Új privát üzeneted érkezett!

BOldog Új Évet KÍvánunk minden kedves topiclakó ANuykának, BAbának, PocaklakónakKép

Angéla és VIrágKép

.:Angi:.
angiszeged

Mindenkinek Nagyon boldog Új Évet kívánok!!!
Nina
nina74

Karmen:
Ismerem az egyik eladót, ha gondolod lemegyek veled szívesen.
De balhézz nyugodtanKép
Az miért jó ha ki lehet venni a rácsot?
Talán sikerült feltenni egy képet a profilomba
Nina
nina74

Igen, Nina sikerült és nagyon ari rajta valaki! Kép
Várjuk az albumot!

Nóri
norcee

Karmen, Nóri:Tudom, hogy nem vagyok magas, de tudjátok jóból kicsit adnak. A suliban is a 8.-osok 2 fejjel voltak nálam nagyobbak. Kép

Nóri: Seduxent kaptam. 3x0,5 naponta. Még nem érzem a rossz hatását.

Tegnap tök jó volt a buli, a Kiskőrösiben voltunk. Szerencsére nem dohányzó volt a terem, máskülönben el sem mentünk volna. Flóra nagyon jól bírta a gyűrődést. Elszórakoztatta a körülöttünk ülőket. A tervezett 9 helyett 11-re értünk haza, de a Manó nem aludt el a kocsiban, szerencsére.

Melinda: Megkaptam az üdvözlteted, mi is üdvözlünk Benneteket!

Mindenkinek nagyon boldog és szerencsés új évet kívánok! A kismamiknak könnyű szülést és boldog gondmentes babázást és szoptatást!

Gabi3
inecsg

Gabi! Nekünk is nemrég ott volt céges vacsi. Nekem az tetszett, hogy ott van kisgyereknek etetöszék.

Nina! Köszi, ha nem sikerül dülöre jutnunk akkor szivesen elfogadom a segitségedet. Barátnöm kisfia többször átesett az ágyon, mert ki akart mászni de csak a tetején birt. Ezek után kitörtek neki 2 rácsot, azota ott közlekedik a legény. Ezért gondoltam, hogy biztonságosabb ha kivehetö.
Igen, ott a kép, nagyon aranyos.

Én is nagyon boldog újévet kivánok mindenkinek!!

Karmen 34+6

Kép

Kép

Karmen
karmen

Vandika most alukált elKép
Gondolom ebben a petárdazáporban nem sokáig huzza.

Nálunk ez az átesés dolog kilőve, ugyanis nem használjuk a kiságyatKép

nem is meséltem hogy jártam hajnalban.
Kimentem a konyhába, hajnali két óra.
Látom Robi nem tette be a levest. No sebaj, majd én.
A legfelső polcra tettem, volna, de az egész kiborult.Képvégigfolyt mindenen.
Azt hittem megőrülök. Hajnalban hűtőtakarítás.
Ráadásul a kislány is felébredt.
Szörnyű volt.
Szerintem ilyenek csak velem történnek.

majd megpróbálok még feltenni képeket, csak nekem még bonyolult a fényképezőről is rátölteni a gépre.

Nina
nina74

Nina! mi meg 1 év alatt 2x is elejtettünk a hütöben valamit, persze az alsó üvegpolc kilog a müanyag polcok alatt, igy eltört. Most ugy gondoltam, nem pótolom. De hogy lehet ilyen hülyén gyártani, én is csak utolag vettem észre, hogy erre is figyelni kellett volna.
Fényképezöröl én se tudok gépre tölteni (még)

Itt is napok óta petárdáznak, pedig az csendes környék. Szerencsére a kutya nem ijed meg, pedig mellé is dobtak már, vadászkutya (tök hülye, még jo hogy nem a férjem fejére ejtette)

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Gabi!
Hát kiváncsi vagyok, hogy fogsz boldogulni a seduxennel. Én a 34. héttől szedtem napi 3-at, kb. 2 héten keresztül, de iszonyú sokat aludtam tőle, persze a klinikán nem is volt más dolgom. Szvsz, ha nagyon álmosít, próbáld a délit kihagyni.

Voltam ma este bent a klinikán személyesen boldog új évet kivánni azoknak, akikkel a bent töltött idő alatt jól összehaverkodtam, és, akik nem olyan szerencsések, mint én, hogy már karácsonyra hazajöhettem.

Nagyon kiváncsi vagyok, ki lesz Szeged első újszülöttje!

Sári mikor ügyel a klinikán? Ha tud valaki valami fülest írja meg!

Mindenkinek Nagyon Boldog Új Évet Kívánok!

Nóri
norcee

Mindenkinek BÚÉK!!! MOST!!! KépKépKép

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!
BÚÉK!
Hogy telt a szilveszteri mulatság?

