Új privát üzeneted érkezett!

Kép Kép Kép
Vendég

Móni, de jó hogy itt vagy! Csodaszép kis kölök ez a Mirkó, azok a szemek!!!!!!!!!!!! Sokat nőtt már. Jó baba? Van még tejcid, vagy már csak tápszert kap? Hogy telnek a hétköznapok? Baba+ házépítés?

Gyere csak ha van időd! :wink:

Kép
timesz

Moni! Az iwiw-en én már meglestem Mirkó babát :lol: :wink: Nagyon édes!!!!

Csajok, egy kis OFF:
Van valamelyikőtöknek olyan ismerőse, aki megműtette a szemét (lézeres szemműtét)? Hol csináltatta, tapasztalat, javaslat? Erre készülök én is, de nem döntöttem még, hogy hova menjek.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Szia Móni,én is meglestelek már benneteket iwien :lol:
Szépen növöget Mirkó!
Dadomi ha érdekel az egyik ismerősöm már megműtette a szemét Székesfehérváron. Bővebben ha akarod érdeklődök tőle.
Cseriani csütörtökön én is megyek anyajegyet leszedetni,mert Csilla már 2x belekapott és fáj. Nekem nagyon barna majdhogynem fekete és kb akkora mint egy nagyobb szem borsó. Kicsit félek,hogy fájni fog a szuri,de csak túlélem.......

Kép
Kép
josi

hali

vagyok,csak hihetetlenül elhavazva. A lagzi megvolt,majd mesélek,jól elfáradtam. Itthon kellene már takarítani,rendet rakni,mert fut a ház. Anyu most 2 hétig szabin van,de ma egyikünknek sem volt kedve semmihez,így egy gyors elhatározásból elmentünk Paksra fürdeni. Nagggyyyon jó volt,nemrég értünk haza. De holnap már muszáj valamit tenni itthon. Ráadásul ott a szőlő is :?

yuyunak nagy-nagy gratula. Bővebbet senki nem tud?

az egyik ismerősöm Pesten műttette a szemét,ha összefutok vele-a szomszéd utcában lakik-akkor kifaggatom.

josi ne félj a szuritól...kicsit csípni fog,majd feszít,de utána semmit nem érzel. Nekem mikor a hátamon szedte,akkor kellett pár óra múlva fájdalomcsillapítót bevennem. A hasamnál ilyen nem volt. De nagyon okosan teszed,hogy elmész leszedetni. Hova mész,ki csinálja?

Móni,nagyon ééédeees a kisfiad. Figyu,amit átalakítotok,ott van egy pár szobás ház,konyhával,ffürdővel,és mellette udvar,meg a lovaknak hely...nem is tudom,még mi...mert akkor pár évig ott lakott egy nagyon jó barátosnőm,aki mostmár jó pár éve Amerikában van. A barátjáéké volt,a srác ha jól tudom,várdombon lakott elötte. Ő is már kint van. Na,szóval,ha az az a ház,akkor ne tudd meg,milyen sokat buliztam,meg aludtam ott anno :D :wink:

rékababa ismerős a dolog,mi tavalyelött csináltuk az udvart. Azt hittem,sosem végzünk. Aztán mégiscsak :D Bár szerintem teljesen kész sosem lesz
Na,most megyek,mert rohadtul égek a vágytól...meg attól,hogy elég rendesen megpirultam,hogy a fene enné meg. Gyerekeket kentem rendületlenül. Már olyanok,mintha a vérükben lenne a dolog :roll:
Eliza hurkás combjai tiszta barnák,a redőkben meg fehér :P
Kristófról nem is meszélek,világít a zöld szeme,mint a macskáknak.
Vendég

Ide megyek a paksi sebészetre,az egynaposra Prischetzky doki csinálja,mert hozzá van protekcióm :wink: remélem nem csalódok :oops:

Kép
Kép
josi

Josi, Cseriani! Ha tudtok beszélni az ismerősötökkel, megköszönném. Ami érdekelne: nekik hány dioptriás volt a szemüvegük/lencséjük (nekem -7 és -7,5), melyik fajta műtéttel csinálták nekik (PRK, INTRALASIK - sasszemkezelés), hol, műtét után meddig volt érzékeny a szem, és persze, hogy tökéletes lett-e a szemük? Ja és ha újra kezdenék, ismét megműttettnék-e? :D 10 éve várok a műtétre, eddig nagyon lelkes voltam, de most kicsit félek, meg akarom műttetni, de itt a cél előtt azért más, mint mikor tudtam, hogy még van pár évem ezen agyalni....

