Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Szilvánusz, tényleg.

Talis képek nagyon szépek!!!!

Köszönjük szépen a dicséreteket, hogy Blanka milyen nagy már, szerintem is. De jó lenne, ha még kicsi maradna... Basszus már akkora sallert lekever, hogy csillagokat látok. Meg kikaparja a szemem, kitépi a hajam. Mi lesz még itt?? :shock:

Pepike, Balcsin is szar idő van? Itt nagyon... Csak a marha nagy tál raffaello vigasztal, amit most csináltam!!! :wink:

Böbi

Kép

Kép
bosek

Monácska, igen állandóan rajtam lógna, de megpróbálom lekötni a figyelmét játékokkal. Függönyt simogatni nagyon szeret, múltkor csak azzal tudtam megnyugtatni egy óra ordítás után (ez kb. a harmadik alkalom volt, hogy ennyire sírt). Ha nekem valaki beszól, hogy el van kényeztetve, mindig azt válaszolom, hogy azért van, hogy kényeztessem és kész. Nóri csodaszép!!! A lánc a nyakában nagyon tetszik, szerinted használ?

Böbi

Kép

Kép
bosek

Bosek!

itt is vacak az idő, és ettől a nagy széltől a víz is biztos jól lehűlt már.
Annyira hideg nincs de leviszi a fejünket a szél, előbb voltunk lent sétálni.
A raffaelló receptet majd kérném! :oops:
Mondtam már egy párszor de Blanka nagyon édes kislány. Ti jól éreztétek magatokat?

pepike

Kép

Kép
pepike

Szasztok!

A túrós pogi recept egyszerűen aranyérmes!!! Köszi Degeszre zabáltam magam.

A talis, Blankás, Nóris képek nagyon tündériek! És persze a korábbi babócások is!!!
Szilvánusz a szerkód tökéletes, ezzel tuti elégedett lesz Pati is!

A dajkálózásról annyit, hogy valamelyik gyerek nagyon igényli, valamelyik egyáltalán nem. Pl. nálunk. Olcsikánál mindenki ezzel csesztetett, hogy elrontom, meg tönkremegy a hátam, stb.... De muszáj volt, nagyon anyás volt és csak úgy nem sírt. Kemény időszak volt, az tuti, ráadásul ezzel együtt az alvást is csak velem tudta, sőt még mindig tudja csak elképzelni. Ellenben a kis Petike, totális tükörkép. Álmomba nem gondoltam volna, hogy ennyire más lehet két testvér. De nagy szerencsének érzem, hogy nem fordítva születtek :lol:

Újabb fejlemény van Pneumoc... szuri ügyben, tegnap reggel bemondta a rádió, hogy sok panasz jött és így napokon belül kijön a rendelet, hogy a két év alatti gyerekeknek (kivétel nélkül) ingyen lesz!!! Csak győzzük kivárni! Remélem szeptembertől fog így működni!

Livi
Kép
Kép
lusie

Pepike, jó volt a nyaralás, jól éreztük magunkat, csak én nagyon egyedül éreztem magam ott is, ahogy itthon, mert mindenki bulizott, iszogatott én meg Blankáztam. Ezt nem panaszképpen mondom, mert Blankázni a legjobb dolog a világon, csak kicsit kirekesztve éreztem magam. Az egyik csaj meg berágott az urára, aztán végig felfújt fejjel járkált, nekem meg olyan érzésem volt, mintha velem lenne valami baja. Az ágyak nagyon nyikorogtak, nemhogy ungabungázni, de még aludni sem lehetett. :evil: :evil: Pedig még gumit is vittem, hátha... :cry: :cry: :cry: De a kirándulások jók voltak. Legközelebb is szivesen megyek, csak ne én vezessek!!!
Remélem holnap már javul az idő, hogy fürödhessetek még, az előbb átmentünk anyósékhoz rántott májat kajálni és majd lefagytam odáig.

