Sziasztok!
Nya, végre...úgy néz ki olvasás után még írni is tudok
Örülök, hogy mindenkivel minden ok!
Gratula utólag is a félidő átlépéséhez
És a sok-sok szép uh-s eredményekért is
Gabilány üdv itt!
Mocorgás: szintén örökmozgó
Nálunk ez nem újdonság, Ricsi is állandóan ficergett, szétrúgta a kijáratott meg az oldalamat (ugye ő nem fordult be fejjel így alul garázdálkodott főleg
). És bizony idekint is izgága a lelkem!
Nade a kistesó
Ő túltesz a Ricsin
Belekezdtünk az átalakításba, lassan alakulunk, a Ricsi még nincs kibékülve a kosszal meg kupival, de szokja
Sajnos a vérnyomásom felment, ma megyek vissza a belgyógyra a 24 órás mérés eredményével. Szerintem kiakad majd a doki, 3*1 gyógyival is mért a mérő 160-as értéket
Nem tudom hogy csak azért mert ez is stresszel annyira mint ha a doki maga mérné, vagy már alapjáraton is felmegy ennyire
Remélem nem akarnak majd befektetni vérnyomásbeállításra... ma gondoltam bele hogy hetekre, vagy akár hónapokra is befektethetnek és akkor nem látom a Ricsit, ill. ő nem lát engem...egyfolytában kerülget a sírás, dehát túl fogjuk élni, már csak max 15 hét
Viszont van egy szuper hírem is, majd 3 hét gyötrelem után ezt a zárójelentést kaptunk a kórházban: fityma hátrahúzható!
Megszenvedett vele a Ricsi, de már csak picit szűk, remélem most már visszatapadni sem fog. 3 szor fejtette le a doki a tapadást, de most már mi is hátra tudjuk neki húzni, ill. apa mert csak neki engedi a "kukacpiszkálást"
Szerencsére krémezéssel sikerült oldani a szűkületen, így nyisza nélkül megúsztuk