Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Aneetha!
nyaminyami, összefutott a nyál a számban a torta olvasása után. Megosztod a recipét?már most gondolkodnom kell valami finin, mert a férjemnek nemsokára lesz a 30.szülije. :D

hajni...
Budaörs

Laptetű!!!
De még nem is akármilyen. Életem első lapteteje és most nézem, hogy pont ma egy éve, hogy csatlakoztam a babanethez, azért ez jelenthet valamit!!! Ennek örülök!!
Kép

Hajni
Francia csokitorta hozzávalók:
25 dkg étcsokoládé
20 dkg vaj
8 dkg kristálycukor
5 db tojás
1 evőkanál liszt
2 adag presszókávé
3 cl konyak

Elkészítés:
Az étcsokoládét a vajjal vízgőz felett felolvasztjuk. Menet közben hozzáadjuk a cukrot is.
A tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjét kemény habbá verjük.
A sárgáját fehéredésig keverjük, majd a csokimasszához öntjük. Beledolgozunk 1 evőkanál lisztet, és hozzáöntünk 2 presszókávét, valamint a konyakot.
Miután jól elkevertük, óvatos mozdulatokkal beledolgozzuk a fehérjehabot is.
A masszát ezután vízben álló szilikon vagy pedig bélelt tortaformába öntjük.
Ezután az egészet 150 fokra előmelegített sütőbe helyezve 35 perc alatt megsütjük. Porcukorral meghintve tálaljuk.

Nekem ez a süti egyébként nem nagyon jött be. Bár meg lehet enni, de amennyire reklámozzák, hogy milyen finom, jobbat vártam.

Ha valami igazán különlegeset szeretnél és van időd + pénzed rá, akkor én a Hullámos krémest ajánlom.
Macerás és költséges, de mutatós és nálunk mindenkit levett a lábáról, már rendelésre is csinálom alkalmakra a rokonságnak. :D
Férjemnek ez a kedvence, minden alkalomra ezt kell csinálnom. Megunhatatlan!!!!
Ha érdekel és esetleg nincs meg a receptje, akkor leírom szívesen.

Bocsi, hogy ide írtam a receptet és foglalom a helyet, de hátha mást is érdekel. Ha nem, szóljatok és akkor priviben megy majd.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
"Az ember tervez, az élet meg zajlik közben..."
aneetha

aneetha!
köszi, és jöhet a hullámos krémes recipéje is, akár priviben. :D
a laptetű meg jó jel, bár nekem nem nagyon jött még be sajna... :cry:

hajni...
Budaörs

engem is érdekel a hullámos krémes! :D

meg valami egészséges süti is érdekelne, ami finom. nekem ezekkel az a bajom, hogy TK liszttel, meg cukor nélkül nem lesz jó egy süti sztem. pedig már elég sok receptet kipróbáltam.

Kép

Kép
csillagfény

Aneetha: Én is kiváncsi vagyok a hullámos krémesedre :)
A sacher torta receptje: http://domesticgoddess.freeblog.hu/archives/2007/07/30/Suematra_titkos_Sacher-tortaja/
Én a mandulát kihagyom, viszont tölteni szoktam, és nem kenegetni. Meggy lekvárt összekeverek dióval, és azzal töltöm. Lehet diétás csokiból is, és édesítőszerrel. Olyan, mintha csokiba harapnál. Egyszerűen mennyei!
A linket másoknak is ajánlom, nagyon jó receptek vannak rajta. :)

hofeherke

Hófehérke!

Az a sacher torta nagyon-nagyon guszta. A vaníliakivonatot azt hogy, hol lehet venni?
ranita1979

Sziasztok!

Hófehérke
az a süti tényleg nagyon fini lehet, vasárnap lehet meg is csinálom :D

Közkívánatra!! Kép

Hullámos krémes

Hozzávalók:

Tésztához:
2,5 dl víz
15 dkg zsír
15 dkg liszt
6 db tojás

Krémhez:
2 cs. vaníliapuding
2 cs. vaníliás cukor
15 dkg cukor
fél liter tej
1 Rama margarin
fél liter Hulala tejszín
100 g tejcsokoládé
pici olaj

