Új privát üzeneted érkezett!

Kicsiboris :D

Köszönöm, sokat segítettél. :D

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu
 
 


Kicsibé! Köszike! Azt hiszem, jövő héten veszek egy pocisnaplót. Én is szeretném, ha lenne írásos nyoma a történetnek. Bár, ha itt visszalapozok, akko kb két évig napra pontos vagyok mindenben. (Mire nem jó egy ilyen tutti topic?)
Tegnap óta nagyon kész vagyok. A vacsi okés volt, de egész nap émelyegtem, meg ölelgettem a wc kagylót. Reményeim ma negyed 11-kor elszálltak. Kezdtem a tegnapit.... Vagyis folytatom.


Pandácska! Merre jársz???

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


Jaaaj, és amit nagyon akartam! Tündéri kis piros manókád van!!!! Céééépek vagytok!

Bírta a békát? Unokahugim nagyon szeret ilyenben pancsizni, de kericsajom fél benne.

Kép
Kép
Kép
zel
 
 

 
 

zsu, szívesen! de sikerült valamelyik?

zel ez a pocinapló jó ötlet :lol: nekem tényleg bejönnek a poénos történetecskéid, tök arik :lol: kicsipocilakó élvezni fogja :lol: :lol:
köszi a dícséretet, jajjj ebben a békában még féltem Borkámat mert a buci feje ide-oda lódul ezért hol én fogtam hol Lacim :roll:
de napi 2-3 fürcsi megvolt, már balcsiimádó kezd lenni a kisborcsából :wink:
de zel! tegyélmán képet magadról, a fejedet se hagyd le róla!!

Kép
kicsiboris
 
 


Boris:
Édes ez a lányka :) Milyen édesen átölel :)

zel:
ha találsz valahol pocakos naplót szólj, már kerestem én is ,de nem találtam Libriben....

Felhívtam ma a genetikait, szept. 11-re adtak időpontot.. Nem sietik el a dolgot az bitos, addigra már a 24-25. hétben járok.. Ráadásul a csaj húzta a száját, hogy miért akarok én 0.8-as AFP-vel mennni.. Nem akarok aranyom ,de kell...
Úgyhogy megyek az Istenhegyire a jövő hét után. Ott már telefonon megnyugtatak, hogy tojjam le az AFP-t magasan, voltam már náluk, az értékeim nagyon jók, nem kell aggódnom, de azért én egy uh-ra csak elmegyek :)Egyébként pedig egy 0.8-as AFP az jó eredmény!
Előtte azért nyaralunk egyet, és megpróbálok megnyugodni :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


..zel, hú akkor vigyázz a kajcikkal :wink:

Kép
kicsiboris
 
 


Sziasztok!

Mágnes!
Jó pihenést! Nyugi, szerintem sem lesz gond!

Boris!
Hello!.............. Ó, de égi tünemény Borka! Zabálni való! Ó de jó lenne meggyöntölni! Ez a béka még a lányomnak is bejön, csak már nem nekünk való, nem férne bele! :lol: :lol: :lol:
Gondolom, jól éreztétek magatokat!

Zel!
Türelem, a 12. hét után vége lesz a wc kagyló ölelgetésének! De fogd fel úgy, hogy bent minden okés, ezért van! Küld erre a rókát, helyesebben Miskolc felé, én várni fogom de lásd el jó tanácsokkal! Okés?
Annak örülök, hogy a cékla meg a vacsi csak úgy jóízűen lecsúszott, gondolom vérré vált benned! Egyébként céklát ehetsz 2-3 naponta, jobb mint a sok bogyó, és ha bírja a pocaklakó akko miért ne!

Jó hétvégét mindenkinek! Jövő hét elején Miskolcon leszünk, intézzük ottani dolgainkat, de Virágkarneválra hazajövünk!
Kép

Kép

Kép
sapé
 
 


Borcsa!

Gyönyörűek vagytok, nem találtam más szót rá!

Lilypie Pregnancy tickers
babszi
 
 


Lesz kép. Rendben.. A jövő héten kérem majd Apát, hogy csináljon rólunk valami jó szexi bikiniset! :lol: De majd csak egy bő hét múlva tudom feltenni. Okés? Jaaaaj, Kicsibé, a fejem? Biztos vagy benne? Nem túl jó az ötlet!

Sapé! Tegnap óta az a kaja az, ami után nem veszem irányba a legkisebb helységet. Nem vagyok épp fényesen, de nem panaszkodom. Nagyon vártam már ezt a fajta érzést. Sokat beszélgetek a pocilakóval, hogy talán nem kéne ennyire átvenni a parancsnokságot, de szerintem már van kis keze amivel a fityiszt simán beinti! Legyen 16, majd én is beintem a bulizásra!!! :lol:
Rókával beszélek, küldöm, amint lejár nálam a mandátuma. Tudod, olyan lettem még, mint a mormota. Simán becsukom a szemem és alszok. Tehát addig vagyok tök jól, amíg alszok, vagy eszek.