Most megpróbálok úgy írni, hogy ne töröljem ki.
Mindenkinek köszönöm az együttérzést fog ügyben.
Múlt hét végén szombat-vasárnap voltunk Pécsett kirándulni. Jó lett volna, de szombaton a gyökérkezelés alatt álló fogam fájt, vasárnap meg elkezdte egy másik, amivel addig semmi baj nem volt. Hétfőn azt idegelte a fogorvos. Most így kettőt kezel egyszerre. Már nagyon ki vagyok akadva miatta, de nagyon remélem, hogy újabb fogammal nem lesz baj. Ma du.megint megyek hozzá.
Nagyon szeretném, ha nem kellene többször fogügyben írnom, jó lenne valami kellemesebb témáról.

Szilvi!
Corsodylt én is szoktam használni, az általában használ, csak most itt a foggyökereimmel van baj, belülről gyulladnak be, kívülről nem látszik semmi.

Enikő!
Vettem Elmex fogrémet, azt is elkezdtem használni. Nagyon bízom benne. Amúgy maszek fogorvoshoz járok, mert a körzeti úgy próbálta kihúzni a férjem egyik fogát, hogy utána egy hónapig kezelték a fogklinikán. Ott ismerte meg ezt a dokit, nagyon rendes. Ja, úgy tűnik nem kell több fogamat kihúzni, már nem fáj, amit kezel, csak kicsit érzékeny.
Ja, megnéztem Bogi képeit, nagyon aranyos kislány.
Tomika egyébként jól van, sokat ugrál, amit egyre jobban érzek. Szerencsére. Sőt már kívülről is látszik, ha rákezdi.

Karmen!
Jó Neked, hogy már egy hónapja nem láttad a fogorvost. Nekem is a lehető legrosszabbkor jött ez a fogfájás. Olyan jó lett volna a pécsi hétvége, ha nem fájt volna a fogam. Azért is mentünk el, mert később úgysem tudunk. Mindegy, most legalább nem fáj. Bár amikor idegelte, azt hittem, kiugrok a székből.
Kiságy-ügyben meg ne hagyd magad. Ma már azért elég normálisan állnak a reklamációhoz, bár azt a boltot nem ismerem.
Már mi is nagyon unjuk a petárdázást, ráadásul a mi kutyánk meg van bolondulva tőle, állandóan ugat. Igaz, csak a lakásban, az utcán nem érdekli.
Ja, én azt olvastam, hogy a barna csík egy idő után eltűnik.

Mindenkinek további jó pihenést és minden szépet és jót kivánok az új évre!

PTünde
ptünde

Ja, elfelejtettem: a hálapénzes oldal ma már nem működik!
PTünde
ptünde

Buek mindenkinek!

Nekem Jazminnal nem volt barna csikom, bar kicsi is volt a hasam nagyon. Nmetom van-e osszefugges. Simcivel volt barna csikom a hasam is nagyobb volt. 1 het mulva lesz 11 honapos Simci es elmult a barna csik, de szerintem mar regebben elmult. Kép

gabomamo
gabomamo

Sziasztok!

Tegnap akartam írni egy versikét Nektek, de idő szűkében mára maradt. Azért még fogadjátok szeretettel! Nekem nagyon tetszik!:-)

Utolsó napján ennek az évnek
Szerencsemalackák megint útra kélnek.
Azt kívánom neked, hogyha arra járnak,
Térjenek be hozzád, s maradjanak nálad!!!

BÚÉK Mindenkinek!!!

Gabici
gabici

Sziasztok Csajszik!

Nektek hogy telt a szilveszter? Nálunk Flóra volt a fő mulatság. 11-kor próbáltuk letenni, de nem sikerült. Hajnali fél egykor aztán ágyba parancsoltam, akkor elaludt. Jól bírta. Holnaptól visszatérünk a rendes kerékvágásba. Nem délben reggelizünk és nem uzsonnaidőben ebédelünk. Ez volt az utóbbi két nap "rendje".

Nóri: Nekem teljesen jó a seduxen. Még álmos sem vagyok tőle. A délutáni alvás azért kell, de beérem fél órával is. Nem úgy mint azelőtt, hogy nem ettem semmit. Akkor aludtam 2-őt is.

Gabó: Nemsokára törheted a fejed a szülinapi tortán. Pedig nem rég még érted izgultunk!

PTünde: Anyukám is panaszkodott, hogy a mi kutyánk sem szerette a petárdát tegnap. Ugatott és fel-alá járkált a szobában.

Gabi3
inecsg

B.Ú.É.K mindenkinek!

Szilveszterünk: Érdekesen tellt. Én, már 11-kor elaludtam, utána már csak néha-néha ébredtem fel, ha jött valaki újévet köszönteni. Zoli pezsgőzgetett, meg beszélgetett a folyosón, meg az egyik srác kapott karácsonyra kormányt meg pedált, így vezetett.
De mindenki ilyen punnyadt volt. Legtöbb barátunk 11-kor elaludt.
Mondjuk nekem volt rá indokom, nagyon fájt a jobb oldalon a szemem meg a fogam (de nem konkrétan egy), kiskorom óta, hébe-hóba előjön, és ezen csak az segít, ha kialszom magam, így inkább nem akartam fájással kezdeni az új évet, ha már nem vajúdó vagy tolófájások. Kép

Nóri(37)
norcee

A halapenzes oldal nekem bejön, de az új hszemet nem veszi, de írják, hogy 3án éled fel (szombaton), mert fejlesztik. NEkem viszont törölték az egyik véleményem, amit iganecsak zokon veszek, hiszen igazat írtam... Írtak nekem mélt, hogy fejtsem ki a konkrét esetet. Ők akarták, kifejtettem. Itt is kérdeztétek, mi volt a gondom a dokimmal, majd most elolvashatjátok.

