Új privát üzeneted érkezett!

Elan, Vicuska!
Köszönjük szépen! :lol:

Vicuska, nálunk nem javult a helyzet szopi ügyben, Brigi még a mai napig 4-5 ször fel kel cicizni, ha nem többször. Ez a fogzással párosult nálunk.Nagyon sokat fent vagyunk mi is.
Rami nagy szép kislány!!Azok a huncut szemei!
Jó egészséget nektek!!

Üdv Brigi :wink:

Kép
brigii

Sziasztok!
Bocsi,hogy így ismeretlenűl betolakodok,de egy gyors kérdésem lenne.
Van közteteg esetleg olyan aki ismeri a pre-seed termékenység barát intim síkosítót vagy esetleg használta is?
Ha igen megtenné,hogy ír privit nekem,hogy mi a vélaménye rólla.
Köszönöm ha válaszol valaki.

Kati76
kovacsne.kati

Sziasztok!

Vica,
jöttem felpörgetni a topikot. :lol:
Nyári időszakban szinte minden topikon így van ez. Aztán, ha bejön a rosszab idő, beszorul az ember a lakásba, és máris több ideje/kedve van írogatni.

Bár, mostanában nagyon lassú nálam a Babanet, sokszor elmegy a kedvem még az olvasástól is. Most is sokat kellett várni, mikorra be tudtam lépni. Remélem, elküldi a hsz-t.

Zsóka,
kérted, hogy szóljak, készíthetsz-e sort a kistesónak. Igen. Január 6-ra várjuk hivatalosan, ismét Szolnokon szülök, és spontán szerelem eredménye.
Te hogy vagy? Mentek ősszel v. tavasz lesz belőle?

Kati,
nem ismerem ezt a terméket. Egy topikkal feljebb talán többet tudnának neked segíteni a lányok. Ők még jobban benne vannak ebben a témában.

Zuzmó és Agnese, hogy vagytok?

Sharon, Brigi,

jó hallani rólatok. Ti még nálam is jobban el vagytok veszve. Csodaszépek a lányaitok!

Én is kedvet kaptam egy csajszihoz! :wink: :lol:

Gyorsan telik az idő. a 18. hetes UH-n már túl vagyunk. Minden rendben pocaklakóval, de nagyon szemérmes. Szeptemberben megyünk 4D-re, talán akkor többet megmutat magából.
Bár, hogy őszinte legyek, nem igazán érdekel a neme. Épségben a kezembe kapjam, ez a lényeg!
Méhszáj zárt, és a méhlepény még mindig nincs a méhszájon, bár még mindig mélyen van. Elkezdődtek a keményedések, többet kellene pihennem, de nem nagyon megy.

Máté élvezi a nyarat, és roham sebességgel fejlődik! Naponta több új szóval gazdagodik a szókincse, és ezek többségét megfelelő környezetben használja is. Továbbra is jellemzően a szavak első szótagját mondja, de vannak már "kreált" szavai is, amiket a nehezebb szavakból állít össze magának: pl. traktor - valami "krr" torokhangon, de mindig ezt mondja, tehát tuti a traktort jelenti.
Amit nagyon tud, az "elment" szó. Képes olyan tragikusan eladni, az "apa elment"-et, hogy néha könnybelábad a szemem.

Panaszkodtam a gyümölcsevésre. Spontán megoldódott. Hagytam, h egészben, ill. darabokban is ismerkedjen a gyümikkel, aztán elkezdte enni - egyedül! Nem részletezem, milyen kosszal járt, de megérte, mert már tőlem is elfogadja, ha darabolva adom. Imádja a görögdinnyét a kis műanyag késével eszegetni, vagy az őszibarackot egészben tömni befelé. Szőlőből egy fürt is becsúszik egyszerre. :wink: Mégiscsak anyja fia lett ebben a témában.

Kb. 1 hete abbahagyta a szopizást. 17 hónap után nagyon furcsa volt eleinte, de már kezdem megszokni. Annak örülök, hogy nem nekem kellett elválasztani, hanem ő maga tette meg. Gyanítom, hogy már nem volt annyi mennyiség, amiért érdemes lett volna dolgozni. Anya így is sokat szeretgeti, és hozzá lehet bújni. :wink: :lol:

Sajnos egy hete kiütések lettek a kezén, ami kezdett felfelé terjedni. Kapott rá antihisztamint és Cataflam cseppet, mert a doktornő szerint valami vírus okozhatta. Hát ne múlt el neki, sőt, szerintem rosszabb is lett valamivel. Újra vakargatja, ill. harapdája a kezét. Megyünk vissza, aztán remélem kapjuk a beutalót a bőrgyógyászatra. Remélem, ilyen helyzetben
nem kell sokat várni, ha időpontot kérek. Ezt nem lehet hetekig húzni.

Ettől eltekintve egész jól telnek a napjaink. Babakocsi témában v.szeg tesókocsi lesz, de úgy döntöttünk, megvárjuk, amíg megérkezik a baba, és meglátjuk, hogy boldogulunk majd. Ha szükség lesz rá, még akkor is ráérünk venni.
Agnese, néztem én is azt a testvérülőkét, de nálunk keskenyek a járdák, nem férnék el. Annyiért már tudok venni használt tesókocsit, ahol egymás mögött ülnek a gyerkőcök.

Fotók már a gépen, csak kicsinyíteni kellene. :oops:

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
share

Sziasztok!

Jó ilyen sok babaképre jönni, nagyon aranyosak a lurkók.

Zsókuci
Betehetsz a táblába, nevet még nem tudok, a Szent Jánosba szülök ismét, és január 23. az időpont. Ja, és köszi. :D

Vicuska
Miló is cicin aludt el mindig vagy séta közben a babakocsiban. Most már nem hagyom azon elaludni, és megy neki cici nélkül is, volt, hogy egyáltalán nem adtam oda neki. Odabújt hozzá, megfogta a kezével és úgy aludt el. Én nem is akartam erőltetni, most sem zavarna, de eléggé fáj már a bimbóm, gondolom a terhességgel függ össze, mert korábban Share is írta. Miló igény szerint szopizott, így 10 hósan még nappal legalább ötször kérte, ha kevesebbszer szopizott, akkor éjjel bepótolta. Nappal egyre többet játszott, lefoglalta magát, így „elfelejtette” kérni. Vagyis ahogy ritkult a szopik száma nappal eleinte nőtt éjjel. Most nappal a délutáni és esti elalváskor cicizik, éjszaka általában egyszer kel fel, de egyre gyakrabban átalussza az éjszakát. De ez gondolom téged nem nyugtat meg, ha januárban menni akartok a kistesóért.... :wink:

Share
Köszi, jól vagyok, attól eltekintve, hogy a derekam nagyon fáj. Nem tudom mi ez(ha csak nem az elmozdult csigolyám miatt van)mert a Milóval az egész terhesség alatt nem fájt.
Miló még mindig szívja a cicit, valamennyi jön is belőle, mert miután abbahagyja, még mindig jön , ha megnyomom. Kíváncsi leszek, mikor lesz az, hogy magától nem kéri.
Én jövő héten megyek dokihoz, kíváncsi leszek, megmutatja-e magát, de nekem is az a legfontosabb, hogy egészséges legyen. Mondtad már Máténak, hogy jön a kistesó? Máténak gyógypuszi a kezére.

