Új privát üzeneted érkezett!

Nna, olvastam pár dolgot...nem tudom, mennyire aktuálisak...
Jónás doktor vagy a nevén futó vállalkozás itt, Szlovákiában még "mukodik", nála is lehet naptárat készíttetni... akárcsak Pánszky dr-nál ...
Állítolag- saját tapasztalásom ez ugyben nincs- címre kuldenek egy kérdoívet, visszakuldod, s kiszámítják a Jónás-napokat...

Hát, a tapasztalások megoszlanak, de inkább tobb a pozitív, mint a negatív...viszont egy olyan anyukáról is olvastam, akinek 4.-re kislányt jósolt, s fiú lett...
Viszont, ami engem kicsit lehangol, olyan is megesik, hogyaz elso gyermek neme határozza meg Jónás doktor szerint a tobbiét, s akinek a kérdoiv tetjére ráírja, hogy fiú, annak 98%-ban fia lesz, bármit csinál is...
Remélem, ez a jóslat engem elkerul... :)

Hát ennyivel tudtam én érdemben hozzájárulni a fórum információihoz...Tul.képpen semmi "spanyol viasz"-jellegut nem leltem,de ez is vmi...

Mkinek sok sikert, udv!
Betti
betti444

Hát, ha Mo-on születtél és itt is szülsz, akkor igen, GMT+1.

Természetes módszernél igen, pé. előtt 3 nappal kell akciózni, Jónás módszer esetén a legjobb, ha a J napot megelőző 24 óra, de maga a J nap az a J nap és az előtte levő 3 nap, amikor rá kell startolni.

Nem tudom hova valósi vagy, de én pl. könyvtárban rátaláltam erre a könyvre, próbáld meg esetleg te is, de ha a google-ba beírod a könyv címét, felhoz egy csomó "könyvárusító" helyet, ahol meg is lehet rendelni. Sok sikert hozzá, majd üznej, sikerült-e beszerezni.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
szerencse7

Betti!

Írtam privit. Nézd meg és válaszolj ha gondolod.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
szerencse7

A´szem nagy "Szerencsém" van Veled... :lol:

Címet kuldtem priviben...remélem, sikerul a tranzakció...

Millió koszonet! :D
betti444

Sziasztok!

2000 óta babanetes vagyok , de legalább 3-4 éve nem jártam itt! Nagyok lettek e csimoták ,már nem babák. :)
Kezdéskor hármat terveztünk . De hát 26 nm-be nem vállaltuk be Hármaskát. Viszont két hónapja elköltöztünk . Februárban leálltunk a fogibogyóról.
Egyik csemetém , sem spontán. A legelső babszi '97. Szentestén itt hagyott minket. Pár hetes volt de annyira akertuk , hogy mindkettőnket nagyon megviselt a vetélés. :cry:
Aztán irány Czeizel doki (aki egy tündérember) és ő kiokoskodta a hőmből , hogy se a sárgatestjeim se a peteérésem nem frankó. Kaptam valami szurit (5 adagot szívtak fel egy fecsibe) popóba. A második szuris hónapban megvolt adva az időpont (szept.22) a huncutkodásra , és most itt van köztünk Gergő! Nem emlékszem pontosan de legalább 4-5 hónapot jártumk oda amikor sikerrel jártunk.
Végig rettegtem ,mikor vesztem el ezt a babát is.
Aztán eltelt sok idő és úgy gondoltuk , jöhet a hugi. Spontán megint nem jött. Kaptam Clostyt számolgattam , odafigyeltem és első gyógyis hónapban megfogant Blanka. Viszont az első hetekben is olyanokat produkált , mint a legelső. Kaptam egy hetet és ha nem fejlődik , befejezik! :cry: De csoda történt és megszületett az apróság 4080g-mal és 60 centivel!
Most megint szeretnénk egy hugit!!! És tudom , hogy ezért sokan megvetnek , de miután mindkettőm van és van összehasonlítási alapom , tudom , hogy lányt akarok!!!!!!!

Sokat fogok kérdezősködni és nagyon sajnálom , hogy csak most jutott eszembe a babanet. Nagyon örülök , hogy rátok találtam. Két napja csak kolbászolok itt a topikok között.

Először is a joghurtos csodatampon érdekel. Mikor, mennnyi,mennyi ideig???
Ha 8 -án kezdődött a pirim és ált. 31 napos ciklusaim vannak , akkor szerintetek mikor kezdjek tesztezni (milyennel) és mikor cuppancsam a dugókat nemes alfelembe? :oops:

Köszönöm a türelmet!
Remélem befogadtok !

Kanga
régen Kanga-Zebibaba

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
[img:ba0f9b55a6]http://www.tickerclub.com/cache/e49f5b8951.png[/img:ba0f9b55a6][img:ba0f9b55a6]http://www.tickerclub.com/cache/dceb25d9d6.png[/img:ba0f9b55a6]
kanga0216

Még annyit , hogy a fiam és a lányom sem fogant a Jónás napon!

[img:ba0f9b55a6]http://www.tickerclub.com/cache/e49f5b8951.png[/img:ba0f9b55a6][img:ba0f9b55a6]http://www.tickerclub.com/cache/dceb25d9d6.png[/img:ba0f9b55a6]
kanga0216

A www.ciklus.hu -t ismeritek? A szerint hétfőtől csütörtökik lányos napok várnak.
Tényleg eldugulok , ne hari a nyomulásért!
Kanga

kanga0216

Üdv köztünk Kanga!