Mi elvittük a lányt a szüleimhez, és indultunk volna házibuliba. De mintha megérezte volna, hogy ott akarjuk hagyni, sírt eszeveszettülKép. 5percet sem gondolkodtunk Apával, felöltöztettük, és hazajöttünkKép. Így is a jobb, úgyis csak idegeskedtünk volna.

Puszi mindenkinek!
Jóccaka!

angiszeged

BUÉK!
Mi nem mentünk sehova. Az erkélyajtónál szidtuk a petárdázókat, és vigyázba álltunk, hátha Kitti felébred. Aludt, mint a bunda.

Rájöttem valamire. Tévhit, miszerint ha a gyerek később ismerkedik meg egy étellel, nem fogja annyira szeretni. Kitti most kapott először mandarint és uborkát, hát nem tud betelni vele. Örülök, ha nem ezt kéri reggelire-ebédre-vacsorára. Ha elfogy előle: "Még!!!"

Kitti szilveszteri aranyköpése:

- Szopizzunk! - mondja Apának parancsolóan.
- Hát jó, próbáljuk meg. - mondja Apa, és felhúzza pólóját.
- Látod, Apának nincs cicije. Most mi legyen?
Kitti kritikusan szemléli a helyzetet, majd visszahúzza Apa pólóját, és lemondóan kijelenti:
- Felöltözünk!

Méri
méri

Méri! Ez nagyon aranyos volt!!

Angéla én meg fogom nézni mit irtál, már csak azért is, mert nem emlékszem ki volt az akivel nem voltál elégedett.

Gabi! Örülük hogy ez a gyógyszer már nem olyan kellemetlen.

Na nemsokára indulunk ágyat reklamálni.

Sziasztok. Karmen 35+1

Kép

Kép

Karmen
karmen

Január 8-tól megint lesz a Metróban 8000Ft-tért egyszerű, fenyő 60x120-as babaágy.

Igen, láttam, hogy írtatatok páran innét a topikból a hálapénzes oldalra, ugyanis felismertem a cikkben olyan nagyon nehezményezett "fantázia" emailcímeket. Én a magam részéről csak azt sajnálom, hogy csak szülést vezető orvosokról lehet írni, pedig nagyon szivesen írnék dr. Kajtárról egy csomó jót. Pl., hogy anyukám mellében lévő csomót Uh-n 100%-osan diagnosztizálta, és másnap a mamo is miliméterre ugyanazt állapította meg, és a mintavétel is igazolta, amit a doki már 2 héttel előbb mondott, hogy csak víz, pontosabban egy vízzel teli ciszta. Vagy, hogy nekem egy rutin Uh alkalmával mondta, hogy lát érni egy tüszőt, és kb. 4 nap múlva fog megérni, és így is lett. Azóta már magzatként itt rugdos a pocimban az a megért és megtermékenyített pete. Kép

Nóri(37+1)
norcee

Nori,

en Kajtarrol tudnek rosszat is irni. Igaz nem velem tortent a dolog, szerencsere.

A halapenzes oldalon en is felismertem 2 hozzaszolast anelkul, hpgy megneztem volna az emilcimet, de utana megneztem.

Angela,
kivancsi vagyok a te sztoridra.
Megkaptad az emilem?

gabomamo
gabomamo

Gabomamo!
Megosztod velünk? Vagy csak velem, mi rosszat tudsz róla?
Mondjuk, én anyu esete miatt örökké hálás leszek neki, mert segítségével 1 nap alatt túlesett anya az egészen (pedig ugye még csak tb kártyája sincs), és közben, ő szegény már temette magát és csak sírt, sírt. Ha egy hónapot kellett volna várnia a mamo-ra biztos tönkremegy idegileg. Így azonban mivel a magyarországi nők csak kb. fele ment el (Sajnos!) a mamo behívóra, az első "lyukba" belefért anya.

Nóri
norcee

Sziasztok!
Méri: nem semmi beszélőkéje van a lányodnak!

Karmen:Sikerült ágyikó ügyben intézni valamit?

Halapénzes oldallal kapcsolatban csak annyit, hogy nem értem miért kell a negatív véleményeket törölni.(Angi: ezt mondtad ugye? Jól értettem?)
Ha bárki kutakodni akar, akkor szerintem számtalan helyen talál itt a neten véleményt orvosokról, szülésznőkről. Akár itt a babaneten is.
Bizti nem volt téma a lapokban.
Az meg hogy összegeket írnak a dokik neve mellé.... Hát nem tudom. Hallottam olyan dokiról, igaz Pesten, akinek ki van függesztve a tarifája.
Azt meg hogy ki mennyit ad, azt pénztárcája , meg a doki hozzáállása dönti el.
Legfelljebb tájékoztató jellegűek lehetnek a számok. Szerintem.