Elkészítés:
A zsírt 0,5 dl vízben feltesszük olvasztani, majd fokozatosan hozzáöntjük a többi vizet is. Ha a zsír teljesen elolvadt, folytonos keverés mellett hozzáöntjük a lisztet. Kb. 3-5 percig kavargatjuk, majd levesszük a tűzről.
Mikor kicsit hűlt, 6 db tojást egyenként hozzáadunk. Az így kapott tésztát 2 lapba sütjük meg. A tepsibe sütőpapírt teszünk!!
A sütemény tésztája hasonlít a képviselőfánkéhoz, így sütés közben a sütőajtót kinyitni nem szabad, mert a tészta összeesik. Sütés után is pár percig nyitott sütőajtóval bent kell hagyni a sütőben a tésztát.
Krém: A pudingot, a vaníliás cukrot, a cukrot és a tejet sűrűre főzzük. Ha kihűlt a krém, 1 Rámát hozzákeverünk. Ezzel kenjük meg az egyik lapot.
Utána a Hulala tejszínt kemény habbá verjük és rákenjük a krémre. Rátesszük a másik lapot és a tetejére csokit csurgatunk (pici olajjal elkeverve megolvasztjuk). Csak csoki csíkok lesznek a tetején, nem borítja be az egészet.
A tejszín fontos, hogy Hulala (Tesco) legyen, mert ezt könnyű habbá verni és édes is, nem kell hozzá cukor + sztem nem is olyan drága (kb. 400 Ft a fél liter)

Jó étvágyat hozzá!!

Elvileg van valahol fényképem is róla. (Meg szoktam örökíteni műveimet.) Majd felteszem.

aneetha

Ranita: A rumaroma mellett szokot lenni a boltban, de vaníliacukorral helyettesíthető :)

Aneetha: Köszi a receptet.

hofeherke

aneetha, ez nagyon fini lehet tényleg!!!!!!!!!!!
asszem megcsinálni önvédelemből nem fogom, úgyse bírnám ki, hoyg csak egyszeletet egyek. majd ha lesz 3 gyerekem, és felfalják egyben, akkor esetleg.... :D
én néha fél évben egyszer cukrászdában eszem ilyesmi sütit, osztán az elég is a rajtam lévő 8-10 kiló plusznak. :cry:
nem tudom, néha elég rossz, hogy folyton diétázni kell, bár elég jól ráállt már a szervezetem, de azért mégis.

Kép

Kép
csillagfény

SziasztoK!

Csajok!
Csorog a nyálam!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Csajok!
Ma vagyok 1.cn-on, és ma kell telefonáljunk, h apa bacijai elmúltak-e.
HA igen, akkor holnap indul az inszem.... :roll: (nagyon szeretném, ha indulhatna)

CSillag!
Én adok magamnak bűnözési lehetőséget, mert másképp ki sem bírnám.
És taláán nem szabadna, de a 78kg-ból már csak 59-60kg-on állok. :wink:

babszika

Babszika, drukk, drukk, drukkkkkkkk !!!

Aneetha, én is kipróbálom a hullámos krémest és a Zacher tortát is megsütöm.
Csupa PCOS-s nők számára fogyasztható édesség :mrgreen:

Aneetha-hoz csatlakozva... : csajok, bármilyen süti készül, amibe tejszínhabra van szükség, csak HULALA-t vegyetek, mert ezt könnyen fel lehet verni és igazi cukrászati hab, nem mű !

(múltkor elfogyott és a "kisboltban" csak Milli volt, mire a kezem már leszakadt volna a habveréstől -pedig gép csinálta- egyszerűen összeesett, dobhattam ki :twisted: )
mniki

Köszi Niki!

A tejszínhabhoz hozzászólva:
jó, h ajánlottad, bár ezt a fajtát nem is ismerem, de az tény, h manapság nem bírok felverni egy egyszerű tejszínt se kézzel, se géppel.

Már a férjemnek ezért nem csinálok vakondtúrás tortát. :?

Hol lehet ezt a Hulala-t venni?

babszika

Ha minden jól megy, akkor lesz itt kép a sütiről:

Kép Hullámos krémes

Sikerült!!

Babszika
gratu a fogyáshoz!!!

Én is 78-ról vagyok most 75, bár igaz még csak a 9. napnál tartok a fogyiban.

Csillagfény
önvédelemből, ez tetszik :D

Megyek paradicsomlevet és lecsót rakok be télire!!! :?

aneetha

Halihó!

Hmmmmmmmmmmmmm nyaminyaminyamiiiiiiiiiiiii, fenségesen néz ki, tutui az íze is ilyen!!!