Hallottam a joghurtos tamponról de azt sajna nem tudom, hogy mikor és milyen gyakran kell hazsnálni. Köztünk van Marcsi, szerintem Ő tud a legtöbbet mondani, hisz 3 fiú után mindent (!) megtett egy kislány érdekében (kaják, hőmérőzés, tesztelés, stb.). És most már fél éves.

Kérdezz, mi szívesen válaszolunk.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
szerencse7

Ja, elfelejtettem írni. Nagyjából ismerem a ciklus.hu-t, de nem sok alapja van. Az a baj, hogy a ciklusaid által átlagol, de valójában nem biztos, hogy olyan hosszúságú, mint amennyit ír, ezért lehet, hogy a pé se akkor van, így a fiú - lány arány esélye sem. Nem tudom, mennyire olvastál vissza és mennyire vagy tájékozott a témában, de elmondom, ha nem tudod, hogy pé. előtt 3-5 nappal a lányoknak, pé. napján és előtte 1-2 nappal a fiúkanak kedvez a természet. A pé-t leginkább teszteléssel lehet figyelemmel kísérni, valamint figyelni kell a nyák termelését és változását.

Röviden ennyi. Ha van kérdés, írj.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
szerencse7

Szia Szerencse !
Igen tudom ,hogy előtte lány akkor és utána fiú!
Csak azt nem mikor van peteérésem :roll:
Unokahugim említette ma , hogy a szomszédja próbálkozott a ciklus.hu-n írtakkal és meglett a várt kiscsaj.
Szerinted hol és milyen tesztet vegyek? És nem késtem még vele ugye?

Amikor a dokimat kérdeztem (most szabin van) hogy mikor huncutkodjunk , akkor azt modta ne görcsöljek már ennyire. Nos én nem görcsölök , csak elmúltam 35 éves és nem akarok hónapokig kisérletezgetni! Pláne minden vácsam , hogy lányzó legyen! :)

Ez a tojásfehérjés dolog sem tiszta még nekem. Nem tudom , hogy ennek mikor kell jelentkezni és pontosan milyen? Sajna sosem figyeltem ennyire a testem jelzéseire , sosem gondoltam , hogy ekkora jelentősége van! :(
Azt hiszem ma már eleget kérdeztem! Úgy érzem megint babanet függő leszek , mint a régi szép időkben! :lol:

Jóccakát Mindenkinek!
Kanga
Kép

kanga0216

Sziasztok!

Üdv Kanga.
A kérdésedre a válasz: Ha lányt szeretnél akkor, az ovuláció elött 3 nappal kell szeretkezni, mert a "lány" Spermiumok tovább életképesek. Az ovuláció körüli gyakori szeretkezés is a lány utód nemzésének valószínűségét növeli meg.
A hüvely pH-ja: minél savasabb, annál valószínűbb egy kislány. A gyengébb "fiú" spermiumok savas közegben hamarabb elpusztulnak. A hüvelyöblítést, közvetlenül „babacsinálás” előtt kell végezni.

Orgazmus: egy orgazmus esetén a hüvely pH-ja lúgossá válik, ez a fiúknak kedvez.

Pozíció: Minél mélyebbre hatol a férfi a hüvelyben, annál rövidebb az út a méhszájig. Mivel a "fiú" spermiumok gyorsabbak, nagyobb az esély, hogy ezek érnek el hamarabb a petesejthez. Lány utód nemzéséhez a hagyományos helyzetet (felül a férfi, alul a nö) javasolják, míg fiú utód nemzéséhez legyen hátul a férfi és álljon/térdepeljen vagy feküdjön a hasán a nö.

A sószegény, kalciumban, magnéziumban gazdag diéta a lány utód születésének ad nagyobb esélyt. A tervezett megtermékenyítés előtt legalább 2,5 hónappal kell elkezdeni a diétát, amely súlyos áldozatokkal is járhat: lányos diétánál pl. tilos a sör fogyasztása!

Naysa
naysa

Tesztet a legolcsóbban a vaterán, tesz- veszen ill. itt a babaneten tudsz venni.
Pár hónapot rá kell áldozni, hogy tud mikor van pozitív teszted és előtte 3 nappal kell együtt lennetek.
naysa

Kicsit rólunk: Bocsika, hogy nem jelentkeztem, de fér 2 hétig szabadságon volt és jöttünk mentünk minden felé. Voltunk Budapesten az állatkertben, tropikáriumban. Balatonon, sokat fürödtünk, a kislányom nagyon élvezte.
Tegnap voltam védőnőnél, 3 kg-ot híztam eddig, a vérnyomások 98/63 és 102 a pulzusom. Meghallgattuk a baba szívverését, de vagy 10 percébe került mire megtalálta. Nagyon kis eleven a babus.

Jövő héten lesz cukorterhelésem, próbálok egy kicsit diétázni, mert sajna az előző terhességemnél nem voltak jók az értékek. Sokat kellett visszajárnom kontrollra, de most nem lesz megoldható, mert nem tudom kire hagyni a gyereket.

Amire büszke vagyok , hogy a kislánykám 2,5 éves lesz és szobatiszta. Álmomban nem gondoltam volna , hogy ilyen hamar nem kell neki du., és az éjszakai alváshoz se pelus.