Képzeljétek a leveskiöntésnek lett fdolytatása.
Tegnap reggel mikor felébredtem nagyon büdi volt konyhában. Robi azt mondta ő nem érzi.
Én éreztem a szagot(szerintem ő is csak nem mondta)
Átcsutakoltam az egész konyhát, a lefolyót kihipóztam, de csak erősebb lett a szag.
Délben elmentünk itthonról, mikor hazaértem akkor már a sírás kerülgetett olyan büdi volt.
Robi később ért haza akkor már ő is érezte.
Kislány elaludt, kipakoltam a konyhát.(Másodjára)
Kihúztuk a hűtőt, hátha alá is ment a húslevesből, amit lehetetlennek tartottam , mert a hűtő belsejébe öntöttem, és azonnal kitöröltem.
Na aztán csak rájöttünk a bűz forrására.
Amikor beöntöttem a hűtőbe a levest, annak egy része a páragyüjtőbe szépen lefolyt. A hűtő hátulján pedig a tartályban büdösödött.
Ráadásul a hűtű alján elől vannak szellőzőlyukak, és ott fujta ki a büdit.De hogy észrevegyük, le kellett szerelni a hűtő hátulját.
Hát mit mondjak... Nem kaptam dícséretet.

Nina
nina74

Én egyszer voltam Kajtárnál, sirva jöttem ki. Akkor döntöttem el keresek maszek orvost. Soha ugy nem aláztak meg, pedig rossz hirt közöltek az évek alatt utána is.

Babaágy. Az üzletvezetövel beszéltem, nagyon kedves, korrekt nö volt. Sajnos aki szombaton kiszolgált minket, rosszul mondta, a drágább ágy, nem Kuba I volt, (ami akcios lett volna) hanem Julia. Most a férjemet odavitte, megnézték, tényleg rá van irva. A Kuba I amugy ha lett volna amikor mi vettük nem 16e hanem 13e lett volna. Nekünk olyat nem is mutattak. Igy nem volt jogos a reklamáció. De tényleg nagyon kedvesen mondták el mindezt.

Nina! El tudom képzelni milyen iszonyú szaga lehetett!

Én is megnéztem ma az oldalt, de csak a bp-i vélemények voltak ott reggel.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok

BUÉK mindenkinek.

Nina, még jó hogy kiderült, honnan jön a szag.

Szerintetek majd hogy kezeljem a gátsebemet a klinikán. Jó a sűrű zuhanyozás? Adnak valami krémet? Mennyire szokott húzódni a varrat?

Gigi 37+4
gigi1

Gigi,

minden wc latogatas utan zuhanyozz le. Akar csak ott az also fertalyon. Kép Kulonben igen a gyakori zuhanyozas tesz neki jot. Kremet nem szoktak hasznalni, de a szuleszno mindent elmond. A 2. szulesemnel fajt 1 kicsit, mutattam a dokimnak es jeget kaptam ra, ami nagyon jo volt. Nem olyan veszes a dolog. Nekem mire hazakerultem pont mar jo volt. Mi azon rohogtunk mindig szoptatas kozben, hogy fajt a gatseb, szopi kozben mehosszehuzodasok voltak, ami felert 1 fajassal es Simci meg jol szet is ragta a cicim, amikor raharapott csillagokat lattam. Es persze nevettunk az egesz szerencsetlen helyzeten Kép Nekem az 1. szules utan nem volt mehosszehuzodasom. A 2. szules utan tudtam meg, hogy minel tobbedszer szul vki, annal jobban fajnak az osszehuzodasok.

Nori,

inkabb nem irom meg. De nem veletlen nem dolgozik mar a klinikan ill. a korhazban es nem vezet szulest. Maradjunk ennyiben. Persze lehet vele jo tapasztalatod is. Nekem is szimpi volt Bito doki, akinel a cukros kismama szult.

Eniko,

Jazmin azert nehez eset, mert nem tur ellentmondast, dacos, akaratos, hisztirohamokat vag le, rendetlen, nem fogad szot egyaltalan. Aktiv, impulziv stb.... hat ennyi, de majd csak 1x kinovi.

g.
gabomamo

Sziasztok!

Elmegy az ember 1 hétre, és órákig tart visszaolvasni. Kép Nagyon termékenyek voltatok! Kép

Utólag is boldog új évet mindenkinek!

Janka elkezdett kúszni, Lili tiszta idegbajos, mert persze az ő játékai kellenek Jankának. Kép

Nina!
Anyós Kép
Hűtőeset szintén. Kép

Ildianyu
ildianyu

Ildianyu:
Mesélj az itthon sorvadóknak! Merre jártatok?