Babszi!
Aztaaaaaaaaa -18kg???? :shock: Baker de ügyes vagy!!!!!Inszemhez kezemlábamkeresztbe!!!!! :wink:

Énhőm hülye, rádásul a szervezetem megkettyósodott, mert 3. napja nem tudja eldönteni hogy megjöjjön vagy nem. Pisilés után picitvéresnyálka van a papíron ami lehet mensi is. Hőm hülye!!!!
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/7 ... 72000_.png

Ja a másikba tettem fel valamelyik nap képeket a nyaralásról, ha érdekel valakit. :D

hajni...
Budaörs

Halihó!

Hmmmmmmmmmmmmm nyaminyaminyamiiiiiiiiiiiii, fenségesen néz ki, tutui az íze is ilyen!!!

Babszi!
Aztaaaaaaaaa -18kg???? :shock: Baker de ügyes vagy!!!!!Inszemhez kezemlábamkeresztbe!!!!! :wink:

Énhőm hülye, rádásul a szervezetem megkettyósodott, mert 3. napja nem tudja eldönteni hogy megjöjjön vagy nem. Pisilés után picitvéresnyálka van a papíron ami lehet mensi is. Hőm hülye!!!!

Ja a másikba tettem fel valamelyik nap képeket a nyaralásról, ha érdekel valakit. :D

hajni...
Budaörs

Halihó!

Babszi!

hajni...
Budaörs

hupsz, bocsi....... :oops:

hajni...
Budaörs

Babszika
Hulalat a Tescoban és egyes Coop boltokban lehet megtalálni.
Én Millit csak húsokhoz használok, mert oda nem kell hab, amúgy meg felverhetetlen :(

Paradicsom folyt. köv. :(

aneetha

Babszika!

hajrá, inszem!!!!megy a drukk+++++++++++++++

Hajni! szerintem próbálkozik a szervezeted egy pé-vel...., de én nem vagyok jó hő elemzésben....

Aneetha! süti jól néz ki, és fini is lehet :D

puszi
mókica

:cry: :cry: :cry: :cry:
Nem lesz inszem.
Nem múlnak apa bacijai.
Holnap felírnak neki egy antibiotikumot.

Újabb várakozás :cry: :cry: :cry: :cry:

babszika

Babszi! :cry: :cry:

hajni...
Budaörs

Na ha már úgy is eltelt egy év, mióta itt vagyok a babaneten, nem ártana már, hogy legyen képem az oldalhoz! :D

Babsziika
A legutálatosabb dolog a várakozás!!! :cry:

aneetha

Igen, ez a legrosszabb. Várni.... várni... várni.

Miért kell nekünk ennyit várni???
Várunk a babára, a vizsgálatok eredményére, a gyógyszer hatására...... áááááááááááááá :cry:

babszika

Babszi!Sajnálom :cry: Annyira izgulok érted!!!!!!!!!!!!!

Csajok, én csak olvasóban leszek, 2 órája apukámmal történt valami...szóval haza kell mennem...elköszönök lehet nem jövök többet.Örültem, hogy megismertelek Titeket!Mindenkinek hajrá babák!Babszikám, Mnikikém, Kandikám és fel nem soroltaknak nagyon sok drukk!
Vendég

Hunci!

Tejóég!
Remélem, nem komoly és minden rendbejön!!!!!!!!!
Köszi a drukkokat, de amiket hozzám küldtél, azokat inkább visszairányítom és sok pozitív enerdzsit küldök apukád felé!!!!!!!!

babszika

Hunci: Sajnálom, remélem minden rendbejön azért!

Babszika: a páromnak is volt bacija, kapott rá antibiotikumot, de visszajött valami más. Arra is kapott, aztán megint más lett. Most már nem is kap. A milliói megvannak így is, és inszem előtt úgy is kezelik a spermát baci ellen.

Aneetha: a süti teteje mitől lesz ilyen hullámos? Ugye nem a krémmel együtt sül a lap? Akkor a krém alakját veszi fel?

hofeherke

Babszi. :cry: Mondjuk azt nem értem, hogy a férjemnek is lehetnek bacijai, vagy nekem is, csak nem nézi senki. és akkor mi van? beteg lesz a baba? én ezt nem értem. mondjuk azt o.k. hogy csak tökéletes indulással inszemeznek!
fogyiban ügyes vagy.

anett, 9 nap 3 kiló????????????? ha jól látom a 90 apos diétát csinálod. ??? mindenesetre gratula! a kitartásodhoz is.
én el se tudom képzelni, hoyg belevágjak egy ilyenbe, meg abba se, hogy 90 napig programozottan egyek.

hunci, édesapád?

hajni, én még mindig nem értek a görbékhez. de megéri kiokosítani magad, én ma látta, egy honlapon hogy a sárgatest-elégtelenség, meg mindenféle más zavar is látszhat rajta, még akkor is, ha van menszi.