Kedden megünnepeltük a 30. szülinapomat! Kaptam tortát, amit nem tudtam megenni, mert még mindig gondjaim vannak az édes étkekkel. A vörös rózsának nagyon örültem...... Biztos szeret a férj! :lol:
naysa

Naysa!
Boldog szülinapot!
A sör kihagyása talán nem okoz gondot (sosem iszom) ,viszont én kerülöm a + kalciumot , mert hajlamos vagyok a kőképződésre.
Orgazmus nem gond ,mert gyerekgyártás alatt sosincs (de Apának van :lol: ) !
Ráadásul mindíg ő van fent (amikor gyártáson vagyunk) , a fiam is így fogant. :oops:
Czeizel bácsi mondta a tv-ben , hogy a lányoknál 1l víz 1 evő ecettel. Intimzuhanyba be , hüvelybe fel. Kipróbáltuk , persze nem mind csak egy zuhannyit. Nem lettem babás. Különben ne okozott semmi kellemetlent , nem csípet , nem voltam ecetszagú...
A tampont be kell mártani vagy csak kicsit rákenni?Higítani nem kell? Mennyi ideig kell bent lennie (azt értem , hogy szeretkezés előtt , de mennyivel?)

Amikor lánykámmal voltam pocakos voltam a pocómat Milupa krémmel kentem ,ami olyan réteget csinált a bőrömön amin nem tudott áthatolni a dopler. De amire rájöttek frászt kaptam!
Kénytelen voltam kenni , mert már a fiammal is úgy repedtem , hogy sebesek voltak a csíkok.

Kanga

Kép

kanga0216

Kanga, szia ! Plusz Tobbiek is természetesen! :)

Fú, most teljesen belelkesedtem,hogy Te már élesben "lánygyártásba" kezdtél... :lol:
így nyomon tudlak kovetni, mit hogyan csinálsz (persze, ha megosztod velem, velunk)...
En csak jovore tervezem a dolgot, mert addig még egészségileg-lelkileg gatyába kell ráznom magam, meg van még egy-két további rendeznivaló is...

Az én tanácsom: nagyon nézz utána, foleg ezt a fórumot olvasd át végig, annyi jó és okos hozzászólás van itt...ne bízd a véletlenre...én is tudom, milyen érzés orulten vágyakozni egy kislány után...
Marcsi torténete és tanácsai szerintem elsorangúk, mert o aztán tényleg beleásta magát a témába, s ossze is jott neki egy csodálatos kislány....
remélem, gyakrabban jon majd kozénk, mert még én is jó pár dolgot szeretnék kérdezni tole...
Most az egyik barátnom otlete foglalkoztat: o es a kolléganoje hosszú ido után szinte egyszerre estek teherbe, s úgy, hogy drasztikusan csokkentették az egyuttlétek számát, egyéb számolósdi nem volt...s mindketten kislányt szultek...hogy ez mero véletlen-e, nem tudom...viszont vhol azt olvastam, hogy a lánygyártó nap elott gyakran kell olelkezni, hogy "híguljon" a sperma, mert ez a lányoknak kedvez... akkor ez hogy van?
Marcsi is-ha jól emléxem - a gyakoriságot említette akciós nap elott...
S még vmi: ha osszejon minden (tampon, apajeloltnek melegfurdo,stb), s sikerul - nem tul mélyre - bejuttatni a lényeget, mi, mármint az anyajeloltek, maradjunk mozdulatlanul, kispárnával vagy ez lényegtelen...
Jaj, hogy én már miken agyalok... :roll:

Ági, szió! Alig tobb, mint egy hónap , s kezedben a babód...de jó lesz! :D

Naysa! ...Isten éltessen !!!

Betti
betti444

Szia Betti!
Olvastam , hogy Ti váró és megfigyelő listán vagytok! :wink:
Marcsival még nem volt szerencsém találkozni , de már várom , hogy kérdéseimmel bombázzam! Egyébként ő sima Marcsi néven fut , csak hogy rátudjak keresni?!

Én eddig akció után mindig háton maradtam , popsi felpárnázva. Kb negyed óra.
Apák melegfürdőjéről még nem hallottam! :shock:

Én is megcsináltam a Jónás-naptárom , de nem lett jó! Inkább fiú , az is általában 3-as rizikós vagy rosszabb , egy jó lányzó majd májusban.
De visszanéztem a nagyokat és egyik sem akkor fogant amikor azt Jónáska jósolta.

Naysa!
Mi a gondod az édessel ? És nem a hasadban levőt kérdezem! :lol:

Lányok!
Használta már valaki a PG/53-at?
Nekem még csak egyszer lett páfrányos és akkor csak nyállal ,hüvelyváladékkal nem .Nem ettem-ittam , még fogat sem mostam.
És azt írja a tájékoztató , hogy aki hormont szed az ne használja. A Clostyval mi lehet a helyzet?!

Kanga

kanga0216

Kanga!
Naysa nagyon sok mindent jól leírt. Ami a nyákot jelenti, ha már kezd tojásfehérje szerűvé válni, akkor közeledik a pé, amikor pedig teljesen nyúlóssá válik, szinte 6-12 cm-re is ki lehet akár nyújtani, olyan mint a tojásfehérje, akkor van a pé időszaka.
A PG/53-ra és hasonló termékekre azt mondják, hogy megbízhatatlan, mert sok tényező van, ami fals eredményt hozhat. Pl. ha egy kicsit sósabban étkezel, már az is más eredményt hozhat.