dadomi

yuyu Óriási gratula !
Megyek is mert ezer a dolgom , jó éjt mindenkinek!
Vendég

dadomi ő Pesten volt,ennyit tudok. Ha elöbb nem,akkor szept.1-én,mikor kezdődik az ovi,akkor találkozunk. Bár össze szoktunk futni az utcán is,de pár napja nem látom,lehet nyaralni vannak...
Mikor mennél?
Vendég

hahó!!!
Sehol senki??? Ne menjetek ki,nagyon meleg van. Szegény yuyut nem irigylem,ilyenkor kórházban :?
Timi neked megint nagyon-nagyon szorítok holnapra. Szombaton ismét mehetsz haza? Jól fogod viselni,TUDOM!!!!!
Vendég

Cseriani, boldog hófordulót Eliza babának!!!!!!!! Ti is nemsokára fújhatjátok a gyertyát!

Köszi a biztatást. igen, holnap megyek, szombaton jövök!!!

Yuyut már lehet ma hazaengedik, nem???? Kérünk majd fényképet és beszámoló!!!

Kép
timesz

Timi köszönjük szépen. Fújni már tud,fújja ezerrel a Kristóf furulyáját,meg sípját,néha robban szét a fejem tőle :twisted:
Remélem a gyertyáját is sikerül majd elfújnia :roll:
Vendég

Cseriani boldog hó fordulót Elizának! múltkori hajvágás után képen nagyon édesek gyermekeid.

Timesz remélem, hogy jobban fogod bírni a kezelést holnap. Gondolj arra, hogy egyre kevesebb lesz így a kezelés. Jobban bírod már az új étrendet?

Ma voltam Szekszárdon a munkahelyemen. Már végleges, hogy szeptembertől visszaállítanak munkaviszonyba. Október 27-én kezdek hivatalosan. Réka velem volt, odafelé a buszon elaludt, egész végig aludt és csak akkor ébredt (Várdombon), mikor már hazafelé zötykölődtünk a buszon. Már csak két hét és Rékát viszem bölcsibe. Egyre jobban úgy érezem, hogy nem tudom elengedni. Mindig, mindenhova jött velem, senkire nem tudtam bízni, nem maradt meg senkivel. Szerintem én jobban fogok szenvedni mint Ő.

Dadomi én úgy tudom, hogy Szekszárdon is csinálnak szemműtétert.

Emma mizujs?

Moni Mirkó baba nagyon édes és már 3 hónapos. Jól vagytok? Banoed?
Vendég

Túl vagyok az anyajegyműtéten :? hármat írattam fel a bőrgyógyásszal,de csak kettőnek kezdtünk neki,( a harmadik a hasamon van és tervbe van egy hasplasztika). Csajok,nagyon fájt a szuri,közbe a doki rábeszélt egy harmadikra is(az a nyakamon volt). A negyediket meg már se szó se beszéd hopsz lekapta érzéstelenítés nélkül :evil: na akkor mondtam neki,hoyg most hagyja abba,mert akkor ilyen alapon,reggelg is maradhatnék. Ráadásul úgy volt hogy vág,de aztán meggondolta magát és leégette őket. Az első a két mellem közt van,az el se zsibbadt mindent éreztem :?
Hamár Banoedet hiányoljuk,hol van Dius?
Timesz szorítok neked én is holnapra. Szegénykém én itt nyavajgok,ami meg veled történik......de te sokkal erősebb csaj vagy nálam!!!!!!!

Kép
Kép
josi

Rékababa, hát szokom szokom a kaját, de nagyon hiányoznak a megszokott ízek: főleg a tejtermékek és megveszek egy túrórudiért!!!! Majd kinézem Olikám szájából mikor eszi úgy csöpög a nyálam érte!!!! :(
A kórházba is vinnem kell valami kaját ha enni akarok, mert nem hiszem hogy tolerálják a makrobiotikát!

Kép
timesz

Josi, én sokszor azt érzem hogy nem vagyok elég erős és eltörik a mécses, olyankor azt kérdezem miért pont én és mi a bűnöm, amiért ennyit kell szenvedjek???!!! :cry:
Nagyon nehéz tartani magam....

