Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Bocsi, hogy bepofátlankodok hozzátok. :oops:

Először is szeretnék mindenkinek jó egészséget és boldog babavárást kívánni!

Másodsorban pedig: van egy eladó AVENT elektromos mellszívóm!

Sajnos 2 hónapig tudtam használni (inkább csak használgatni...). Mindenből van pótalkatrész, ami még original. Pl. a nyugtató zselépárnát még ki sem csomagoltam...
Van hozzá kézivé alakítható alkatrész is. Nagyon egyszerű és könnyű a használata, nem zsibbad le a kezed, mire befejezted a fejést...

Jótállás is van hozzá, ami 2009. március 12-ig érvényes.

Ára: 26.000 Ft. (36.000-ért vettük)

Ha érdekel valakit, írjon privit, vagy ide is válaszolhattok!

Köszi és mégegyszer bocsi!

Kép
pété

Aida:Szerintem jó a táblicskó az én sorom is ki szinezheted kékre..

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Engem pedig rózsaszinre, irtam privit

Kép
galzsuzsa

Megvoltak a színezések..! Várok még priviket ha nem jó vmi és megint felrakom.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Bébic!
És mikor tudjátok kezdeni a költözést? És még szép, hogy ott kell lenned! Én nem is engedtem, hogy más pakoljon ki helyettem! :-D Még a végén a pasik össze-vissza raknak mindent, aztán meg keresheted, mert emlékezni úgy sem fognak rá. :-D

Susy!
Nagyon helyesek a kisruhák!

Mush!
Szuper a hálótok! No és a rucik is!
Én úgy gondolom, hogy idén nem lesz senkinek sem ajándék. :-D Vagyis mindenkinek egy nagy közös lesz: a baba!!! :-D

Zölddi!
Én most kezdem el szedni a magnéziumot Magne B6 formájában. A védőnéni napi 2-t javasolt, megelőzésre, mert még tünetek nem indokolják. A kálciumot csak az allergiámra mondta. Szerinted ez így elég? A kálciumot milyen adagban kell szedni a 24. héttől?

Gabrielldaniell!
Sajnálom, hogy anyósodék még felköszönteni sem voltak képesek! :-( Köszönöm a mellszívós tippet, akkor úgy néz ki a kézi javára dőlt el a dolog. Szép a pocid!

Hemej!
Gratula a kisfiúhoz! Majd a harmadik kislány lesz! :wink:

Mágnes!
Alacsony AFP miatt ne aggódj! Amniót felejtsd el, nem lesz rá szükség!!! Inkább menj el az Istenhegyire még egyszer, ha az megnyugtat! De tuti minden ok!!!

Márti!
Üdv a puncis anyuk táborában! Tök jó, hogy a lepény is elvándorolt! Szuper!!!

Márti!
Boldog születésnapot Hunornak!!!

Szeles!
Gratula a kisfiúhoz! Holnap mennek a drukkok!!!

Boci!
Szép nagy poci! :-D

Pagabo!
Üdv újra itthon!

Aida!
Köszönjük a táblát! Nagyon profi!

Megyek du dokibácsimhoz az aktuális vizitre. Remélem a helyzet változatlan odabent és minden ok!

Kép
Kép
lbernuska

Mágnes Én is ugyanígy jártam, mint Te. És abszolút nem vagyok nyugodt, így férjecskémtől 4D-s Uh-t kértem szülinapomra, mert nekem az tényleg egy jó kis ajcsi lenne, ha láthatnám is végre, meg alaposan megnéznék. Nem utolsósorban a neme is kiderülne.
F.márti gratula a kislányhoz!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Bocika: Köszi, akkor ezt még megfontolom.
Csini pocak! :lol:

Aida: A legkisebb megerőltetéstől is eltiltott a doki, mert a méhlepényem teljesen fedi a méhszájat, és nehogy görcsölni kezdjek, vagy bármiféle vérzés meginduljon. Szóval csak elővigyázatosság, de az meg ugye sosem árt. :)
Valamiért a kismamatornát külön említette, hogy azt semmiképpen se, azért gondoltam, hogy esetleg helyette vmi mást csinálgatnék, csak annyira meg nem ismerem a terhes mozgásformákat....
Jó a tábli, köszi! :lol:

Bernuska: ugyeugye, szupcsi, hogy egyetértünk! Nem szabad csak a férfiakra bízni az ilyet! :lol: :lol:
Most úgy néz ki, hogy vagy a jövő hét végén, vagy a rá köv. héten vmikor, vagy legeslegkésőbb augusztus utolsó hétvégéjén tudunk cuccolni....remélem akkorra az időjárás is vesz egy kicsit vissza az "arcából"! :wink: 8)
bébic

Lányok, köszi a gratulákat!

Szeles:
Gratula a fütyishez!!!

Bocika:
édi pocid van! :wink:

Pagabó:
örülök, hogy jól telt a kirándulás. Képek?????

Gálzsuzsa:
üdv a cunások táborában! :)

Ibernuska:
drukkok mennek ! Aztán gyere és mesélj! Köszi a szülinapi köszöntést, a Huni nevében...

Hát 4 évvel ezelőtt ezzel a kislegénnyel vajúdtam éppen..., vagy inkább már kifele jövet volt, mert 14.orakkor született! :lol:

Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti

Marti: nagyon aranyos Huni, Boldog Szülinapot kivánok én is neki!
Kezdetben nagyon fiut szeretttem volna,(lehet ha azért, mert mindenki azt jósolta) de most már nagyon örülök a cunásnak is :wink:

Kép
galzsuzsa

Zsuzsa:
köszi szépen! :D
És párod mit szól? Ő mit szeretett volna?
Enyémnek fülig ér a szája :D

Kép
Kép
Kép
f.marti

A párom sokkal jobban örült, hogy kislány, már szinte látom, hogy elkényeztetett, apuci kislánya lesz 8) :D :lol:

Kép
galzsuzsa

Márti Boldog szülinapot Hunornak! Nagyon aranyos!
Nikianya Párodnak is boldog szülinapot! Remélem örült az ajcsinak.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Márti
Boldog szülinapot Hunornak! :D Gratula a csajszihoz! :D

Aida
Egyenlőre színezhetsz rózsaszínre,de azért kíváncsi vagyok mit mondanak a következő uh-n!

Zsuzsa
Én is így voltam vele,kicsit jobban szerettem volna fiút,úgyhogy kellett egy pár nap hogy szokjam a gondolatot! :lol: De apa a fellegekben járt! :lol:

Bocika
Nagyon szép pocid van! :D

Ibernuska
Doki után írj mi volt!

edoci

Hali!

Szeretnék képet felrakni, de nem tudom a 2,2MB-os képet csak 600Kb-ig csökkenteni... A Paint-ben van erre mód?
Kérlek segítsetek! (Már egy órát küzdöttem, de nem jövök rá!)

Köszi: Gabi

Kép
Kép
Kép
pagabo

Mágnes! Felháborító, hogy milyen trehány volt az UH-s doki! Leletet nem is adott? Azon rajta kéne lennie minden adatnak, amit nem mért. Áááááá, bekaphatja!

Hú, Márti, Most nagyon örültök mi? De jóóóóó!

Szeles! Nagy-nagy szorítás holnapra Kiskukisnak!

Bocika! Teccő! :wink: Meg a felsőd is!

Aida! Szorsit rossz helyre soroltad be. Igaz, még így is dobogós vagyok :wink:

Berni! Szerintem nem elég. Még a legóvatosabb ajánlások szerint is a napi adag 400 mg. Nem a tünetekre kell szedni, arra ez már nem elég, hanem a megelőzésére. Én 800-at szedek, és ma a doki azt mondta, hogy nagyon szépséges a méhszájam, és a méhnyakam, a méhem pedig tök puha. Lehet, hogy enélkül is az lenne, de mivel nem túladagolható, én nyomom rendesen. Ca-ból napi 500-at szedek, + tejtermékek.