Naysa!
Így utólag boldog szülinapot!
Már rég voltam a tropikáriumban, jó lenne menni, de szerintem majd csak akkor lehet belőle valami, ha már kicsit nagyobb lesz a babánk.
Ügyi vagy a 3 kg-hoz, bár még egyenlőre én is jól tartom magam szerintem így a vége felé. Én most 7 kg-nál tartok. Mondjuk mostanában nem tudok normális kaját enni, ezért sok gyümölcs csúszik le, ezért is lehet a súlytartás (már 1 hónapja).

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
szerencse7

Kanga!

Marcsi "tulipán75" alatt ír, ha jól tudom, remélem, nem bánja,ha ezt újfent említem, én is innen, a fórumról tudom... :)

Amikor a fiam fogant, én is "kispárnáztam"...ha jól meggondolom, mi mindent elkovettunk, hogy fiú legyen (pontos pé, orgi,mély buli, stb :oops: )..csak azért fordult meg a fejemben, nehogy ezzel - mármint a kispárnával-most is a y-kákat "tessékeljem be" gyorsabban... :lol:
Az apajelolt által vett melegfurdo állítolag nem kedvez az Y-káknak... :roll:

Es a gyakoriság-kérdésben mi a véleményetek?

Ígérem, aztán tobbet nem kérdem, lehet, vki majd saját tapasztalásai alapján akaratlanul is megválaszolja...

Kanga, a szlovák fórumozók sz. ezek a netes Jónás-naptárak egyáltalán nem pontosak, mert tobb egyéni tényezot (pl. az elozo gyermek nemét,szul.dátumát)) nem veszik figyelembe, Jónás doktor viszont igen...
Mondom, ezt ok állítják, akik kozul tobben nem az elso babájukat "jósoltatják" meg a doktorral...sot, olyan fórumozót is olvastam, aki maga is Jónás dr. útmutatásai alapján fogant, s most a sajátjainál is segítségul hívja...
Vmi biztosan van a dologban, mert jóval tobb a pozitív tapasztalat, mint a negatív....
En sajnos nem tudok majd rá hagyatkozbi, mert nincs pontos szul.dátumom,tippelgetésnek meg nem nagy értelme lenne...

De a Hold állását így is lehet figyelni, lányos v. fiús jegyben van-e...
Ezt is mind itt, a fórumon "tanultam...

Hálás koszonet érte a tobbieknek!

Mkinek udv! Betti
betti444

Szerencse,
ha jól értelmezem , akkor lányt akkor kell gyártani amikor még csak kezd tojásodni?!
És mi van a teszttel , azon mit figyeljek? Most rendeltem a Vaterán egy 10-es csomagot.

Mi még nem voltunk a Tropikáriumban. Bár már éppen itt lenne az ideje.

Betti,
én a lánykámnál is ki voltam párnázva és a lábaim az égnek álltak! :lol:
Akkor rákeresek Tulipánra. És lett lánya?

Üdv
Kanga

kanga0216

Lett ám! :D ...és milyen gyonyoru!...Az elozo oldalon tett fel róla képeket is... :)

Fiigyu, és a fiúnál sem volt orgid?
Egyáltalán: a "legyártásuk" folyamatában volt vmi kulonbség? Nekem sajna nincsenek ilyen osszehasonlító tapasztalataim... :(
betti444

Betti,
nem. A testhelyzetből adódóan nem. Nem a kedvenc pózom! :oops:
Mindent ugyanúgy csináltunk , csak próbáltam számolni mikor is kell az akció! Aztán a véletlen műve vagy ügyesek voltunk ,azt nem tudom. Akkor még mást nem vetettem be! :wink:

Írtam privit Tulipánnak.

kanga0216

Menéztem Tulipán csimotáit! Így már emlékszem , mert már olvasgattam (úgy kezdtem itteni pályám) ! Tündérek!

Naysa pocija is nagyon szép , ha lehet ilyet mondani! :)

Akíránanak meg a Pocaklakójában gyönyörködtem!

Gratula mindenkinek akinek összejött , és drukk akik várnak még a CSODÁra! Mert mindegyik egy kis csoda!!!

Kép

kanga0216

Szóval a lányt pé elott próbáltátok "gyártani"?...
´sz akkor te már ebben profi vagy! :mrgreen:

Figyu!
Tudom, Tulipán elég elfoglalt, ezért nem akartam priviben macerálni, meg hát én még nem vaok a célegyenesben, de ha Neked ír vmi ossszefogl. jellegu dolgot, ami továbbadható, megosztod velem is? ...léééééccciiiiiii! :D :wink:

Betti
betti444

Hát persze , vagyis továbbítom!
Remélem , hogy válaszolni fog azért!

Profi annyira nem vagyok , mert akkor csak számplgattam , aztán gondoltam ...most jó lesz! Nem emlékszem már a számításokra :cry:

Unokahugim is várja a fejleményeket , mert ő is szeretni egy Hugit a Bátyusnak , aki még szóló! :lol: De náluk is egy év van még!

Kanga

kanga0216

Sziasztok Lányok!!