Kép
timesz

jajj istenem,Timesz. Teljesen megértem,hogy így érzel. De szerintem időnként sírd is jól ki magad,különben meg a feszültség marad csak benned,és az sem jó. Tudom,nem igazán nyugszol meg egy-egy sírás alkalmával,de hidd el,az is jót tesz. És ez már a harmadik lesz. Tudom,ennyi még visszavan,de mindjárt a felénél vagy. És tényleg igaz,hogy sok minden az agyban dől el,de szerintem te pozitívan állsz a dolgokhoz. Szerintem már sokan feladták volna,de te ezt nem teszed!!! Nem teheted!!!Hisz ott van Oli,meg a párod,meg anyukádék,és még sokan-sokan mások. És a sor végén azért ott vagyunk ám mi is :wink:
Tehát csajszi,erő,erő,erő. Mi veled vagyunk. Tudod,az erő veled van!!! :P
Nem baj,ha szombaton nem jelentkezel,pihenj sokat,de azért majd gyere,ok? Vagy írj egy sms-t,én meg tolmácsolok majd a csajoknak. Én úgyis keresni foglak,tudod,tőlem nem szabadulsz :roll:
Na,ha most éppen sírsz,akkor nyugtasson a tudat,hogy veled együtt sírok én is. Kitartás Timi!!!!
Vendég

Köszi Anikó!!! Akkor most együtt itattuk az egereket!!! Tudom, hogy mind velem vagytok és erőt adtok nekem, ezt remélem ti is tudjátok. Nektek sokszor olyat is elmondok amit a családtagoknak sem, mert szégyenlem....és nektek mindíg van 1-2 kedves szavatok hozzám amiért nagyon hálás vagyok!!!!!!!

Kép
timesz

Timi bár látatlanul, de biztos lehetsz benne, hogy mindenben számíthatsz ránk. Igaza van Cserianinak, Olivér miatt muszály kitartanod. Sírni pedig mikor elkap akkor sírj nyugodtan. Utána könnyebb. Elöttünk nincs mit szégyenleni. Sajnos ez egy nagyon csúnya betegség, de te sokkal erősebb vagy, és meggyógyulsz. Őszintén tisztelem a kitartásod és a hatalmas erőd.
Vendég

Most csak beugrottam, Timesznek gyors: ahogy a lányok mondják, veled vagyuuunk, Timesz! És még nagyon sokan veled vannak, olyanok is, akiket nem is ismersz, szal az erő tényleg velünk van! Szombatra túl leszel a felén, a rák meg pusztul tőle, hogy ott egye meg a fene, ahol van, te tényleg nem ezt érdemled, nem tudom, mi a célja annak az akárkinek, aki irányítja a sorsunkat, hogy ilyen próba elé állít téged, de ki fogod állni, és nem szenvedsz most hiába.
jaj, te csajszi, nagyon sokat gondolok rád, és szorítok neked. Renélem, jobban viseled majd, mint az előzőt! Találtál végül dokit, akik beadja neked a szurit, Iszonyat, nagyon felháborodtam, mikor olvastam. Ezt a hozzáállást!
Drukkolok neked én is, és várunk vissza, és remélem, a szeptemberi talira ti is jöttök! :wink:
Na, rövid akartam lenni... Holnap jövök normálisan! Eddig nem voltam, csak néha ugrottam fel olvasni, nagyon betegek voltak a gyerekek, mindkettő, de már javulnak hálaégnek. Úgyhogy a továbbiakban nem úsztok meg...
Sztem Yuyuék holnap biztos hazajöhetnek... Remélem, hoz képekket is, m,eg mesél is majd, ha Enikő engedi... :lol:

been

köszi Emma. Úgy néz ki lesz egy doki aki beadja, csak a szuri papírjait akarja megnézni, nincs-e toxikus mellékhatása vagy valami, mert nem ismeri.

Most gyorsan összepakolok, aztán lassan megyek. Valahogy minden porcikám tiltakozik most ez a kezelés ellen, nem tudom miért.... Ráadásul megint vérzek, pedig amúgy is elég vérszegény vagyok!

Holnap ha tudok jelentkezek. Puszi mindenkinek!

Emma jobbulást a gyerkőcöknek!