Bébic! Szerintem az úszás a legkíméletesebb, ha "csak" a méhlepény helyzete a bibi, és nincs nyitva a külső méhszáj. Én jógázni sem mennék, csak otthon a relaxációs gyakorlatokat csinálnám.

Pagabó! Paintben bármekkorára tudod kicsinyíteni. Egyébként a 600*600 pont felfér ide.

Kép
zölddisznó

Márti: Bóóódog szülinapot Huninak! :lol:

Zöldi: Csukva van ott minden :lol: , 3000-es értéket írt a doki a kiskönyvembe, úgyhogy tényleg csak az a fránya méhlepény a gond.
Köszi a tippet, bár úszni eljárni egyelőre nem nagyon fogok tudni a költözés meg egyéb cécók miatt, de a rileksznek utána fogok nézni.
Te ugye a Béres féle Magnézium+B6-ot szeded, jól emlékszem? Abból mennyit szedsz egy nap? (Csak mert nekem a doki 3*1 MagneB6-ot írt most elő hétfőn, ha gond lenne, akkor 3*2-t, én meg pont múlt héten spájzoltam be a Béres féléből, mert ugye az jóval olcsóbbra jön ki.... :roll: De abból meg most nemtom, mennyit kéne szednem.... :oops: )
bébic

Bébic! Alapból egyet, de ha keményedsz, mehet a kettő!

Kép
zölddisznó

szorsolyát miért soroltam rossz helyre zöldi?? Várható szülés alapján ő a második. Tegnap írt, hogy a várható szülés 12.05. Mi nem jó?

Én 3szor2 MagneB6-ot szedek, most fogom elkezdeni a Magnesii Citrit tablettát, abban 500 mg magnézium van. A gyógyszerész elsőként 3szor fél tablettát javasolt. Tehát az eddigi 300 mg helyett szedni fogok 750 mg magnéziumot. Hétfőn meg találkozom az orvosommal és ő majd lehet állít a dózison.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Mágnes: Én ezt nem is értem, engem fél órát szokott ultrahangozni a doki, és olyan kedves, hogy kenyérre lehetne kenni. Ha kérem, írja DVD-re, adja képben, válaszolgat.

Mellesleg kedden megyek vércukorra. De nekem csak kiflit meg tejet kell ennem-innom.

Kép
mannababoca

Sziasztok!

Megjöttem doktorbácsitól. Minden ok! Szerencsére a folyás nem magzatvíz, megnézte UH-val is Zsófit, jól érzi magát a kiscsaj. A ph értékem is tuti, méhszájam zárt. :-D A folyásra kaptam Canesten kúpot. Képzeljétek, nekem szeptember első napjaiban kell mennem cukor terhelésre. Akkor már 26. hétben leszek... :shock: Zsófi még mindig fejjel lefelé tartózkodik, most már lassan mehet a drukk, hogy már ne gondolja meg magát.

Zölddi!
Magne B6-ra dokibácsi napi 3x1-et mondott. Az nem tudom hány mg...

Mágnes!
Hunor gyönyörű szép kisfiú! Azok a fürtök! :-D

Kérdés: Szerintetek 3000-es értékkel még mindig lehet a Balcsiban fürödni? Csak mert jövő héten ott párolódunk majd és jó lenne párszor csobbani egyet!

Kép
Kép
lbernuska

Sziasztok!
Nos megjártam a dokimat, azt mondta, nem tud mit tenni, ha a kollégája a papírra ráírta a konzultációs javaslatot, akkor neki el kell küldenie, mert megütheti a bokáját. Azt mondta, ne aggódjak, semmi gond nem lesz, be kell jelentkeznem a Sote I-re, de még csak az sem biztos, hogy uh-t csinálnak.. Akkor mi is ez? pofavizit??? Próbálkoztam, hogy nem lehetne-e egy Istenhegyis uh-val kiváltnom, de azt mondta, hogy nekik ide KELL küldeni mindenkit, aki konzultációra javasolt.
Félre ne értsetek, nem azzal van gondom, hogy plusz vizsgálatokra kell járnom, bármit megteszek, hogy minden rendben legyen, de nem látom értelmét egy olyan konzultációnak, ahol max. uh-t végeznek. Ezt máshol is megtehetnék..
A vizeletben a leukociták 4 keresztesek lettek, ami gőzöm nincs,hogy mi,de a dokim szerint durva, és a genetikai után járjunk utána.. Tény, hogy folyton fertőzéssel küszködök, remélem legalább ezzel nem lesz gond...
Egyébként a méhszáj zárt, kicsit kúp formájú, de állítólag az előző szülés miatt van, nem kell aggódni.