Mágnes! Pocisnapló ügyben megteszem a tőlem telhetőt, és ha még az 54-es végű a telcsiszámod, szólok! Vagy tök egyszerű, veszek kettőt és küldöm... De azért megpróbálok szólni előtte!

Szia Babszi! Tyűűűű, 11+6! Gyere többször!

Valami ideg, vagy izom ugrál a hasimban egész nap. Nem fáj, csak kellemetlen.

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


Zel,
azért a céklára figyelj, mert én hallottam, hogy a terhesség bizonyos szakaszában nem szabad enni, mert a foga nem lesz fehér, vagy nem is tudom mi. Valami olyasmi, hogy mikor a fogképződése van, akkor nem szabad enni.
Reméljük nyaraláskor elmúlik a rosszullét.

Mágnes,
próbálj megnyugodni, tuti minden rendben van. Szeptemberi vizsgálat, hát elég durva, de ez is azt bizonyítja, hogy nincs baj, mert nem várnának ennyit.

Borka,
nagyon édes ez a kiscsajszi!!

Nekem megvolt a transzfer. Megkaptam 3 kis embrikémet, 1db 7 sejtres volt és 2 db 8 sejtes. Azt mondta a doki, hogy nagyon szépek és a nyálkahártyám is tökéletes. A másik 2 embrikét lefagyasztották, mert ők is jó minősítést kaptak. Naoi 800 utrót kapok, szóval jól megtámogatva a dolog. 2 hét múlva teszt. Ma és hétvégén szigorú fekvés, még főzni sem főzhetek és utána is kíméketes életmód, olyan szanatóriumi féle. Lehet sétálgatni, de semmi megerőltető.
katata
 
 


Kicsiboris, olyan szépek vagytok együtt :lol:

Kata,
ez nagyon jó eredmény! tényleg pihizz sokat, és hidd el, hogy most sikerülni fog :lol: én biztos vagyok benne

Trinky, én teljesen aktív életet élek, még mindig. Mindent megteszek, amit bírok, és eddig is. Persze nem emelgetem a porszívót, de a 7 kilós keresztfiamat simán. Tegnap a Szigeten voltam hajnalig, és ezt is jól bírtam. Tudom, hogy a picivel minden rendben, és azt gondolom, hogy tudom, hogy mit tehetek meg. Ne értsetek félre, vigyázok rá nagyon, és annyira imádjuk már most, de élem tovább az életem, csak egy picit másképp.
A szurit kiporcióztad? de az nem jó, folytatnod kell majd a szívhang után is!!! vagy félreértettelek?

Mágnes, én még semmit nem tudok ezekről az értékekről, de olyan dühős tudok lenni az ilyen dokikra, és ki vagyunk nekik szogáltatva.
Mi is megyünk az Istenhegyire 1 hét múlva, ott ugye mindenki kedves? ezt hallottam...

Zel, én csak a nadrágokon érzem, hogy nő a pocakom. De rakok fel képet, mert minden héten készül, és majd ti eldöntitek :lol:
a védőnőm szabira ment, az első találkozásunkkor már túl leszek 13 heten. Ez nem gond ugye?


Kép

Kép
domo
 
 


Sziasztok Lányok,

csak beugrottam egy gyorsra. Tegnap picit görcsölt a hasam, (de elég picit) ahhoz viszont elég volt, hogy halálra vált arcal üljek magamba roskadva. Tesóm nem bírta tovább és este 8-kor becipelt a kórházba - éppen egy jó barátnéja ügyelt - és megnéztek uh-val. Semmi gond nincsen, ééééééééééés hála Istennek dobog a pici szíve. :D :D :D Bár nem hallottam, mert a doki éppen egy szülés előtt állt, de láttam, hogy pulzál.
Óriási kő esett le a szívemről. Most már tudom, hogy minden rendben lesz.
Úgy örülök :lol: :lol:

Amúgy a szülésznőnek mutattam az egy héttel ezelőtti uh képet, és mondta, hogy már azon is látszik a baba. Kicsit érdekes, hogy ezt a doki akkor nem mondta. Ha mondta volna megkímélt volna egy hétnyi idegeskedéstől. Na mindegy, nem is érdekel, csak az, hogy ott csücsül és fejlődik.

Jó éjszakát mindenkinek.
trinky
 
 


Sziasztok Lányok!

Régen voltam már itt , szégyellem is magam :oops:
Segítséget szeretnék kérni! Szükségem lenne Merional injekcióra,akár recept is lehet! Aki tud segítsen!


Köszönöm
sydney
 
 


Sziasztok Lányok!

