Sziasztok Kismamák!
Zsuzs! Borzasztó volt, amit a forró olajról írtál, jobbulást kívánok neked! Küldök egy mosolyt, hátha ettől jobban leszel:
Egyébként erre a nagyobb babáknál is nagyon-nagyon kell majd vigyáznunk, ha a konyhában téblábolnak, és mi főzünk, az rettentően veszélyes rájuk nézve.
Chris-Klári: Nekem is választott dokim van, és nekem nem kell máshova mennem, csak a körzeti védőnőhöz, meg persze az ő rendes kórházi terhesrendelésére. De szerintem ez helyi szokás, mindenhol más.
Mégegykata, Niki: Sziasztok, örülök, hogy újra közöttünk vagytok, és annak is, hogy ilyen jól telt a nyaralás mindkettőtöknek.
Orsi! Engem a védőnő felhívott, mielőtt eljött hozzánk, "terepszemlére". Azt mondta, hivatalból meg kell néznie, milyen helyre érkezik a babóka. De csak közvetlenül indulás előtt hívott fel, és elég hamar megérkezett, bár szerencsémre (és anyukám unszolására) pont előtte való nap takarítottam ki a fél házat...
Niki! Érdekes, én a vádligörcsről azt hallottam, hogy kálciumot kell szedni rá, és lehet pezsgőtabletta formájában. (Védőnő mondta.) Pethes Ildikó pedig magnéziumot ír, érdekes... De ha Ildikónak bevált a Mg, én hallgatnék rá. És tul.képpen az is van pezsgőtablettában. De a Ca is igaz lehet, mert nekem nem szokott lenni vádligörcsöm, viszont rengeteg tejet iszom a gyomorsavam miatt.
Márti! A doki eleinte engem sem vizsgált meg, és nekem valahogy eszembe sem jutott, hogy kellene. Aztán a 16. és most a 20. héten is megvizsgált, úgy tűnik, ez már állandó lesz ezentúl.
Tmóni! Üdvözöllek körünkben és gratulálok a babához!
Nagyon boldog terhességet kívánok, és egészséges babócát!
Laura