Böbi

Kép

Kép
bosek

Elfelejtettem mondani, hogy a teszkós pelus most akciós, 1800. :wink:

Böbi

Kép

Kép
bosek

Bosek!

Átérzem a helyzeted én is imádom Lizám de szívesen mentem volna le este én is kártyázni, iszogatni, stb....de nekünk ez marad :wink: de nem adnám oda semmiért :lol:

Lusie!

olvastam az oltásról a mai újságban amit írtál és sokan mondták hogy szeptembertől ingyenes lesz, de azt nyilatkozta az ántsz hogy csak a valamien betegség miatt veszélyeztetett 2 éven aluliaknak lesz ingyenes nem minden 2 éven alulinak.

pepike

Kép

Kép
pepike

Szia Biribon! :wink:
Vendég

A kirekesztett/outsider érzést hagyjuk is!
Komolyan, én azt hittem, ilyenkorra már minden sunshine-happyfíling lesz, ÉS NEM! BAkker!
Az előbb majdnem sírva fakadtam, amikor a tulajdon anyám hív a Borutcáról (ahol Rics természetesen műsorvezető, csakhogy még jobban egyedül érezzem magam), hogy milyen tutijó villányi bort iszik! :shock: én meg itthon majszolom a májkrémes szendómat és ábrándozok, h milyen jó lesz mindjárt hajatmosni - majdnem ugyanaz...
És mindenki ki an akadva a családi/baráti körben, hogy mért szoktattam ennyire magamhoz a gyereket, sataratta...és hogy "mért nem mentek már el egy 7végére kettesben, le lehet passzolni azt a gyereket a nagyszülőkhöz"? Hát kösz!
Tiszta alien-nek érzem magam :roll: :roll:
És mindemellet PanyeszManyesz az életem közepe, imádom, rajongok érte!!!
Szóval nemtom, elrontok-e vmit, vagy ez ilyenkor természetes........

KépKép
kmanna

Jó reggelt!

Kmanna!

A nagylányom a mai napig nagyon anyás, pl:mindig én altassam, én fürdessem stb.. és ez nekem olyan jó érzés.De arra szerintem
azért oda kell figyelni, hogy máshoz is szokjon hozzá. Én mondjuk nem tudnék nélkülük elutazni de nekem sokszor az is kikapcsolódás hogy a férjemmel elmegyünk bevásárolni és ilyenkor anyukámat áthívom hogy vigyázzon rájuk. Ez fontos és néha kell, úgy hogy bármennyire imádod néha picit engedd el magadtól akár csak egy-két órára. Tudom hogy nálad van a legjobb helye és te tudod a legjobban mi kell neki de hidd el más is tudhatja ezt! :wink: :lol: :lol:
sok puszi

pepike

Kép

Kép
pepike

Kmanna, nekem is ilyen anyaközpontúak a gyerekeim. DE az elsőnél, másodiknál még ki-kiléptem belőle. Sőt, tavaly is voltam LGT koncerten a Szigeten, meg moziban is egy preimieren :lol: :lol: :lol: , sőt többször színházban is. Ha nagyon hiányzik, akkor azért sztem próbáld megoldani olyan valakivel, akiben megbízol. Nekem anyukám ilyen. (meg ugye mázlim van, mert a nagylányom is, akire egyedül nem hagynám őket, de ha még egy felnőtt jön, már nyugodtan. Ok, Danit nem :lol: )

Képzeljétek, lemértük, kb. hat kg, a feje meg 40 cm :lol: :lol: :lol: (nem nő ilyen gyorsan, én voltam kíváncsi a fejkörfogatra most, hogy kisimult az összecsúszás). Úgyhogy sztem befér a márciusi topikba kényelmesen....

Na mennem kell, ebéd is lesz ma is. Azaz ha nem megyek, lehet hogy nem.

potyka

Sziasztok!