Gigi:
igen a sűrű zuhanyozás a legjobb.
De remélem olyan szerencséd lesz mint nekem, mert szinte nem is emléxem a gátsebemre.Vagy az idő megszépíti az emlékeket?Kép
A torkom még mindíg fáj, mostmár unom de nagyon.
Nina
nina74

Nina: De legalább megszűnt a bűz. Nálunk az alattunk lakók cigiznek, mint egy gyárkémény és a fürdőbe jön fel a szag. Nem is teregetek ott.

Ildi: Milyen ügyi Janka! Szegény Lili!

Gigi: Nekem csak az első két nap húzódott a sebem, de aztán elmúlt. Itthon meg akkor volt rossz mikor kijöttek a varratok, mert felszívódót kaptam.

Flóra szegény szenved az esti elalvással. De muszáj visszaszokni a régi kerékvágásba. Reggel alig bírtam visszaaludni az első pisivizit után. Tök rossz volt. Aztán meg mint akit fejbevágtak aludtam.

Jó éjt! Gabi3
inecsg

Sziasztok!

Nina!
Békéscsabán voltunk rokonoknál. De legközelebb nem megyünk ennyi időre, mert az altatás katasztrófa volt, és a végén már kicsit sok volt, hogy volt valaki, aki mindenbe beleszólt, hogy nem jól csinálom. De azért annyira nem durva, mint az anyósod.

Ja, Lili meg nagyon önállósodik. Nem hagyja, hogy öltöztessem, vetkőztessem, fürdessem, pelenkázzam. Mindent ő akar csinálni. Alig tudom leszerelni, hogy amit nem tud megcsinálni, azt valahogy én csináljam. Kép

Ildianyu
ildianyu

Sziasztok!

Buék, mindenkinek!

Remélem szerencsét hoz nektek az új év!!!

Nekem már hozotKépKépKép, s remélem így is maradKép

Bencike 31-én újra felült, egymás után többször is, így már biztosan kijelenthetem, hogy ülünkKép

Ja és tegnap felhagyott a kúszással, és mászikKépKépKép

És ma felmászott az étkezőbe, ahol egy lépcsőfok vanKépKépKép

Tényleg BuÉK, most mennem kell, össze kell szednem magamKépKépKép

Zsófi

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!
BÚÉK még egyszer mindenkinek!

Zsófi: Nekem is kb mára sikerült összekaparnom magam KépKépKép Majd mesélek Kép

Gigi: Én kaptam bóraxos hintőport a klinikán a gátsebemre, azzal szórtam a sebem kb 1 hónapig vagy másfél. De csak mert az enyém be volt gyulladva, rosszul varrta össze a "drága aranyos" adjunktus úr.Egyébként pedig a nagyon gyakori tusolás tényleg jót tesz, már csak azért is mert a víz felpuhítja a varratokat és nem fog húzódni, egyébként pedig addig húzódik amíg bent vannak a varratok. Én hétfőn szültem és szombaton amikor hazaengedtek akkor szedték ki. Általában aznap szedik ki amikor hazaengednek.

Ildianyu: Lili nem bilizik még? Próbálkoztok időnként? Hogyan csinálod avass be lécci, mert Bogival nagyon kínlódom. Az összes babáját, mackóját megkakiltatja, pisilteti a bilin, de ha őt akarom ráültetni ordít, mintha minimum nyúznám..Kép
És a többiek is elmesélhetik Lara, Gabó, Ágci és a többiek akik már próbálkoznak Kép

Nina: BüdiKép De legalább meglett a gond forrása!

Gabómamó: Jázminról írt jellemzésed kisértetiesen hasonlít Bogira! Kép Ő is pont ilyen! és annyira képes hisztizni, hogy elkezd öklődni majd hányni.Ez sajna egyre gyakoribb. Nem beszélve arról ha pl megyünk az utcán fogja magát és lefekszik az utca közepére és ordít. Olyankor felemelem és hazaviszem, otthon meg egy pohár hidegvíz...Kép Nem tudok vele mit csinálni!

Karmen: Elmesélnéd, hogy mi volt a gondod Kajtárral? Tényleg nem vezethet szüléseket? Ezt nem is tudtam!

Nekem is van egy rossz véleményem egy szegedi dokiról, de van aki meg csak jókat tud róla mondani. Biztosan pocsék napját fogtam ki....azért volt velem mérhetetlenül bunkó és lekezelő....Kép De ezt megítram a szüléssztorimba.

Angi: A barátnőm fog nemsokára (1 héten belül) szülni a R.B.-nál, asszem te írtál róla nem túl szépeket, illetve csak az igazat. Kifejtenéd bővebben? Priviben is jöhet! Lécci!! Kép

Én is írtam 2 hozzászólást 2 dokira, mindjárt megnézem az oldalt fenvannak-e még.

Puszka
Enikő

ceniko
Szeged

Sziasztok!

BUÉK mindenkinek.
Csak egy gyors bekukk.

