Sziasztok!!!!
Jelentem egy kb. 20 ml-nyi mennyiséggel sikerült növelni a tejci mennyiségét…………… Estére már alig van valamicske! De én is abban a helyzetben vagyok, mint Kmanna, hogy Nóri csak ciciből eszik……………. Basszus, tegnap akartam adni neki „cumisüdegbűűűűűűűűűű” (Ezt én mondtam anno boldog gyerekkoromban! Móni, miből iszod a kakaót? Hát cumisüdegbűűűű….
), de inkább csak rágogatta a cumit! ÉHEN FOGIK HALNI!!!!! És aggódó anyai szemem veszik észre, hogy a csodás kis sonkácskák FOGYNAK EL!!!!! Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Szerintem növekedési ugrás van, plusz emelné az adagot is, amit anya nem bír kitermelni, ráadásul ugye a metformin meg apasztja a tejet, szóval összehoztam nagy ügyesen………………
De a tápit nem bontottam még ki!!!!! Küzdünk, küzdünk ezerrel!!!
Szia Biribon!!!
De jó hogy írsz!!!!!! Ezer éve nem hallottunk felőled! És igen, mi egynapon szültünk……. Bocsi, hogy elfeledtem!!!! Köszi a drukkot!!!! Ha csak ezen múlna a tejcsi….
Lánykád nagyon ügyes!!!! Nóri leragadt az „időnként megfordulok na, hogy lásd, megtudom csinálni csak nem akarom érteeeeeeed?????” szinten!!! Kisliba!!! Velem nem tol ki, addig is elvan egyhelyben!!!
Panny!
Két nap alatt! Mire észbe kaptam, már csak kullogtam az események után………… Pffffffffffffff A pletykát egy ilyen kisvárosban bárki is terjesztheti, de már nem is érdekel, úgy döntöttem! Én idősebb vagyok a férjemnél plusz elvált, itt errefelé ez még mindig főbenjáró bűn! De tudod, amit másnak kívánsz visszaszáll magadra……. Pihenj, nyarlaj, ne törődj most senkivel és semmivel!!!!! Fotókat hozzál!
Fanetta!
SZÉP VAGY!!!! ÉS NIMI IS! De nekem most TE vagy szép……… Az a csöndes-bölcs mosolyod!!!!!
Szóval érkezik lánykád!!!! Ne kényztesd agoyn jó????? Hihihihihihihihihi
Szilvánusz!!!
Bújhatsz te bármibe, akkro is csini vákony vagy na!!!!!
Engem doppingol a tudat, hogy így is lehet………….. Elő is szedtem a régi fotóimat, a pcos korszakom előttieket!!! 20 kiló különbség……………. Olyan vékony vagyok, hogy öröm nézni!!!! No, ott a cél nekem is! Pattit üdvözlöm, mert egyébként meg fingom sincs mi van vele, és nagyon hiányolom! És Jimet is, de hát falra ráhányt borsópüré ez az egész…………………
Judit!
Nóri is csak apának és bátyónak kacag…….. Anya a tejcsárda, annak max rívunk kicsit……………. Örülök, hogy sikerült az úszás!!!!
Pumperka!
Hogyvagy hasmars ügyben????? Valamit ti is elkaptatok????? Ajjjajjjjjj! Tejci ügy halad, de lassan………………. Kérdem én, ha lenne még egy kisebb gyerek, v ajon hogy maradna rá időm????? Sehogy! És ilyenkor érzem azt, mennyi sokat tesztek a tejért, Te, Jim és a küzdősök, ahol még van másik gyerkőc is! Én itthon jól elvagyok egyedül!
Mzx!
Hírérték……………… Ezen akkorát derültem!!!! Ja, hát ha magamnak nincs egy egészséges önbizalmam, akkor ebbe végül is kapaszkodhatnék!!!!! Csak hát tudod, ez olyan, mint a sztárság, nem te ragyogsz, ragyogtatnak………………………………………… Nem is érdekel! Majd elmúlik ez is!
Bosek!
Fene se tudja…… Kevesebbet dühöng, mikor valami nem megy be a szájába, hogy jól megrágja, szóval akár használhat is…… Majd elmondom, ha kinn vannak a fogacskák!!!! De tényleg nem zavarja egyáltalán!
Kmanna!
Panyó tündéri, de most nem kóci!!!!! Nekem kócin a kedvencem!!! A háttérben apu naggggyon jóképű, a mosolya tarol!
Kirekesztettség………………… Pedig megfogadtam, hogy nem könyörgök senkinek, hogy jöjjön el hozzánk, de tegnap mégis eleresztettem egy telefont, hogy hátha jönnének tán kártyázni kicsit…………… Nem volt szerencsém! És mostanában sose nincs! De már nem is érdekel, majd bepótoljuk, ha Nóri kicsit nagyobb lesz, és vigyázhatnak rá a mamáék is. Vagy Ákos fiam! Ez az év így telik,.
Potyka!!!
Dani hatalmas!!!!! Nórinak most 40 cm a bucija!!!!
Mivel eteted azt a gyereket TE!!!!!
Mini!
Annyira édes Lilla, hogy grimaszol………………. Etetősnéni…………. Feri, továbbra is derűs a humorod!
Linocs!
Hogy vagytok???? Sosem nem írsz magatokról………………….