Potyka, ezzel a súllyal simán lehet márciusi, mert Lilla még nincs 6 kg. :) Gratula a szép méretekhez! :)
Kmanna, miért nem mentél a borutcára? Mi elég sokat megyünk Lillával, Ti egyáltalán sehova sem szoktatok menni?
Mi tegnap esküvőn voltunk (ismét), de most az volt a "gond", hogy hajón volt a lagzi ami este 7-kor elindult és éjfélkor kötött ki legközelebb... szóval még a szertartásokra vittük Lillát és a hajó elindulása előtt Anyuék elvitték a kisasszonyt. Mikor beraktuk a kocsiba még aludt, de Anyu azt mondta, hogy útközben felébredt és onnan kezdve végig üvöltött... a fürdetés alatt is, végig... akkor nyugodott meg mikor ennit adott neki. Vettünk ki tejet a mélyhűtőből és azt kapta meg. Utána elaludt és nem volt gond. :) Mi fél 2-re értünk haza és Lilla 6-ig aludt. :)
Szia 0Bea! :wink:

KépKép
KépKép
mni

Anna, szerintem is érdemes néha le-lepasszolni a csajszit.
Én Petinél nagyon elszúrtam. Senkinek nem engedtem meg, hogy elvigye 1-2 óránál tovább, vagy hogy máshol aludjon.
Most szívjuk meg , mert az abortusz után el akartunk menni egy kicsit Visegrádra üdülni egy hétvégére. Peti hallani sem akart arról hogy akármelyik mamánál aludjon, sőőt, hogy ne Petrával aludjon!!!
Márpedig a két gyereket együtt senki nem vállalja, csak úgy, hogy egyik az egyik mamához, másik a másikhoz.
Úgyhogy BUKTUK!

Potyka, szépek Danika méretei, Petrám alig több, mint 6 kiló!!

Szilvánusz! Egyszer rákérdeztem, de nem válaszoltál, hogy a nevedet a visegrádi Szilvánusz hotel ihlette???
Mi voltunk ott sokat, nagyon szép hely, imádjuk!

Mni, és jó volt az esküvő??
Vendég

Kacika: bocsi, igaz, igaz, persze, hogy kérdezted. Nem, nem a nevembeől jön.Szilvi és én latinos voltam a gimiben és hát így....

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Szilvánusz, aha, ééértem :D
Vendég

Tegnapi esküvős képek Szentendréről:

Kép

Kép

feri (mni)

gyönyörűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű (akko most hogy van, a képet szabad dicsérni, vagy a rajta levőket?????????? :lol: :lol: ) Mindegy, mindkettőőőőő az.

(vettétek észre, hogy miközben pusziljátok, égnek áll a haja Lillácskának :lol: :lol: :lol: )

Kép Kép Kép
fanetta

Lilla magában: ˝ez az etetős néni és fürdetős bácsi folyton csak puszilgat, hihhhetelen!˝ :lol:

feri (mni)

Szórendiségem, hasonló ehhez: "Tisztelt Bíróság ezennel lebezek fel............." :lol: :lol: :lol:

Kép Kép Kép
fanetta

Képzeljétek úúúúúúúúúton van már a csavargó jányom!!!!!!!!!!!!!!! Holnap hajnalban már ott folytatja Nimi kiképzését, ahun abbahagyta :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép Kép Kép
fanetta

Fanetta, ez tök jó!
Kacika, egy pakli kártya nagyon jól jött volna az esküvőn! :lol:

KépKép
KépKép
mni

Mér Niki, annyira unalmas volt?