Zsófi
Ádi is karácsony első napján ült fel először, azóta persze ha kell ha nem akkor is felül főleg pelenkázás közben Kép
Igaz ő már 10 hónapos volt tegnap.Bence nagyon
ügyi hogy már ül és mászik.

Ádám még mindig nem mászik de szerintem nem is fog, mert inkább már nagyon menne.Az ágy mellett már ugy kotor, meg ha fogom az egyik kezét akkor sétál mellettem.Olyan ari.Lassan 1 éves és még csak most született.Nektek is ilyen gyorsan telik én nem is hittem el amikor más mondta.

Gigi
Nekem nagyon szupi volt a gátsebem nem igazán fájt sokkal rosszabra számítottam de ki lehetett bírni.(Felszívodom volt nekem is)Tudtam ülni meg minden.Persze az biztos jót tesz neki ha minél sűrűbben tusolsz én is azt csináltam kenni nem kentem azt hiszem 1x vagy 2x aloe vera spray-t használtam.

Most megyek mert beég a kaja, igy is késésbe vagyok.

Pussz

Szilvi és alvó Ádám
szedem

GAbomamo! NEm kaptam megKép Küld újra lécci! Egy pár napig halkdoklott a levelezőm, de már jó.

Enikő! NEm írok semmit, és ne mondj a barátnődnek semmit. NYílván nem fog már orvost változtatni, akkor meg minek ijeszgetni? Egy síma komplikációmentes szülésnél tökéletesen végzi a munkáját. Nálam meg sok gáz volt, és nem volt sehol. MAjd egyszer leírom, de csak majd miután megszült a barátnőd. Én azt is hülye dolognak tartom, mikor egymást rémisztgetik az anyukák a klinikán szülés előtt, hogy mit hallottak a dokijukról. HA nem fog már váltani, bármit hall, nem jó dolog. HA rugalmas, és vált akár az utolsó percekben is, akkor persze OK!
KJAtár tényleg nem vezethet szülést. OTt van a Zöld Sándor krémjébenKép. NEm véletlen. EGy szipmatikus, rendes pacák, de sok hibát követett el. Jogosan tiltották el. LEg Én úgy tudom.
TÉnyleg mi a véleményetek az SZtkban lévő terhesgondozó orvosokról? Szerinztem kabaré ami ott vanKép
JA,témában nyitottam topicot az indexen: http://forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9104959&uq=18

HAlli! Szép 7végét mindenkinek!

angiszeged

Sziasztok!

Enikő!
Én egyáltalán nem próbálkozom a bilivel. Úgy vagyok vele, hogy majd szól. Általában utána szokott szólni, hogy pisi vagy kaki. Van, hogy előtte szól, ráültetem, de semmit nem csinál bele. Eddig talán kétszer pisilt bilibe. Nem erőltetem, ha nem szól magától, esetleg nyáron megpróbálkozom vele, hogy októberre, ha oviba megy, szobatiszta legyen.

Lányok!
SOS kellene nekem egy nőci doki neve, aki a Klinikán vezet szüléseket. És még szimpatikus is!
Köszi!

Ildianyu
ildianyu

Enikö! Nekem is sokan dicsérik a Kajtárt én is azt mondom, aki elégedett vele, az bizzon meg benne. Nekem sajnos 2 lehetösége volt, mindkétszer eljátszotta a bizalmamat, és nagyon megalázott, meg nem is érdekelte mi bajom van. Attöl a barátnödet szerintem se ijesztgesd. Jobb nem beleszolni, ha most vált lehet a köv. doki nem fog neki tetszeni, akkor te leszel a hibás, miért küldted máshoz! Valoban nem vezethet szülést, nekem azt mondták a régi betegei régebben normálisabb volt, azota van rá sok panasz hogy ugrott a korházi praxis. Sokan otthagyták mert ha ugyse nála szülnek miért járjanak oda terhesgondozásra.

Ildianyu! Nekem a legtöbb barátnöm a Kereszturit és a Sikovanyeczet dicséri. Amugy nekem nagyon szimpi, fiatal orvos, még van benne egy nagy rakás lelkesedés, emberség a Dr. Czako.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen:
Dehát ők nem nőcik!Kép
nina74

SZijasztok!

Boldog Új Évet mindenkinek!!
Nekünk nagyon jó Szilveszterünk volt, családi házibuli kerekedett, 4-kor feküdtem le, és Hanga is hajnal 4-ig táncolt folyamatosan...pedig azt hittem, hogy már éjfélkor üvölteni fog a fáradtságtól, de élvezte a nagy felfordulást.

Zsófi! Meso hogy áll a vizsgákkal? Hány van még hátra neki?

Nóri! a képen hány hetes vagy?

Ildi! Janka már kúszik??? Jóisten! De ügyes baba!