Kép
timesz

Dadomi,jönnek az infók,másolom:
Nekem nem sok jó tapasztalatom van a műtéttel kapcsolatban.Kb. 5 éve csináltattam meg -3-as volt. 3 évig nagyon jó volt majd utána fokozatossan romlott vissza. Most is hordok szeműveget igaz csak -1,5-t. Egyébként Pesten csináltattam az Istenhegyi uton, de ott már nem csinálnak mert egybe olvadt valami másik szemésszel.Az első 3 nap a műtét után kegyetlen fájdalmas utána már azért elviselhető. Egy hátránya van még a műtétnek hogy utána életee végéig érzékenyebb lesz a szem a fényre mint eddig, sőt 40 éves kor felé olvasó szemüveget kell használni (ezt hát úgye én még nem tapasztalom). Fél évig napszemüveget kell hordani.
Az én esetem csak egy a a sok közül.
Unokatesom is megműtette már 7 éve és öneki tökéletes.Ja és neki erősebb volt a dioprtiája mint nekem. Ő a Margitszigeten műtette.
Én így nem csináltatnám meg újra.

Kép
Kép
josi

jajj csajok,hogy bírjátok ezt a meleget? Szinte elviselhetetlen.
Képzeljétek,Eliza már csak naponte egyszer alszik,reggel 7 körül kel,és már csak ebéd után van alvás,kb.1-3-negyed 4-ig.
Aztán este fél tíz körül alszik el. Éjjel általában még egyszer kel,akkor kicsi tea vagy cici,általban ő dönt,majd alszik is tovább. De pl.most éjjel ötkor kelt,kivettem,de még az ágyunkig sem értem el vele,már aludt is. És mégegy hatalmas csoda:Kristóf is egyre több éjszakát alszik végig,és általában 8 körül kel. Igaz,ő már nem alszik napközben.
Kiváncsi vagxok,meddig tart ez a jó-éjszakás állapot. Igaz,szept.1-től már Kristóf sem alhat ilyen sokáig.
Vendég

Josi! Köszi az infót! Sajnálom, hogy az ismerősödnek nem sikerült úgy a műtét, ahogy szerette volna. Viszont az unokatesója sikerét már jobb olvasni :lol:
Cseriani! Ha nem felejted el megkérdezheted az ismerősödet, szept 1-ig már úgysem lesz megműtve a szemem.
Most felvettem a kapcsolatot az Optik - med-del, várom a válaszukat a kérdéseimre :D Ők a legszimpatikusabbak. Majd meglátom mi lesz.
Most lépek, mert kisebbik drágaságom felébredt.
Emma! Örülök, hogy az aprónép jobban van nálatok!!! Gyógypuszik mennek, de most egy kicsit kevesebb, mert Timinek is szüksége van rájuk, ugye nem baj?

dadomi

Emma,mi volt a drágáiddal? Hú,szörnyű lehet ilyen melegben betegnek lenni :?
Meg egyébként is. Én is várom már,hogy mi lesz szeptembertől.
Vendég

Sziasztok!! Ma délután hazajöttünk a kórházból Enikővel! Jól vagyunk, minden a legnagyobb rendben... Tejem van, szépen szopizik a kiscsaj :-) Már el is érte tegnap újra a születési súlyát.

Most egyelőre csak ennyi, bocs, de az előbb fejeztem be a szoptatást, meg látogatók is voltak már egyből, még zuhanyoznom kell, meg fejni, és fáradt is vagyok... Majd még mesélek hamarosan ;-)

yuyu79

hali yuyu :D

Üdv újra itt. Jó babázni,mi? :P
A 101-esben voltál?

nagyon édes Enikő,és mennyi haja van :roll:
Remélem jól telik az első éjszakátok otthon.
Vendég

Szia Cseriani ;-) A 105-ösben voltam, miért? A hűtővel szemben :-) Tök aranyos szobatrásam volt, 1 óra különbséggel szültünk... de sajnos ő még maradt, mert besárgult a babája :-(

Enikő egyébként nagyon jó baba, az első napokban nem is hallottam sírni, azóta is csak pelenkázásnál meg fürdésnél, de azért most már gyakrabban... De tegnapig tényleg csak szopott meg aludt egész nap...

Babás szobában voltam, de csak a 3. naptól, mert a 2. napon még hallottak nála valami szívzörejt, azóta úgy tűnik elmúlt...

