Sziasztok!
Vica,
jöttem felpörgetni a topikot.
Nyári időszakban szinte minden topikon így van ez. Aztán, ha bejön a rosszab idő, beszorul az ember a lakásba, és máris több ideje/kedve van írogatni.
Bár, mostanában nagyon lassú nálam a Babanet, sokszor elmegy a kedvem még az olvasástól is. Most is sokat kellett várni, mikorra be tudtam lépni. Remélem, elküldi a hsz-t.
Zsóka,
kérted, hogy szóljak, készíthetsz-e sort a kistesónak. Igen. Január 6-ra várjuk hivatalosan, ismét Szolnokon szülök, és spontán szerelem eredménye.
Te hogy vagy? Mentek ősszel v. tavasz lesz belőle?
Kati,
nem ismerem ezt a terméket. Egy topikkal feljebb talán többet tudnának neked segíteni a lányok. Ők még jobban benne vannak ebben a témában.
Zuzmó és Agnese, hogy vagytok?
Sharon, Brigi,
jó hallani rólatok. Ti még nálam is jobban el vagytok veszve. Csodaszépek a lányaitok!
Én is kedvet kaptam egy csajszihoz!
Gyorsan telik az idő. a 18. hetes UH-n már túl vagyunk. Minden rendben pocaklakóval, de nagyon szemérmes. Szeptemberben megyünk 4D-re, talán akkor többet megmutat magából.
Bár, hogy őszinte legyek, nem igazán érdekel a neme. Épségben a kezembe kapjam, ez a lényeg!
Méhszáj zárt, és a méhlepény még mindig nincs a méhszájon, bár még mindig mélyen van. Elkezdődtek a keményedések, többet kellene pihennem, de nem nagyon megy.
Máté élvezi a nyarat, és roham sebességgel fejlődik! Naponta több új szóval gazdagodik a szókincse, és ezek többségét megfelelő környezetben használja is. Továbbra is jellemzően a szavak első szótagját mondja, de vannak már "kreált" szavai is, amiket a nehezebb szavakból állít össze magának: pl. traktor - valami "krr" torokhangon, de mindig ezt mondja, tehát tuti a traktort jelenti.
Amit nagyon tud, az "elment" szó. Képes olyan tragikusan eladni, az "apa elment"-et, hogy néha könnybelábad a szemem.
Panaszkodtam a gyümölcsevésre. Spontán megoldódott. Hagytam, h egészben, ill. darabokban is ismerkedjen a gyümikkel, aztán elkezdte enni - egyedül! Nem részletezem, milyen kosszal járt, de megérte, mert már tőlem is elfogadja, ha darabolva adom. Imádja a görögdinnyét a kis műanyag késével eszegetni, vagy az őszibarackot egészben tömni befelé. Szőlőből egy fürt is becsúszik egyszerre.
Mégiscsak anyja fia lett ebben a témában.
Kb. 1 hete abbahagyta a szopizást. 17 hónap után nagyon furcsa volt eleinte, de már kezdem megszokni. Annak örülök, hogy nem nekem kellett elválasztani, hanem ő maga tette meg. Gyanítom, hogy már nem volt annyi mennyiség, amiért érdemes lett volna dolgozni. Anya így is sokat szeretgeti, és hozzá lehet bújni.
Sajnos egy hete kiütések lettek a kezén, ami kezdett felfelé terjedni. Kapott rá antihisztamint és Cataflam cseppet, mert a doktornő szerint valami vírus okozhatta. Hát ne múlt el neki, sőt, szerintem rosszabb is lett valamivel. Újra vakargatja, ill. harapdája a kezét. Megyünk vissza, aztán remélem kapjuk a beutalót a bőrgyógyászatra. Remélem, ilyen helyzetben
nem kell sokat várni, ha időpontot kérek. Ezt nem lehet hetekig húzni.
Ettől eltekintve egész jól telnek a napjaink. Babakocsi témában v.szeg tesókocsi lesz, de úgy döntöttünk, megvárjuk, amíg megérkezik a baba, és meglátjuk, hogy boldogulunk majd. Ha szükség lesz rá, még akkor is ráérünk venni.
Agnese, néztem én is azt a testvérülőkét, de nálunk keskenyek a járdák, nem férnék el. Annyiért már tudok venni használt tesókocsit, ahol egymás mögött ülnek a gyerkőcök.
Fotók már a gépen, csak kicsinyíteni kellene.
Puszi mindenkinek!