Kép Kép Kép
fanetta

[quote="feri (mni)"]L írta:feri (mni)illa magában: ˝ez az etetős néni és fürdetős bácsi folyton csak puszilgat, hihhhetelen!˝ :lol:

Lilla folytatja gondolatsort: " hmmm... és azt mondják, hogy ez csak a kezdet. Te jószagúúúúúúúúúúú málnabokor!!!! Mi lehet itt még!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép Kép Kép
fanetta

Két szintes volt a hajó, az alsón volt a tánctér meg a zenekar, de no asztal és szék. A vacsi az emeleten volt, de ott meg nem volt zene... a mi kis társaságunk 6 főből állt, nagyon jól elvoltunk, sokat röhögtünk, de senkit nem ismertünk. Táncolni meg lusták voltunk lemenni. :(
Képzeljétek, a vőlegény még holdfogyatkozást is intézett az esküvőre! :lol: :wink:
Kép

KépKép
KépKép
mni

Potyka,
hihetetlen méretei vannak Danikölöknek!!! Télleg simán lehetne márciusi :)

Kacika,
hú, akkor neked se lehet könnyű!!! Mért nem vállalják a mamik egyszerre az unokákat? Anyum most 7végén tesómék 3 "ritkajó" gyerekére vigyázott egyszerre mert elutaztak kettesben! És nálunk ez a rendszeres! Képzelem mi lesz, ha Pankalini is oda lesz csapva negyediknek a másfél szobába! Tornádó! :lol:

Igazság szerint bőven lenne jelentkező bébicsősznek, a gondom csak az, h Panka nem eszik csak ciciből. Ha egyáltalán eszik! Se üveg, se pohár, most már nagyon kanál se...így tulképpen nemigen tudom rábízni senkire csak két szopi közt..

Niki,
néha azért eljutunk ide-oda. (mielőtt terhes lettem nagyon-nagyon sokat jöttünk-mentünk, állandóan motoroztunk, vagy buli volt nálunk 7köznap is - szóval ehhez képest alig mozdulunk most ki) A dolgot kicsit megnehezíti, h Rics esténként, hétvégén, ünnepnap dolgozik..szóval így nehéz programot szervezni!!
Kellett volna kártya???? Hát akkor nem lehetett vmi nagyon izgi a lakodáré! A múlt heti lagziban, ahol mi voltunk az volt a baj, h a zenekat besztrájkolt éjfél után, mert féltették a hangszereket a szabadban a pára miatt. Éshát zene nélkül bulizni :?
Fotók természetesen gyönyörűek!!!
Olyan szép család vagytok!

Feri,
:D :D :D

Pepike,
akkor te se lazítasz túl sokat. Remélem azért a nyaralás jól telik most!

KépKép
kmanna

[quote="mni"]K írta:mniépzeljétek, a vőlegény még holdfogyatkozást is intézett az esküvőre! :lol: :wink:

Ritka jó kapcsolatban lehet a Nagyfőnökkel :!: :lol: :lol: :lol:

Kép Kép Kép
fanetta

a legfrissebbek PankaMankáról:
Kép
Kép
Kép

KépKép
kmanna

Kmanna!

Így érthető, mert a cicit nehéz lenne lekapcsolni. De kárpótolnak ők minket ezért :!: :lol:
Tündéri Panna a szemeivel megbabonáz, de biztos nem csak engem! :wink: :lol:

Potyka!

Lizám 6,24kg ehhez képest nem semmi a kis srác!

Fanetta!

A csajszikád már biztos otthon van. És Nimródon már biztos elkezdte az edzést. Hogy érezte magát?

pepike

Kép

Kép
pepike

linocs

Köszi Linocs ez hasznos volt!
A nagylány nálam mindig az első ülésen van mellettem, kivéve ha a kicsi is velünk van és most kiderült hogy még ülésben is szabálytalan.

pepike

Kép

Kép
pepike

Ja, és tegnap a két ügyes a férjem és a lányom addig kapkodták egymás kezéből a fényképezőmet hogy leejtették a betonon. Széttört a kijelzője. Hp amúgy szerintetek azt ki tudják cserélni vagy kuka!?

pepike

Kép

Kép
pepike

Anna, hát igen, akkor ez egyelőre nehézkes, de szopi befejezése után lehet trenírozni a lánykát.
Nálunk a kettőt egyszerre nem merik vállalni, mert Péter egész emberes feladat. Sőőt, inkább kétemberes, ha megoldható :lol:
Ha nagyobb lesz Petra akkor lehet hogy egyszerre is elvállalhatóak lesznek, addigra talán (1-2 év) Peti is csillapodik, szófogadóbb lesz, és Petra sem lesz annyira törékeny pici már.