Rólunk még annyit, hogy megvettük a lakást, most a bankra várunk, remélem minden okés lesz, és legkésőbb szeptemberben költözhetünk.
Miló folyamatosan beszél, már van olyan mese, vers melynél a mondatok utolsó szavát előre kiabálja. Hihetetlen étvágya van, az utolsó másfél hónapban mindent megeszik, azt is amit eddig nem evett, de nem látszik rajta. Annyi változott, hogy azóta napjában vagy háromszor kakil. :wink:
A sűrűbb ételeket már egyedül eszi, csak a végén mondja, hogy anya segítek (segíts). Itthon a papucsaimban mászkál, elkéri még a kalapomat is. Kedvence még a konyhai kesztyű, abban motorozik itthon. Majd ezekről teszek fel képet.
Pechemre kezdi áttenni a reggeli felkelést fél nyolcról fél hétre, és nem igazán akar visszaaludni. Remélem ez csak átmeneti. :shock:

Jó éjszakát mindenkinek!

Kép

Kép
agnese

Sziasztok!

Zsókuci kedves kérésének eleget téve hírt adok magunkról: augusztus 1-jén megszületett a kislányom, Eszter. A szülés csodás élmény volt, Eszter nagyon ügyesen és gyorsan érkezett meg ebbe a világba.
Ádám reakciói elég vegyesek, de azt látom, hogy nagyon szereti a Picilányt. Sokat puszilgatja, babusgatja, segít pelenkázni, de azért időnként féltékeny. Remélem, hogy ezen hamar túljutunk, és szépen elboldogulunk majd a mindennapokkal hármasban. Egyelőre anyukám nagyon sokat segít, nélküle nem is tudom, hogy oldanám meg a mindennapokat.

Nem tudom, hogy mennyire gyakran tudok majd jelentkezni, de próbálok újra bekapcsolódni hozzátok, talán sikerülni fog.

Elnézést, hogy most csak magunkról írtam, ha újra rendszeres fórumozó leszek, aki nem csak olvas, természetesen másképpen lesz ez is.

Üdvözlet mindenkinek és szép napot:

Ági

Kép
agnesm

Ágnesm,

Szívből gratulálok Eszter megérkezéséhez! :D:D:D
Jó egészséget, és minden jót kívánok!

Nagyon jó lenne, ha sűrűbben tudnál jönni! :)

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

FOTÓK!

Kedvenc elfoglaltságaim:

Dömperezek
Kép

Bármilyen vizet birtokba veszek

- anya cipőket (szeretett volna) tisztítani, gondoltam, segítek neki
Kép

- a babakocsimat is segítettem lemosni
Kép
Kép

- szeretek locsolni
Kép
- Mama sem ússza meg
Kép

Folyt. köv.

Kép
Kép
share

Nyaralós képek. A Mátrában töltöttünk néhány kellemes napot. Legalább 10 fokkal volt hűvösebb. Nagyon élveztük. Sokat aludtam a jó levegőn. A babakocsim is jól bírta a hegyi ösvényeket. Éveztem a sok-sok látnivalót.
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
share

Agnese,
Mátéval nagyon derékfájós voltam. Alapból sem volt minden rendben. Szülni is becsípődött derékkal mentem. :cry: Végig úgy vajúdtam, nem kívánom senkinek. Mire Máté megszületett, a derekam is helyrejött. :wink: Aztán a kórházi ágy ismét megtette a hatását. :cry: Mostanában már én is érzem. Kezd áthelyeződni a súlypont.
Cicifájás nem jó. Egy idő után én türelmetlen lettem. Talán ezt is érezhette valamennyire Máté.
Kistesót mondogatjuk neki: baba van anya pocakjában, stb..., de látszik szegénykémen, hogy nem igazán érti. Főleg azt nem, h mindig mondatjuk neki, hogy vigyázz anya hasára. Nem szokott durvulni, de nem figyel oda, és pl. pelenkázáskor v. a hancúrozás hevében időnként odarúg. Dokim szerint bírnia kell a méhnek a strapát, de azért vigyázzak.
Gratulálok az új lakáshoz! :lol: Sok boldogságot hozzá! Milónak lesz ideje megszokni a kistesó születéséig.
Nagyon szépen fejlődik Miló! Az étvágyhoz külön gratula, tudom, h nem erről volt híres. :wink:

Agnesm, gratulálok Eszter érkezéséhez! :lol: :lol:

Kép
Kép
share

Sziasztok!

Nem lehet megmaradni a szabadban. Azért pancsolni kimentünk, de nem bírtuk sokáig. Jó, hogy van idebent is hinta. :lol:

Ha minden nap írok egy kicsit, bepótolom a lemaradásomat, és mozgás is van a topikon. :wink:

Kép

Kép
Kép
share

Share:

Milyen nagy már a fiad. Nem semmi. Igazi kis rosszaság, akár csak az én lányom. :D

Nagyon meleg van, panelban nehezen elviselhető, strandra meg még nem járunk. Csak a tesóméknál voltunk az erkélyen pancsolni. Dorci nagyon élvezte. Rakok majd fel képeket is. Kópé nagyon.

Sharon:
Gyönyörű szép a lányod. Ne aggódj az én Dórim se az alvás mintaképe. Napi 3x 1/2 óra, kb. ennyit alszik. Éjjel meg kb. 3-4-5-ször kel. Szopizik még mindig, és nagyon nem is akar enni, meg inni mást.
Viszont iszonyú aktív. A legújabb, hogy a babakocsiban is fel akar állni.
Vendég

Itt is egy eltünt bárányka :oops:

Agnesem
Gratulálok és nagyon sok boldogságot,egészséget kívánok!

Rebe
Szép súlyban vannak a lányok is!Zsanna haja csúcs :D

Vicuska
Továbbra is szépek vagytok így együtt(meg persze külön-külön is :D )

Share
Máté igazi nagyfiú már és olyan kis kópé az arcocskája :D Remélem a bőrgyógyászaton többet tudnak majd mondani.Drukkolok,hogy ne legyen komolyabb baj.Mielőbbi gyógyulást ennek a kópénak :D

Agnese
Nem kapunk Milóról képeket?Azért vigyázz magadra és a pocaklakóra!

Bibar,Luki
Ti merre vagytok?

Napcsi
?

Mi két hete voltunk dokinál.Boti már 6,5 kiló,61 cm.Megkapta az első oltását,amit nagyon zokon vett és még én is elpityeredtem annyira sírt szegénykém :( Hallott nála a doki szívzörejt ami szerinte nem betegség,de inkább nézessük meg szakemberrel.Szeptember 1-re kaptunk időpontot,remélem tényleg nem lesz vele komolyabb baj.
Megértem a fáradtságotokat,Boti is 2-3X alszik fél órát napközben,viszont este 9-4-ig,5-ig alszik,de utána továbbra is óránként fent vagyunk cicizni.Szombaton megyünk a Balcsira remélem én is tudok aludni és pihenni egy kicsit,párommal majd váltjuk egymást.
És íme friss képek Botiról

Jól laktam :D
Kép
Ilyen ügyes vagyok már
Kép
Fürdés után
Kép
gabicsibe

Agnesm! Szívből gratulálok!! Sok puszi Nektek és kérünk képeket!!

