Új privát üzeneted érkezett!

Pumperka!
Áronnak BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!

Kép
Kép
Kép
petramama

Petramama, jó, hogy a férjed végre megkapta az állást, de sajnálom, hogy emiatt nem tudtok nyaralni menni. :( Hova mentetek volna? Mi szombaton megyünk Medulinba, remélem nem jön közbe semmi. Az útlevelünket meg 6 nap alatt megkaptuk. :)

KépKép
KépKép
mni

pumperka: Áronnak Boldog Szüli napot !

Juditkecskemét judit 18,obea0: köszönöm a dicséretet :D :D ha majd nagy lesz Máté át adom neki :lol: :lol:lassan majd a kuszás miatt aggodhatom, vagy a mászás miatt?Foghatom majd a fejem :D :D :D

Petramama: Sajnálom, hogy nem tudtok elmenni nyaralni, de öröm az ürömben, hogy a férjednek van új munkahelye :D :D
Jó éjszakát mindenkinek ,remélem a kisbabák ma hadják aludni az anyukájukat. :P :P :P

mimi80

Kép
mimi80

Sziasztok! Lányok köszi az üdvözléseket!
Zavar titeket, ha néha erre-arra reagálok? De több okból sem úgy, ahogy régebben próbálkoztam, hogy mindenkinek reagáljak vmit...

Jim! Ezután a pech széria után most már vmi nagyon jó kell történjen veletek, hogy egyenlítődjön a mérleg.

Mona! Drukkolok a szoptatásos sikertörténet folytatásához! Ha nem megy, akkor sincs tragédia! Nem fogja Nóri igazán kárát látni. Már így is sokáig kapott csak tejet! (Persze én is csak mondom ezt, hogy már így is tök jó és nincs tragédia, hiába borult fel az életem a fejés miatt, csak csinálom tovább. Küzdök.)
Drukk minden tejjel küszködőknek!

JuditKmét! Nimi szép nagy fiú! 8) Levi meg egyik napról a másikra azt fogja mondani, hogy ő már nagy fiú és nem kell a büdös pelus. :D Szerintem ilyen idős gyerekeknél elég gyakori, hogy még nem megy a szobatisztaság.

Mimi! Lucám napra pontosan Mátéval egyidős és nálunk is az elmúlt napokban nagy változások voltak. Pár napja ő is négykézlábra állt, és úgy hintáztatja a kis seggecskéjét. :)
Nekünk is van egy pont ilyen képünk.

Kép 4kézlábon

Kép 4kézlábon 2

Judit18! Ne frusztráljon! Semmit nem jelent, ha nem siet Eszter ezekkel az atrakciókkal. Nem annyira 5 hós tudomány. Ráér még. :)

MNI: Nekünk van olyan hintánk. Apa beleszeretett és megvettük. Luca is szereti. És újszülött kortól kb. 3 éves korig használható, könnyen lehet lakásban, vagy a szabadban fára akasztva használni. Szóval jól kihasználható.

Kép Hintában alvás 2,5 hónappal ezelőtt

Kép Játék a hintában

Kép Bababirodalom, habtapi nagyhatalom :D

Csütörtökön utazunk nyaralni Isztriára. Feje tetején áll a ház. Izgulok nagyon, hogy milyen lesz, hogy bírjuk a gyerekkel? Hogy mindent berakunk-e amire szükségünk lesz? Hogy hogy fogok tudni ott fejegetni? Lesz-e elég tej? Mennyi tápot vigyek a biztonság kedvéért? :roll:

Na, eddig bírtam. Jó éjt!
Üdv Lucától. :D

Kép Sziasztok!

Ui.: A képek sajna most nem túl mívesek... :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára biribon 2008.08.20 03:12-kor.

biribon

4 hónap 4 hét :D
Kár, hogy 4 hónap 4 hét, 4 nap nem lesz. :lol: Az pont 5 hónap lesz.

biribon

Drága Patti, a pillanatnyi gzadasági és társadalmi helyzetben sztem kizárt, hogy emelt összegű bármint kapj, még hatos ikrek esetén sem, akiket dajkaanyaként szoptatsz és pisiltetsz. Viszont mint már említettem minden elismerésem, én ikreket még sosem próbáltam (és ez nem vágy, hanem megkönnyebbült sóhaj)

Jim, nekem megvan Norbi update első menete könyvben (bölcsész hozzáállás... ugye). Olvasmányélmányként inkább anorexiás (hánytat, vagy az a bulimia?), de a lényege, hogy finomított CH csak délig, kettőig még mehet néhány savanyú gyümölcs, meg zöldségek, este csak fehérje. (hihi, nem tudom fehérje a cseresznyés cuccal... na ez randa volt, de úgy látszik, ébredezik bennem az éhes dsiznó...)

Kútvölgyiből tényleg hihetetlen a panoráma. Fura lenne, ha beugranánk tüzijátékot nézni?