Zöldi:
A leletet ide adta az uh-s doki, és azon a méretek közül kizárólag a BPD szerepelt. Lepény mellső fali, medence végű fekvés, és elvileg minden szerve ép... Ennyi volt rajta..

Kép
Kép
Kép
mágnes

lbernuska: MagneB6 3szor 1 az 150 mg magnézium. Az nem sok.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Köszi a pocibókokat.
Remélem mindenki jól van.
Márti: Hunor gyönyörű gyerek!
Vendég

sziasztok..

hát itt probálom behozni a pár nap lemaradásomat de nagyon sok esemény történt..
Nekem az elején kellett nagyon szednem magne b6-ot 3*1-et.de most már nincs rá szükségem:D
Én kérdeztem a védőnőmet hogy miért is kellett ilyen hamar megcsinálni a cukorterhelést azt mondta mivel a 26. héten lesz a köv.nagy labor igy ezt előtte meg kell csinálni...bár nem értettem miért kellett ezt a löttyöt innom és hogy miért nem volt jo nekem is a tejes verzio...no de sebaj..

már mindenkinek volt sima vizsgálata?mármint amikor a doki vizsgál..mert nekem eddig még nem volt..ez nem gondd?
probálom feltelepiteni a telomat és akkor rakok fel fotokat a lakásrol és a pocakrol.:D

Kép

Kép
nikianya21

Zöldi: Köszke, ennyit szedek én is, akkor maradok is ennél.

Berni:
Szuper hírek! :lol:
A vérvételen ne aggódj, én is akkor megyek. Egész pontosan 26+2 napos leszek, amikor megyek a nődokihoz, és majd csak akkor fog adni beutalót rá, :shock: szóval én már jócskán be is töltöttem a 26. hetemet, mire oda kerülök.... :shock:
Rá is kérdeztem, hogy nincs az későn, de azt mondta, nincs. Meg Zöldi is írta, hogy az még pont belefér.

Mágnes: Ez a frankó bürokrácia eredménye, sajnálom, hogy így kitolnak veled! :evil: :evil: Menjenek melegebb éghajlatra! :x (Igen, még ennél is soookkkal melegebbre! :twisted: )
bébic

A magnéziumot tényleg szedjétek bátran. èn tegnap is 2x400 mg-ot vettem be, és hajnalban mégis iszonyú vádligörcsre riadtam! :x :x

Csajok nekem a méhszájat még nem nézték, nincs is erröl a kiskönyvemben semmi!!! Annyit tudok, hogy legutobb uh-n megnézte dokinö és mondta, hogy szép hosszú 4,7 cm és zárt. De ezt is külön kértem! :?

Bernuska!
Szupi, hogy minden rendben és "csak" egy kis folyásod van! :lol: :lol:
susy75

Niki!
Most látom, hogy azonos héten és napon vagyunk! :wink:
susy75

Aida! Akkor nem a 23. héten tart. valamelyik nem jó!

Manna! Jó volt a jóga? :wink:

Berni! Az 3*48 mg.

Niki! A Magnéziumra mindenkinek szüksége van, és várandósan másfélszerese, mint alapból, azt pedig nem tudod kajával bejuttatni.
A zsemle+tejes cukormérés nem pontos, azért csinálják sok helyen a glükózost.

Nem nagyon értem, miért nem nézik a méhszájat sokaknál...

Mágnes! Irány urológushoz! Miért várnál genetikáig?