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Gombahölgy:
Ezt olvastam a neten:
Juha Pál helyszíni interjúja Pekingből....... csak nem??? :D
Vendég

Judit!

Megjöttetek Kiskunmajsáról?
Mi holnap megyünk, milyen volt?
Puszi! :lol:

Brigii :wink:

Kép
brigii

Judit!

Megjöttetek Kiskunmajsáról?
Mi holnap megyünk, milyen volt?
Puszi! :lol:

Brigii :wink:

Kép
brigii

Estrella! de igen Benedek-apa Pekingben van, úgyhogy mi most vidéken nyaralunk a nagyszülőknél. Zajlanak az események közben, mert éppen házvásárlásban is vagyunk + ért egy kisebb baleset is az építkezésen, beleléptem egy vashálóba Benivel a hátamon, irány a kórház összevartak meg minden. Benedek is elég rossz alvó volt, mostanában alszik kétszer egy nap kb. 1,5 órát adagonként, de csak ha ott fekszek mellette, amúgy felkel egy fél óra után. Ja és természetesen éjszakánként is felkel vagy 4X és szopizik. Az orvos azt mondta ez már azért nem normális az ő korában, azt mondta adjak neki enni este többet és akkor majd nem kel föl. Azóta bekakál éjszaka, de ugyanúgy felkel :) Na nem baj így is szeretjük :)

Most megint mennyi mindenki babásodott. Gratula! Vicuska mi is már gondolkozunk mikor kéne visszamenni a testvérkékért, de mi kicsit még későbbre tervezzük. Nektek hány van fagyiban?
Nem tudjátok Wiegandt doktor dolgozik még?

és néhány kép rólunk:
Búcsú apától
Kép
főztünk fügelekvárt
Kép
baleset előtt az építkezésen
Kép

irány a fürdő
Kép

úgyis belemegyek egyedül is Kép

na anya te mikor jössz?
Kép
gombahölgy

Brigii!

Megvagyunk, bár Te már nem látod, szupi volt, szállás kicsit gáz, mini gyerekkel, nem tisztítható kőpadló, nem lehetett engedni őket négykézláb, de bepótolták a tóparton a homokba és a fűben a medenceparton.

Mindjárt teszek képeket.

Ágnesem! Gratulálunk Eszter érkezéséhez!

Lányok, minden baba és kisgyerek csodaszép!

Puszi!

Judit

jucicuki

Kép Apával

Kép Még mindig apával

Kép Arra tényleg mély?

Kép búcsúbuli

Kép Még mindig búcsúbuli

Kép homok

Kép hullámmedence

Kép Így mulatunk - úgy mulatunk

Kép itt vagyok

Kép Kecskemét

Kép kiterülve

Kép kiterülve 2 -avagy fárasztó a víz

Kép közös játék

Kép

Kép nagynéni és a kacsa

Kép ne ússz túl messzire

Kép rágcsálók

Kép tópart

Kép Zinua

Kép Zinua - Abony magánzoo

jucicuki

Na, ügyes vagyok, felpörgettem a topikot?!?! :lol:

Gondolom egy darabig elég belőlem :wink:

Judit

jucicuki

Sziasztok,

Csodásak a bébik! Ja, meg Zinua is :lol: :lol: Én szokás szerint pörgök, és most még egy kis más téma is :oops: előre is elnézést érte:

Remélem nem hari meg, de kicsit OFF-olom a topikot :oops: :oops:

Azért írok, mert mint tudjátok néhányan, jelenleg manikűr-pedikűr-műkörmös iskolába járok, és hamarosan vizsgázni fogok. A vizsgához szükségem lenne még sok-sok gyakorlásra, és ehhez keresek modelleket.
Szóval ha szeretnél szinte ingyen műkörmöt - ez azt jelenti, hogy csak az anyagköltség egy részébe kell beszállnod, ami jelképesen: 1000 Ft -, akkor kérlek jelezd minél hamarabb.

Amit tudni kell:

Az alábbi típusú műkörmökből választhatsz:

-épített porcelán (ragasztás nélkül)
-tip porcelán (ragasztott köröm, rá porcelán réteg)
-épített zselé (ragasztás nélkül)
-tip zselé (ragasztott köröm, rá zselé réteg)

Építeni akkor tudok, ha legalább 1-2 mm-es a körmöd fehér része.

A teljes elkészülés kb. 3-4 órát vesz igénybe, mivel még csiszológépet nem használhatok, és így lassabb a munka.

A helyszín: Budapest, XVIII. kerület (esetenként XIX. kerület) illetve igény szerint házhoz is megyek. (Ha nem a kerületben vagy, ekkor ebben az esetben 1500 Ft-ot kérek összesen az 1000 Ft helyett Bp. területén).
Időpont: szeptember 5.-ig bezárólag, egyeztetés alapján főként délután, de lesznek napok, amikor délelőtt is megoldható.

Ha érdekel, kérlek, írj privit!

Köszönöm a figyelmet!

Kép

Kép
zsókuci

Jucicuki:
Édesek a csajok, és Te meg szuperül nézel ki. :D

Én is rakok fel pár képet amit már ígértem egyszer.
Fürdőzés:
Kép

Copf-próba:
Kép

Dóri beindul és meg sem áll egész nap:
Kép

Itt egy kicsit fiús, de imádom:
Kép

És hát apával kópéznak :D
Kép
Vendég

Zsóka!
Én szívesen lennék alany. Még sosem volt műkörmöm, és kipróbálnám. De messze vagyok!!! :cry: :cry: :evil:
Hajrá-hajrá gyakorlás!!!!

Estrella,
mit mondjak?! Igazi huncut kiscsajod van! :lol: :lol: Megértelek! Ránézésre látszik, h tuti túltesz pár fiún!

Juci,
klasszak a fotók! Nem unatkozhattatok! :wink:

Gabi,
szépen kipendült Botond! Már rajta is látszik, h kis kópé lesz! :lol: :wink:

Gomba,
az a nagy ház teljesen a tiétek lesz???
Benedek már kész nagyfiú! :lol: He-he! Cicizés! A fiúk állítólag kitartóbbak. :wink: Csak, hogy vígasztaljalak.
Aztaaa, apuka ilyen komoly munkát csinál! Figyelem a rádióban.

Mátéval voltunk bőrgyógyásznál. Ja, előtte háziorvosnál is, aki most valamilyen allergiát állapított meg. Kaptunk enyhe szteroidos kenőcsöt. Mivel 4 nappal a kezelés elkezdése után csúnyább lett a keze, mozgósítottam az ismeretségeimet, és sikerült időpont-kérés nélkül megnézetni. Gondoltam, mielőtt maszekhoz viszem megpróbálom. A bőrgyógyász szintén megállapította, hogy környezeti hatásról van szó (nem étel v. ilyesmi, amitől jobban tartottam). Szintén valamilyen szteroidos keveréket írt fel. Adok esélyt a háziorvosénak, ha már elkezdtük. Csak azt nem tudom, h mitől lehet neki! Vagyis van egy tippem!
Nemrég váltottam mosogatószert, és Máté szokott pancsolgatni mellettem, ha mosogatok. A Frosch (békás) mosogatószerrel volt valakinek problémája? Eddig v. bioboltos növényi alapút v. jar-t használtam, de régóta tervezem a békásat kipróbálni, és hát környezetbarát, és olcsóbb, mint a bio. Lehet, ráfaragtam?