Régen voltam már itt , szégyellem is magam :oops:
Segítséget szeretnék kérni! Szükségem lenne Merional injekcióra,akár recept is lehet! Aki tud segítsen!


Köszönöm
sydney
 
 


Sziasz!

Trinky!
Jihhhhhiiiiiiiiiii!!!! Gratulálok! Nagyon örülök! Látod, mondtuk, hogy minden rendben lesz. Persze tudom, hogy az orvos sokkal biztosabb, mint a mi megérzéseink!

Kata! Oké! Vigyázok a céklával, bár gondolom, még nem nagyon befolyásolja Bébike fogazatát! Te csak pihenj!!!! Beszélgess velük!

Nagyjából félig-meddig a ruhák és a tisztasági csomag :lol: össze van rakva. Már csak a kaját kell, meg a sok egyéb izét... Aztán mindjárt indulunk. Tegnap este Öcsikének a tacsinknak megsúgtam, hogy megyünk Gyékényesre! Láttam, hogy örül.. Szeret ott lenni. Panna még csak egyszer volt.

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


Nem túl jó képek, de örülök, hogy legalább sikerült..


Kép Kép

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


zelem te drága, te aranyszívecske, szóval hol van a fejecske :?: :?: döbbenet, hogy mekkora a pocakod most megnéztem nekem kb 4-5 hónaposan volt ekkora, nagyon édibédi vagy :lol: :lol: úúúúgy örülök :lol: most megint eszembe jutott, hogy mennyit vártatok a babára és most ott csücsül zelecske pocijában :lol: :lol: jó kikapcsot, jó horgászatot :D

babszim, de rég nem jöttél, hiányollak is mindig :!: :!: légyszi írj magadról, hogy vagy? puszika

katám ugye azért pihizel?

trin, de szupppper, és szerintem jól tettétek hogy megnézettétek a picurit mert így legalább most már megnyugszol és csak a szép dolgokra fogsz gondolni :P nagyon örülök, hogy minden okkkkkés és a dokidat csókoltatom a hülye ijesztgetése miatt..

Kép
kicsiboris
 
 


domo:
Az Istenhegyin nagyon rendesek, és alaposak, mi 27- én megyünk oda :)

Zel:
Nem ilyen volt a fejed még múltkor.. :wink:

Kata:
Drukk neked és sok pihi!!!

Trinky:
Igaza volt tesódnak,hogy bevitt, jobb félni, mint megijedni, és inkább nézzék hülyének az embert, de legalább megnyugodtál :) Következő uh mikor lesz? Lassan csinálhatnál egy vonalzót.... :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Jól van, na. A mai fejem egyelőre csak fújocska volt. Meg különben is egyedül fényképeztem, tükörben. Szerintem nagyobbnak is látszik a pocikám, mert még ki is kellett tekerednem, hogy le tudjam fényképezni! Apa csinál a nyaralás közben fejes képet és majd hozom! Okés?

Nemsokára indulunk! Már mindent összecsomiztunk, csak apa elment édesanyjának egy kicsit segíteni. Mindjárt jön, és beszórja a cumót éééééééés már mehetünk is. Jaj, úgy várom, mintha legalább a Bahamákra mennénk!

Mindenkinek szép hetet kívánok! Nagyon vigyázzatok magatokra, én is azt teszem majd. Hiányozni fogtok, gondolok majd rátok!

Puszóka: Johanna

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


domo, nagyon cuki a pocakod :!: de kérnék tőled is fejecskéset, az is fontos nekünk :wink: :lol:

zelem várunk vissza :lol:

sydney ezt találtam de még próbálkozzál szerintem a google-ban, írd be amit keresel hátha többoldal is feljön még :lol: http://www.noivonal.hu/viewtopic.php?t=316

Kép
kicsiboris
 
 


Sziasztok!

Lekopogom, teljesen jól vagyunk. Bár volt egy kis afférom, ami elég rendesen megviselt lelkileg:

Korábban már írtam, hogy tanár vagyok, és angolt tanítok ált. iskola első osztályától nyolcadikig mindenkinek. Imádom a munkám, mert ha ritkán is, de jönnek olyan visszajelzések, amire azt mondjuk - na ezért érdemes csinálni. A ritkasága abban rejlik, hogy hálátlan kis "dögöket, imádnivaló kölköket tanítok, akik sokszor nem tudják, hogy mi szolgálja igazán az érdeküket. Értitek. A nagy bejelentés elég bénára sikerült, mert nem tudtam megszólalni, aztán elbőgv e magam mondtam ki, hogy babám lesz. FFi igazgatóról van szó - még ő vígasztalt, hogy nagyon örül a hírnek. Ez eddig rendben is van, örömmel jöttem el, és nagyon vártam a szeptembert. DE! Az angol munkaközösség vezetője hívott fel tegnap olyan stílusban, mintha én titkolnám a terhességem, ezzel a leendő helyettesekkel kiszúrok, és hogy-hogy nem gondolkodtam el azon, hogy napközibe menjek, hogy a barátnője (szintén kolléga) átvehesse (napköziből) a helyemet szeptembertől. Stílusa kb. hogy lehettem terhes, miért szúrok így ki másokkal, és azonnal döntsem el mit akarok - egyáltalán akarok-e ténylegesn dolgozni... stb, mert a barátnőjének be kell rendeznie az életét egyik napról a másikra. Persze azzal a lehetőséggel eddig nem foglalkoztam, hogy napközi, hiszen a diri sem mondta ezt, hanem hogy majd megoldják karácsonytól a helyettesítésemet. A női kolléga Úgy felidegesített , hogy 2 napig bőgtem (ilyen hülye érzelgős vagyok) a hívása után, hogy ennyire semmibe veszi a munkámat. És engem, mint embert. Pedig amin eddig keresztülmentem, inkább ajnározni kellett volna, mert végre sikerült a baba...
Mondták volna azt rögtön az elején, hogy ne kezdjem el az évet, mert az iskolának az a a jobb. Mellesleg anyagilag én is jobban jöttem volna ki, csak szerettem volna lefoglalni magam mindennel, hogy ne csak a rezdülésekkel legyek elfoglalva. Ha egy napközi vagy az itthoni tétlenség közül kellene választani, hát, én bizony maradnék a fenekemen. De csak ebben az esetben.
Megviselt a dolog nagyon, most jól vagyok. Smile

Tegnap esküvőn voltunk. Barátnőm ment férjhez, aki 3 héttel idősebb terhes, mint én. Belepréselte magt egy nagyon szép ruhába, meg egészen idáig arra hivatkozva, hogy mindentől, de MINDENTŐL rosszul van, nem evett. Én nem tudhatom, de magamban gonoszul arra jutottam, hogy fogyózik, hogy a nagy napon szép legyen. Nagyon szép volt, csak a babát sajnálom - bár lehet olyan korán nem árt neki a dolog. Éjjel egykor hazajöttünk 70 km-ről, mert majd' összeestünk a fáradtságtól, meg már nem bírtam ülni.

Voltam uh-n kedden a dokinál, és behívták a párom is. Volt nagy öröm, könnyes szem. A doki a hasamra tette a párom kezét, és megmutatta, hogy hol bögdösse meg a párom. Mindezt uh-n figyelve. Az egész méh mozgott, a pici lába már kalimpált. A köldökzsinór - mert már olyanunk is van - úgy mozgott, mint egy kis rugó. Mindent lehetett a felvételen látni, fantasztikus volt. Amikor én csináltam ugyanezt, Babó el is fordult, de előtte icipici lábával megrugdosott. Persze érezni semmit nem lehetett, csak uh-n követni az eseményeket.
Azt hittem megcsinálja dokikám a 12 hetest, de csak egy beutalót kaptam a klinikára, hogy azzal kérjek időpontot. Kpértem. Majdnem betöltöm a 14. hetet, mire megkapom. Olvastam, hogy 13 hetesen és 6 naposan van még értelme down-ügyben szűrni, de nem igazán tetszik, hogy ennyire kitolták a végére. Ezért, és sok másért elmegyünk külön genetikai vizsgálatra magánba (ott hagyunk csomó pénzt, pedig a fene egye, hogy minden forintka számít), de kapunk érte alapos uh-t is, meg vérvételt is. És uh-ról felvételt. Nem semmi!

Szóval ez van velem. Ha egyszer beindulok az írásba, hát írok mint gép :) Bocsi a bő léért!!! :)

Lilypie Pregnancy tickers
babszi
 
 


Sziasztok!
Meginszeminálva jelentkezem!

Nagyon jók lettek az eredmények. Az uhu alapján a tüszők megrepedtek, legalábbis nem látott tüszőket, akkor csak megrepedtek nem?
A fiúkák megint 40 millióan versenyeznek odabent, és annyira fickósak voltak, nagyon megdicsérték őket és meg is néztem a mikroszkóp alatt, nagyon cukik voltak!

Most nem éreztem azt a puffadást, csak egy picit fáztam ezért volt bennem egy kis görcs.

Nem kaptam stimu receptet mint a múltkor, tehát most megterhesedem! :D

KATA
Együtt babásodunk! :wink: :D
Remélem jobban vagy és tapasztod a babókat! +++++++++++++++++++

BABSZI
Az emberek többsége lelketlen, tapintatlan és irigy! Sajnos!
Csak magaddal foglalkozz, ne vedd fel a hülyeségeket!
Csodás élmény lehetett az ultrahang! :D

ZEL, DOMO
De szép pocik! :shock: :D

TRINKY
Gratula hogy az icipici kalapács már a bőröd alatt kopog, ezentúl sztereoban nyomjátok! :wink: :D

KICSIBORIS
Elfogult vagyok a lányokkal szemben, tehát nem tudok mást mondani, minthogy ez tündér dönörűűűűűűűűűűű!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

További kellemes hétvégét Mindenkinek!

dita75
 
 


Trinky,
örülök a jó hírnek, de jó hogy elmentetek és megnyugdhatsz végre!!!