Panka gyönyörű!!
Tali? Kecskemétiek??

Fiam immáron ismét oviban :lol: És milyen hülyén van egy anya összerakva, alig vártam hogy kezdődjön, erre fél órája van oda, és már hiányzik :twisted:

Fanetta, de jó!! Meddig is volt oda pontosan?

Mni
, hááát akkor ez nem volt túl jól elosztva, máshol vacsi közben is szokott zene lenni. Jó, biztos a hajón mások a lehetőségek.
Vendég

Nagyon boldog születésnapot kívánok a napokban ünneplőknek:Cicukának, Judit18-nak és Lusienek.
Kép

KépKép
KépKép
mni

E heti hófordulósaink:

Sok-sok Boldog Hófordulót Nekik!

cicuka78 Kristóf 2008.02.19
zsombi Luca 2008.03.19
Jim Martin 2008.03.20
mézgombi Johanna 2008.03.20
tand Gréta 2008.03.20
boszi30 Kíra 2008.03.21
Pumperka Zsombor 2008.03.21
fanetta László Nimród 2008.02.23
b.márti77 Bence 2008.03.23
biribon Luca Sára 2008.03.23
mimi80 Máté Benjamin 2008.03.23
monácska Nóra 2008.03.23
panny Olivér Levente 2008.03.24
linocs

Sziasztok!!!!

Jelentem egy kb. 20 ml-nyi mennyiséggel sikerült növelni a tejci mennyiségét…………… Estére már alig van valamicske! De én is abban a helyzetben vagyok, mint Kmanna, hogy Nóri csak ciciből eszik……………. Basszus, tegnap akartam adni neki „cumisüdegbűűűűűűűűűű” (Ezt én mondtam anno boldog gyerekkoromban! Móni, miből iszod a kakaót? Hát cumisüdegbűűűű…. :lol: :lol: :lol: ), de inkább csak rágogatta a cumit! ÉHEN FOGIK HALNI!!!!! És aggódó anyai szemem veszik észre, hogy a csodás kis sonkácskák FOGYNAK EL!!!!! Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Szerintem növekedési ugrás van, plusz emelné az adagot is, amit anya nem bír kitermelni, ráadásul ugye a metformin meg apasztja a tejet, szóval összehoztam nagy ügyesen………………
De a tápit nem bontottam még ki!!!!! Küzdünk, küzdünk ezerrel!!!

Szia Biribon!!!
De jó hogy írsz!!!!!! Ezer éve nem hallottunk felőled! És igen, mi egynapon szültünk……. Bocsi, hogy elfeledtem!!!! Köszi a drukkot!!!! Ha csak ezen múlna a tejcsi…. :wink: Lánykád nagyon ügyes!!!! Nóri leragadt az „időnként megfordulok na, hogy lásd, megtudom csinálni csak nem akarom érteeeeeeed?????” szinten!!! Kisliba!!! Velem nem tol ki, addig is elvan egyhelyben!!! :lol: :lol: :lol:

Panny!
Két nap alatt! Mire észbe kaptam, már csak kullogtam az események után………… Pffffffffffffff A pletykát egy ilyen kisvárosban bárki is terjesztheti, de már nem is érdekel, úgy döntöttem! Én idősebb vagyok a férjemnél plusz elvált, itt errefelé ez még mindig főbenjáró bűn! De tudod, amit másnak kívánsz visszaszáll magadra……. Pihenj, nyarlaj, ne törődj most senkivel és semmivel!!!!! Fotókat hozzál!