Kép
zölddisznó

zöldi: Igazad van a terhességi hete nem jó. :D Köszi

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Tábli:
Kép Decemberi kismamik

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida! Szivi

Kép
zölddisznó

Zöldi:
kúkúrán vagyok, és 2 kúra között akarjuk megnézni, hogy milyen az eredmény. Amikor a vizeletet leadtam, akkor voltam éppen egy klassz kis fertőzés közepén... (kezdem azt hinni, hogy megint diabéteszem van....)

Vera:
2 perc?? Akkor mi a fenének az egész??? Genesisben mennyivel előtte kell időpontot kérni?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mági! A diabéteszhez szerintem nincs köze, ezek az izék fehérvérsejtek a pisidben...szerintem még nem kezelődött kia a húgyuti fertőzésed, és attól lehet.

Kép
zölddisznó

Szep jo estet!

A nyaralas elotti hajtasban nem nagyon van idom netezni bent, pedig meg a fonokom sincs ott. de annyi minden van, amit meg kell csinalnom. :cry: Tegnap is, ma is tul oraztam. e holnap is fogok! :evil: nekem nem fizetik ki, hanem lecsusztathatom, de nekem ez jo is igy.

Irtam mar hogy november 10-en dolgozom utoljara?

Bebic,Boci, Berni.
Itt a rokonok elvarjak a karacsonyi ajadekot. persze azt megertik majd hogy nem lesz nagy ajandek, mert mas dolgunk is lesz :lol: meg az elmult evek tapasztalatabol, Tony anyukaja mindig atesik a lo tul oldalara, es en nem akarok kellemetlen helyzetben lenni.
Otthonra nem szoktunk ajandekot kuldeni, mert draga a posta es sokszor ellopjak a cuccokat, meg ok se kuldenek nekunk. Amikor megyek, en akkor szoktam ajandekokat vinni, es akkor az a karacsony, nev-szulinap.

Magnes. Sajnalaom, hogy ilyen tetu volt az orvos! Az ilyenbe jol bele kellene rugni! Remelem hamar kapsz idopontot a masikra, es megnyugtatnak, hogy minden oke. Nekunk itt legalabb 20 perc volt, es mivel a gerincet meg a vesejet nem tudtak megnezni, setalnom kellett, de ugyse ment, de addig piszkaltak, amig nem fordult. ketten voltak bent. nagyon megnyugtato volt, hogy ketten is csak a monitort neztek, hogy minden oke.

Marti. Boldog szulinapot Hunornnak! Es gratula a punihoz! Jaj de jo!!!!
A fogam nincs jol. Nagyon faj. eddig mindig antibiotikumot kaptam ra, de most nem lehet, gondolom. El sem mentem a dokihoz vele.

Niki. apjuknak is boldog szulinapot!

Zoldi. Teszel fel uj tablit? Kik jonnek akkor a talira? es mikor lesz?Engem lehuznal a 29.-erol? akkor megyek Szentendrere. Koszi

Laura. Gratula a kisfiuhoz. Holnapra megy a megadrukk!+++++++++++++++ Szep nagy fiu!

Gabi. sajnalom, hogy anyosodek ennyire sem kepesek!

Zsiraf. Hol vagy??????????

Mindekinek koszi a dicseretet a haloszobarol, holnap mar ott alszunk, meg ki kellett mosni az agynemut.

Aida. Jo a tabli. Koszi

Suzy. az elmult par napban nekem is volt ejjel vadli gorcsom.
Itt sem nezik a mehszajat, sot semmit ott lent. Ezert is megyek kedden otthon puculogushoz. Ott arrol is kifaggatom, hogy milyen vitamint, milyen mennyisegben szedjek, meg akkor fel is iratom vele!

Berni. szuper hogy minden rendben Zsofival!

KépKép
KépKép
mush589

Mar csak 3 nap!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Es rizseslecso, dinnye, oszibarack. :wink: 8) :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok Lányok!

Csak gyorsan beköszönök, sajnos mától bekell feküdnöm a kórházba, tegnap voltunk a dokinál, tovább nyílt a méhszáj. Egy-két hétig biztosan bent leszek, majd azért próbállak benneteket értesíteni. A babák egyébként nagyon jól vannak, mindkettő egy héttel nagyobb, mint a tényleges koruk. Mindkettő fejvégű, valószínű ez is az oka, hogy nyílik a méhszáj, nagyon nagy nyomást gyakorolnak rá.