Na majd még mesélek, de lassan felébred a picúr, és még addig ki kéne pakolnom, meg vízszintesbe helyezni magam kicsit...

Köszi a gratulációkat és a drukkolást :-D

yuyu79

Tizenvalahány baba volt az újszülött osztályon, és mindnek volt haja, de néhánynak még nagyobb is mint Enikőnek... Ja és kb 12-ből 10 baba lány volt... érdekes, nem?

yuyu79

Ja. és persze hogy jó babázni, nem adnám semmiért ;-)

yuyu79

Yuyu nagy gratula ismételten Enikő babához. Nagy szép kislány. Büszkék lehettek rá. Várjuk az élménybeszámolót.

Timesz remélem most jobban bírtad a kezelést. Gyógypuszik folyamatosan mennek.

Emma gyermekeidnek is küldjük. Jobban vannak már?

Mikor bent voltam a kórházban a munkába visszaállást intézni (nőgyógyászaton kell átmenni), hát kint az udvaron volt egy-pár kisebbségi kismama, nagy pocak, cigit meg szívta. Tudtam volna nekik jó nagy pofont adni. Nagyon dühítő.
Vendég

Yuyu! Mégyegyszer nagy gratula a gyönyörű kislányodhoz!!! Nagyon szép formás baba ám ez a lányka :D Én is abban a szobában voltam mikor Dani született, ahol te voltál most, csak én az ablak alatti ágyon. De nekünk mindig csukva volt az ajtó, mert annyira zajongtak ott a szoba előtt. Meg utáltuk a szobatársammal, hogy ha nyitva hagytuk szellőzés miatt az ajtót (januárban az ablakot nem lehetett mindig kinyitni) akkor a drága látogatók úgy bámultak befelé, nem zavartatták magukat. És akkor még sajna egész napos látogatás volt, szerencsére azóta már változtattak ezen.
Rékababa! A budapesti Optik-Med-nek van itt Szd-on orvosa (a Rácz főorvos- hozzá járok egyébként :) ). Arról nem tudok, hogy itt is csinálnának-e lézeres műtétet, de ha csinálnak is, itt tuti nem műttetném meg a szemem. 8) Semmi fontosabb műtétet nem bíznék a szd-i kórházra, sőt a csütörtöki gyermekgasztroenterológiai "vizsgálat" után azt hiszem, hogy a fontosabb vizsgálatokat is máshol fogom megcsináltatni nekem is meg a gyerekeimnek is.
Voltunk Dominikkal csütörtökön a Schulz főorvosnál a tejérzékenysége miatt. Elmondta, hogy 2-3 éves korukra a gyerekek nagy része kinövi a tejérzékenységet (ezzel újat nem mondott) és két évesen már lehet csinálni tejterhelés vizsgálatot. Erre közli velem, hogy akkor nekünk egy év múlva meg lehet csinálni. Erre én mondom, hogy akkor már Dominik 2 és fél éves lesz, mire ő: "Nem baj". Addig meg diétáztassam. Úgyhogy eldöntöttem, hogy megbeszélem a háziorvosunkkal, és elviszem Pécsre Domit. Nem szórakozunk itt még egy évig. Ha tényleg tejérzékeny, akkor pár hónap múlva kiderülhet, és akkor jogos a diéta, ha meg nem az (ami szintén kiderülhetne pár hónap múlva) akkor meg minek diétáztassam feleslegesen???? Szóval megvan a szekszárdi orvosokról a véleményem (tisztelet a Kivételnek!!!), ezért a szemem világát semmi pénzért nem bíznám rájuk!!!

dadomi

Dadomi megértelek. Ha valami történne a lányokkal én is Pécsre mennék. Evelin múlt héten kezdte az ovit. Mivel ilyenkor összevont csoport van, más teremben voltak. Az első két nap elkezdtett trüsszögni és folyt az orra. Felhívtam a doki néninket egy beutalóért, hátha allergia. Ő a Nemes dr-hez akart irányítani. Kérdeztem, hogy nem lehet-e máshoz. Ebből már tudta, hogy nem igazán szívlelem azt az orvost. A bajai spec. dr-t ajánlotta. Szerencsére azért azóta elmúlt. Kiderült, hogy amelyik teremben voltak, ott van állítólag valami amitől elég sok kisgyerek allergiás lesz.
Vendég

Rékababa! Ez a bajai doki magánban van, vagy kórházban? Én is szívesen megnézetném valaki hozzáértővel is a gyerekeimet az allergiájuk miatt.

dadomi

Köszi mindenkinek!