Kép

Kép
csillagfény

Hófehérke
Mind a két lap ilyen hullámos lesz, aztán megy rá a krém, arra tejszínhab és akkor már egyenletes lesz a süti, arra pedig a másik hullámos lap és így marad hullámos.

Csillagfény
Én mindig gondban vagyok azzal, hogy mit főzzek ma??!!
Így legalább van egy kiindulási alapom, hogy ma milyen féle kajcsit kellene csinálni. Persze a páromnak csinálok pl. húst a tésztához, magamnak meg készítek hozzá valami szószt. Mondjuk férjecském, csak hétvégente van itthon (péntek estétől hétfő hajnalig), úgyhogy csak akkor kell külön főzőcskéznem.
Zöldségnapon nyugodtan eszek főzeléket, nem számít, hogy habarás is van benne. Annyira mazo azért nem vagyok, hogy állandóan nyers v. párolt zöldséget egyek.
Víz v. lé napot pedig nem tartok. 30 kilót nem akarok fogyni (csak 20-at :D )

Most már elég kellemes idő van a lakásban, úgyhogy lehet fűteni = jöhet a vasalás ... :?

aneetha

Hunci!
Írtam mail-t és sms-t....válaszolj,amint tudsz! :(

Babszika írtam pü-t......mehetek? :-)
kandi72
Budapest III. kerület

Babszika! :lol:
kandi72
Budapest III. kerület

Babszika!

Iden nekem a tutit, hogy hogyan voltál ilyen ügyes és mennyi idő alatt fogytál ennyit?

És ne tessék mesebeli nevekkel mesebeli sütikkel kárhoztatni engem Hófehérke! :)

Énis teszek képet. :)
ariaden

Most olyan képfeltöltögetős kedvemben vagyok, legalább pihizek egy kicsit, mert nagyon meleget csinált ez a vasaló.

Íme egy kép az én Pindurimról :

Kép Pinduri
aneetha

Másik fini-mini sütim.
Karácsonykor csináltam először, sztem oda pont illett.

Kókuszhavas tésztaházikó:
Kép
aneetha

Azt hiszem elég lesz már belőlem!

Jó éjt mindenkinek!

Holnap jelentkezem a leletekkel.

Pussz!

aneetha

Jó reggelt!

Csillagfény; Babszika: A baci azért baj, mert az inszeminációnál kikerülik a szervezet természetes védekező rendszerét, a hüvelyt, így ha bacis sperma megy a méhbe könnyen kaphat az ember méhgyulladást (és ez csak a jobbik eset), de pont ezért kezelik a spermát bejuttatás előtt. De a bacik a sperma minőségét ronthatják, ilyenkor viszont kell az antibiotikum kúra előtte. Én ezt tudtam összeszedni bacitéren.

Ariaden: Még hogy én kárhoztatlak, mit szólsz akkor Aneetha házikójához?

Tegnap már nem volt energiám írni, de voltam UH-n, és a nődokim megjegyezte, hogy ez bizony PCO-s petefészek. Akkor már bevallottam, hogy voltam endokrinológusnál, aki az eddigi vérvételek alapján szintén erre tippelt. Egyébként egy 13 milis tüsző volt a legnagyobb a bal oldalon. Most azt próbáljuk felhozni, szombaton újabb UH-ra megyek, és szerintem hétfőn lesz az inszem.

hofeherke

Hunci!
Kitartás! Sajnálom bármi is történt.

Babszika!
Hol is csinálják az inszemet?
Nekünk talán az elsô elött csináltak tenyésztést, aztán nem.
Ahova mi járunk ott szintén megtisztítják, tehát nincs jelentôsége a baciknak. Nem is értem...
Kívülrôl is odakerülhet a baci, nem biztos, hogy eleve ott van.
Sajnálom, hogy így húzzák az idegeiteket!

Mamint!
Inkább csak olvasok, ez a nyár sem valami fényes. Most anyósomról derült ki, hogy súlyos beteg. Ha nem dolgozok akkor nála vagyok, de ez nem idôben sok, inkább mentálisan. És egy hónapja folyamatosan hányingerem van... nem is tudom szedni a 3x500 metet, csak 2x, mert nem tudok hozzá eleget enni.