Millió puszi mindenkinek, vigyázzatok magatokra!

verzso

Verzso!
Remélem még olvasod! Vigyázz magatokra! Ne izgulj és pihenj sokat!!! Örülök, hogy a srácok azért jól vannak!!! És jelentkezz, ha tudsz!

Mágnes!
Hát nem semmi ez a tortúra! Remélem minél előbb túl leszel rajta!

Aida! Zölddi!
Köszi a Magnéziumos mennyiség számítást. :-D

Mush!
Karácsonykor szoktál találkozni az itthoniakkal? Nekem nagyon furcsa lenne, ha olyankor nem lehetnék a szüleimmel.

Csajok!
Az emésztésem korábban sem volt a topon (az epémmel sokat küzdök), de mióta terhes vagyok, ezek a fincsi kis tünetek felerősödtek... Tegnap pl. egész nap úgy fájt a gyomorszájam, hogy már ki is találtam magamnak egy kis gyomorfekélyt... De mára szerencsére teljesen elmúlt... helyette a poci csikar... :evil:

Kép
Kép
lbernuska

Susy:ez a vádligörcs nagyon ismerős, de rákérdeztem a dokitól, hogy akkor magnézium kell e, és azt a választ kaptam, hogy mivel szedem az Elevitet, abban megfelelő mennyiségben van minden vitamin, kivéve a jód. Azt és a vasat szedem külön...

Kép
galzsuzsa

Galzsuzsa!
Elevitben 100 mg magnézium van. Úgy tűnik minden dokinak más a bevett adag, amit ajánl...

Kép
Kép
lbernuska

jo reggelt lányok..

nem tudom ti hogy birjátok ezt a meleget de én nagyon nehezen viselem..semmi sem jo nekem..és mára ráadásul tök nagy hőséget mondanak.ki sem megyek sehova.

ujra lett huzva a gépem és elveszett a foto átméretezőm..meg tudja valaki mondani hogy melyik az a progi amivel meglehet csinálni mert már a nevét sem tudom:S
help!!!!

Kép

Kép
nikianya21

Ibernus,én már 2szer is fürödtem a Balcsiban 3000res értékkel.Legutóbb tegnap dután,és nagyon jól esett,éreztem a babának is,mert tök sokat hullámzott közben a pocakomban.

tegnap voltam védőben,a testsúlyom még mindig stagnál az eredetin,77.Vérnyomi szokás szerint alacsony.Kaptam beutalót vér,vizeletre.Ugyanakkor nődoki vizit+uh-ra is kell mennem.

Niki FastStone Image.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Verzso! Szuper, hogy a fiuk jol vannak. Pihenj sokat!

Sajnos en nem szoktam a csaladommal lenni Karacsonykor. Anyukam amugy sem egy nagy rajongo. mielott kijottem meg fank se volt egy par evig. na meg a jegyek is nagyon daragak. Es az elmult 8-10 evben en minidg dolgoztam karacsonykor. Mar jo ideje az eltet, ha majd nekem lesz gyerekem, akkor megint jo kis karacsonyok lesznek. Hat most itt az alakalom!! Remeljuk o nagysaga idoben kibujik. Iden Tony anyukaja fog fozni. Itt az ajandekozas is tok mas. Mar jo elore odaadjak egymasnak az emberek az ajadekokat. es a telapo 24 ejjel hozza oket. szoval mikor 25-en felkelsz, akkor van ajadek bontas. 24-en altalaban kocsmazni mennek. 25-en ebedel egyutt a csalad. 26-an altalaban itt is rokonlatogatas van, de mivel Tonyeknal nem nagy a csalad, igy ezt kihagyjak.
Nekem most lesz karacsony otthon! :lol: :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Niki: A Microsoft Office Picture Manager-rel is át lehet méretezni. Általában az Office-os gépeken van!!
Na ez a Magnézium téma érdekes: én Gravidát szedem, a doki szerint ami benne van 125 mg az elegendő. Annyit ajánlott, ha esetleg nagyon szurkálna akkor vegyek be napi 2-3 Magne B6-ot!, ja és az elején (12. hétig) napi 3-at. Most akkor igazódj ki, mindegyik mást mond.
Vendég

Mush: Repcsiztek? Vagy kocsival jöttök?