Kicsit előbb jelentkezek az ígért időpontnál....
Ezt azért van, mert a páromat felhívták pénteken, hogy azonnali hatállyal vissza kell jönnie szabadságról és határozatlan ideig nem is mehet el. Persze nem csak ő, hanem senki. Állítólag akkora gáz van a cégnél! :shock: :roll:
Így ma hajnalban útra keltünk és hazajöttünk. Csak ketten, Dani maradt a mamiéknál. Én is maradhattam volna, de gondoltam így legalább nyugodtan el tudok menni a dokimhoz, hiszen ugye az utolsó találkozásunkkor az mondta 3 hét múlva találkozunk, erre ő szabira ment mi meg utána indultunk nyaralni. Így kicsit megkésve (5 hét múlva) megyek el hozzá. Hogy most mit fog látni, nem tudom....
Elvileg a 11. napon vagyok és fogalmam sincs mikor van Pé-m, mert ugye legutóbb 28 napra jött meg az előző 35-52 napos ciklushoz képest, és eldöntöttem, hogy nem fogok hőmérőzni sem már. Szóval nem figyelgetem annyira magam, csak élünk és szeretjük egymást apával, aztán majd lehet így fog összejönni tesóka. Ki tudja. Már nem sürgetem annyira, kicsit mintha le is mondtam volna róla....
Dani viszont nagyon ügyes! Már nappalra egyáltalán nem kell neki pelenka, még a délutáni alváshoz sem, és a kis és nagy dolog is simán megy a bilibe. Nagyon örülök neki, olyan kis ügyi!!! :D

Üdv az újaknak és sok sikert a kívánt nemhez!

És akkor gyorsan teszek pár képet a nyaralásról:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
oriandy

Andy,
jó nézni a képeket! Bár kicsit irigykedem , mert nálunk Apaci nem kapott szabit , így mi nem voltunk/megyünk nyaralni! :cry: Legalábbis közösen ,mert a csimoták voltak táborozni , Nanával a Balcsin.

Sok sikert kívánok a nemfigyelekodagyártáshoz!!! :wink:

Daninak gratula a csupaszpopsihoz!!! :D

Kép

kanga0216

Holnap szeretnénk már akciózni ,mert a héten peteérés , de még mindíg semmit nem tudok erről a hülye tamponról. :cry: :cry: :cry:

Ráadásul meg akartam nézni , mikor van lányos jegyben a Hold , de a holdnaptár.hu szerint ma szombat van! :roll:

Ma majdnemhogy egésznap a babanetet bújtam de semmi okosat nem tudtam meg , egy helyen volt említve , hogy pár percig legyen bent. De közvetlen szercsi előtt :?: , és nem kell kiöblíteni vajon :?: , mert így elég furin hangzik , mártani kell a dugót vagy csak bekenni??? Hát ilyen kérdések nyomasztanak!

Elvileg ha számolok (nem ismerem a testem) és álltalánosítok akkor szombaton van peteérésem. Úgy tervezem , hogy kedd és csütörtökön alkotnánk. Valakinek valami véleménye -esetleg még pénteken is?

Kép

kanga0216

Sziasztok!

Na, megjöttem a dokitól. Elég jókat mondott....
Azt mondta, hogy az már nagyon jó jel, hogy a mensim megjött 28 napra (hiszen nekem nagyon, de nagyon hosszú ciklusaim voltak), vagyis tutira volt peteérésem is. Most is minden rendben van és van egy 7,5 mm-s petécske a bal petefészkemben. Azt mondta jó lenne nyomon követni, hogy hogy nő, de sajnos csütörtökön el kell utaznia, így most a "szerencsére" vagyok bízva. De azt mondja jól alakul a dolog és kb a 14-16. ciklusnapra szépen megnő a töszőcském 18 mm körülire. Úgyhogy most bele kell húznunk apával. Elmondta, hogy azért ne legyünk együtt minden nap, mert az ronthat a minőségen, inkább maradjon a 2-3 naponta szex.
Majd meglátjuk, mi lesz. Most azon kívül, hogy azért odafigyelek/lünk, hogy időben legyünk együtt apával, semmi egyébbre nem vagyok hajlandó. Lesz, ami lesz!!!

Kanga!
Én egyetlen 1x alkalmaztam a joghurtos tampont (natúr joghurtba mártottam és felhelyeztem, majd km 5-10 perc után levettem és kb. fél óra múlva volt akció). Én ezekután inkább vettem (DM vagy ROSMANN) egy irrigátort és ezt használtam akció elött szintén fél órával. Ebbe az öblítővizet úgy kell csinálni - kislány érdekében - hogy 1 liter vízbe 1 evőkanál étkezési ecet. Nem használtam fel mindet, de így lehet az arányt jól eltalálni.
Remélem tudtam segíteni!!??

Kép
oriandy

Kanga, szió!

Itt a lányok mindig a -(mínusz) 3.napot ajánlották, vagyis ha szomb. pé, akkor pénteken már nem kellene akció,hátha még oda´érnek idoben az y-kák is..
Elvileg a szerda lenne jó?...Nekem az túl korainak tunik....
De ki tudja?
A Holdállást meg okvetlenul nézd meg vhol....szntem sokat számít...
Fú, Kanga, én totál izgulok helyetted is... :lol:
Ja, és ha megcsinálnád mégis a netes Jónás-naptárt, ott azért nagyjából kijon, mikor van lányos, ill. fiús idoszak, nem?