Dita,
hurrá!!!! Szorítok!! Tapasszuk csak a babókat!! Mikor kell tesztelned? Vagy hogy lesz?

Boris,
igen, pihizek.

Zel,
jó nyaralást! Vigyázz magatokra!
katata
 
 


KATA
Jól teszed, hogy pihizel, igyál sok vizet. Sikerrel fogsz járni meglásd!
Az én jóslataim eddig mindig beváltak! :wink: :D

A dokker a 16. napot javasolta tesztelésnek, de nekem a múltkor is már a 12. napon megjött pirinénje utro mellett, úgyhogy majd úgyis az fogja eldönteni, hogy van-e a babó vagy sem! :roll:

De lesz! Punktum! :D :lol: :lol: :lol:

dita75
 
 


Ilona,
Kép

Kata,
Ezemilliótrillió babaragacs megy. Pihi, nyugi, sok folyadék, meg persze nagy evések. Nagyon drukkolunk nektek!!

Boris,
Nagyon szépek vagytok :wink: Szeretem Borka képeit nézni, olyan formás kislány!

Domo,
Szépen növeszted pocakod :wink: Milyen gebe vagy :lol: :lol: :lol:

Zel,
Szerintem neked óriási pocid lesz. Te is olyan alkat vagy, és szintén gebe :wink: :lol: :lol:

Trinky,
Gratulálok a dobogó szívhez :wink: Emlékszem milyen jó érzés, kicsit megnyugodhatsz végre.

Babszi,
Képet nem mutatsz a piciről?

Ditta,
Neked is mennek a drukkok!!
Vendég
 


trinky, így kell hozzáállni, ügyes vagy. Szorítok a 16. napi pozitív tesztért! Most akkor nem kaptál Utro-t, vagy nem értem mi az a a stimus recept?

babszi, még szép, hogy ilyenkor sokat írsz hiszen olyan angyon ritkán jössz! Mi együtt örülünk veled, az biztos. Az a banya meg egy önző, irígy dög nem szabad hogy magadra vedd, te vagy a legfontosabb, az ő barátnéja meg majd megy decemberben helyettesíteni téged ha akar, miért kellene neked az ő agyával gondolkodnod? Tisztára mérges lettem!

mágnes, szerencsére ebben a genetika témában teljesen tudatlan vagyok. Most ez a szeptemberi vizsgálat, ez ugye nem magzatvizes lesz? Vagy mégis? Vagy ez csak az az uh? Jól megértettem a lényeget mi? :oops: Bocsi. A 4+ remélem hamar eltűnik, az ilyen hívatlan vendéget senki nem szereti, a fene vinné el!

zel, remélem jól pihentek, és hát szó mi szó ez már jelentős méretű pocak! :wink:

katata, akkor hajrá! Ilyen klassz hírek, nem győzöm kapkodni a fejemet! Igen nagyon örülök, csókollak!
Barátosnénk mesélte röviddel miután az édesanyja meghalt, hogy felmerült benne milyen régen beszélt az anyukájával, amikor kezébe vette a telefont tudatosult benne, hogy nincs kit hívnia. Nehéz lehet, de én is beszélgetnék anyukámmal a helyedben, ha fizikálisan nem is, de ott van melletted hidd el.

Építkezés ügyben valami?

sapé, akkor nagy változások előtt áltok, nem fogsz unatkozni! Így az az újabb 3 hónap is pikk pakk eltelik! És az a folt remélhetőleg eltűnik!

kicsiboris, számoltad már mennyi puszit kap a kis hercegnő naponta? Mindig ilyen puszisan, ölelősen kattint le benneteket apa, ami persze azt hiszem 100%-ban érthető. Én is megzabálnám :wink:

reni, hogy vagytok?

Pusza csajok, szép hetet!
bbilona
 
 


Pandácska!

Már nézem,hogy merre tűntél,de jó hogy újra vagy! :wink:

Bbilona!

Nagyon sok boldog névnapot!!!!!!!!!!!!! :lol:

Katata!
Őszinte részvétem anyukád miatt :cry:

kicsiboris!
Nagyon szépek vagytok!!!

ZEL!
Jó pihenést :lol:
Nagyon csini vagy :lol:

lányok!Kismamák!
Nagyon szépek a pocak fotók :lol:

Rólunk!
Nem volt jó a gépünk+Nyaralni voltunk.
Áruljuk a lakást,de nem lessz egyszerű mutatvány :shock:
Niának még mindig nincs fogacskája.Nagyon édi ,mindenkire vigyorog :lol: Nagyon elkényeztettem csak a kezembe hajlandó aludni,de én nem bánom csak a környeztem baszogat! :twisted:
m. reni
 
 


Bbilona!