Neten utánaolvastam ennek a bőrproblémának, hát, nem csodálom, h nyugtalan és sokszor kezelhetetlen Máté. Viszket ez a szarság (bocsi, de dühös vagyok, és tehetetlen, és csúnyán beszélek :oops:), és elhúzódik a gyógyulás. :cry: :cry: Szegénykém! Bőrgyógyász szerint akkor 1-2 hét alatt rendbejön, ha nem éri irritácó (homok, sarazás, nap, stb.). Köszi! Nyár van! A héten kezdenénk újra a bölcsis foglalkozásokat.

Uffff! Jól kipanaszkodtam magam! köszi, meghallgattatok, izé, elolvastatok!

Magzatunk, alias Kispupák, ahogy mostanában hívjuk :P , egyre élénkebb, és már a pocakom is szépen gömbölyödik. Majd csinálunk fotókat, és teszek fel. Talán szülésig ideérek vele. :oops: :roll: Érdekes, h kevesebbet mozog, mint Máté ennyi idősen, legalábbis kevesebbet érzem, viszont már láttam dudorodni a pocakomat, ahogy rugdosott. Máténál ez a dolog csak később jelentkezett. Furcsa-jó érzés újra átélni a pocakosságot! Szívből szerettem volna, de az eszemmel úgy voltam vele, h többet már nem lesz benne részem. Aztán mégis kaptam ezt a kis csodát. Kívánom mindenkinek, aki szeretné!

Puszi Mindenkinek!
Az érzelgős kismama
:D

Kép
Kép
share

Sziasztok!! :lol:

Share, Judit, Estrella!! Nagyon jók a képek!! Gabcsi! Botond milyen szép!!!
Gombahölgy! Jobbulást a vágás miatt, szépek vagytok!!

Judit!
mi csak 1 napra mentünk el, de sajna a csajok most nem fürödtek, mert a levegő az kicsit hűvi volt a fürdéshez nekik.(nekünk nem)
Mindenféleképpen visszamegyünk majd még.
Hol szálltatok meg ,hogy nem volt jó?

Zsókuci!! Hajrá a körmökhöz!!
Kár hogy Pesten vagy!!pusza!!

Kép

Brigi már gyakorol!

Kép

Barbika telefonál!

Kép

a lányokkal a strandon!!

Sziasztok!!

Brigi :wink:

Kép
brigii

Sziasztok!

Agnesm hát nektek hatalmas ölelés Eszter érkezéséhez. :) Képet kaphatunk? :)

Sharon Dórababa a pancsiban zabálnivaló. :)

Vicuska imááádom a képeiteket, főleg mikor ketten vagytok rajta. :) Szopi ügyben nem tudok tanácsot adni. :) Nálunk 2 és fél hónapos korában magától elhagyta az esti szopikat. Esetleg nem lehet hogy a szoptatással kiürült sok fontos vitamin a szervezetből amit esetleg nem pótolsz rendesen? Gondolok a vasra, és magnéziumra.

Share de jó látni titeket. :) Máté igazi nagy fiú már. :) Kezecskéjével mi van? Javul?

Agnese ez a kesztyűben motorozás valami fiú dolog lehet, egyik barátnőm kisfia is iylen. :)

Gabicsibe ahogy kidőlt Boti halálos. :) Az a haj meg :lol: :lol: :lol:, és milyen nagy már, repül az idő!!

Luki-Bibar hahóóó

Gomba hogy van a lábad? Apa meddig van távol, és hogy bírjátok?
A medencébe mászós nagyon aranyos, szépek vagytok. :)

Juci nagyon jók a képek, csajok haláli édesek, főleg amikor a homokban hasal :lol: A strand nagyon tetszik, gyerekeknek gondolom igazi paradicsom. :)

Zsóókuci hajrá hajrá. :)

Estrella Dórababa nagyon édes :) és hozzá teszem szerintem nem is fiús a képen. Szerintem le sem tagadhatja hogy igazi kislány. :)

Velünk minden ok, megkaptuk végre valahára a 18 hós oltást kisebb késéssel, de nem vészes. 1,5 napig 38 fokos láz és nyügi na meg velünk alvás. Imááádok vele aludni, apa is, :lol: amig nem rúgja vesén meg arcon a kiscsaj. :)
Felfedezte a fütyit :lol: kisbarátjával pucéran pancsoltak, rácsodálkozott majd meghúzta. :) Domika csak nevetett. :)

Tegnapi képek Lencsiről. :)

Most ébredtem, és a plüssökhöz ragaszkodom...az összeset viszem magammal!!
Kép
Komoly is tudok lenni!
Kép
..és a kis copfos
Kép Kép

chesti

Kép

Szeretem a kacsámat!! :lol: :lol:

Kép

Új ruciban 8)

Kép

Hát nem vagyok gyönyörű???? :lol: :lol:

Kép

Kis huncut :lol: :lol: :lol: :lol:

Sziasztok csajszikák.

Kicsit nagy pangás van itt a topikon! :shock:
Sajna nekem sincs időm még meghalni sem! Miota apa elment mindenre egyedül maradtam!!

Képzeljétek!!!!
KETTŐ fogunk van!!! :lol: :lol: :lol: És az első ugy kibujt hogy csak azt vettük észre hogy kint van!!!
A második tegnap bujt ki !!! Azt már figyeltük! :shock: :lol: :lol: :lol:

Annyira édes pici kis fogacskák. Igaz a másodiknak még csak a csipkéje van kint :lol: :lol: :lol: de annyira édes :lol: :lol:

Más nem nagyon történik körülöttünk. Holnap viszem zöldkeresztbe kiváncsi vagyok hogy hány kilo a drága :lol:

Estrella!!!

Dóra baba igazi kis huncut!!! De nagyon nagyon ügyes!!

Chesti!!!!

Lencsi lány a szokásosnál is gyönyörűbb ezekkel a kis copfocskákkal!! :lol:

Brigii!!!

Nagyon szépek a csajok!! Jo nehéz velük mi??? :shock:

Juci!!

A lányok mint mindig most is gyönyörüek!!!És a kisoroszlán nagyon édes!! Milyen volt a tapintása a szőrének?? Durva vagy selymes??

Gabi!!!!

Jaj Boti naggggyon édes azon a képen amelyiken jol lakott!!!!!
Annyira zabálni valo! :lol: De tényleg!!!

Share!!!

Máté még mindig olyan igazi kis kopé fiucskának néz ki!! Valóban olyan?? :lol: :lol: :lol:
Nagyon édes kis pofikája van!!! :lol: :lol:

Gomba!!!

