Kanga, szia ! Plusz Tobbiek is természetesen!
Fú, most teljesen belelkesedtem,hogy Te már élesben "lánygyártásba" kezdtél...
így nyomon tudlak kovetni, mit hogyan csinálsz (persze, ha megosztod velem, velunk)...
En csak jovore tervezem a dolgot, mert addig még egészségileg-lelkileg gatyába kell ráznom magam, meg van még egy-két további rendeznivaló is...
Az én tanácsom: nagyon nézz utána, foleg ezt a fórumot olvasd át végig, annyi jó és okos hozzászólás van itt...ne bízd a véletlenre...én is tudom, milyen érzés orulten vágyakozni egy kislány után...
Marcsi torténete és tanácsai szerintem elsorangúk, mert o aztán tényleg beleásta magát a témába, s ossze is jott neki egy csodálatos kislány....
remélem, gyakrabban jon majd kozénk, mert még én is jó pár dolgot szeretnék kérdezni tole...
Most az egyik barátnom otlete foglalkoztat: o es a kolléganoje hosszú ido után szinte egyszerre estek teherbe, s úgy, hogy drasztikusan csokkentették az egyuttlétek számát, egyéb számolósdi nem volt...s mindketten kislányt szultek...hogy ez mero véletlen-e, nem tudom...viszont vhol azt olvastam, hogy a lánygyártó nap elott gyakran kell olelkezni, hogy "híguljon" a sperma, mert ez a lányoknak kedvez... akkor ez hogy van?
Marcsi is-ha jól emléxem - a gyakoriságot említette akciós nap elott...
S még vmi: ha osszejon minden (tampon, apajeloltnek melegfurdo,stb), s sikerul - nem tul mélyre - bejuttatni a lényeget, mi, mármint az anyajeloltek, maradjunk mozdulatlanul, kispárnával vagy ez lényegtelen...
Jaj, hogy én már miken agyalok...
Ági, szió! Alig tobb, mint egy hónap , s kezedben a babód...de jó lesz!
Naysa! ...Isten éltessen !!!
Betti