Lona
lona1

hőmérőről: lányok,én ma reggel 5x mértem, ébredés után, visszafekvés után 2x, majd felkelés után 2x. Hátha feljebb megy alapon, de ment. viszont mindig ugyanaz volt, 36,8 (tegna 37 volt) :cry:
asszem az 1. cnon viszem tovább fel a metet. ha birom. biztos attól vagyok ilyen xarul.

Lona, azért az jó, hogy ilyen jó kapcsolatban vagy az anyósoddal. ++++++++++++++

Inszemet akkor szoktak csinálni, ha baj van a kiskatonákkal?

anett, én s etudom, soha mit főzzek. Általában a hasamra ütök, de sajnos utólag szoktam észlelni, hogy 2x van egymásután tészta, vagy főzi, vagy hasonló. és mindig 2 napra főzök. de a férjem jól birja.
:D
na meg olyan kell, ami egészséges, pcosnak való, meg marci is megeszi....

Kép

Kép
csillagfény

Hunci, babaneten keresztül is ++++++++++++++ !!!

Lona :((((

Olyan szomorú ez a sok betegség, tragédia.

Babszika, hmm, a budapesti Kaáliban nem szórakoznak a bacikkal.
A dokim szerint nem kell ennek ilyen nagy jelentőséget tulajdonítani. Hát nem tudom.... :?

Nem lehet, hogy egymásnak adogatjátok és ezért nem tud meggyógyulni ?

Sajnálom, tudom mit jelent állandóan csak várni, de fel a fejjel, a bacikat előbb-utóbb kinyírják :wink:
mniki

Sziasztok!

Most jöttem a Kaáliból, voltam a laboreredményekért.
Na eredmény (kielemzésre :) ):
Cukor (éhgy.): 5,5
Cukor terh. 60' : 8,0
Cukor terh. 120' : 5,8
Inzulin: 19,79
Inzulin 60' : 181,92
"Természetesen" nem is laborosok lennének, ha nem felejtették volna el a 120' inzulint. (Az már mellékes, hogy még a nevemet is rosszul írták a papírra + anyukám nevét is, de ezt már megszoktam.)
Egyébként mennyi a normális érték a 60' inzulinnál???

Azt mondta a doki, hogy nem kell mégegyszer megcsinálni a terh. inzulint, mert így is elég magas a 60' is.
Írt fel gyógyszert: Metfogamma. Amit szedtem volna, de a 4. gyógyszertárban, ahol szintén nem volt, ott adtak helyette Merckformint. (Azért ez már nevetséges, hogy sehol nem lehet kapni a másik fajtát.)
Amúgy sok különbség van a metformin és a merckformin között, vagy azért az is jó??? Mert végülis a dobozra így van írva:
Merckformin metformin

Tüszőknek se híre, se hamva a 13. napon :cry:
Nyh. tegnap előtt 5,1 mm, ma 7,3 mm.
Jövő7 kedden megint UH(tvs).

Most még bolt, aztán főzőcskézés (tejszínes csirkemell :D )

Pussz!

Ja még elfelejtettem: 2x850 mg-t kell szednem kezdésnek :shock:

aneetha

Sziasztok!

Nem is tudom mit írjak ennyi bajra?

Hunci: sajnálom, remélem nincs nagy baj.....
Babszika: Baci-írtás hajrá és utána hajrá inszem....
Lona: anyósodnak gyógyulást......

Aneetha: sütik jól néznek ki, cica is ari....
a metet szerintem fokozatosan emeld. Pontosan nem tudom hogyan kell. Én rögtön 2* 500 -zal kezdtem. abból lett karácsonyra 3*850
De már egy ideje kb. 3-4 hete csak 2*850-et szedek.

Aisháról sincs hírem............ Remélem alakul valami jó nála............
mókica

Aneetha, erre az eredményre még szép, hogy kaptál metformint !
Tök mindegy, hogy Adimet, Merckformin vagy Meforál, a hatóanyag ugyanaz.

Az éhgyomri inzulinod is szép magas :?
Szedd szépen a metformint és meglátod pár hét/hónap múlva szép spontán ciklusaid lesznek :)
mniki

Sziasztok!

Csillag!
Inszemet a kiskatonák rosszabb minősége miatt is szoktak csinálni.
De önmagában, ha nem jön össze a bébi, akkor ez az első állomás.