Egyszerre írtunk :lol: Jól vagyunk.Te magadról nem sokat írtál ti hogy vagytok???
m. reni
 
 


Pandácska!

Én is olvasom a blogodat nagyon jó!Én is kaphatok meghívót??
m. reni
 
 


Sziasztok!

Hát így szabi után teljesen esélytelen, hogy vissza tudjam olvani a történteket, de majd igyekszem újra elkapni a fonalat.

Ilona!

Névnapod alkalmából sok boldogságot kívánok!

Minden kismaminak gratulálok, jó látni, hogy vannak sikerek is.

Kata!
Ezerrel szorítok hogy végre teljesüljön az álmod!

Mindenkit puszilok!

tücsökbogár
 
 


reni, tücsökbogár köszönöm aranymaszatok vagytok!

reni, költöztök? Ez nekem új! Vagy nem :? ? Miért, kicsi?

pandácska, hol? merre? nem láttam már ezer éve :wink: Kép
bbilona
 
 


Reni,
Ha mégis bezárom(most úgy néz ki, hogy nem) akkor neked is küldöm a meghívót :wink: Ti is költöztök? Úgy látszik itt mindenki költözik szülés után :lol: :lol:

Ilona,
Akkor nem láttad a Micimacis képet, amit neked feltettem :wink: Na jó, mégegyszer Boldog Névnapot :lol: :lol:
Vendég
 


Ilonám:
Boldog névnapot kívánok!!!!
A szeptemberi nem magzatvízvétel, ha akarnának olyat, nem is engedném, ez a dokim szerint egy beszélgetés lesz, még uh-t sem csinálnak... De most őszintén 24 hetesen már nem tök mindegy a magzatvízvétel??? Ha valaki odamegy beteg babával (nem magamról beszélek!), akkor ennyi idős terhesen már semmi értelmét nem látom.. Én legalább is nem hagynám..

Most beszéltem Zellel telón, mindenkit puszil, jól vannak, talált nekem pocakosnaplót :)

dita:
Nagyon jó esélyekkel indultok :) Bővülni fogunk hamarosan kismamikkal!!!

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


pandácska, megvan, megtaláltam, túlgörgettem az egeret. Köszönöm szépen!

mágnes, neked is köszike.
Igen, igen semmi értelme a 20. héten sem már. Barátainknál fejecskében valami cisztát találtak, kb ilyen idősen. Mi a lehetőség? Vagy megszületik veled akkor, vagy kivárod a végét és kiderül hogy makk egészséges. Mert ugye sokszor ez van. És azóta már ez a kisleány is megszületett, szerencsére kutya baja, mert persze időközben a ciszta is eltűnt, csak a Baross u. klinikán olyan csúcsszuper uh van, hogy ott olyan dolgokat is észrevesznek amit máshol nem.
Megpróbáltam nem okoskodó lenni, ez inkább olyan biztatásféle.
Pocaknaplóhoz gratulálok. Lesz rá idő?
bbilona
 
 


Jajj Ilonám dehogy vagy okoskodó :) Én is így gondolom, ahogy te, bár teljesen biztos vagyok benne, hogy minden rendben van a babánkkal. Ha már én nem bízom Zsebiben, akkor ki? :)

pocakosnapló:
Az én lányom egy Angyal, nagyon szeret egyedül játszani, ráadásul jó alvó, remélem lesz rá időm :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Lányok, ez a mai nap az enyém ha megengeditek. :wink:
Ennyi köszöntőt szerintem még életemben nem kaptam, mindenki nagyon csúcs! :D
És ami megkoronázza a napomat az férjecském negatív lelete, végül a Sumetrolim segített, pedig jót mosolyogtunk rajta, mert ez volt gyerekkorában az a gyógyszer amit akkor kapott, amikor lógni akart, mégis tudnak valamit ezek a régi gyógyszerek.
Szóval huszonpárnap és uh, az induláshoz. Végre célegyenesben!

Egész nap úgy zúgnak itt körülöttünk a repülők (Air race-re gyakorolnak), mintha légitámadás lenne, na majdnem. :D
bbilona
 
 


bbilona!

Ezek nagyon jó hírek,végre indul a mandula :lol:

Pandus!
Jó lenne,ha nem zárna be a blog :shock:

Pandus!Bbilona!

Most egy Tízemeletes panelben lakunk a 9.emeleten.A férjem szülei vették,romos állapotban és mi gyönyörűen felújítottuk,de most megválunk tőle. 4emeletes házba szeretnénk menni :lol: ahol egyedi fűtés van.Itt fűtés számla télen óriási ,az én nevetséges gyesem rá is menne.Később persze építkezünk,de az a jövö zenéje.
m. reni
 
 


Boris!