Verzso: Egye fene, a pocaklakókért tudunk nélkülözni kicsit titeket! :wink: 8) Pihenj sokat, aztán majd várjuk a híreket!

Berni: Homeobogyót nem próbáltál még a gyomrodra/epédre? Nekem pl. a gyomorsavra nagyon hasznos az, amit szedtem (most épp nem szedem, mert már jó ideje nincs szerencsére :) )

Vitamin: Tényleg nagyon dokija válogatja. Nekem eddig csak a terhesvitamin kérdezte mindig, hogy szedem-e, meg most hétfőtől a magnéziumot. De az Elevitben pölö tényleg lókuki a Mg....még nem terhesnek is kevés... :roll:
Dettó a kalcium: a terheseknek ajánlott mennyiség 1200 mg, az Elevitben pl. csak 125 mg van... :shock:
A vas viszont okés benne, amennyire tudom. (ezért is okozhat sokaknál székrekedést... :? )

Niki: Én ACDSee Photo Managerrel szoktam kicsinyíteni meg formázni a képeket, nekem ez van csak.

Mush: Akkor neked lesz egy "nyári karácsony", meg egy "téli karácsony". :lol: :wink:
bébic

Bebic. Mi sosem megyunk kocsival, mindig repulunk. Apjuk nem jon, csak en, meg Nyusziful. O nem szeret ott lenni tul hosszu ideig.

Igen, mondhatjuk ugyis. teli meg nyari karacsony:)

KépKép
KépKép
mush589

Mush: Értem. :)

Valaki nem tud egy tuttttifrankó, kipróbált és jólbevált sajtos pogácsa receptet írni nekem? (Használom el a maradékokat költözés előtt, és van egy darab trappistám, és meg is kívántam a sajtos pogit.... :P )
Nekem is vannak receptjeim, meg neten is van csomó, tudom, csak nekem olyanok vannak, amitől kicsit szárazabb pogik lesznek.
Pedig ettem már olyat, hogy érezni rajta, hogy több benne a zsiradék és olyan....nemistudom....finomabb is tőle meg enni is jobb....pff, nemtom, mennyire voltam érthető.... :oops:
bébic

Sorry bebic. en analfabeta vagyok a suteshez

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!

Mush!
Jó nyaralást nektek otthon!!!
Kérdeztem már, hogy meddig maradtok?

Zsuzsa!
Pedig én elég sok magnéziumot szedek és mégis begörcsöl néha! :roll: :roll:

Verzso!
Millió drukk neked, hogy ne nyíljon tovább a méhszáj! Biztos jót fog tenni a fekvés, mégha nem is kellemes a kórházban lenni! :cry:

Bébic!
Èn nem is szedek komplex vitamint, mint pl Elevit! Hanem magnézium, kalcium, folsav külön. Most elkezdtem vasat is szedni! Nekem a folsavat is lóadagban kellett szedni ,így nem érte meg a komplex!
susy75

Halihó!

Hát sikerült! Kép
Rovinjban készült a lányaimmal és Ficánkával...
4 lány, esetleg 3 lány és 1 fiú??? Remélem, most már hamar kiderül a titok!

Kép
Lányaim: Boglár és Dorottyka

Kép
Vrsar kikötőjében...

Olyan hőség van kint, ki sem merem dugni az orrom az ajtón! Érdekes, hogy Hr-ban nem éreztem a meleget ilyen megterhelőnek!

Rengeteg gyümölcsöt, zöldséget eszem... de csak vasat szedek, már az Elevitről is letiltott a doki?! Szerintetek ez jó így?
Ma megpróbálom behozni a lemaradásom, olvasok...

Üdv Mindenkinek: Gabi

Kép
Kép
Kép
pagabo

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?