mtunde

Sziasztok!

Bocsi, csak esküvőn voltunk, most ébredtem fel, lasan kezdek magamhoz térni! Mindjárt megnézem, hogy álltok a szavazással, de már 1. nap benne volt a kiválasztott a listában! :lol:

Kingeri!

Szerda 13h-szülőszobalátogatás! Utána az előadást nem vagy kötelező végigülni, nem mindenki szokta, de szerintem azt, amit a gyerekgyógyászok tartanak nagyon érdemes! Az pedig a hónap 3. szerdáján van!
Barabás doki régen Rókusos volt, ugye? Ha jól emlékszem, egy elég fiatal doki, rosszat nem hallottam róla, de igazából nem is ismerem! Azt tudom, hogy a nővérkék nagyon szerették... :wink:
Egyébként mikorra vagy kiírva? én szept.25-re, úgyhogy akár könnyen össze is futhatunk a kórházban!

Márti
borossné becz márta

Na, megnéztem, Lányok! :wink:

Susy, mikor kell nyilatkoznom? Csak, ha mindenki szavazott már? Ahogy látom, a Luca vezet... És szavaztatok a 3. legkedvencebb lánynevemre is, de nem gondolnám, hogy a mostanin kívül lesz még 2 lányom...
Tetszik a szavazás! :lol:

Márti
borossné becz márta

Szép reggelt mindenkinek!

Márti
Természetesen csak akkor nyilatkozz, ha megszületett a kislányod. Bár, ha gondolod priviben megírhatod nekem, mert már én úgy is szavaztam, és apa csinált olyat is, hogy betudjuk majd írni, hogy mikor született milyen hosszal és sullyal, és persze milyen névvel. :)
De nem árulom el senkinek, de ezt rád bízom.
Mégegyszer szeretném megkérdezni, hogy ugye senki nem tudja a választott nevet, mert volt szó róla, hogy valaki tudja.

Kép
Kép
susytunder

Ja! És milyen volt a lagzi? Táncolni bírtál? Sütiztél? :)
Mi majd Szept. 6- án megyünk Budaőrsre lagziba.

Kép
Kép
susytunder

Susy!

Úgy emlékeztem, Ildinek mondtam, de Ő nem tud róla, úgyhogy akkor senki sem tudja, tudomásom szerint! :lol:

Márti
borossné becz márta

Sziasztok!

Dytke - Igazán nincs mit! Örülök, hogy lassan azért alakulnak a dolog és bár kalapom nincs, de ha lenne megemelném előtted! Kitartásból és talpraesettségből Kitűnőre vizsgáznál, az tuti! :lol:

Márti - Túlélted a labort? Hál'isten nekem sem kellett sokat várnom, de úgy emlékszem ezt írtam is. :roll: Egy kérdés: elárulod a fiacskáid nevét? Azt tudom, hogy mindhármuknak 2 van, de azt nem nem, hogy mi. Pedig, talán jó kiindulási alap lenne a kisasszony nvének megtippeléséhez. :D Lagzi? Megtáncoltattad a kiscsajt?

Susy - Szuper jó a szavazó oldal, már megnéztem, de még nem döntöttem...

Jaj, lányok! Soha ilyen vacakul nem voltam az lemúlt 32 hét alatt, mint ezen a hétvégén. A polleneallergiám a tetőfokára hágott. Ki se kell mennem a lakásból, elég,ha ablakot nyitunk és én már tüsszögök. Mindezt pénteken addig sikerült fokozni (lejöttünk anyukámékhoz Tatára = kevesebb szmog, több növény), hogy a rekeszizmom és annak vonalában az egész oldalam, hátam úgy fáj, hogy még levegőt venni is nehéz. Konkrétan sehogy sem jó, se álllva, se ülve, se fekve és minden tüsszentés csak ront a helyzeten. Gyógyszert ugye nem szedhetek, a homeopátiás bogyók nem igazán használnak, szóval nem tudom mit tehetnék.
Így aztán az alvás sem igazán megy, hiába szeretnék pihenni. Ma reggel először kitört rajtam az elkeseredett bőgés és nem bartam abbahagyni. Csak azt hajtogattam anyukámnak és a páromnak, hgoy inkább szülnék, bár tudom, hogy az ezerszer jobban fog fájni, de legalább van értelme és tudom, hogy egyszer vége lesz.

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Danann, Rozsaag!