Andi,a kisfiad nagyon aranyos!
Az enyém is így, kétéves kora korul lett szobatiszta. egyik napról a másikra... :)
Nagyon drukkolok Neked is, és biztos vagyok benne, hogy elobb-utobb osszejon a babó...
A vesztésem után én is majd´ kilenc hónapot vártam, aztán - mikor kicsit elfejtkeztem az egészról- hirtelen osszejott...persze pé-kor, így talán ezért (is) kisfiú...de imádnivaló... :)
Te melyik napot javaslod Kangának?....

Betti
betti444

Sziasztok!!!

Andy,

Nagyon szurkolok a sikerertekért!!!
Már valahol írtam , hogy alkalmaztam az ecetezést , ugyanebben az arányban , persze nem mind az 1 l-t! :lol: Összesen egy irigátor-tartálynyit. Itt mindenki a joghurtost írta , azért akartam ennyira tudni! Köszönöm , hogy válaszoltál!!! Annyit árulj el , hogy szex közben nem jön ki a maradék , vagy az odabent felszívódik? :shock: Nem csíp?

Betti,
Ezért gondoltam a mát és a csütörtököt.

Ötleteket várok , hogy hol lehet Holdállást nézni !!!

Kép

kanga0216

Sziasztok! Szép jó reggelt!

Kanga!
Honnan tudod, hogy szombaton lesz Pé-d? Vagy csak úgy sejted + számoltad?
Tényleg a Pé elötti 3-4 nap lenne a legideálisabb és ha valóban neked ez szombatra esik, akkor a szerda, csütörtök lenne a legjobb. Mert ugye tudjuk, hogy csak a Pé után 1-2 nappal van az ovuláció, vagyis ha szombaton pé, és vasárnap kiszabadul a petécske, akkor a szerdai akció után 4 a csüt.-i után 3 nap telik el, és ez a legideálisabb a kislánynak!

Mi (azaz én) is kislányt szeretnénk, de most már valahogy úgy vagyok, hogy türelmetlenné váltam a sok várakozás miatt és annyira pontosan nem tartom be a szabályokat, így megeshet, hogy ismét fiam lesz. :roll:

Az irrigálás pedig? A kádban fekvő helyzetben csináld, úgy hogy hagyd bent legalább 10 percig, majd ha felállsz, úgyis kifolyik mind, de a hatását kifejtette és savas lesz a ph. Szex közben pedig egyáltalán nem zavar, ugyan olyan mint, ha nem is csináltál volna semmit!

Kép
oriandy

Lányok!

Ma van lányosnap (HOLD) azaz halak , holnap ,holnapután fiús , kos , pénteken és szombaton (elvileg aznap van pé-m, lányos azaz bika!

Várom az ötleteket!!!

Savanyítással próbálkozhatok e szerdán vagy csütörtökön?

Sajna sehol nem tudom visszanézni milyen övben volt 1998.szept.22. Ekkor fogant a fiam.

Kép

kanga0216

Lányok!

Ma van lányosnap (HOLD) azaz halak , holnap ,holnapután fiús , kos , pénteken és szombaton (elvileg aznap van pé-m, lányos azaz bika!

Várom az ötleteket!!!

Savanyítással próbálkozhatok e szerdán vagy csütörtökön?

Sajna sehol nem tudom visszanézni milyen övben volt 1998.szept.22. Ekkor fogant a fiam.

Kép

kanga0216

Kanga!

Ezt a holdállásos dolgot hol nézted meg?? Én is kíváncsi lennék rá!!!

Savanyítás mehet akár minden akció elött! Így nagyobb esélyt adsz a lányoknak!!

Kép
oriandy

Szijjasztok!

Megjöttünk a nagy uh-ról.
Kislányunk lesz és egészséges.
BPD: 6,6 cm
HC: 23,87 cm
AC: 22,35 cm
FL: 4,78 cm
OFD: 8,39 cm
cerebellum: 29,6 mm
humerus: 4,39 cm
tibia: 4,22
A méhlepény hátsó fali, I. fokban érett, alsó pólusa a belső méhszájtól 40 mm-re van.
Becsült súlya 932 g.

Nagyon boldog vagyok, hogy egészséges, mert pár hete azt mondták, hogy valami baj van a babával. Az oldalkamráját nagyobbnak látták, és mi teljesen letörtünk, hogy mi lesz ha beteg gyerekünk fog születni. Kép Kép Kép
naysa

Az uh-s orvossal beszéltünk, és mondtam, ha egyszer bevállalnánk egy 3. babát akkor segítene e, hogy uh-n megnézze a peteérést, azt mondta természetesen.

Ők is evvel a módszerrel próbálkoztak mint mi. Kislányt szerettek volna, csak a 10 napon voltak együtt, majd a 25 iken. Az uh-n látták, hogy nekik se sikerült, mert kisfiút várnak. Pedig peteérést is nézték. Tehát belőtték a pé előtti napokat.

Az elmondásom alapján nem volt a mi gépezetünkben se hiba, csak nem abba a százalékba tartoztunk. A következőt 1 nappal el kell tolni. Vicces mi, lövöldözzünk vaktában....egyszer csak bejön. HIHI

Naysa
naysa

Andy,
savanyítok ha kell ha nem!!! :D
Egy hózzászólásod csak most vettem észre! Szóval az ecetezést próbáltam (Czeizel mondta el az arányokat a tv-ben) .Bár én állva , de legközelebb ülve fogom.