Fanetta!
SZÉP VAGY!!!! ÉS NIMI IS! De nekem most TE vagy szép……… Az a csöndes-bölcs mosolyod!!!!! :D Szóval érkezik lánykád!!!! Ne kényztesd agoyn jó????? Hihihihihihihihihi

Szilvánusz!!!
Bújhatsz te bármibe, akkro is csini vákony vagy na!!!!! :lol: Engem doppingol a tudat, hogy így is lehet………….. Elő is szedtem a régi fotóimat, a pcos korszakom előttieket!!! 20 kiló különbség……………. Olyan vékony vagyok, hogy öröm nézni!!!! No, ott a cél nekem is! Pattit üdvözlöm, mert egyébként meg fingom sincs mi van vele, és nagyon hiányolom! És Jimet is, de hát falra ráhányt borsópüré ez az egész………………… :roll: :roll: :roll:

Judit!
Nóri is csak apának és bátyónak kacag…….. Anya a tejcsárda, annak max rívunk kicsit……………. Örülök, hogy sikerült az úszás!!!!

Pumperka!
Hogyvagy hasmars ügyben????? Valamit ti is elkaptatok????? Ajjjajjjjjj! Tejci ügy halad, de lassan………………. Kérdem én, ha lenne még egy kisebb gyerek, v ajon hogy maradna rá időm????? Sehogy! És ilyenkor érzem azt, mennyi sokat tesztek a tejért, Te, Jim és a küzdősök, ahol még van másik gyerkőc is! Én itthon jól elvagyok egyedül!

Mzx!
Hírérték……………… Ezen akkorát derültem!!!! Ja, hát ha magamnak nincs egy egészséges önbizalmam, akkor ebbe végül is kapaszkodhatnék!!!!! Csak hát tudod, ez olyan, mint a sztárság, nem te ragyogsz, ragyogtatnak………………………………………… Nem is érdekel! Majd elmúlik ez is!
Bosek!
Fene se tudja…… Kevesebbet dühöng, mikor valami nem megy be a szájába, hogy jól megrágja, szóval akár használhat is…… Majd elmondom, ha kinn vannak a fogacskák!!!! De tényleg nem zavarja egyáltalán!

Kmanna!
Panyó tündéri, de most nem kóci!!!!! Nekem kócin a kedvencem!!! A háttérben apu naggggyon jóképű, a mosolya tarol!
Kirekesztettség………………… Pedig megfogadtam, hogy nem könyörgök senkinek, hogy jöjjön el hozzánk, de tegnap mégis eleresztettem egy telefont, hogy hátha jönnének tán kártyázni kicsit…………… Nem volt szerencsém! És mostanában sose nincs! De már nem is érdekel, majd bepótoljuk, ha Nóri kicsit nagyobb lesz, és vigyázhatnak rá a mamáék is. Vagy Ákos fiam! Ez az év így telik,.

Potyka!!!
Dani hatalmas!!!!! Nórinak most 40 cm a bucija!!!! :shock: :lol: Mivel eteted azt a gyereket TE!!!!!

Mini!
Annyira édes Lilla, hogy grimaszol………………. Etetősnéni…………. Feri, továbbra is derűs a humorod!

Linocs!
Hogy vagytok???? Sosem nem írsz magatokról…………………. :cry:
Vendég

Monácska: köszi, milyen figyelmes vagy...
Az a helyzet, hogy belekerültem egy olyan körforgásba, hogy kezdtem nem reagálni a hozzászólásokra, úgy meg nem nagyon volt pofám írni magunkról. (mondjuk párszor írtam egy-egy hosszabb litániát, mikor rámjött a "szófosás")
Meg amúgy hírértékű... ;)
Na jó van... Azt már képpel tudattam a nagyérdeművel, hogy a lányka négykézlábra állt.
Azt nem írtam, de nagyon élvezem, hogy a lánynak lett humorérzéke: most már értékeli a bohóckodást. És ez annnnnnyira, de annnnnnyira jó!!! Akkorákat kacag a számára vicces dolgokon - persze neki az a vicces, amikor mi a legnagyobb bohócot csináljuk magunkból :)
Ééééééééééééééés a legnagyobb hír (számomra legalábbis) az én hercegkirálykisasszony lánykám KÉPES szoptatópárna nélkül is enni!!!!!!!! Addig-addig gyakorlatoztunk idehaza, hogy legutóbb Kikónál fényképpel dokumentáltan bizonyított a gyakorlás (és mintha már kevesebbet is hisztizne a cicim láttán :), vagy csak bejött a kiéheztetéses taktikám - nem ugrok az első "éhesvagyok" jelre, hanem várok még egy fél órát, és akkor teszem cicire ):
Kép
linocs