Köszi még egyszer.....

Kép
sly78

beetyna, van egy Nasaleze nevű dolog, orrba kell spriccelni, mintha hintőport fújnál. terhesen, szoptatósan is használható, nekem sokat segített.

Kép
Kép
szalamandra

Köszönöm a válaszokat!

Márti

Én Október 15re voltam kiírva, de most előrébb hoztak 2héttel.

Akkor lehet hogy 'összegurulunk' :)
Most szerdán te mész be a látogatásra? Lehet hogy meg nézem.
Bár most csütörtökön még a magánrendelőjébe megyek a dokinak, de a következő héttől be kell járnom a ctg-re. Igen a Barabás doki a Rókusban volt.

Neked magán dokid van? Ha nem titok megkérdezhetem hogy te mennyit gondoltál adni a szülésre?
kingeri

sz.bettyna
úgy megsajnáltalak,pláne itt volt
egy barátunk látogatóban,ugyanígy szenved
(állítólag már két éve nem volt ilyen durva a pollen,mint most)
szóval nekem van egy dokis szájmaszkom,
ha kéred elküldöm,semmi extra csak olyan zöld izé

meg szoktam látni pesten is a bringásokon
mindenféle maszkokat
tudom hülyén néz ki,de én is körbetekertem a szám
mindig amikor a Szabadság hídon naponta mentem át
és csupa füst/por volt a felújítás miatt

a magas kálcium bevitel segít még az allergián
de szerintem ha ennyire durvul,sokat az sem ér

ági
oagi

Sziasztok!
Én is új vagyok itt köztetek.Eddig csak olvasgattam,de lenne néhány kérdésem is.Szerdán kell befeküdnöm és nem nagyon ismerem a szokásokat.
Jó lenne tudni,hogy mit kell bevinni a picinek.Kell-e pelus,popsi törlő,egyebek?
Szült esetleg vki császárral?
nusyka

Kingeri!

Holnap írok majd privit, jó?

Susy, Bettyna!

Igen, táncoltam, nem is keveset, de kizárólag óvatosan! Egy nagyon kedves régi barátunk ment férjhez és a legtöbben a barátaink közül ott voltak az esküvőn is, nagyon jókat dumáltunk, tényleg jól éreztem magam, és a sütiknek sem bírtam ellenállni! :oops:

Betty!

Persze, leírom, nem tudom, segít-e?
Csaba Dániel, Máté Lehel (itt a 2-at használjuk), Bertalan Ákos.
Egyébként okos ötlet,látom, nagyon megfontolod, mielőtt szavazol! :lol:
Nézem is, hogy megvan-e a nyertes, nagy örömöt okoztok ezzel a szavazással, komolyan! Tök izgi és drukkolok, hogy kitalálja valaki! :lol:

Susy!

Tökéletesen bízom benned, de , ha lúd, legyen kövér alapon Neked is meglepi lesz a név, ha nem baj, jó?
Egyébként Ildinek küldök majd sms-t, ha megszületik a bébi, de ha elküldöd priviben a számod, Neked is írok szívesen, hogy be tudd rakni az adatokat!

És Lányok! Nagyon jó ez a topic! imádom ezt a csapatot és tényleg sokat jelent (bocsi, nem akarok érzelgősnek tűnni, de akkor is jó közétek tartozni)! :lol:

Márti
borossné becz márta

Nusyka,
Pelust, popsitörlőt kell vinni, amúgy mindent adnak a babáknak. Én vittem még kesztyűt is, mert pl. Dóri óriás körömmel született, és nem akartam, hogy összekarmolja magát.
Vendég

Sziasztok!

Októberre várjuk a babánkat, és én is a MÁV-ban tervezem szülni Atalay doktornőnél.
Amint olvastalak titeket, láttam, hogy pont felmerült most az a két kérdés, ami engem is érdekel.
Mit pakoljak a babának ruhát, pelust, popsitörlőt, mit adnak bent és mit kell vinni (ill. ki mennyit vitt)?
Másrészt jól értettem, hogy minden szerdán 13-kor van szülőszobalátogatás? Lehet vinni apát is? Hová kell pontosan menni? A doktornő is mondta ezt a szerda 13 órát, de mikor felhívtam a kórházat, nem volt egyértelmű, amit mondtak.

Előre is köszönöm mindenkinek a választ!
tokmag

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?