DVD a hordozókendő melléklete. :lol: Tiszta pszichoterápiás hangon zúgják a jobbra, balra, szövőcsomó, de ha foglalt a kezem (ez ált így van), akkor nem tudom kivitelezni.

Képek édesek, babák ügyesek, és bár Dani kilóban mindnekit behoz lassan (najó, Nimót remélem nem), mozgásban majd megnyugtatóan lassan fejlődik, és marad az én édes kicsibabám. :lol:

Nincs kenyerünk, megyek reggelire palacsintát sütni.

potyka

hú, biribon, Luca nagyon édes, pláne az utolsó képen!!!!!!!!! :wink:

juditkecskemét, köszi az update recepteket, örök hála. Mától TÉNYLEG rászánom magam, és ha meggebedek, minimum 20 percet tornázni (vagy zenére ugrabugrálni :lol: ) fogok.

judit18: Norbitól én is rosszul vagyok, pláne, hogy az exem is Norbi (amúgy elneveztem Sóher Norbinak az exem, vajon miért? :wink: ) Rubint Réka számomra mégidegesítőbb. De a módszerben HINNI AKAROK! Különben hamarosan a diliházban kötök ki, már kezdek mély depibe esni a régi fotóim láttán, vagy inkább máson......de mindegy, ez az én hülyeségem, nem is boncolgatom. Hú, boncolás: tüdőrákos pali boncolása után kb 1 hétig nem gyújtottam rá, aztán szépen elfelejtettem 8)

Ötleteket kérek: Martin nem hajlandó megenni üvegből a kiolvasztott anyatejet. Lehet hogy az Avent nem tecc neki, de más nincs itthon. Éhes, mint állat, éjjel óránkért kért cicit, ezer wattal szívta. Olyan szinten menstruálok, hogy fél óránként kell cserélnem, megőrjít!!!!!!! Mit adjak neki??? Tápszert nem akarok, csak kibírja, amíg visszajön a tej, ugye??? Mondjatok vmi okosat, el vagyok kenődve :cry:

ui: a budaörsi rendőrkapitány a férjem szerint nagyon jóképű (nyugi nem ferde Robi :D ), márkás öltöny, luxus illat de mocskos a szája, a banda már a 15. rablást hajtotta végre és nem tudják őket elkapni. Vmi suhanc kölkök, no de igazi fegyverrel??? :shock:
Vendég

potyka: :wink: nekünk sincs kenyér, de van kenyérsütő, már sül benne a rozsos, olívabogyós kenyér! remélem délig kész lesz, hogy ehessek belőle :lol: bakker elfelejtettem, hogy ma ünnep van, pedig Marci is ma 5 hós, bibibi 8)

léééééptem
Vendég

Sziasztok!
Word dokumentumot hogy kell beilleszteni? Van egy nagyon jó gyűjteményem (fórumról) update-s kajákról. Ezek kipróbált receptek és nagyon dícsérik őket. [/url]

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Jó reggelt!

Juditkecskemét, én sajnos nem tudom, de Linocs szerintem tudja. Vagy küldd szét emailben. :)
Jim, ha esetleg pohárból próbálod? De én sem tudok okosat mondani. :(
Biribon, nagyon jók a képek és én örülök, ha írsz akár pár mondatot is. :) Cuki Luca, hogy értétek el, hogy integessen??? PS? :wink: És ki az a másik pici a képen? Titokban minitaliztál valakivel? Jajj, nekem nagyon tetszik ez a hinta, de már sokkal előbb kellett volna beszereznem... :( meg hova szerelnénk fel?
Potyka, szerintem nem engednének be minket... :(

KépKép
KépKép
mni

JuditK! Szerintem a mellékletek feltöltésénél a word doksit kell kiválasztani. (Én még nem csináltam ilyet, de nekem így logikus) Próbáld meg, míg valaki nálam okosabb nem jön.

Kép
Kép
Kép
petramama

Jim! Én nem tudok semmit mondani. Két hete én is próbáltam cumisüvegből lefejt tejet adni, de Boróka sem itta meg. :evil:
Ezek után a tápszert se nagyon inná cumisüvegből, szerintem...
De Te eddig is hősen visszahoztad a tejed, most is MEG FOGOD CSINÁLNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
petramama

Akkora képek:
Sajna nincs túl sok, mert néha elfelejtettük elvinni magunkkal a gépet. :oops:

Kép Brassó, Poiana, a sípálya tetején

Kép Parajd, sóbarlangban

Kép Vigyori

Kép Gyimesbükk, lefelé a Rákóczi várból

Kép Pancsolás a gyimesbükki patakban

Nagyon sok felé jártunk: Korond (Árcsói kézműves vásár),Székelyudvarhely, Brassó, Gyimesek, Parajd, Szováta, és az utolsó napon lovaskocsizás is volt igazi szénás szekéren. :lol: Na, ezen csak a nagyok vettek részt.