Enikö! Hanga már pisil, kakil a bilibe, de napközben azért még ráadok pelust, de jan.20.-ától már nem fogok, mert akkor lesz vége a vizsgaidöszaknak és csak vele fogok foglalkozni. Mi úgy csináljuk, hogy az esti fürdés után nem adok rá pelenkát, és csupasz popsival van, és ha érzi, hogy pisilnie kell, akkor ráül a bilire, utána borzasztóan örülünk, Hanga meg a pisis bilit hordja körbe a szobába és nagyon büszke magára, aztán közösen kiöntjük a WC-beKép
De pl. ma 1 db pelenkát használtunk el, mert napközben is bugyiban volt. Szép lassan, nem eröltetjük, és úgy látom, hogy ö élvezi a legjobban.

Szijasztok, Lara(21+5)
lara

Sziasztok!
Ildianyu: a Vincze Emőke nőci és elképesztően szimpi!!! Ajánlom figyelmedbe! Én nála szültem és csak jókat tudok róla nyilatkozni!
Én sem erőltetem a bilit,csak mivel ős is szól már, hogy pisi vagy kaki, ezért próbáltam többször ráültetni, de nem jártunk sikerrel, mert elkezdett ordítani...

Ami a barátnőmet illeti ő is internetezik és a nőklapja honlapján talált rá a hálapénzes oldalra. Ő vette észre a hozzászólást, szólt nekem illetve elpanaszolta, és megnéztem, akkor láttam ki írta. Ennyi! Csak szerettem volna ha elmesélted volna az esetet. Nem szólnék neki, mert ő már odaát van (Szegeden a klinikán) én meg itthon. Ja és mindenórás. Bármely pillanatben küldheti az smst, hogy megvan-e a kisfia. RB még karácsony előttre jósolta a méhszáj és Ctg miatt, de elvileg január 4-re van kiírva. Úgyhogy orvost biztos nem vált, nem beszélve arról, hogy ő nem magyar állampolgár és tb kártyája sincs, úgyhogy keményen fog fizetni a szülésért, így biztos, hogy maximális ellátásban fog részesülni, ő is a vip szobában lesz!! Úgyhogy Nóri még ne szüljél!!! Kép Nem tudom, hány vip szoba van a klinikán, csak azért mondom!

Szilvi: A Bogi 2 nap különbséggel kezdett el mászni és kapaszkodva menni. De ő is inkább ment mint mászott, hiszen kényelmesebb KépKép

Szerintetek mitől függ, hogy aki varrja a gátat, az felszívódó vagy nem felszívódó cérnát használ??? Mi alapján dönt, avagy miért egyik és miért másik? Érvek és ellenérvek???

Puszka
Enikő

ceniko
Szeged

Lara: Ez jó ötlet, hogy este fürcsi után szabad popsival (bugyiban) van. Azt hiszem kipróbáljuk, Egyszer kétszer úgy is be fog csorogni, azt meg kibírjuk. Van jó szőnyegtisztítónk Kép De még nem próbáljuk mert még mindig köhög. És hát a köhögéstől....

Ja azt elfelejtettem elmesélni, hogy Bogi nagyon szeret rajzolni. Eddig velünk rajzoltatott. Általában labdát Kép De újabban ő akar rajzolni, és olyan ügyesen rajzolja a labdátKép Szépen szabályosan rajzolja köröket, nagyon ügyes ám. Ma délután pl pókhálót rajzoltam neki kb 10x egymás után és azóta ő is pókhálókat rajzol és felismerhető Kép Van ilyen letörölhető rajztáblája, arra pingál!

Még valamit kérdeznék, én néztem de nem találtam sehol a hálapénzes oldalon a vidéki városok (Szeged) hozzászólásiat. Lehet, hogy én vagyok a béna, de nem találtam. Mára igérték a frissítést?? Nálatok bejön?

Köszi
Enikő

ceniko
Szeged

Ildianyu, Nina! Bocs, nem láttam nöi orvos kell. Nekem is dicsérik a Vincze Emökét.

Enikö! Jo akkor majd megirom privátban. De sajnos nehéz elmesélni hogy milyen arcot vágott, meg milyen hangsullyal beszélt velem. Ezért se irtam le, de majd valahogy megprobálom éreztetni.
Hálapénz. A vidéki hozzászolások eltüntek, én is irtam reggel. Remélem majd visszakerül idövel.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Örömmel tudatom, hogy megszületett Nóri lánya, ma délután 4 körül. Léna 49 cm, és 2970 g.
Komplikációk akadtak, mert a baba nyaka köré tekeredett a köldökzsinór. Emiatt gyorsan császár lett. Sikeres lett a műtét, és apuka szerint mindketten jól vannak.
Ennyit tudok róluk.

Üdv. Gabici
gabici

Sziasztok

Nórinak gratulálok a kislánykához, egész jók lettek a méretei is. Jó egészséget és sok tejcit nekik. Gabici, köszi, hogy szóltál.
G 37+5
gigi1

Nóri: Nagy-nagy gratula a lánykádhoz! Gyönyörű nevet választottatok! Gyorsan épülj fel a műtétből, sok-sok tejcsit kívánok!

Ildi: Én is a Vincze Emőkét ajánlanám, nagyon odaadó, igaz kezdő, de alapos és megértő. Tapasztalatból mondom!

