Sziasztok Csajok!
Pár nap lemaradását pótolom most. Hétvégén anyumék voltak nálunk, hétfőn meg lejöttünk a Balcsira!!! Hurrá nyaralunk!
Zsófi jól érzi itt magát, sokat mocorog. A hétvégén voltunk az IMEX 3D-s moziban egy filmen, ami az űrhajózásról szólt. Ilyet még nem éreztem sosem... az űrhajók kilövése nagyon hangos volt, Zsófi szegény úgy tombolt közben...
Aida!
Gratula az 1 kg pluszhoz!
Márti!
Jobbulást!!!
BB!
Köszi az orrspray nevét!!! Én is abban reménykedtem, hogy pénteki lehűléssel jön majd az eső és elveri a sok pollent. Ehhez képest nem volt más, mint szélvihar...
Még jó, hogy éjszaka bírok aludni, napközben elviselem az orrdugulást, meg a tüsszögést. Egyelőre még kibírtam adalékanyagok nélkül, csak a kálciumot iszom.
A magnézium hiány is okozhat ingerültséget!
Lehet, tényleg emelni kellene az adagod!
Nikianya!
Vigyázz magatokra!!! Csak semmi pörgés! Hagyd ezt most a fiúkra!!! Pihenj sokat!!! Nagyon szép a pocakod, és Vivi lak is!
Sarmon!
Már mi is összeraktuk a babaágyat. Ki kellett próbálni, hogy nincs-e baja, nem hiányzik-e alkatrész. Meg így már szokjuk a gondolatot, hogy néhány hónap múlva eggyel többen leszünk. Olyan jó érzés bemenni a babaszobába!
Szeles!
Örülök, hogy megnyugtattak a vizsgálattal!
Cili!
Kiütés tényleg lehet epétől is, de az kb. egy nap alatt elmúlik. Legalább is nálam így működik néha.
Mágnes!
Tök jó, hogy már Apa is érezte Zsebit!!!
Susy, Cili!
Mi hétvégén megvettük a takarót meg a kispárnát. A legegyszerűbbet választottuk, anyukám varrja rá a huzatokat 100%-os pamutból. A vastagságon mi is gondolkodtunk, de arra jutottunk, hogy majd a baba is be lesz öltöztetve, meg még plusz plédet is lehet használni.
Zölddi!
Én is a bejárós talira szavazok. Ne öld meg az anyósod! Ha lesittelnek, ki fogja szervezni a további talikat???
Aida!
Pihenj! Pihenj! Pihenj! Sokat! És szép a pocakod, de tessék hízni! Én szívesen adok át neked pár kilót!
Bébic!
Boldog évfordulót nektek! Kitartást a fogfájáshoz!!!
Zsiráf!
Ez a túlsúllyal szülni kérdés engem is érint. Egyelőre erre nem is gondoltam, hogy a szívet mennyire terheli meg ez a folyamat. Te tornázol most valamit? Én abban bízom, hogy ha végre el tudom kezdeni az Aquanatalt vagy a tornát, az kicsit segít a kondim visszaszerzésében.
Alkoholista társaság!
Brendon helyett: Baby Outlet a Soroksári úton. Ez a Brendon kifutó modelljeit árulja olcsóbban. Nézzetek körül itt. Mi a 110 ezres babakocsit 63-ért vettük, a 19 ezres babaágyat 12-ért.
Kérdés: A babát télvíz idején miben kell hazavinni a kórházból???