Kép
Kép
Kép
petramama

Petramama, jók a képek, de nagyon kevés! ;) Még kérünk! :) Ti csak úgy elindultatok Erdélybe magán úton kirándulni vagy Nektek is van ott rokon, ismerős?

KépKép
KépKép
mni

Juditk,
oks akkor jövő7, remélem addigra rendbe jöttök! Mi valszeg a Széchényiben leszünk anyukámnál, mert a házfelújítás miatt Panka nem tud itthon aludni. Szóval esetleg ott vmelyik játszó? Hét elején v. inkább vége felé?
Kacika neked hogy lenne jó?

Biribon,
Luca nagyon-nagyon cuki!!!! És az az integetős kép!!!!!!!
A hintát nagyon irigylem, én is tervezek beszerezni Panyónak, bár nemtom tetszene-e neki, sajna nincs lehetőségünk hol kipróbálni...és hát baromi drágák, ahol én láttam :(

Pumperka,
isten éltesse kis(nagy?)fiad!!!!!

Márti,
most vettem ki a sütőből a ketchupos-mézes combi csodát, remélem fini lesz! :)

Jim,
tejcsi ügyben nem tudok tanácsot adni. Mi kb. 3 hónapja kínlódunk, nem kell neki a bal cici, egyáltalán. Mindig lefejem (az előbb pl 2dl) és lefagyasztom, nemmintha cumisüveget elfogadna :? szal nemtom mi lesz..bal cici idején kap gyümit meg pépet, de esz a fene, mert a mellem meg tele :evil: Bízz benne, bizti visszajön az a tejcsi! addig gyümi vagy pép esetleg?

Monácska,
Nóri elfogadta az üveget végül?
nagyon hülye vagyok, de milyen gyógyszert szedsz, ami így elapasztja a tejet?

KépKép
kmanna

Monácska, helyzet?

Biribon, az egyik kép sarkában van vmi hintaféle (bal alsó sarok), arról mutatnál nagyobb képet?
Gyermek nagyon ügyes...

Jim, hagyd színi, hidd el jön neki annyi, ami kell a túléléshez. Én gyerekeimet egyévesen próbáltuk cumisüvegből inni tanítani, de nem ment. És igyál sokat.

Judit, jól ezek a nyaralós képek.

Update receptekre kíváncsi vagyok. Képzeljétek, mérlegre álltam (mert hajlok az önkínzásra), és kb. annyi kiló vagyok, mint amivel terhes lettem. Mindjárt eljárom a nagy indián örömtáncot. :lol: :lol: :lol: Nem mondom meg, mennyit szedtem fel Danival, mérleg szerint, és mennyire be voltam tojva, mert keményen dolgoztam ezért az állapotért előtte. De úgy tűnik főként víz és gyerek volt. (de még beférek a topikba, és nem kell rám sátor, mint SZilvánuszra :lol: :lol: :lol: )

Na ebédkészítés. Miért kell egy nap ennyiszer enni? Mindenkinek???

potyka

Niki, ma már nem megyünk át Solymárra, mert bejelentkeztek bátyámék délutánra, holnap meg már indulunk Sopronba, szóval majd ha hazajöttetek akkor átviszem a hintát, próbáljátok ki.
lehet, hogy mi csináltunk valamit rosszul, nem úgy kellett volna felrakni ? ha Biribonéknál ennyire bejött...

Petramama, és Boróka szereti a kengurut? nekünk is ilyesmi van

Potyka! jó Neked!! (mármint kiló ügyben) engem ért volna ilyen meglepetés! mondjuk elég a tükörbe néznem, hogy tudjam mi a helyzet :)

KépKép
judit18

Mni, Jim, Pepike!
Nektek elküldtem mailbe a recepteket, ha valaki még kéri írja meg (a címét is).

Jim, Monácska!
Alakult a helyzet a tejcsivel?
Én épp ezért kezdetektől adtam Nimónak cumisüvegből is tejet (tápszert is, mikor suliba voltam), hogy később elfogadja. Remélem meg tudjátok oldani. Ha más nem akkor kiskanállal kell próbálkozni...

Petramama!
Jók a képek!!!

Biribon!
Luca is csuda édes!!!

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Potyka!
Add meg az e-mail címed, küldöm Neked is.
Én is ugyanannyi voltam vagy még kevesebb szülés után. Sajnos annyira megörültem ennek, hogy hamar hirtelen felszedtem 7 kg-ot... :( Ettől próbálok most megszabadulni, utána meg még vagy 20 kg-tól. De ha mindez sikerül, akkor sem kell rám sem sátor, csak már tükörbe merek majd nézni

Kmanna!
Majd egyezetetünk!

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Sziasztok!

Köszi a dícséreteket! Hát, ezeken a képeken inkább édes, ügyes, cuki :D, mint szép. De életben természetesen gyönyörű Luca! :D

Hát, éppen kézemelgetős hangulatában volt a kicsike és sikerült lekapni. :D :D

Mni! Egy szintén miklósi babával találkoztunk. Ő tegnap volt fél éves.