Linocs! Ez SZUPER!!!
Vendég

Aki sokat közlekedik bkv-val, annak érdemes ezt elolvasnia:

http://www.bkv.hu/home/bkv.pdf
linocs

Köszi Kacika!
linocs

Mzx: szervezek én, szívesen :)

Szóval csajok, kinek van kedve, ideje 28-án, vagy 29-én vagy az Árkádban, vagy pedig az Ikeában találkozni?

Kép
linocs

(azért írok ennyit, mert a gyermek reggel 8-kor kelt, evett, és aludt 1 órát velem :D :D :D , aztán játszott egy kicsit, aztán magától visszaaludt, és alszik fél 11-től.... :roll: , szóval még csak egyszer evett... :roll: )
linocs

Gondoltam, beköszönök és most önző módon csak magunkról írok.

Rengeteg munkám van, éjjel-nappal dolgoznom kell, amennyire lehet ugye 2 gyerektől.......párom főnökét kirúgták, így leltározás megy 1 hete, agyrém az is, meg amiket bevállaltam.

Martin is érzi, de még csak szopik, már amennyire elfogadja a cicit, inkább éjjel kell neki :x el is mentem ma tanácsadásra, no lám, azért hízott a drága, de dokinéni tanácsára kaphat pár kanál gyümit majd, hogy mire 6 hós lesz, megszokja a kanalat a csöcs mellé, mert cumisüveg nem kell neki, így a tejcsi mellé majd tejpépet kap 6 hótól meg gondolom majd főzelékeket, de ott nem tartunk, szóval kínlódás az evés rendesen. Nem is értem, hogy az idegeim hogy bírják, ahhoz képest tök jól bírom. Tényleg.

Temetés megvolt, mondjuk én nem mentem el, mert előtte való nap volt a mise, anyós anyósa kék kosztümben jelent meg, mi sem voltunk (dokihoz kellett mennie a páromnak)......szóval anyósom kiakadt úgy.......hogy idegösszeroppanást kapott a temetés előtt a gyogyóba került, szóval a Robi volt csak a temetésen meg a sógornőm, én meg apóssal a kórházban......fasza volt. Anyósom dilibogyókon hesszel a Balatonon, mi inkább kihagytuk, tegnap jöttünk meg anyukáméktól.

Szombaton meg majdnem kinyírtam magam......léptem ki a kádból és a lábam megcsúszott, a mamut testem meg akkorát csattant a kövön, hogy azóta is fáj mindenem. Próbáltam esés közben a mosdókagylóba kapaszkodni.......persze kitéptem a falból (húúúúúúúú Hédi az izomember), még jó, hogy az a szar nem esett rám, akkor tuti kakukk.

Persze depimben ettem folyamatosan, megint 72 kg vagyok, és természetesen az ismerőseim 80% nem ismert rám otthon, a maradék 20% meg próbálta leplezni a meglepődöttséget, hogy húúúúúú az arcod is olyan más......(ja, kétszer akkora, köcsög! :evil: )

de legalább voltam kozmetikusnál meg körmösnél, úgyhogy nem csak szar történt velem :wink:

babanet sajna hanyagolva, de nem akarok nyom nélkül felszívódni.

linocs: örülök neked, monának kitartást, eszterxxnek nagyon sok ++++++++-t.

