hali
vagyok,csak hihetetlenül elhavazva. A lagzi megvolt,majd mesélek,jól elfáradtam. Itthon kellene már takarítani,rendet rakni,mert fut a ház. Anyu most 2 hétig szabin van,de ma egyikünknek sem volt kedve semmihez,így egy gyors elhatározásból elmentünk Paksra fürdeni. Nagggyyyon jó volt,nemrég értünk haza. De holnap már muszáj valamit tenni itthon. Ráadásul ott a szőlő is
yuyunak nagy-nagy gratula. Bővebbet senki nem tud?
az egyik ismerősöm Pesten műttette a szemét,ha összefutok vele-a szomszéd utcában lakik-akkor kifaggatom.
josi ne félj a szuritól...kicsit csípni fog,majd feszít,de utána semmit nem érzel. Nekem mikor a hátamon szedte,akkor kellett pár óra múlva fájdalomcsillapítót bevennem. A hasamnál ilyen nem volt. De nagyon okosan teszed,hogy elmész leszedetni. Hova mész,ki csinálja?
Móni,nagyon ééédeees a kisfiad. Figyu,amit átalakítotok,ott van egy pár szobás ház,konyhával,ffürdővel,és mellette udvar,meg a lovaknak hely...nem is tudom,még mi...mert akkor pár évig ott lakott egy nagyon jó barátosnőm,aki mostmár jó pár éve Amerikában van. A barátjáéké volt,a srác ha jól tudom,várdombon lakott elötte. Ő is már kint van. Na,szóval,ha az az a ház,akkor ne tudd meg,milyen sokat buliztam,meg aludtam ott anno
rékababa ismerős a dolog,mi tavalyelött csináltuk az udvart. Azt hittem,sosem végzünk. Aztán mégiscsak
Bár szerintem teljesen kész sosem lesz
Na,most megyek,mert rohadtul égek a vágytól...meg attól,hogy elég rendesen megpirultam,hogy a fene enné meg. Gyerekeket kentem rendületlenül. Már olyanok,mintha a vérükben lenne a dolog
Eliza hurkás combjai tiszta barnák,a redőkben meg fehér
Kristófról nem is meszélek,világít a zöld szeme,mint a macskáknak.