Tillidian!
Lehet IR pco nélkül, az eredményeidre mindenképpen metformin kéne, de a MM-ben jó helyen vagy, ezekre az értékekre meg fogod kapni.
Annyira sajnálom, hogy ennyi időd ment el neked is, és ilyenkor dühít, amikor azt mondják, hogy ma már a betegek okosabbak akarnak lenni, mint az orvosok!Hát basszus, ha mi magunk hamarabb rájövünk, hogy mi a gáz, mint az orvosok, akkor mit lehet erre mondani.
Több olyan dolgot is írtál, amitől a bicska kinyílik a zsebemben.Pl.hogy "simán teherbe fog esni, hisz szült már" Hogy mondhat orvos ekkora baromságot???Azóta simán elcsúszhattak a dolgok(és amint látjuk el is csúsztak)
Hihetetlen!
Szerintem semmiképp ne lombikozzatok addig tovább, míg ez az oldal nincs kezelve, mert szerintem nincs értelme.
Írok pár bíztató dolgot az én esetemből:
Legutóbb(jún.végén)4,2 lett a tsh-m (egyébként én nem 2-t hanem 1-et tudok, mármint, hogy 1 alatt lehet babásodni, de 3-4 körül már kezelni kell)teljeskörű pajzsmirigy kivizsgálás, ft3,ft4 jó lett, antitest negatív, és lett egy + tesztem 4,2-es tsh-val
Az én terheléses inzulinom decemberben 113 volt
fél évre rá most júniusban 65 (2x850 metformin+diéta+mozgás)és 18 kilótól szabadultam meg!
Szóval ezeket azért írtam le, hogy nehogy csüggedj!Ha megkapod a megfelelő kezelést, próbálod követni a diétát, szerintem nem kell már sokat várnotok!
Januárban voltam diétás tanácsadáson MM-ben, 8-an voltunk, ebből csak 3-an voltunk túlsúlyosak!A többiek kimondottan vékonyak voltak, mégis iszonyatos inzulinértékekkel, és nekik is diétázniuk kell!Szóval ennek a súlyhoz semmi köze!!!Valami miatt felborul a cukorháztartás, és túl sok inzulint termel a szervezet.
Gyere nyugodtan, ha bármi kérdésed van, szívesen segítünk, akkor is ha noncs pco-d!
Jó úton vagy mostmár, kitartás, és sok sikert!