Potyka! Ez az a hinta amit belinkelt Mni. Azért is raktam be ezeket a hintás képeket. (Nem azért mert annyira érdekes képek, vagy Lucáról jól sikerültek.) Az első képen közelebbről látszik a hinta. Ha Mni linkjére kattintasz, akkor ott több kép is van és leírás.

Jim! Egy ismerősöm babája Aventes cumisüvegből nem nagyon tudott inni, viszont TommyTippy-s cumiból könnyedén. Hátha a cumiváltás segít.

Petramama! Nagyon jó helyeken jártatok! Jók a képek!

biribon

Sziasztok!

Pati: jó hogy azért nincs sok üres perc az életedben. Én meghalnék, ha így pörögnék, ahogy te.
Obea: Mármint kinek és milyen cerkát lengedezett a doki a szeme előtt??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: na örülök, hogy nincs semmi baja Kristófnak, mi is tegnap voltunk a dokiknál és rákérdeztem erre a kancsalság dologra, ő akkor éppen nem látta, de miután mondtam, hogy mindkettőnknek volt egy kicsi gyerekkorukban, azt mondta akkor nézessük majd meg.
Biribon: persze gyere bármikor, bárhogy én sem vagyok képes mindig mindenkire reagálni.
Kmanna, Jim, Monácska és többi cicivel küszködőnek írom, hogyha nagyon nem megy szerinte, se görcsöljetek rajta mostmár nagyon sokat, mert az 5 hónap így is nagyon szép teljesítmény volt.
Niki: jó nyaralást nektek, nagyon irigykedem. Kérünk majd sok-sok képet.
Petramama: na tök jó, hogy ilyen jó volt a nyaralás, végül hány óra volt az út és mikor indultatok? Azért kérdezem, mert szeptemberben mi is mennénk Szovátára, meg a környékére néhány napra. Az útlevelet ti hol intéztétek?
Linocs: Árkádos, Ikeás taliban mi is benne vagyunk, főként ha esetleg Judit18 fuvaroz minket ismét. Nekünk bármelyik nap jó egyelőre.
Potyka: 6 kiló? Beszarás. Ti meg találjátok ki mikor akartok jönni a Rómaira, aztán mi majd alkalmazkodunk.
Jim: ezek szerint te is szoktad Marcinak becézni a cseppfiadat? Nagyon helyes! Boldog hófordulót neki is!

Én is nagyon kacsingatok valami hintával, egyesek Kikónál már láthatták mennyire jól elvan benne Marci és itt a kertben is viszem minden nap, mert nagyon szereti.

Egyébként rólunk annyit, hogy Marci beteg. Megfázott, meg köhög, tegnap voltunk dokinál és holnap kell visszavinnünk kontrollra. Kapott egy csomó cseppet, meg köptetőt. Ma már kicsit jobb, de azért néha elég egykedvű szegényke.
Tejem éppen van még annyi amennyi elég, és kapott már almát, körtét meg barackot.
Fordul ide oda, meg próbál kúszni, valamint ő is elkezdte a négykézlábozást, csak a vállát a földön felejti sajnos.
:shock:

És végül egy kép rólunk
Kép

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Potyka, ez volt az a link: http://www.adamo.hu/
Juditkecskemét, köszi a recepteket, jó sok cukkinis van benne... :) Valamit kellene már vele kezdenem. :) Nekem megvannak az e-mail címek, továbbítsam a recepteket?
Biribon, írtam e-mailt is, nem láttad? :(
Szilvánusz, nagyon jó ez a kép rólatok, látom valamit ügyködtél rajta. ;) Jobbulást Marcinak, biztos a foga miatt beteg. :(

KépKép
KépKép
mni

Sziasztok!

Tegnap este 11-kor írtam egy tök hosszút, és elszállt! :cry:
Úgyhogy most csak gyors bekukk mert vendégek tucata hamarosan érkezik hozzánk!

Szilvánusz!
Nagyon szépek vagytok!!!!
Nem is kancsi Marci!
És jobbulást neki!!!!!!!!!!

Pumperka!
Áronnak:
Kép

Mimi!
Máté nagyon ügyes Bence még nem csinál ilyeneket! :D

Zsu!
Érezzétek jól magatokat!

Mni!
Csodaszépek vagytok!!!!!!! Jól áll neked az a piros ruci!
Csini vagy!

Pati!
Szijjjjjjjjja!
Köszönjük a szüléstörténetet, nagyon izgalmas volt!!!!!!!
Porontyok jól vannak??

Jim!
Köszi az ápdétes jó tanácsokat, linkeket!
Nagyon kafa, csak egy kis energiát is küldj a megvalósításhoz!
Sajnálom, ami veletek történt! :cry:

Linocs!
Köszi a köszöntést! :wink:
Nagyon édesek vagytok Fruzskával!

