Ó, alvás, az mekkora szivatás
Kb. 3,5 hónapos koráig Samu mindig szépen elaludt kézben, kb 5 perc alatt. Láttam, amikor már álmos, felvettem, suttogtam neki egy kicsit, bealudt és letettem. Próbáltam úgy, hogy mielőtt elaludt, letettem, hogy az ágyában aludjon el, volt simogatás, popsiütögetés, hol működött és 2 perc volt, hol még 10szer fel kelett venni és 45 perc volt, de általában bejött. Aztán egyszer csak semmi nem lett jó neki, he felvettem altatni, abban a pillanatban akkora patáliát csapott, mintha ölném, nem ritkán egy órát üvültött, kész voltam. Egy hétig pl jó volt, de csak délelőtt, ha fekve ringattam, és cumit adtam neki, de délután meg már nem volt jó így neki, szóval sosem tudtam, mire számíthatok. Az esti alvásnál szintén csinált egy ilyen műsoros időszakot, csak kicsit később. Nem aludt el az esti szopinál, és utána még egy órát hisztizett, mire elaludt, pedig álmos volt. Ekkor próbálkoztunk meg újra az ágyban altatással, először kb egy óra volt, ha nagyon sírt, kivettem, visszatettem, ültem mellette, simogattam, persze nem nagyon érdekelte. Aztán lement 15 percre az idő, de igazából csak apjával, velem mindog tovább hisztizett, nem hitte el, hogy nem veszem ki. Nappal emiatt alig is működött a dolog, mert apja csak hétvégén van itthon, ugye. Aztán rájött, hogy jobban jár, ha elalszik a szopinál, egy ideje megint ez van, 90%ban be is lehet tenni után az ágyba, néha felébred és apja visszaaltatja. Nappal már csak 3szor alszik, csak cicin, és mivel akkor szinte sosem lehet felébredés nélkül betenni a kiságyba, ott szoktam hagyni a franciaágyon, mostmár tudja, hogy a szélénél meg kell állni, és egyébként is nyüszög, amikor kel, meghallom. Kiváncsi vagyok, mit tartogat még, mert nem hiszem, hogy ez mostmár így marad
Rózsaág, neked mindig elfelejtem megírni, még a fényképezőgép-témához: arra figyelj, hogy lehetőleg legyen képstabilizátor benne, egy magas optikai zoomnál elég nehéz tiszta képet csinálni, annyira mindenkinek remeg a keze, hogy jól jön ez a kis segítség. És egy nagyon szubjektív vélemény: mi direkt vettünk olyat, amibe tölthető ceruzaelemek valók, de soha többet. Tiszta agyrém ami a töltőkkel van: egyik nem tölti a másik gyártmányút, másik nem észleli, hogy mennyi ment bele, és ezért mindet tök sokáig tölti, a harmadik nem is tölti fel rendesen... legközelebb olyat veszünk, aminek saját aksija van, saját töltővel, plusz egy pótaksi.