Én most mindent wenge,vanilía,szürke,és feketébe szeretnék :lol:
házatokkal mizu?
m. reni
 
 


Ilonkám, én is nagyon boldog névnapot kívánok Neked. Azt hiszem ennél jobb ajándékot nem is kaphattál volna, mint a férjurad negatív lelete. Másfél hónap és te is kismami leszel meglátod.

Jó, hogy mondod, miért gyakorlatoznak a repülők, mert én már azt hittem bombázni fognak :D olyan hangosak.

Domo, persze a szurit csütörtök után is kapni fogom, csak az idő múlásának érzékeltetése miatt porcióztam ki. Jaj, már csak három nap és újra láthatom a kis kópét. Úgy várom. Köszi lányok, hogy drukkoltatok, hogy ne legyen semmi baj.

Katám, hogy vagy?
trinky
 
 


Sziasztok!

Ilona!
Sok boldog NÉVNAPOT!!! Nagyon nagy örömmel olvasom, hogy minden rendben és végre történik valami veletek..... hajjjrrráááááááá
Drukkolunk 1000el!

Kboris!
Nagyon szép a lánykátok! Jó kis ennivaló baba! Jól telt a nyaralás? Borka vette az idegen helyet? Aludt? erre gondoltam....

Reni!
Sok sikert a lakáseladáshoz! Mi is próbálkoztunk és képzeld én, aki mindig ellene volt, fogadtam egy ingatlanost és az én lakásom 2 héten belül augusztusban adta el. A páromét decemberben kezdte el árulni, mikor kiköltöztünk a házba és január 2. hetén azt is eladta.....
azzá vált szimpivé a dolog, hogy jóval többért adta el mint mi gondoltuk és még a jutaléka sem volt sok, de nem is sajnáltuk, mert mondhatom, hogy 1 a másiknál majdnem 2 millával többet kaptunk a lakásért, mint amit mi reméltünk. Persze itt is sok cég van és nem mindenki jó, de ezekkel nagyon tudtunk működni. Egyébként az Otthon Centrumosokkal árultattuk. Csak 1 ötlet..... beszéljetek velük is és másokkal is, mert nagy terhet vesznek le a válladról, hátha.

Babszi!
Gratulálok és hála Isten..... mondom most már. Emlékszel rég mit írtam neked!? Igazam lett!!!! Puszi!!!

Mi jó vagyunk és épp ma meg említettem a páromnak, hogy mikor is lesz tesó???? Hát nézett nagyot, mert néha elhagyta a számat, hogy nem lesz ...... Most annyira vágyom rá és tiszta szívemből. Már tart ez az állapot lassan 1 hete, magam sem értem. Lehet kedvet kaptam az ITTENI KIS MAMIKTÓL :lol:

Jó éjt!

Odry :wink:

Kép

Kép
odry
 
 


odry, jó gondolat egy tesó, ne agyalj rajta sokat!
Köszönöm a gratulációt és a szurkolást, elkél! :D
Meséltél a szülinapi buliról, vagy még csak most lesz? Már megint nem emlékszem. Talán képeket is raktál fel? Ugye megint lemaradtam? :roll:

trinky, nem teszel vonalzót? Teljesen zavarban vagyok hol is tartasz. :wink: Örülök, hogy jól vagy, hogy a tortúrának hamarosan vége és átadhatod magad az élvezetnek! Köszi neked is a jókívánságokat!
Érzem csak úgy áramlik feléma sok pozitív energia :D !

reni, megértem a költözési vágyat, biztosan kellemesebb egy kisebb házban, ahol családiasabb a légkör, és a ház felépítése is barátságosabb. Nem szakad meg majd a szívetek, hogy ezt ott kell hagyni?

Képzeljétek tegnap 5 napos léböjtbe kezdtem, hogy mire beköltözik a kisfiam (valamiért így érzem) a pocakomba, rendben legyek. Minél több embernek elmondom annál inkább tartanom kell magam, hogy végigcsináljam.

domo, mi újság?

tücsökbogár, jól vagytok?

Pusza csajok, szép napot!
bbilona
 
 


bbilona: Boldog Névnapot!
Tegnap nem voltam itt, bocsi, hogy csak most írom :oops:
örülök , hogy rendben vagytok, most már BIZTOS sikerülni fog!

Zel: nekem mutatott a sógornőd fényképet rólad, most már oldalról és hátulról megismerlek :D
Sajnálom, hogy ennyi róka ólálkodik nálatok, de már nem tart sokáig...

Hát, lányok, nálam újra szól a hatlövetű. De most nem élem bele magam , különben is kezdődik az iskola / fiam 1. oszt lesz!!!!/, kolléganőm nyugdíjas éveit elkezdte, új kolléganő szept 1-től érkezik, nyakamon két körzet dokuja, úgyhogy van min gondolkodni, aggódni, kezdődnek az álmatlan éjszakák...