Remélem már rendbe jött a lábad!! Benedek nem nehéz abban a kendőben??? Birja a hátad?? Én hátfájos vagyok és a kengurut sem birtam!! Ez más??? Benedek igazi cukorfalat!!! :lol: :lol:

Bocs akinek nem irtam !!

Minden baba egytől egyikg nagyon gyönyörű!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Puszi mindenkinek!

Kép
fiona66

Share! Én is Froscht használok, Benedek nem pancsol benne úgyhogy ettől nincs bőrproblémánk, viszont neki is a keze nagyon csúnya szokott lenni néha. Mátéé milyen? Eddig azt mondta a dokink, hogy atópiás dermatitisz, ami gyakorlatilag azt jelenti nem tudja mitől, de száraz a bőre a gyereknek. Szerintem viszont nem erről van szó, mert mikor eltűnik róla a szárazság, akkor mindig kiütésekkel jön vissza újra, úgyhogy szerintem valami allergia lesz, de nem hisz nekem az orvos. Jövő héten el akarom vinni bőrgyógyászhoz, csak még nem találtam orvost, mert a házinak mégsem akarom azt mondani, hogy nem hiszem el amit mond, ajánljon már egy szakértőt. A szteroidos kence nekünk 2 nap alatt eltüntette a tünetet, de aztán megint visszajött egy hét múlva. És azzal sem akarom kenegetni rendszeresen. Na majd számolj be van-e javulás.

Chesti! Apa több mint 3 hétre ment és még van egy hét amíg hazajön. Elég jól bírjuk, itthon vagyunk a szüleimnél, van egy csomó program (mármint olyan babaléptékű). Niki már rendesen nőci :) nagyon szép még mindig :)

Fiona! Kacsacsalád a fürdőben rulez, nekünk is van ilyen csak békában. Látom kisfiad is nagyon szereti. Aranyos!

Holnap tölti be a kis perpetum mobilénk a 9 hónapot.
Kép
gombahölgy

Fiona! Nekem nem fáj a hátam, szerencsés vagyok. 6 kilótól a háti hordozás ajánlott, tehát a kenguru valójában nem egy anyabarát találmány. Most már 8,5 kiló Benedek, és tényleg elég nehéz, de még mindig könnyebb mint kézben vinni, és még mindig nagyon szereti. Már rakja szét a lábát mikor veszem föl a hátamra és néha csak itt tud elaludni napközben, szóval nekem még mindig nagyon bejön a kendő. Mondjuk én vettem egy nagyon minőségit, nem lehet összehasonlítani a másikkal ami nekem volt. Nekem sokkal kényelmesebb így mint pl. babakocsival, gyorsabban elindulok bárhova és nem kell küzdeni a lépcsőkkel, nem sír a baba, és midenki minket bámul, hogy milyen aranyos (kivéve, aki sajnálja, hogy biztos melege van, vagy kényelmetlen neki. Na az ilyenektől falra mászok, mikor még veszi a bátorságot és egy vadidegennek, azaz nekem tanácsot is ad az ügyben). Szóval én kendőzéspárti vagyok és ezt propagálom is mindenhol :)
gombahölgy

Fiona, nagyon finom a bundija, olyan mint a kölyökkutyáknak és kb. úgy rágja az ujjadat is :lol: :lol: :lol:

Judit

jucicuki

A nyár örömei :lol:

Kép

Kép

Kép

Elnézést a képek minőségéért. Telefonnal készültek.

Kép
Kép
share

Gomba,
itt találtam jó leírást a dermatitiszekről.
http://www.medlist.com/HIPPOCRATES/II/3/145.htm

Ahogy leírod, nem tűnik atópiásnak, reméljük, nem is az! Bár, azzal sem járunk jobban, ha irritatio, mert nehéz kideríteni. Én ezen agyalok már 2 hete, és nem sokra jutottam - lsd. mosogatószer, de pl. bármi más is lehet az udvarról, amire nem is gondolnánk; vagy még eszembe jutott a babakocsi kapaszkodója, amihez hozzáizzadhat a keze-alkarja, és még sorolhatnám....

Beszéltem homeós tanácsadóval, ha érdekel. A viszekésre-tünetekre Sulfur 9CH v. 12CH-t javasolt. Napi 2x1 bogyó, legfeljebb 1 hétig. Ma elkezdjük.

A hordozással kapcsolatos megjegyzések egy idő után leperegnek. Annyit közöltem az illetővel, h a gyerek szereti, ha nem így lenne, akkor v.szeg ordítana.:lol: Ez általában hatott. Ami még látványos volt, ha nyűgös Mátét gyorsan magamra kötöttem, és már akkor csend lett, amikor meglátta a hordozót. :) "Néézd, már, hogy tudja a kisgyerek, mi következik....":wink:

Gyorsan eltelik apa nélkül a idő. Majd Benedekre leszek kíváncsi, hogyan reagál apa hazaérkezésére. Számolj be róla!

Fiona,
kitartás neked! Gomba gyönyörűen leírta a hordozás előnyeit-élményét! Én "meghaltam" volna nélküle. Mivel bénáztam a megkötéssel, vettem egy ilyen hordozót. Hason-háton-csípőn is lehet benne hordozni, Kispupáknak újszülött-résszel ki lehet majd egészíteni.
Egyébként, még ma is fel szokta kötni apa Mátét, ha több kettőnél a dolog, és ugyanúgy szereti, és kényelmes neki, mint 1 évvel ezelőtt.

Chestikém,
gyönyörű a Lencsilány!!! Azért apja-lánya, nem??? :wink: Egyre inkább hasonlít.
Máté kezéről lsd. előző hsz-t, ill. Gombához írt soraimat.

Szép napot!

Kép
Kép
share

Brigii, a Jonathermál moteljában voltunk, és hát elég gáz a fürdőszoba (konkrétan elég nehezen bírtuk a szagokat) és hát az alja ilyen kis kockakő, amit nem nagyon lehet tisztán tartani, főleg, hogy ugye sem seprű sem felmosó nincs a szobában. mindegy nem sok időt töltöttünk bent és a többi része tényleg szuper volt.
Ha erre is kicsit költenének, nagyon igényes hely lenne.

Judit

jucicuki

:oops: :oops: Fionának elfelejtettem a hordozós linket:

http://www.happy-baby.hu/product_info.p ... ae68f58101

És, Fiona, Máté valóban elég csibészke. :wink: :lol:

Kép
Kép
share

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy ismeretlenül betörök közétek, de itt is szeretném meghírdetni babakocsinkat.

Hamarosan megszületnek iker kisfiaink, s dupla vétel (ill. ajándékozás) miatt máris két babakocsink van.

Szeretnénk az egyik vadonatúj iker joggert eladni.

ADATOK:

ABC Design 3 Twin –Air ikerjogger gyári csomagolásban eladó.

Részletek:
-0-3 éves korig használható,
-világos-sötétkék színkombináció,
-5 pontos biztonsági öv,
-külön biztonsági kézifék,
-tetőablak, két kukucskálóval,
-ülések vízszintesig bármilyen fokozatban külön-külön állíthatók,
-huzatok levehetők, gépben moshatók,
-nagy, osztott bevárlásótáska az ülés alatt,
-könnyen szállítható, hiszen kicsire összecsukható.