Ariaden!
Hogy én hogyan fogytam le?
Ez azért jó kérdés, mert valójában én a "bűnözők" közé tartozom. Próbálom betartani a dolgokat, de nem mindig megy. :oops:
Inkáb azt gondolom, h azért sikerült, mert a sezrvezetem nagyon hamar ráállt arra, h mit mikor ehetek.
Nekem nem kellett tanácsadás, mert pl. tejterméket reggel nem bírtam enni. Rájöttem, h mikor mit bírok és így élek.
Egyébként pedig fél év alatt siekrült kb.

Lona!
A BMC-be járunk.
Mivel az előző kontrollon a doki azt mondta, h valszeg kívülről a bőrről került be az anyagba a baci, ezért nem kaptunk gyógyszert. Beszereztünk férfi intim mosakodót is, de hiába.
A mostani tenyésztésnél kiderült, h ez a colly baci egyébként is megtalálható a pasiknál, csak vmi miatt elburjángzott.
Így most kapja az antibiotikumot.

Mniki!
Ahogy Lonának írtam, nem ping-pong effektus.

Aneetha!
A metformin a hatóanyag minden gyogyiban, csak a vivőanyag más. Ki erre, ki arra reagál jobban. :wink:

Egyébként megvan a gyogyi, indul a baci ölés! :x :x

babszika

Aneetha!
Jól írták a lányok, a metformin a hatóanyag neve, a többi meg márkanév(merckformin, Adimet, Meforal, metfogamma)A vivőanyaguk más, pl. legutóbb nekem mondta a doki, hogy lehet, váltani kéne(én adimetet szedek), mert az első fejlesztések közül való, lehet, hogy vmelyik másik jobb lenne, ő a meforalt szokta ajánlani, de végülis a hatóanyag ugyanaz!Csak ne feledd a diétát és a mozgást sem! :wink:
Nekem 60 perces cukor is magasnak tűnik, de az inzulin tényleg az!
Hajrá előre!Drukk! :wink:

Babszika!
Nagyon drukkolok nektek, hogy minél hamarabb sikerüljön!

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok!

Aneetha!
Nekem is magaskának tűnik a 60' cukrod, és hát az éhgyomri inzulin is. Tök jó, hogy kaptál metet!!!!Hidd el, hamar rendbejössz, mostmár megvan a megfelelő kezelés és tényleg ne feledd a mozgást és a diétát sem. Ez most jó mert bagoly mondja..... :lol:

Egyébként jó látni, hogy van élet a topikban :)
Ki lesz a szerncsés aki a 600. oldal laptetejét magáévá teszi??? :D

hajni...
Budaörs

sziasztok

ne hari hogy nem reagalok semmire de most jottem a korhazbol reggel vitt be a mento...
nem is mondom miert, szerintem kitalaljatok...
most el egy idore...ezt nem lesz konnyu megemeszteni

udv.
Aisha
Vendég

Aisha
:cry: :cry: :cry:
Várunk vissza!!

Mókica, Mniki, Babszika, Zazzy, Hajni
Köszi az infókat és a bíztatást! A diétát nem felejtem.
Szeptembertől pedig meló és igérem nem fogok kocsival járni, amíg jó idő lesz, előszedem a bringámat.
Mostanság igencsak lusti vagyok. Még dolgozni is kocsival jártam (1 km) :oops:
Persze kifogások vannak, hogy utána mennem kellett postára, boltba, stb. és kocsival gyorsabb, könnyebb :roll:

Akkor senki nem tudja megmondani nekem, hogy mennyi egy átlagos 60' inzulin érték???

aneetha

Hajni
Jó lenne a 600. oldal lapteteje, de férjecském ma jön haza, úgyhogy nem a laptetőt fogom magamévá tenni :lol:

aneetha

aisha: Nagyon sajnálom a dolgot. :cry:
vicky79
Budapest III. kerület

Aisha: :cry: :cry: :cry: Annyira sajnálom, el sem tudom, mondani, én voltam a párod!Nagyon sok erőt kívánok, és ténylef gyere majd, ha már úgy érzed, jó, ha vannak támogatók, nekem legalábbis mindig olyan jó volt idejönni(akkor is ha fent voltam, és akkor is, ha lent)
Nagy ölelés neked!(((((((((((((((((((((Aisha))))))))))))))))))))))))))))))

Kép
Kép
zazzy

aneetha: Én is szoktram jönni ide néha...leírnád annak a kókuszosnak a receptjét? Meg van töltve valamivel a tészta?
vicky79
Budapest III. kerület

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?