Simó Tímea: Pocakosnapló www.babaskonyvek.hu
ana30
 
 


Bbilona!

Sok sok boldog névnapot!!! Gondoltam rád sokat tegnap!!!

Lilypie Pregnancy tickers
babszi
 
 


ana, köszönöm. Kis segítséget kérek, mi az hogy újra szól a hatlövetű? Ma ilyen értetlenke vagyok. Hú 1. osztályos a fiad, lesz ám izgalom, meg élménybeszámoló! :D

babszi, köszönöm szépen!
bbilona
 
 


6 alkalommal kell szúrni magam, hogy érjen minél szebb és több tüszőm, azaz nem sikerült az 1. inszem, most kezdtük a 2.-at :(
ana30
 
 


ana, az sajnos lejött, hogy nem sikerült az első. Ne keseredj még így is javíthatsz a statisztikán, miszerint a 3. a sikeres. Bár azt hiszem ez most teljesen érdektelen.
Tudod, hogy szerencsés vagy, hogy csak 6 szuri kell, nem is értem hogy csinálod. Én sokkal többre emlékszem.
Sok sikert kívánok, hogy a nagyfiúnak hamarosan kistesója lehessen!
bbilona
 
 


Sziasztok lányok!
Megjöttünk a nyaralásból ami szuper volt.
Mi jól vagyunk a babóval (legalábbi remélem nincs gond ott benn) Anna is meggyógyult már.
Nekem a nyaralás előtt valamelyik nap volt esetére hányingerem már azt hittem hogy jön a róka koma. De szerintem azért volt mert nem ettem rendesen. Aztán rágicsáltam kekszet és jobb lett. Amugy a szám ize elég rossz sokszor amugy más nincs. Péntek estére megyünk dokihoz és remélem csupa jó hireket mond majd.
Kata! Őszinte részvétem anyukád miatt! De meglásd küld nektek 1 vagy 2 szép babócát!!
Babszi! Örülök, hogy minden rendben veletek! látod már a 12. hetet is betöltötted! Ilyen kollégákkal pedig ne foglalkozz. Csak a babóra koncentrálj!!
Ilona! Sok boldog Névnapot kivánok neked!! Gratula a negativ eredményhez a párodnak!
Odry! Mindent bele a tesóprojekthez!!
Ági! Minden rendben lesz a babócával! Érzed amugy már mocorogni?
Zel! Szép nagy már a pocód!
Domo! Neked is kerekedik!
Most hirtelen ennyi.
bgyöngyi
 
 


gyöngyi, jó hogy beköszöntél, és még jobb, hogy remekül vagytok. Néhány strandolós fotót szerintem mindannyian szívesen nézegetnénk.
..és köszönöm! :D
bbilona
 
 


Sziasztok!

Ilona!
Nem maradtál le semmiről, csak én nekem nincs időm és épp a minap lettek gépre rakva a képek. A Boris által tudom őket feltenni, így vártam míg ők is haza érkeznek. Jó volt minden, de most úgy vagyunk a párommal, hogy nem lesz több ilyen. 16 kor kezdtünk enni és 18kor már senki nem volt nálunk...... Anyósék asztalt bontottak, mert még hosszú út állt előttük és velük mindenki távozott. Senkivel nem tudtunk beszélgetni, vagy a játékokkal közösen játszani.
Dávid élvezte, mi meg pörögtünk.....
Majd az ovis társaknak csinálunk a család meg úgy jön köszönteni, ahogy akar és kapnak rágcsit, meg üdítőt.... :wink:

Gyöngyi!
Jó hallani, hogy remek volt minden és hogy a picike is jól van ... mindkettő picikére gondolok.
Gondolom még nem látszik a pocakodon semmi!? Írj mi volt pénteken és tegyél képet, ha kerekedik a hasikád.

Babszi!
Képet te is tegyél majd!

Szép napot!

Odry

Kép

Kép
odry
 
 


Ilona, boldog névnapot :lol: és gartulálok a negatív eredményhez! Indulhat a visszaszámlálás :lol:
A léböjtkúra kemény lehet, én nem mertem eddig bevállalni :?

Trinky, de jó, hogy minden rendben és a szurik miatt is megnyugodtam :lol: csütörtökön gyere gyorsan a fotóval!

Zel, jó nyaralást,és hát a pocak!!!

Panda, hát, szerintem sem nőtt még semmit :? te is gebe vagy, neked gyorsabban nőtt??? meglepődtem, hogy Zelnek mekkora :lol:

Kata, hogy vagy? sokat gondolok rátok

Gyöngyi, ugye lesznek nyaralás fotók? és UH-ra mikor mész?

Kép
domo
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?