ÁR: 58 ezer Ft (eredeti ára: 116 ezer forint)

Ha vkit érdekelne: itt vagy a hgaboca@freemail.hu címen elér

Egy kép róla:
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 59.226.jpg[/img] babakocsi
[/img]
havika

Csajok :) Nem akarom elkiabálni, de úgy néz ki a csajom 2 napja szobatiszta. :) Nem erőltettem semmit, látta az egyik kis barátnőjét ahogy anyuja pisiltette, onnantól kezdve levetette a pelust, és jelez, hogy pisi, vagy kaki. :)
Milyen nagy lányom van már, pedig csak most született. :shock:

Fiona Én látom rosszul vagy Bence tényleg nagyot nőtt, és változott? :) Édes kis pofa :)

Brigi szépek vagytok. :) Mekkorák már csajok :) Telefonálós kép... :lol: nem lehet elég korán kezdeni. :)

chesti

Sziasztok csajok!!!!!

Itt egy elveszett bari!Nem mintha számítana!
Úgy veszem észre kihalóban a topik vagy már nem olyan,mint régen volt!Ezt nagyon sajnálom!Senki nem figyel oda másikra,nem érdekli mi van vele,csak magával van elfoglalva!
Ez az én véleményem,de akit megbántottam bocsi neki!

A gyerekek egytől-egyig gyönyörűek!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Benszi hát azért hozzáfűzném, hogy az első indok az amiért úgy érzed kihal a topic meg "mindenki magával elfoglalva", mert azt Te is érzed a gyerek/kek lekötnek már minket. Attól függetlenül, hogy mennyit irogatunk ide, még figyelemmel kisérjük szerintem a másikat, csak talán idő hiányában nem reagáljuk le. Én meg magamból kiindulva mire idejutok írni, már sok mindent elfelejtek, és ezért nem reagálok rá. Nem azért mert bunkó lennék, csak feledékeny, időm meg még egyszer elolvasni nincs.
Akkor mikor elolvasom a hozzászólásokat, aggódom, örülök, együtt érzek és ami még jön.
Engem érdekel kivel mi van, még akkor is ha ritkán jelentkezik, legalább képet dobjon, és pár szót. :)

A másik pedig az, hogy nyár van. Ez bizony ezt a kihaltságot eredményezi.
Perpillanat ép azért jöttem fel, hogy érdeklődjek, nem e kéne szervezni egy babatalit esetleg októberre.

Benszi drága ne legyél ennyire nega! :)

chesti

Sziasztok!

Itt egy elveszett emberke.
Próbáltam visszaolvasni, de reménytelen dolog számomra.
Marcell mellett nem igazán megy.
Nagyon jók a fürcsis, nyaralós képek. Picit irigykedem is.
Mi még picik vagyunk hozzá. A gyerkőcök rengeteget nőtek.
Bavallom ritkán jutok még a gép elé is.

Rebe Hogy vagy? Mintha nálad olvastam volna, hogy valamilyen beavatkozás lesz, de lemaradtam. Remélem már minden rendben.

Elán, Gabicsibe, Rebe a lányok fiuk mennyit nőtek. Milyen szépek.

Elnézést a többiektől, de az ő korosztályukhoz tartozik Marcell is.

Mi jól vagyunk. Ma vagyunk már a 6 hétben. estére mérés lesz, de egy hete már 4 kg voltunk és 2600 g-mal születtünk.
Nappal óránként evés, éjjel viszont csak kétszer kelünk enni, éjfél meg 4 óra körül. A reggel 6 órásit már nem számolom. Szerencsére van bőven tejem, a picur jól lakik és még fagyasztani is tudok.
Teszek fel néhány képet. De most megyek. A fiatal úr éppen ébred és már jelez, hogy éhes.
Kép Kép

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Sziasztok! :lol:

Dobok pár képet, hátha ugrunk már 1 oldalt!

Chesti, igazad van:nyár van jó idő aki tud kint van a szabadban a gyerekekkel, vagy nyaral. Vagy, egésznap rohangál utánuk.
Én is sokáig csak néha tudtam benézni, írni meg nem is nagyon.Most 1 picit nagyobbak a lányok, beállt a napi programunk most alszanak, ilyenkor tudok lazítani(megy a mosógép azért).Köszi a szép szavakat, igen sokat nőttek ,és raffináltabbak is lettek a lányok. :wink: A telefonálást magától kezdte el Barbi minket is meglepet.Talán sokat lát telefonálni? Niki nagyon csajszi, és gratulálok a szobatisztasághoz!! :lol:
Fiona, nem unatkozom a lányok mellett, talán ez a megfelelő kifejezés, de imádom őket, és velük foglalkozni is!!

Judit!
Készültök a nagy bulira? Otthon fogjátok tartani?

Kép
Barbika a majsai strandon!

Kép

Brigikém megéhezett!

üdv mindenkinek!!

Brigi :wink:

Kép
brigii

Sziasztok Lányok!

Mi is megjöttünk Debrecenből, mostmár én is aktív tag leszek ismét!

Lányok, annyira szépek a gyerekek!!

Benszi, én egyáltalán nem látom úgy ahogy Te! Miért érzed ezt?
Nyár van, nyaralás, majd megint itt lesz mindenki. Azt meg soha nem éreztem, hogy a másikkal nem foglalkozunk! Gyere gyakrabban Te is, és a régi kis humoroddal dobj fel minket!

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Benszi:

Igazad van, én is ugyanezt érzem, de rá lehet fogni a gyerekre (gyerekekre) hisz mindenki velük van elfoglalva, és ez így van rendjén.
Nem csodálom, hogy Te is ritkán jelentkezel, mert nálad 2 gyerek is van. Nálunk csak 1, de néha nagyon el tudok havazni én is, pedig főznöm se kell. (anyukám ebben segít) :)
Szóval a gyerek igényli hogy foglalkozzak vele, és mivel miatta vagyok itthon, ez csak természetes, hogy vele vagyok minden percben. Ha meg véletlenül van egy pici percem és írnék nektek ide, tuti kiszedi a betűs billentyűket vagy egerezik, vagy "tacspanel"-nek képzeli a monitort. Szóval inkább nem írok. Most van kis időm.
Mostanában egyébként óránként felkel éjjel, nem tudom mi van vele.

Mindenkinek jó éjt, szép álmokat!

Kép
Vendég

Sziasztok Lányok,

Jól le vagyok maradva, még szerencse, hogy pangás van, esélyem sem lenne visszaolvasni, ha pörögne a topic ;)

Rebe, a csajszik rengeteget nőttek, és milyen huncut mosolyuk van! És igazad van, most már én sem látom őket egyformának, mint eleinte!

Sharon, Dórika milyen derűs baba! Vajon miért nem alszik jobban? Lehet, hogy ez lányos dolog?
Úgy olvastam, hogy Vicuska Ramija és Estrella Dórája is ezzel küzd...

Brigii, jó, hogy gyakrabban jössz, és hozol képeket! Szépek a csajszik nagyon :)

Share, én azért nagyon kíváncsi vagyok, vajon sikerül-e ezúttal egy kislánynak életet adnod. Szuper lenne, nem? Máté olyan édes!