Dadomi, most csak délelőtt és délután van 1-1 óra látogatás, akkor becsuktuk az ajtót, de egyébként sokat volt nyitva, mert így is nehéz volt elviselni a hőséget. Leizzadtam pár litert biztos az alatt a 4 nap alatt, amíg bent voltunk... A babákat viszont úgy tűnt, hogy nem zavarta annyira a meleg. Igaz nem is adtak rájuk sok mindent csak, egy bodyt, kivéve első nap, amikor még pólyában volt.

A cigiző kismamákon én is felhúztam magam, mert rájuk lehetett látni a wc meg a zuhanyzó ablakából :evil:

Majd valamikor írok valami szüléstörténet félét is, ha odajutok... Egyelőre annyit, hogy lassan tágultam, burkot kellett repeszteni, volt oxitocin is, jól megszenvedtem, de persze abban a bizonyos pillanatban elmúlt minden fájdalom :wink: Később majd bővebben... Ja és 2x a nyakán volt Enikőnek a köldökzsinór, de nem lett semmi baja szerencsére...

Már nagyon vártam hogy hazajöhessünk, már csak a meleg miatt is... De ma már jobb idő van azért.

Nem tudtam még nagyon visszaolvasni, hogy mi törént a héten Veletek, de majd pótolom...Remélem jól van mindenki ;-)

yuyu79

Dadomi szívesen elkérem az ismerősömtől a nevét, címét, telefonszámát. Itt nálunk nagyon sokan vitték át ehhez a dokinénihez és mindenki dícséri. Magánrendelője van, azt hiszem 5000 Ft/alkalom. Az ismerősöm kisfiát is ő hozta rendbe. Azóta nem fullad, nincsenek rohamai (allergia, aszthma).
Vendég

Na mi van, ma sehol senki?

Mi jól vagyunk, szokjuk egymást... Kicsit fáradt vagyok, megyek pihenni a következő szopiig ;-)

yuyu79

hali yuyu. Látom,te tartod a frontot. Tegnap délelött Földváron voltunk vásárba,délután meg még egyéb boltokban,úgyhogy kivásároltuk magunkat.
Ma meg holnap meg itt vannak unokatesóm lányai,8 és 5.5 évesek.
Eliza tök édes,mindenhova koslat a 3 nagy után :D
Na,lépek,fennforgás van,Kristóf lebirkózta a lányokat :?
Hihetetlen rossz ez a gyerek :twisted:
Vendég

Yuyu,mégegyszer gratulálok! Jó egészséget mindkettőtöknek! Mikor lesz élménybeszámoló?
Mi nem vagyunk otthon,eljöttünk Anyósomékhoz,hogy megnézzük a virágkarnevált.
Csilla belázsodott reggel,de azóta semmi. Ilyen már volt 2x,a fogára gyanakszom.....még nincs egyse.

Kép
Kép
josi

Josi, köszi szépen :-) Élménybeszámoló is lesz majd valamikor... még nincs ihletem :shock: De cserébe teszek fel képet:

Kép

Kép

Kép

Kép

yuyu79

Yuyu! Nagyon édes a kicsi lányka :lol: :lol:
Timesz! Remélem jól vagy, és csak azért nem jelentkezel, mert Olivér elfoglal egész nap!!!!!!Írjál ha van egy pici időd! Gyógypuszik még mindig mennek!!

dadomi

Sziasztok!

Nemreg kezdtem el Szekszardra jarni dokihoz, Bako dokihoz.

Tudtok rola valamit meselni nekem? Csutortokon megyek majd vervetelre, es elvileg a szuleszetre kell hozza mennem. Azt pontosan hol talalom?

Elore is koszi az infokat!
bildi07

Szia!
Gratulálok a pocaklakóhoz. Nekem a Bakó a nőgyógyászom, nála született mind két lányom. Én meg voltam, vagyok elégedve vele. Neki köszönhetem, hogy nem lett semmi baja második kislányomnak. A bolt mellett van (zebrán át mész) a nőgyógyászat, szülészet. Szívesen látunk és várjuk a beszámolót.
Vendég

Van egy kis felreertes/nem pontos fogalmazasi bibi..

