Sziasztok!
Pati: jó hogy azért nincs sok üres perc az életedben. Én meghalnék, ha így pörögnék, ahogy te.
Obea: Mármint kinek és milyen cerkát lengedezett a doki a szeme előtt???
na örülök, hogy nincs semmi baja Kristófnak, mi is tegnap voltunk a dokiknál és rákérdeztem erre a kancsalság dologra, ő akkor éppen nem látta, de miután mondtam, hogy mindkettőnknek volt egy kicsi gyerekkorukban, azt mondta akkor nézessük majd meg.
Biribon: persze gyere bármikor, bárhogy én sem vagyok képes mindig mindenkire reagálni.
Kmanna, Jim, Monácska és többi cicivel küszködőnek írom, hogyha nagyon nem megy szerinte, se görcsöljetek rajta mostmár nagyon sokat, mert az 5 hónap így is nagyon szép teljesítmény volt.
Niki: jó nyaralást nektek, nagyon irigykedem. Kérünk majd sok-sok képet.
Petramama: na tök jó, hogy ilyen jó volt a nyaralás, végül hány óra volt az út és mikor indultatok? Azért kérdezem, mert szeptemberben mi is mennénk Szovátára, meg a környékére néhány napra. Az útlevelet ti hol intéztétek?
Linocs: Árkádos, Ikeás taliban mi is benne vagyunk, főként ha esetleg
Judit18 fuvaroz minket ismét. Nekünk bármelyik nap jó egyelőre.
Potyka: 6 kiló? Beszarás. Ti meg találjátok ki mikor akartok jönni a Rómaira, aztán mi majd alkalmazkodunk.
Jim: ezek szerint te is szoktad Marcinak becézni a cseppfiadat? Nagyon helyes! Boldog hófordulót neki is!
Én is nagyon kacsingatok valami hintával, egyesek Kikónál már láthatták mennyire jól elvan benne Marci és itt a kertben is viszem minden nap, mert nagyon szereti.
Egyébként rólunk annyit, hogy Marci beteg. Megfázott, meg köhög, tegnap voltunk dokinál és holnap kell visszavinnünk kontrollra. Kapott egy csomó cseppet, meg köptetőt. Ma már kicsit jobb, de azért néha elég egykedvű szegényke.
Tejem éppen van még annyi amennyi elég, és kapott már almát, körtét meg barackot.
Fordul ide oda, meg próbál kúszni, valamint ő is elkezdte a négykézlábozást, csak a vállát a földön felejti sajnos.
És végül egy kép rólunk