Agnese, gratulálok a lakáshoz. Azért ez így teljesen más érzés lehet, hogy a tiétek, lehet szépítgetni bátran. Kistesó megmutatta magát már?

Agnesm, szívből gratulálok! Képet kérünk! :D

Gabicsibe, hűűű, Boti nagyon ügyes! Mi még ettől messze vagyunk sajna, Gabi még nem valami ügyes a fejkinyomásban. Nagyon utál hason lenni, ezért egyelőre nem erőltettük, most kezdtem el tornáztatni labdán meg játszószőnyegen. Jó nagy már a fiad! Kíváncsi vagyok, milyen volt a Balcsin, hogy alakult a napotok ott, és Boti hogy viselte a változást. Majd írj erről! Mizujs a tejeddel?

Gombahölgy, egyrészt Beni csuda jóképű, másrészt eszméletlen jól fotóztok :) Remélem, már teljesen rendbejöttél, és Apát is visszakapjátok hamarosan. Lesz öröm!

Jucicuki, isteniek a strandolós fotók, én is akarok! :) És tényleg nagyon jól nézel ki, és az oroszlán is irtó cuki, én is úúúúúgy szeretném megsimogatni!

Zsókuci, remélem, találsz alanyt... én évekig hordtam épített porcelánkörmöt, de most nem vállalnám még be...Főleg, mert a terhességem óta a sajátom is úgy nő, hogy alig győzőm vágni... pedig milyen vacak körmöm volt!

Chesti, Niki akkor elindult a lejtőn? :) (Kukifelfedezés). Milyen nagylány már!!!

Fiona, Döbrögi igazi vagány kis pasi. Próbáld ki a kendőt, ha tudod, talán érdemes eleinte kölcsönbe... mi most kezdtük el használni nemrég, Gabit istenien megnyugtatja. Mondjuk ebben a melegben kicsit gáz, jól összeizzadunk, várom már nagyon, hogy hűvösebb legyen.

Jezsoerika, Végre Te is előkerültél! Hozz még Marcit képeket, hogy élvezi a fürdést!!! :)

Benszi, én úgy vagyok vele, hogy örülök minden hozzászólásnak akkor is, ha nem szólít meg személyesen, „csak” hírt ad az írójáról. Általában sajnos nekem sincs időm reagálni mindenkinek, rosszul is érzem magam miatta, de most az is teljesítmény, ha géphez jutok, és tudok magunkról írni... Talán holnap arra is jut majd idő, szakítok!

Kép
elan

Sziasztok!

Elan köszi, nem nézek ám ki jól, de már cenzúrázva vannak a képek :lol: a nagyon gázosakat még a gépről is töröltem :oops: :wink:
Oroszlánt ha van lehetőségetek menjetek nézzétek meg, az egész park szuper, 11, 13, 16 órakor hozzák ki Zinuát.
http://maganzoo.freeweb.hu/

Sajnos én is csak akkor tudok jönni, ha a csajok alszanak, mert különben az övék vagyok. Nem lehet őket már egy pillanatra sem szem elől téveszteni és nem is akarom. Imádok játszani velük.
Most beindult a fogzás, Dorkánál észre sem veszem, Lili nagyon hisztis ilyenkor.

Egyébként olvasni olvaslak ám benneteket szinte minden nap, csak reagálni nem mindig van időm. Ez nem azt jelenti, hogy nem érdekel, kivel mi van.

Benszi, szerintem is a nyár az oka a pangásnak, illetve sokunknak most kezd mozgékonyabb lenni a gyerkőce és ez valljuk be, leköti az embert.

Brigii, itthon lesz, remélem jó időt fogunk ki és a kertben tarthatjuk, úgy tervezem. Délre jön a család ebédre, kettő körül a csajok kidőlnek aludni. Négyre jönnek a kispajtások, hétig megy a banzáj. Ennyi bőven elég lesz :lol: nekünk szülőknek tuti :shock: :?
Sütőtök és répatortát sütök a csajoknak. Lesz lufi, már készülnek az ajándékcsomagok a vendég gyerkőcöknek. A felnőttek kajáltatását nem viszem túlzásba, lesz pár saláta, minifasírt, csirkeszárny, párféle muffin, svédasztalos jelleggel. Remélem jól fog sikerülni, nagyon izgulok.
Édesek a lányaid nagyon!

Chesti, tali jó ötlet! Nem lehetne kicsit előbb? :lol:

Judit

jucicuki

Vicuska:
Ha jól emlékszem Te írtad egyszer, hogy hagyod Ramit sírni. Arra már nem emlékszem miért, vagy mi volt. Ez a projekt hogy áll? És hogy bírtad a sírást?
Nálunk nagyon gázos a helyzet, Dóri továbbra sem tud elaludni, és mindig altatni kell. Ordít a fáradságtól, szenved ő is, én is. Tovább tart az altatás, mint maga az alvás, sőt már éjjel is sűrübben kel fel. Folyamatosan 3 óránál többet egyhuzamban nem alszik.
Azt hittem idővel jobb lesz a helyzet, de csak rosszabb lett. Nagyon rossz látni ahogy szenved. Hogyan lehetne segíteni neki?
Van valami ötleted? Vagy valakinek?
Vendég

Estrella!

Nagyon rossz lehet nektek. Nálunk most Lili hisztizik állandóan harmadik napja a fogzás miatt. Dorka nem sem szólal, nála csak akkor veszem észre, ha kint van, de Lili :roll:
Ati nekem is azt javasolta, hogy vigyem fel a szobájába és tegyem az ágyba, csukjam rá az ajtót, de nem bírom megtenni.
Nem aludt tízórai előtt, végighisztizte azt is, mert már fáradt is volt, most elaludtak, mert Dorkát sem hagyta rendesen aludni, mikor kellett volna. Ilyenkor én igyekszem hozzájuk igazítani mindent, próbálom lekötni őket. Mondjuk mi éjjel alszunk, hála az égnek.
Nem nagyon van ötletem, mit kellene tenned, de az a véleményem, hogy ebben a korban még nem szabad őket magukra hagyni, ha sírnak, mert ők még csak így tudják jelezni, ha vmi nem kerek.
Dorkának volt egy olyan időszaka, hogy éjjel felsírt gyakrabban. Én ilyenkor rögtön felvettem, kicsit ringattam, de nem hagytam, hogy a karomban aludjon el, ha már nem sírt letettem az ágyba és még kicsit üldögéltem mellette, mikor már majdnem aludt, akkor mentem ki. Így egyedül is aludt el meg nem is. Persze nem mindig jött be elsőre, volt, hogy párszor eljátszottuk ezt, de szép lassan leszokott a kelésről. Szerintem csak ellenőrizni akarta, hogy ott vagyok-e, ha szüksége van rám...
GYerekorvossal nem beszéltél erről?