Epp azert jarok Bakohoz, hogy osszejojjon az utod, egyelore meg nincs siker. A heten lesz az elso vervetel hormonlaborhoz, hatha abbol tobb minden kiderul. De ez jo hir, hogy a te tapasztalatod szerint jo szakaembernel kotottem ki :))

Egy ideje mar olvasgatlak benneteket, igyekszem majd tobbet jelentkezni RO-bol :)
bildi07

Ha segítség kell a bébihez, akkor a legjobb helyen jársz. Különben bocsánat, azt hittem, hogy már baba van. Bakó doki a meddőségi központ vezetője itt Szekszárdon. A magánrendelője tábláján ki is van írva. Mi pedig szívesen látunk, segítünk, ha bármi kérdésed lenne.
Vendég

Bildi,szurkolok én is! :wink: nekem van egy ismerősöm,aki szintén a Bakóhoz járt emiatt, egy fiuk már van,most próbálkoznak a másikkal.
Binyek hol vagy?? Minden rendben? Gondolom nagyon lefoglalnak a babák.

Kép
Kép
josi

szia bildi!!!
Szerintem is a legjobb helyre kerültél,mint orvosilag,mint topikilag :D
Na,de komolyra fordítva a szót,Bakó doktorbácsi tényleg nagyon ügyi,nagyon sok kisbaba köszönhető neki,az biztos.
Te is hamarosan így leszel,drukkolunk nagyon!!!Régóta próbálkoztok már? Jól értettem,hogy Romániából írsz? Onnan jártok ide? Az igen!!!
csajok,mi van Emmával? Nagyon eltűnt. Vagy esetleg most vannak Majsán? :shock:
Vendég

Timesz mi újság? Jobban vagy már?

Nálunk végre eltüntek a melléképületek romjai. Most már tisztább a terep. Tegnap előtt elég szarul voltam. Hányás, hasmenés, láz, izületi fájdalmak. Tegnap "már" csak a gyomrom fájt. Állítólag van megint egy járvány, ami kivételesen a felnőtteket támadja. Ma már végre jól vagyok. Régebben írtam, hogy a nővérem lányának volt egy cisztája az álkapcsán, amit kivettek. Most szegény ismét kórházban van, kiderült, hogy egy hónapja cukros. Most állítáják be inzulinra. A doki azt mondta, valószínűleg a sok stressznek köszönhető, hogy kijött nála.

Többiek merre? Dius, Banoed, Binyek?

Dadomi a bilizés rendben megy?

Emma?
Vendég

Sziasztok lányok!

Vagyok én is, csak próbálom magamban feldolgozni az újabb helyzetet.
Köszönöm a kérdéseket a kezelést viszonylag jól bírtam, nem hánytam, csak rosszul voltam, de mikor hazamentem ott már kétszer is hánytam, nincs étvágyam sem.
De ami ennél is fájóbb: tegnap felvitt a férjem a pesti Kékgolyó utcai Onkológiára, hátha ott korszerűbb terápiákkal tudnak rajtam segíteni. 2 doki is megvizsgált és megnézte az eddigi papírjaimat és azt mondták sajnálják, de visszafordíthatatlan és gyógyíthatatlan az esetem!!!! Csak javítani tudnak az életminőségemen és meghosszabbítani!! Azt hittem elájulok azonnal, erre nem voltam felkészülve! Annyira rajta van már a medencefalamon, hogy műteni sem lehet, nem vállalják!!! Amíg a kemo hatása megvan, addig jól leszek de utána romlani fog az állapotom és a hüvelyi vérzésem csillapíthatatlan lesz. Sajnálják, ennyit mondtak!!!!! Ráadásul már a bal oldalamon a nyakamnál is kitapintható egy megnagyobbodott nyirokcsomó!!! Szerintük a terhesség annyira felgyorsította a folyamatot, hogy már onnantól kezdve visszafordíthatatlan. Hihetetlen!!!!!!!!!!!!!! Kérdeztem mégis mennyi időre számítsak, de nem tudták megmondani!

Röviden ennyi még most sem fogtam fel, de nem is akarom! Bárcsak ne mentem volna fel Pestre!

Kép
timesz

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?