A pé-t csak gondolom , hogy szombat , ezt adta ki a kalkulátor.
A tojásfehérjés dolgot én már tapasztaltam , de akkor még nem tudtam , hogy ez a pé-hez tartozik. Így nem is figyeltem rá oda csak nem szerettem , még arra is gondoltam , hogy valami fertőzés , de mivel nem volt színe és szaga , így maradtam annyiba!Most , hogy tudom már várom.

www.holdnaptar.hu itt megtalálod , hogy az adott nap melyik övben van. Lányos jegyek : halak ,bak ,bika ,skórpió ,rák ,szűz .
Innen a babanetről lestem el ezt is.
Aug.19. halak
20, kos 27.rák
21.kos 28.rák
22.bika 29.oroszlán
23.bika 30.oroszlán
24.ikrek 31.szűz
25.ikrek
26.ikrek
De itt is meg tudod nézni a napokat : http://209.85.135.104/search?q=cache:Ze ... d=10&gl=hu

Naysa,
örülök , hogy minden rendben volt a pocaklakóval . Nincs már sok! :) Hol voltatok 4D-én ,és mennyi volt?
Gergőmnél még csak sima uh volt. Ráadásul az utolsó hónapban betörtek hozzánk és ezt a kazit is elvitték a tetűládák!! :evil: Meg majdnem mindent , köztük az összekészített szülőstáskámat!
Blankánál meg akkor hozták a kórházba a 4D-t és így "rajtunk is próbálkoztak" ami ingyen volt , de nem is a legtökéletesebb lett.

Na megyek és főzök még egy kis lekvárt!

Minenkinek nagyon szép napot kívánok!!!

kanga0216

Andy,
savanyítok ha kell ha nem!!! :D
Egy hózzászólásod csak most vettem észre! Szóval az ecetezést próbáltam (Czeizel mondta el az arányokat a tv-ben) .Bár én állva , de legközelebb ülve fogom.

A pé-t csak gondolom , hogy szombat , ezt adta ki a kalkulátor.
A tojásfehérjés dolgot én már tapasztaltam , de akkor még nem tudtam , hogy ez a pé-hez tartozik. Így nem is figyeltem rá oda csak nem szerettem , még arra is gondoltam , hogy valami fertőzés , de mivel nem volt színe és szaga , így maradtam annyiba!Most , hogy tudom már várom.

www.holdnaptar.hu itt megtalálod , hogy az adott nap melyik övben van. Lányos jegyek : halak ,bak ,bika ,skórpió ,rák ,szűz .
Innen a babanetről lestem el ezt is.
Aug.19. halak
20, kos 27.rák
21.kos 28.rák
22.bika 29.oroszlán
23.bika 30.oroszlán
24.ikrek 31.szűz
25.ikrek
26.ikrek
De itt is meg tudod nézni a napokat : http://209.85.135.104/search?q=cache:Ze ... d=10&gl=hu

Naysa,
örülök , hogy minden rendben volt a pocaklakóval . Nincs már sok! :) Hol voltatok 4D-én ,és mennyi volt?
Gergőmnél még csak sima uh volt. Ráadásul az utolsó hónapban betörtek hozzánk és ezt a kazit is elvitték a tetűládák!! :evil: Meg majdnem mindent , köztük az összekészített szülőstáskámat!
Blankánál meg akkor hozták a kórházba a 4D-t és így "rajtunk is próbálkoztak" ami ingyen volt , de nem is a legtökéletesebb lett.

Na megyek és főzök még egy kis lekvárt!

Minenkinek nagyon szép napot kívánok!!!

Kép

kanga0216

ma mindent kétszer mondok kétszer mondok????
Kép

kanga0216

Andy,

most látom , hogy az ov-ót mutatja a koordinátám vasárnapra.
Kép

kanga0216

Sziasztok!

Kicsit rég voltam tudom, de mostanában elkezdtem görcsölgetni. Gondolom gyakorol a szervezetem a nagy eseményre. Meg ez a front nagyon megviselte a babát, és így engem is. Szombara mikor ideért, azt hittem, megszülök. Ha már időben előrébb lennék, tuti már anyuka lennék. Tegnap éjszaka is elég erősen görcsöltem, kapkodtam is be a magnéziumot.
Sokat is kell feküdnöm emiatt, mert még legalább 2 hetet ki kéne húzni.

Naysa!
Örülök, hogy minden rendben a babával.

Andy!
Nálad meg rendeződni látszik a ciklus? Tök jó, akkor mostmár végre nagyobb eséllyel indulsz neki ennek a hónapnak.

Most mentem, mert iszonyatosan fáj a gyomrom, annyira összenyomja a bébi, hogy ebédlni is alig tudtam.

Legyetek jók, ha tudok jövök és segítek, most ennyi tellett tőlem.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
szerencse7

Köszi Kanga!
Megnéztem a holdnaptárt és amennyire tudtam rögzítettem a lányos napokat! :)
Amúgy Dani valóban fiús napon fogant......

Most megint búcsúzok pár napra, de vasárnap jövök!!

Mindenkinek szép hétvégét!!!!