Petramama!
Nagyon jók a képek!
Az a lényeg, hogy jól érezztétek magatokat!

Mona!
:cry: Sajnálom!

Bosek!
Mi a helyzet ??? Eszik már Blanka?
Vendég

JÉ!!! Vissza tudtam olvasni! Ez azt jelenti, hogy nem nagyon pörögtetek!

Mi egy kicsit pihiztünk Anyóséknál. Bár nekem nem volt nagy élmény... :twisted:

Petike még kicsit köhög. Látom többen szenvedtek valamilyen nyavajában! Nekünk nagyon bevált köhögésre a lándzsás útifű szirup. 6 hós kortól adható, én megpróbáltam merészen Petinél és bevált. Tök jól felold, a száraz köhögést pedig megszünteti. Próbáljátok ki szerintem! Az íze nem egy élmény!

Niki! Nagyon jók a képek! Csini vagy, hallod-e!!! És köszönöm szépen a köszöntést! (A többekkel közös kedvenc számunk leszek, érzem, jó lesz ez az év! Csak el ne kiabáljam!)

Nagyon ügyesek a Babócák! Petike még nem hintáztatja a fenekét, csak felemeli, de hát aki ennyit alszik, az nem ér rá tornázni. Szokás szerint még mindig 2*3 - 3,5 órát alszik nappal és végignyomja 9-től 6-ig az éjszakát. Hihetetlen hangokat produkál és mindig mindenkire mosolyog. Ahogy Linocs is írta, tök jó, hogy az idétlen bohockodásra már reagálnak!

Hogy ünnepeltek ma??? A nagy tüzijátékot gondolom csak távolról szemlélitek?

Én kissé ki vagyok akadva. Szerintem az évben ez az egyetlen igazán MAGYAR nap és baromira felháborít, hogy a rendezvények zöménél a célközönség a roma társadalom. Dunaharasztin nincsenek szerencsére sokan, mégis tavaly Gáspár Laci volt a fő szenzáció, most meg a Bódi Guszti.
Na és mikor lesz itt tüzijáték??? Este 22-30-kor, normálisak??? Én meg már tök rég megígértem Olcsinak, hogy megnézzük, és persze erről beszél napok óta. Hogy mi lesz belőle,nem tudom.

Végül egy kép a gyerkőcökről. Meghatóan szeretik egymást. Olcsi csodálja, Peti pedig egyenesen bálványozza őt, de tényleg, szó szerint.
Kép
Kép

Livi
Kép
Kép
lusie

Niki!
Küldd el nyugodtan, hátha hasznát veszi valaki..Amit Jim tett fel oldal is nagyon jó, most tudtam meg, hogy Kecskeméten is van Norbi shop...
Végre lehet vásárolni a termékeiből, eddig csak a tesco-ban kaptam Norbi kenyeret is...

Pumperka!
Köszöntöm Áront én is sok szeretettel...
Kép

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Niki! Tényleg nem sokat fotóztam. Majd megkérdem a húgomékat, meg a barátainkat és majd még teszek fel tőlük képeket.
Egyébként a húgom férje székelyudvarhelyi születésű. Nekik van egy ismerősük és az ő panziójukban voltunk. Nagyon jó volt. Reggelit, vacsit kaptunk, degeszre ettük magunkat, de nem híztam!!!!!!!!!! Már harmadszor voltunk itt és még tuti, hogy megyünk. Annyira más kikapcsolódás, mint egy tengerpart, de a kölkök, na meg mi i imádjuk!!!
Érezzétek jól magatokat!!!!!!!!!!

Potyka! Na, te ezt hogyan csináltad? Mármint a fogyást? Rajtam minden gyerek után maradt néhány kg. Persze főleg hájban.... A girnya lábaim nem dagadnak. :evil:

Judit18! Igen, Boróka most már szereti a kengurut, de csak előre nézve szeret benne. Főleg akkor használtuk, amikor babakocsival meg nem közelíthető helyre mentünk. Na, azért az okos párom a Rákóczi várhoz felcipelte a babakocsit... Lefelé meg három részletben hoztuk. 1. gyerek 2. hordozó, 3. váz. Mókás volt. De felfelé nem tűnt olyan vészesnek a sok lépcső...

JuditK! Én megmondhatom, hogy a kezdeti cumisüvegezés után sem hajlandó a gyerekem belőle inni. Pedig az első 3 hétben kapott pótlást. Aztán akkor úgy döntött, hogy többet juszt sem iszik belőle.
Én is kérem a recepteket!!!!!!!!!

Biribon, Niki! Nagyon jónak tűnik ez a hinta. Bár én sem tudom hova tenném fel.

Szilvánusz! Mi éjjel mentünk, mert így nem kellett megállni etetni. Odafelé 8 óra volt az út, vissza majdnem 10, de volt egy baleset és amiatt álltunk 2 órát.
Útlvelet már májusban elintéztük. Mindenképpen jelentkezzetke be az okmánirodába, mert akkor tudtok időpontra menni és nem kell várni. Az útlevél max. 2 hét alatt elkészül.

