Sziasztok!
BÚÉK még egyszer mindenkinek!
Zsófi: Nekem is kb mára sikerült összekaparnom magam
Majd mesélek
Gigi: Én kaptam bóraxos hintőport a klinikán a gátsebemre, azzal szórtam a sebem kb 1 hónapig vagy másfél. De csak mert az enyém be volt gyulladva, rosszul varrta össze a "drága aranyos" adjunktus úr.Egyébként pedig a nagyon gyakori tusolás tényleg jót tesz, már csak azért is mert a víz felpuhítja a varratokat és nem fog húzódni, egyébként pedig addig húzódik amíg bent vannak a varratok. Én hétfőn szültem és szombaton amikor hazaengedtek akkor szedték ki. Általában aznap szedik ki amikor hazaengednek.
Ildianyu: Lili nem bilizik még? Próbálkoztok időnként? Hogyan csinálod avass be lécci, mert Bogival nagyon kínlódom. Az összes babáját, mackóját megkakiltatja, pisilteti a bilin, de ha őt akarom ráültetni ordít, mintha minimum nyúznám..
És a többiek is elmesélhetik Lara, Gabó, Ágci és a többiek akik már próbálkoznak
Nina: Büdi
De legalább meglett a gond forrása!
Gabómamó: Jázminról írt jellemzésed kisértetiesen hasonlít Bogira!
Ő is pont ilyen! és annyira képes hisztizni, hogy elkezd öklődni majd hányni.Ez sajna egyre gyakoribb. Nem beszélve arról ha pl megyünk az utcán fogja magát és lefekszik az utca közepére és ordít. Olyankor felemelem és hazaviszem, otthon meg egy pohár hidegvíz...
Nem tudok vele mit csinálni!
Karmen: Elmesélnéd, hogy mi volt a gondod Kajtárral? Tényleg nem vezethet szüléseket? Ezt nem is tudtam!
Nekem is van egy rossz véleményem egy szegedi dokiról, de van aki meg csak jókat tud róla mondani. Biztosan pocsék napját fogtam ki....azért volt velem mérhetetlenül bunkó és lekezelő....
De ezt megítram a szüléssztorimba.
Angi: A barátnőm fog nemsokára (1 héten belül) szülni a R.B.-nál, asszem te írtál róla nem túl szépeket, illetve csak az igazat. Kifejtenéd bővebben? Priviben is jöhet! Lécci!!
Én is írtam 2 hozzászólást 2 dokira, mindjárt megnézem az oldalt fenvannak-e még.
Puszka
Enikő