Ha majd lesz energiám, azért jelentkezem, aki talizni akar, Mammut OK (ugye Évi?)
Vendég

ja és Niki, amikor anyám erkélyéről próbáltam a béna telefonommal lefotózni a Holdfogyit, pont rád gondoltam 8)
Vendég

hú, vmit még akartam. Ha vki véletlenül Pécsett jár, menjen el a Vidámparkba. Nagyon tré (retro), viszont a dodgemes nő írtó jófej, a fiam másfél órán keresztül ingyen autókázott, én meg az irányítófülkében szoptattam és beszélgettem a nénivel, meg fotóztam őt Martinnal. hehe. Viszont aki a gokartnál van, tuti pedofil vagy csak simán fogyatékos, Milán úgy kiakadt tőle amikor simogatta a hátát, hogy inkább nem is mesélem el :lol: jó buli volt! Léptem, szép napot, hetet mindenkinek!!!!
Vendég

Sziasztok.

Hát nem jelentkeztem mostanában, mert oda voltunk nyaralni a szüleimnél, meg rokonlátogatoba, igy idöm sem lett volna irni és olvasni is.majd probálok viszaolvasni is, de most nincs sok idöm.Csak röviden annyit, hogy az én kis aranyom most kezdte el a "büdös bogár" pozt felvenni és ebböl megszületett a térden állás és a kezével is kinyomja magát egyre többet.A kajcsizásban pedig evett már almát barackot répát és sütötököt.Meg bár ezt a védönéni nem tudja de burgonyát is, ami répával összekeverve nagyon izlett neki.Majd teszek fel képeket is amin olyan szépen tornázzik :D Na megyek özön dolgom van

mimi80

Kép
mimi80

Jim, akkor most lehet majd a Párod a nagyfőnök? Óvatosabban lépkedj a fürdőben, vigyázz magadra! Ohh, Te szegény, hogy pont mi jutunk eszedbe. 8)
Linocs, jó a kép ;), mi nem leszünk itthon jövő héten, meg messze van az Árkád, bár azért 4 évig tudtam oda járni dolgozni...
Monácska, kitartás vissza fog jönni az a tejecske, éhen halni meg szerintem nem fog.

KépKép
KépKép
mni

Sziasztok,
nemrég rakott fel vki egy linket az igény szerinti hozzátáplálásról (BLW). Nem tudja véletlenül vki, hogy mi volt az? Ha Hanna fél éves lesz valszeg ez az elv alapján fogom elkezdeni vele a kajálást és minden infó jól jönne, mert a neten én sem találtam túl sokat.
Köszi

Kép
marla singer

Marla!
Linocs tette fel a linket!
De lehet, hogy éb is megtalálom.
de privit is küldtem.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Jim!
Jó hallani felőled, nem semmi mit bírsz. Nyugi. Mi is úgy leálltunk a gyaraspodással, hogy ihaj. 6 dkg/hétr meg ilyesmi. :wink:

Monácska!
+++++++++++++

Niki!
Hát az én holdfogyatkozós képem nem ilyen lett. :lol: :lol: :lol:

Linocs!
Ügyik vagytok! :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Marla, a mamami.hu-n van róla topik. Meg azt hiszem vmi írás is.

Jim, nem baj, hogy kicsit röhögtem? Na jó, nem nagyon, csak a szoptatás csapott át fuldoklásba... Amúgy jobbulást, Te izomember, sok melóhoz meg kitartást.

Linocs, Árkád nekünk szööörnyen messze van, gyorsan szervezz talit az Állatkertbe, a Vadasparkba, vagy a Tropicáriumba is, jó? Mert vmelyikbe majd el kell vinnem a kölköket (nem Dani követeli :lol: ). De sztem ebénék vmi Margitsziget -Szt István Park, Római magassággal is. :wink:

Három napja a fiúk alvási idejében a kendőkötős dvd-t nézegetem. Mire a gyakorlati részhez érnék, aprócska rendre felébred. Namost akkor utálna kendőben????? Vagy szeretné, ha vele gyakorolnék? Bár a szöveg szerint inkább kezdetben plüssmaci :lol: .

potyka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?