Lusie!
Mi a barátainkhoz (Szabadság hegy)megyünk tüzijátékot nézni. Na, jó én nem várom meg, mert Boróka arra már aludni szokott. De a párom ott marad a nagy gyerekekkel.

Két napja adatam kb. összesen 1 kiskanálnyi almát Borókának. Hááááááááát, nem nyerte el a tetszését!!! Sajnos! Sebaj, ha meggyógyul újra próbálkozunk.

Kép
Kép
Kép
petramama

Pepike!

Akartam neked válaszolni :oops: , csak aztán kimaradt :oops:
Köszönöm jól vagyok!

Áron nevében köszönöm a köszöntéseket. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

jUDITK, Anna, nekem is jó a jövő hét, egyelőre úgy tűnik bármelyik nap jó.
A szimferopol téren van egy jó játszó....ha a széchenyiben leszünk.
Vendég

A képek nagyon aranyosak, most mennem kell, honap talán jobban tudok jönni.
Vendég

Megint meglógtam az ünneplésből. :wink:
Szuperül sikerült az ebéd. Izgultam miatta. :wink:
Niki!
Pont a vendéglátás miatt nem minden évben megyünk ki. Amire elmennek, már kezdődik a tűzijáték. De emlékszem egyévesen neg akarta fogni a felé közelítő csillogókat. :wink:
A társas végül nem lett, így is rengeteg ajándéka lett. Focikapu, Ac Milános mez, cd-s mp3-as magnó... :shock:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Áronnak boldog szülinapot!!!! Többieknek meg csók, ma nincs időm írni, délelőtt misén voltunk, délután meg motorozni, el vagyok havazva!!!!

Böbi

Kép

Kép
bosek

Kép

KépKép
KépKép
mni

Mni, ez a mostani tüzijáték???
ha igen, ha nem, most ez nekem honvágyat csinált picit ;)
köszönöm!

Kép

Kép
kolyok28

Szia Kölyök! Nem a mostani, de nyugodtan veheted annak is! :) Jó, hogy "előkerültél"!

KépKép
KépKép
mni

Petramama: Jövőre nézve már nem hiszem, hogy lesz ez a lehetőség. Szeretnénk eladni a házat még az idén :-(

Lányok: Szeretnék venni egy új babakocsit normális áron. Ami fontos lenne nekünk: hogy vizszintesig dönthető legyen és átfordítható legyen a tolókar. A neten a Bondel Triatlont néztem ki 30e körüli az ára. Van valakinek ilyen kocsija? Esetleg hallott valaki erről a kocsiról véleményt?

Jim: Pénteken Budapesten vagyok. Esetleg egy minitali? Közös babakocsi tologatás? Bármi?

Kép
ginger1

Ja és Jim: Tudnék neked mesélni a hogyan megy el a tejünk menstruáció alatt témáról. Amilyen szerencsés vagyok nekem szülés után 8 héttel már megjött. Azóta minden "alkalom" előtt 10 napig megy a küzdelem. Kitartás! Ahogy elmúlik a dolog minden visszaáll a régi kerékvágásba. Mondanám, hogy addig próbálgasd a gyümölcsöket, tejpépeket, főzelékeket, de ha jól emlékszem Te szeretnéd csak anyatejjel táplálni legalább 6 hónapos koráig.....

Kép
ginger1

Hoztam egy képet is Zaziról.
Ilyen amikor alvás helyett nagyon vigyorog :D Kép

Kép
ginger1

Anyabálna és Vizitündér ;)
Kép
(Tiszacsegén jártunk, és a kisasszony megmártózott a "habokban", láthatóan jól érezte magát :) )
(holnap visszaolvasok, most fáradt vagyok kicsit, és akkor begyűjtöm, hogy ki, mikor ér rá a találkozóra, tán szervezek egy állatkerti sétát is, meg megcsodálom az új képeket, habár útlevelet kellene intézni, hogy mielőbb elmenekülhessünk - főként én a tüsszögős, szemviszketős, orrfolyós, orrviszketős allergiámmal - a horvát tengerpartra)
linocs

Csak bekukk.
Láttátok a tüzijátékot? Mi tv-ben néztük, de szerintem nagyon színvonalas volt.

Most megfogadtam, hogy évek kihagyás után jövőre elviszem Gordont, sőt a kecskeméti repülőnapra it tutira elmegyünk!

A Társulat-féle István a király előadás pedig számomra óriási, katartikus élményt nyújtott (ma ment az m1-en). Nagyon tehetségesek ezek a fiatal művészek! Már a válogató műsorokat is nagyon élveztem, kis értéket csempésztek végre a mostanságban oly futószalagszerű, íztelen és színszegény médiába.