Judit

jucicuki

Sziasztok,

nem tudom, mi van ma, de Gabival nem lehet bírni, nem bírom elaltatni, ordít, valahogy semmi sem jó most. Pedig mostanában szerencsére ritkán van ilyen, csak az utolsó etetés előtti 1-2 óra maradt meg ordítósnak, többnyire nagyon jó baba :)

Nem emlékszem már, miket írtam róla utoljára... másfél hete voltunk kontroll vérvizsgálaton és oltáson. Sajnos a vérképe tovább rosszabbodott (állítólag majd 3 hós korától fog javulni), ezért elkezdtem neki vasat adni a folsav mellé. Ettől remekül befeketedett a kakija, és valahogy gyakrabban is van neki... de hát ennyi bajunk legyen :) Másfél hete 5100 gramm volt és 62 centi; lassan le kéne cserélnünk a babakocsi mózes részét a sportra, ti mikor cseréltétek le? Vízszintesig dönthető, szerintem nem lesz tőle baja, vagy igen?

Voltunk vele egy grillpartin múlt hétvégén, hát, egyelőre nem nagyon díjazta. Volt egy pár 4 év körüli kisgyerek, körülugrálták, a felnőttek is jöttek-mentek, csodálták, és ez sok volt neki. Bebújt szegénykém a hónom alá lekonyult szájjal, majd megszakadt a szívem. Haza is jöttünk gyorsan.

Mi is van még... továbbra sincs elég tejem, vagyis nem mindegyik étkezés alkalmával tudom kielégíteni az igényeit. Naponta 6x eszik, ebből 2-3 alkalommal kell kiegészítenem... éjjel szerencsére alszik, este 10től kb. 5-ig.

Most veszünk járókát, 120x120-sat, találtunk jó áron. Gabicsibe, Rebe, Toldikriszta, Ti nem vesztek? A védőnő szerint most van itt az ideje, hogy megszokja... nálunk 3 szintes a lakás, és a nappaliba csak akkor tudom levinni, ha a babakocsiba teszem, és az egyre kevésbé megoldás... és hát a macskák miatt nem tenném le a földre.

Kezdjük elhagyni a cumit, Gabi egyre kevésbé hajlandó elfogadni vígaszként vagy altatásként, egyszerűen kiköpi, és sír tovább. Viszont megtalálta az öklét, ami előszeretettel épít bele az arcába :) És újabban imád tükörbe nézni: beállok vele, úgy, hogy lássa magát, és óriásiakat nevet a tükörképére. :)

Na, és akkor pár kép:

Kép

Kép

Kép
elan

Elan, ha vízszintesig dönthető, akkor szerintem nyugodtan cseréld le. Majd figyeld azért a reakcióját, nálunk a hordozó nagyon zárt, olyan körülölelős, a sport meg teljesen nyitott, nem tudom a tietek milyen, de lehet, hogy ilyen picurnak még nagyobb biztonságot ad, ha van körülötte vmi.

Nekünk is ekkora járónk volt, nemrég szedtük szét, mert mi már a nappaliban garázdálkodunk.
Később mi lesz macsekkal? Mert előbbl-utóbb járóka is szűk lesz?

Judit

jucicuki

Később majd meg kell küzdeniük a macskákkal :D A viccet félretéve, most még nem tenném ki az immunrendszerét a macskaszőrnek, ami ugye macskás lakásban eléggé mindenhol van (a szobánk a kivétel, oda nem jönnek be), de később muszáj lesz megszoknia. Meg hát akkor már sokkal inkább egy súlycsoportban lesznek, most még nem szeretném, ha konfrontálódna a cicusokkal...

Kép
elan

És igen! Lapteteje :D

Kép
elan

Hű, én is jó rég voltam. :oops:

Vicuska,
Én meg Ramitól vagyok kész, olyan aranyos! Nagy kedvencem! :D

Share,
Akkor drukk egy csajszihoz! És Máté meg nagyon édes, jók a képek!
Én nem használok Frosch mosogatót, a jól bevált Pur aloe verára esküszöm! :oops:

Agnese,
Örülök, hogy sikerült a lakást megvennetek!

Agnesm,
Gratulálok Eszter megérkezéséhez! Sok boldogságot kívánok az egész családnak!

Gabi,
Az igen, szép súlya van Botinak! Hatalmas!!!!! :D Jaj, nagyon tündér a törölközős képen!

Gomba,
Remélem a lábad már meggyógyult! A fügés képetek nagyon tetszik!

Zsókuci,
Nekem volt a szülés előttig műkörmöm, most nincs. Érdekelne is a dolog, de most nem tudom megoldani, hogy odamenjek, amúgy meg messze vagyunk tőled. Mikor vizsgázol?

Estrella,
A kislányod egyszerűen csodaszép, hatalmasak a szemei! :wink: Sajnálom, hogy ilyen gáz a helyzet nálatok alvás ügyben. Segíteni én nem tudok, ugye eleve az enyémek kisebbek. Nálunk szerencsére ilyen nincsen, alszanak maguktól. Van hogy kaja után, még meg a nyűglődés, de kb. 10 perc és abbamarad.

Chesti,
Niki korán kezdte a fütyivel! :lol: Jó a piros plüss melegítője! És továbbra is nagyon szép kiscsajszi, de hiszen tudod! Gratula a szobatisztasághoz!
Én örülnék a talinak! :D

Fiona,
Sokat változott, nőtt Bence! Férfiasodik! Kitartás amíg a férjed hazajön!

Benszi,
Szerintem is a legfőbb ok a nyár! Ez minden évben így van. Igaz, én most főként az ikresbe írok, mert ott most is van pörgés. :oops: De itt is be fog indulni, remélem!
Nekem még most van időm írogatni, amikor alszanak a csajszik. Gondolom meg fog ez változni, ahogyan nőnek.

Erika,
Örülök, hogy rendben vagytok, és szépen nőttök is! Köszi kérdésed, már jól van a fogam, teljesen elmúlt a fájdalom, de kellett 3 hét mire helyrejöttem.

Elan,
Mi még a mózest használjuk, ugyan nekünk a mózes egyben van az autósüléssel. Én még egy darabig biztos mózesként használom, mivel nekünk a sportrészbe már csak ülni lehet.
Mi jövő héten akarunk venni járókát! Mi is azért, ha a nappaliban vagyunk, legyen mibe tenni őket.
Cuki az alvós kép.

Mi jól vagyunk, csajok szépen nőnek. :D Zsanna 5,5 kg, Blanka 4,75 kg. Hosszra nem tudom mennyit nőttek, majd hétfőn a dokinéninél kiderül. Remélem jól viselik majd az oltást is. Tejem sajna már nincs, a fogam végképp megpecsételte a helyzetet. :roll: De úgy vagyok vele, a lényeg hogy szépen fejlődjenek. Szerencsére nálunk nincs gond az alvással, éjszaka kb. 22-től 7-ig. Felébrednek félig olyan 3-4 körül, de akkor megfordítom őket, egy kis simi, és alszanak tovább. Kíváncsi leszek, ahogy nőnek hogyan fog ez megváltozni. Gondolom nem lesz mindig ilyen jó a helyzet. :oops: Naponta 5-ször eszünk, utána játék, Igazából nemrég kezdték élvezni a körforgót, megbabonázva bámulják és nevetnek. Imádom őket nagyon! :D
És néhány kép:
Kép együtt
Kép Zsanna Kép Blanka

Kép
rebe
Dunaharaszti

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?