Szep jo estet!
A nyaralas elotti hajtasban nem nagyon van idom netezni bent, pedig meg a fonokom sincs ott. de annyi minden van, amit meg kell csinalnom.
Tegnap is, ma is tul oraztam. e holnap is fogok!
nekem nem fizetik ki, hanem lecsusztathatom, de nekem ez jo is igy.
Irtam mar hogy november 10-en dolgozom utoljara?
Bebic,Boci, Berni.
Itt a rokonok elvarjak a karacsonyi ajadekot. persze azt megertik majd hogy nem lesz nagy ajandek, mert mas dolgunk is lesz
meg az elmult evek tapasztalatabol, Tony anyukaja mindig atesik a lo tul oldalara, es en nem akarok kellemetlen helyzetben lenni.
Otthonra nem szoktunk ajandekot kuldeni, mert draga a posta es sokszor ellopjak a cuccokat, meg ok se kuldenek nekunk. Amikor megyek, en akkor szoktam ajandekokat vinni, es akkor az a karacsony, nev-szulinap.
Magnes. Sajnalaom, hogy ilyen tetu volt az orvos! Az ilyenbe jol bele kellene rugni! Remelem hamar kapsz idopontot a masikra, es megnyugtatnak, hogy minden oke. Nekunk itt legalabb 20 perc volt, es mivel a gerincet meg a vesejet nem tudtak megnezni, setalnom kellett, de ugyse ment, de addig piszkaltak, amig nem fordult. ketten voltak bent. nagyon megnyugtato volt, hogy ketten is csak a monitort neztek, hogy minden oke.
Marti. Boldog szulinapot Hunornnak! Es gratula a punihoz! Jaj de jo!!!!
A fogam nincs jol. Nagyon faj. eddig mindig antibiotikumot kaptam ra, de most nem lehet, gondolom. El sem mentem a dokihoz vele.
Niki. apjuknak is boldog szulinapot!
Zoldi. Teszel fel uj tablit? Kik jonnek akkor a talira? es mikor lesz?Engem lehuznal a 29.-erol? akkor megyek Szentendrere. Koszi
Laura. Gratula a kisfiuhoz. Holnapra megy a megadrukk!+++++++++++++++ Szep nagy fiu!
Gabi. sajnalom, hogy anyosodek ennyire sem kepesek!
Zsiraf. Hol vagy??????????
Mindekinek koszi a dicseretet a haloszobarol, holnap mar ott alszunk, meg ki kellett mosni az agynemut.
Aida. Jo a tabli. Koszi
Suzy. az elmult par napban nekem is volt ejjel vadli gorcsom.
Itt sem nezik a mehszajat, sot semmit ott lent. Ezert is megyek kedden otthon puculogushoz. Ott arrol is kifaggatom, hogy milyen vitamint, milyen mennyisegben szedjek, meg akkor fel is iratom vele!
Berni. szuper hogy minden rendben Zsofival!