Más: Jimm, iszonyúan tömény az a cseresznyés trutyi. Nem jó, de érdekes. A lényeg, h végre volt alkalmam kipróbálni :wink: :oops:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Lányok, jók a képek!

Patti, mondtam én hogy tömény 8)

Mi tegnap Keszin meg Telkiben játszóztunk és ki jön oda???? Az exem! A 18 éves csaja meg ott lapult a kocsiban, nem mert oda jönni. Még szép!

Tűzijáték nekem nem élmény, így szóba sem jön, hogy elmennénk megnézni. Nekem parasztvakítás :oops: (Milán meg egyenlőre fél tőle, vidéken vittem 1-2-szer)

Áronnak utólagos heppibörszdéj!!!

Juditkecsk: köszönöm a mailt, hasznomra fog válni, tegnap hősiesen álltam az ápdétet csak a mozgás maradt ki.... :D

Ja és hogy miért vagyok fent? Tippeket kérek!!!

Éjfélkor, 2-kor Martin ébresztett (még mindig alig van tejcsim :x ), 3-kor meg telefon.........most a másik kutunkat rabolták ki (budaörsi út). Szegény férjem, ez kell a szívbeteg embernek. :cry:
Vendég

Amúgy több kút nem tartozik hozzánk, de ez akkor is gáz. Lányok, vigyázzatok 2-3 óra magasságában a Shell kutakon. Vagy a közelében, ki tudja milyen fegyveres emberek rohangálnak az utcán. (ugyanis ezek gyalog vannak, símaszk, kesztyű, pisztoly)

Elmondanám, hogy éjszakás műszakban 25 ezer Ft-nál nem lehet több a kasszában, a pénzt le kell zsákolni, a széf kulcsa nincs a kúton. Ezek ennyire hülyék, hogy ezt nem tudják? Ha vki 20 ezer alatt tankol és elhajt, még fel sem lehet jelenteni, miért nem azzal szórakoznak? (ha meg 20 ezer felett, azt fel lehet jelenteni, pereskedni, stb, abból sem lesz semmi, tudják is sokan, naponta van 1 mindig)

És még azt hittem, jó helyen lakunk....
Vendég

Sziasztok!

Hazajöttünk, ma kipakolás, mosás, stb..ezt utálom nyaralás után.
Aztán rohangálok vásárolni mert Pepinek szombaton van a szülinapja és vennem kell ajcsikat. De hogy mit, nem tudom mert így is már annyian mondták elképesztő mi van náluk, 2 játékbolttal felér.

Most csak ennyi majd visszaolvasok.
Juditkmét!
Köszi a receptet , ari vagy.

pati!
lehet örökbefogadni a gyermekeidből?Milyen mixek?(mármint az újakból) De a régik is jöhetnek!!!! :lol: :lol:

Jimm, Mona!
Nagyon drukkolok a tejcsitek miatt mert ilyen kitartással ami nektek van megérdemlitek hogy legyen, de ha nem is lesz annyi ami volt én már erre az időre is nagyon büszke lennék, de nekünk még ez se adatott meg!

pepike

Kép

Kép
pepike

Sziasztok!

Sietek most mert megyünk délután haza és még egy csomó mindent kellene intéznem, takarítás, doki ilyesmi.

Köszönöm lányok, Marci már sokkal jobban van, de azért kíváncsi leszek mit mond a doki.

Bmárti, Niki: köszi a dicséreteket, arik vagytok nagyon. Hát persze, hogy mahináltam a képen valójában nem is mi vagyunk :wink: :wink: . És nekem sem tűnik már olyan kancsikának, reméljük ettől még csak jobb lesz.
Pati: én is néztem, és engem is teljesen odakötött, mondjuk én is néztem annak idején a válogatást.
Jim: hát ez hátborzongató, de komolyan. Nem lehetne ráizzítani a rendőröket az összes kútra éjszakánként?
Kölyök: jó, hogy végre előkerültél, gyere mostmár gyakrabban.
Linocs: nem is mondtad, hogy Hrvastkiba készültök, most hogy nem játszunk ellenük vízilabdában, mehettek :wink: :wink: :wink: Én Korculán tudok egy tuti házat, tuti házigazdával, akit érdekel szóljon.
Pumperka: én is boldog szülcsinapcsit Áronnak így utólag is.

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Sziasztok!