Enikő: Én sem találtam vidéki hozzászólást!
Flóra néha emlegeti a kakát, de csak miután benne van a pelusban. Van olyan is, hogy csak úgy emlegeti, hogy kaka, akkor ráülünk a bilire, akkor úgy csinál mintha nyomná a kakát, de eddig se pisi, se kaka nem sikeredett bele. Én is ráhagyom,majd eljön az ideje.
Szerintem a varrást a doki dönti el, mivel legyen. A Sári általában felszívódóval varr, de más dokinak más lehet a véleménye, tapasztalata. De kérheted is a felszívódót. De ha éppen nincs, mert elfogyott, akkor, ha készültél előre és beszerezted az orvosi műszerboltban, akkor azt is felhasználhatják. Ha jól tudom. Nekem teljesen jó volt, hogy felszívódó volt,nem kellett a varratszedéssel bénázni. De hallottam már olyat is akinek nem szívódott fel egy és begyulladt és nagyon rossz volt. De hát mindenki más és más.

Gabi3
inecsg

Sziasztok!

Nórinak nagy-nagy gratula! Kép Kép Kép

És köszi lányok, akkor megmondom a barátnőmnek, hogy az Emőkéhez menjen. Neki van magánrendelése, vagy simán menjen hozzá a Klinikán? Enikő, Neked ugye ő volt eredetileg az orvosod? Vagy nem?

Ildianyu
ildianyu

Sziasztok!
Nórinak gratula.Kép Remélem volt üres vip szoba Kép Gabici ha megtudsz még valamit azonna szólj lécci Kép

Ildikó: Nekem még mindig ő az orvosom. Kép És a terhesgondozásra nem hozzá jártam, "csak" ő volt ügyeletben amikor szültem. De imádnivaló! Magánrendelése nincs neki, hiszen még orvostanhallgató és tudtommal addig nem lehet, de tényleg nagyon odaadó és alapos. Ha előre megbeszélsz vele időpontot, akkor várni sem kell rá, és soha egy fillért nem fogadott el tőlem, pedig viszonylag gyakran megyek hozzá, gyógyszert iratni, rákszűrés...stb Főleg, hogy rosszul voltam a gyogyótól..... Szóval először csak menjen be a klinikára, keresse meg, (a portásnak szóljon kit keres és akkor megmondják hova menjen). Utána úgy is megadja a mobilszámát, és azon tud majd időpontot kérni tőle.

Gabi3: Nekem a 17 varratból asszem a 10 belső volt felszívódó és a maradék külső pedig "kivehető". legalább is így emlékszem, de nagyon pocsék volt ahogy húzódott.. Azért gondoltam, hogy lehet hogy ha mindenhol felszívódót raktak volna jobb lett volna, de ezek szerint nem biztos!

Karmen: Oké várom a mélt!

Gigi: Neked meg küldtem mélt megkaptad? Kép

Pussz Enikő

ceniko
Szeged

Nórinak, Lénának és az APukának is nagy nagy gratula! KépKépKép

Enikő! JA, értem. Akkor majd megírom.

HAllottátok a HErceg profot? NAgggyon durva! Azt mondja, a hálapénz összege, az a közte és a páciens közötti MAGÁNSZERZŐDÉS része, tehát nem szabad nyilvánosságra hozni. Hmm, esetleg nem vettem volna észre, és a hálapénz legálissá vált? Szóljatok már lécciKép!
itt a cikk: http://www.tv2.hu/cikk.php?cikk=100000081789

angiszeged

Nagy-nagy gratula Nórinak! A Léna szupi választás volt.

Lotti anyukáméknál, mi meg egy sándorfalvi buliban mulattunk szilveszterkor. Nagyon jó volt, 1/2 6-kor estünk ágynak itthon. Ébredés után mentünk a lányért, hiányzott nagyon.

Nekem 4 nem felszívódós varratom volt, a 4. napon vették ki, irtó fájt a varratszedés, így legközelebb inkább szerzek felszívódóst.

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Nagy-nagy gratula Nórinak! A Léna szupi választás volt.

Lotti anyukáméknál, mi meg egy sándorfalvi buliban mulattunk szilveszterkor. Nagyon jó volt, 1/2 6-kor estünk ágynak itthon. Ébredés után mentünk a lányért, hiányzott nagyon.

Nekem 4 nem felszívódós varratom volt, a 4. napon vették ki, irtó fájt a varratszedés, így legközelebb inkább szerzek felszívódóst.

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok,

Norinak gratula, nagyon szep nev a Lena.

Eniko,

Vincze Emoke nem orvostanhallgato es mar nem is rezidens. Gondolom szakvizsgara keszulo doki, nem? A rezidensseg az az egyetem utan 2 ev.
Kulonben mi nem probalkozunk a bilivel, mert meg a pelenkacserevel is harcok vannak. Jazmin letagadja a kakit es nem is szol , ha van. Nyaron majd remelem mar jobbb lesz a helyzet.

Melinda,

felhaborito, hogy ti allandoan buliztok Kép

g.
gabomamo

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?