Andy

Kép
oriandy

Andi,
sajna én mint előbb írtam nem tudom megnézni a gyerekeimet , mert '98. már nincs fent , ahogy 2001 .sem , de Blankát nem is tudom naphoz kötni.

Szerencse,
Pihizz amennyit csak tudsz , mert az fontos!!!
Nekem is nagyon nyomta ,főleg Blanka a gyomrom!
Vele az első 22 hetet és az utolsó hónapot végig hánytam. És alevegővételről még nem is beszéltünk! :roll:

Kép

kanga0216

Szerencse!

Szorítok, hogy minden simán menjen.... :D !
Tudom, ez az utolsó idoszak is nagyon kemény tud lenni,foleg ilyen frontokkal tarkított idoben...
Kitartás! Az eredmény majd mindenért kárpótol... :lol:

betti
betti444

Betti!

Köszi jókívánságaidat. Egyenlőre azért még nem szeretnék szülni. De az biztos, hogy kezd minden bajom lenni. Már nagyon kevés lehet a helye, mert folyamatosan kidugja valamilyét. Tegnap nem is tudtam tornázni emiatt, mindenki azt leste és nevette, hogy éppen hogyan áll a hasam. A legviccesebb az volt, amikor háton végeztük a gyakorlatot, és tök sima volt a hasam, a köldökömnél is be volt horpadva, viszont egy kicsivel feljebb egy nagy pukli volt. Gondolom, az a lába lehetett, de kicsit megijedtem, mert ilyet még nem csinált. De szerencsére visszadugta a lábát. Meg tegnap nagyon fájt a gyomrom is.

Na, nem panaszkodok itt tovább.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
szerencse7

Csak nyugodtan panaszkodj! :)
Itt mkinek volt vagy lesz hasonló problémája, mert azért a terhesség ritka esetben sétagalopp...
Az utolsó hetek meg még kacifántosabbak...a testi panaszok mellett a hullámzó lélek legalább annyira fol tudja borítani a régi egyensúlyt...
Nekem hetente egyszer jól ki kellett sírnom magam, hogy vhogy elviselhetobb legyen az egész...annyira a boldogság és aggódás pólusai kozott lebegtem...
Nem tudom, Nálad hogy "mukodik" ez a lelki oldal...
Szóval nyugodtan oszd meg velunk az élményeidet....akár lelki, akár testi, akár poz., akár neg.....

Oszintén szólva nem bánnám, ha záros határidon belul egy nonemu pocaklakó okozna nekem a Tiédhez hasonló dolgokat :wink:

Andi, ha megint itt leszel és olvasol: Neked Marcsi mit tanácsolt: a mínusz 3. nap elott ritkítsd vagy gyakorítsd az egyuttléteket...?
Szntem ez Kangát is érdekelné....

Apropó, Kanga! Akció volt tegnap vagy ma lesz? Ja, emlékszem, most fiús napok vannak a Holdnaptár szerint...na, fogalmam sincs, ilyenkor mi a teendo...talán érdemesebb megvárni, amikor minden klappol...biztosan akad hamarosan olyan idopont.....én nagyon szorítok Értetek! :)

Betti
betti444

Betti,
Tegnap volt és holnasp lesz :wink: !
Osztottam és szoroztam. Számítások szerint vasárnap lesz ovulációm. Viszont figyeltem a Holdat és ma és tegnap fiús öv volt , holnap lányos viszont közel a peteéeéshez. Így holnap is bevetjük a joghutros dugót!Aztán várunk 7-8-ig és vagy örülünk vagy kámpicsorodunk! :D :cry:
A tesztek még nem éekeztek meg , pedig azt mondta a csajszi ,hogy hétfőn feledja. Így csak a PG/53 van ami nyálból tegnap pé-t mutatott de hüvelyből nem.

A fiam totál kivan , hogy megint egy nyávogóst akarok!
Kép

kanga0216

Sziasztok!
Kanga!
Azt hiszem a lányok jól kioktattak már, úgyhogy felesleges volt az üzenetem. Mindent amit leírtam neked, már a lányok leírták. Ők voltak az ügyesebbek. Ügyeskedj a tanácsok szerint!!! A hold állása nem annyira mérvadó, az egy kicsit hókuszpókusz!!!!!! :roll:

Detti!
És végül annak a dokinak nem is lett lánya?
De neked a következő az lesz, ugye? :wink: Mégtöbb napot kell kihagyni!!!!! :wink: Még akkor is ügyesebb leszel mint én :lol:

Andi!
Nagyon örülök a jó híreknek. Akkor talán most lesz a te hónapod :wink:

Betti!
Nálad mizu?

Én megörültem, megyek vissza dolgozni. Apa rábeszélt, hogy szeretne ő itthon maradni. Gondolta, hogy pihen egy kicsit. Na majd kíváncsi leszek én arra a pihire :roll: :wink:
Igaz lányok?

Kép
tulipán75

Tulipán,

Azért NAGYON szépen köszönöm ,már válaszoltam is!!! Nem volt felesleges ,mert érdekeltek a tapasztalataid!!! :D

Megjöttek a tesztjeim , így nemsokára megyek csurgatni! :lol:

Szép napot mindenkinek!

Kép

kanga0216

LÁNYOK!!!
A tesztcsíkom erősebb!!! Most mit csináljak???Ma is akciózni kell???? Szegény Apaci! :lol:
Vagy már késő???

mittttegyeeek?

Kép

kanga0216

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?