Jim, nálatok aztán nem unalmas az élet! Bár gondolom azt jobban értékelnéd! Drukkolok a tejcsiért!
Pumperka, Áronnak boldog szülinapot!
Judit18, neked is még sok boldogot! (A kutyás sztori: rám is a szívbaj jött volna, de pont akkor bent szoptattam, anyu volt kint, de majdnem megállt a szíve neki is. :? Alexa nem fél ezek után sem, inkább csak tart, figyel a kutyára, ha elmegy mellette, de semmi egyéb.)
Szilvánusz, nagyon tetszik a kép rólatok! Jobbulást Marcinak!
Biribon, jó, hogy visszatértél közénk! Az integetős kép szuper! Jó nyaralást!
Kmanna, nálunk is van olyan, hogy a kiscsávó válogat a cicik közül, de szerencsére olyan nincs, hogy abszolút elutasítja egyiket vagy másikat. Nem irigyellek!
Petramama, jó lehetett a nyaralás! Gratulálok az elnyert álláshoz a férjednek!
Potyka, reggelire palacsintát, ekkora családnak? :shock: Nem kis meló!
Mimi, ha szeretnéd, hogy a képek bekerüljenek a közös albumba, légyszi küldd el nagyobb méretben az email címemre: kimmelzsukukacgmailpontcom
Kvaszévi, hogy van Apukád? (Jövő csütörtökön megyünk vissza Pestre, majd hívlak titeket.)

Tegnap a Balcsin voltunk, Alexa nagyon élvezte, most volt először ekkora vízben. Vikónak addig tetszett, amíg a lába ért csak a vízbe, aztán mikor megpróbáltam beleültetni az úszógumiba és vizet ért a "csomag", már nyafizott, hideg volt neki. :D De ő is érezte, hogy valami nyaralásféle volt, mert egész nap nyugodt volt, csak a hazaúton volt nyügi.
Vendég

Jó reggelt!

Linocs, mi nem kértünk időpontot, a pilisvörösvári okmányirodába mentük nyitás előtt fél órával, kb. a 3. sorszám volt a miénk és 6 nap alatt megkaptuk az útlevelet. :) Hozzád még a Visegrádi utcai központ is tök közel van! :) Én itt találtam jó szállást: http://www.adrialin.hu/
Édes Fruzsi, hogy élvezi a vizet! :)
Jim, már megint? Ez szörnyű! Remélem, most már békén hagynak Titeket és más kútaknál fognak próbálkozni!
Ginger, aranyos Zazi! Sajnálom, hogy pont most akarjátok eladni a házat... pedig a picivel milyen jó a nyarat a Balatonon tölteni...
Mpatr, a tűzijáték nekem is nagyon tetszett, az István a királyt viszont nem láttam. :(
Pepike, jó kipakolást, Szilvánusz, jó bepakolást és jó utat! :D

KépKép
KépKép
mni

Szilvánusz!
Teljes gyógyulást Marcinak, és jó utat! :wink: :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Lusie, boldog születésnapot!
Vendég

JuditK, köszi a recepteket!

Jim, ez már tényleg dúúúrva!

Szilvánusz!, Marci egyáltalán nem kancsi, de hogy lett neki ilyen világos szeme, amikor a tiéd barna?
(bár nálunk is, nekem barna, férjemnek nagyon világos, Petié kékes szürkés, Petrának zöldül:-)
Szépek vagytok, nna!

Linocs, nagyon aranyos kép!!!
Szerette a vizet?

Zsu, én ezért nem akartam kutyát annó, hogy ha lesz gyerekünk, tudtam hogy félteném tőle, pl az ilyen esetektől, mint ami nálatok történt. (merthogy kistestű tacsi meg kellene a fenének) De az jó, ha Alexa már nem fél!!

Mona, drukkolok nektek nagyon tej ügyben!!! Kitartás, hátha pár nap alatt rendeződik!

Ginger, aranyos Zazi:-)

Lusie, rettentően hasonlítanak a tesók! és nagyon édesek!
Vendég

Pumperka, Áronnak utólag is Boldog Szülinapot!

Lusie, Isten éltessen!
Vendég

Sziasztok!
Petramama! Niki elküldte Neked is a recepteket?

Most belelkesültem, keresem továbbra is a recepteket, és ma elmegyek a Norbi shop-ba. Végül is nagyon sokféle kaját lehet enni, kivéve liszt, cukor, és nagyon zsíros cuccok.
A lisztet legtöbbször lehet helyesíteni zabkorpával. A norbi liszt drága és szerintem nagyon vacak íze van...Én párat már kidobtam...Se a palacsinta se a galuska nem volt vele ehető :(

Jim!
Minden nap van olyan aki meglóg :!: :?: Mi is kipróbáltuk a cseresznyés dolgot... :oops: Hát nekem olyan volt, mintha újra elvették volna a szüzességemet, fájt. Még így is... :(

Leventét elvitték anyósomék Abonyba. Egyrészt jó, másrészt aggódok....Mindig csinálnak valami nagy balfékséget. Tegnap pl. nem aludt délután (mindig szokott) és még este 9-re vitték Szolnokra tüzijátékot nézni....

Nimó meg egyre jobban követeli a társaságot, egyedül nincs is el... :(

Még mindig nem kezdtem el a szakdolgozatot, azt sem tudom hogyan kell, és mi legyen a témám....Rettenetesen béna vagyok :cry:

Ginger!
Zazika nagyon édi!

Linocs!
Ti is szépek vagytok és egyáltalán nem vagy bálna :!: :!:

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?