Sziasztok!
Először is minden új topic babához gratulálok!
Remélem még emlékeztek rám, nagyon régen írtam, bocsi de nem mentek könnyen a dolgok nálunk, de most már kezd rendeződni az életünk! Végre van néha időm olvasgatni benneteket és igyekszem most már gyakrabban jönni! Egyébként 3 hétig vidéken voltunk a szüleimnél, így még netezni sem tudtam, ha volt is egy kis időm, inkább pihentem.
Dytke - nagyon szorítok neked! Tudod, azt mondják, ha egy jó kis fürdő vagy alvás nem mulasztja el a rendszeres fájásokat, akkor azok már igaziak lesznek! Drukkolok!
Menszi - nekem egy hónap után megjött, pedig azt mondták csak hónapok múlva fog.
Kistesó - le a kalappal, aki máris kistesót szeretne, mi még most sem tértünk vissza a régi kerékvágásba, a következő terhességgel talán egy év múlva fogunk próbálkozni, így talán nekem is és a Picurnak is könnyebb lesz. Én sajna nem vagyok olyan ügyes mint ti.
Danann - a hordozásról kérdezném, ugyanis nagyon rákattantunk, hogy szerinted mennyi ideig nem káros hordozni a babát, én eddig max. egy órát hordoztam egyfolytában, de a végére úgy össze gubbasztotta magát a kincsem, hogy aggódtam, lehet szorosabbra kellett volna kötnöm?
Kérdésem is lenne:
Evés - a ti babáitok esznek most rendesen ebben a kánikulában? Zoló pár napja nagyon keveset eszik és nem kell a cici neki, viszont nyálzik és szopja az ujját, tömködi az öklét a szájába. Nem értem! A fogzás még túl korai!
Rózsaág, Szfgabi, Kincsesi, Jkriszta - közel hasonló korúak a babáink, nálatok mi a helyzet az éjszakákkal, hányszor keltek? Mi még mindig kétszer, de azt hittem lassan már ritkulni fog. Zoló fürdés után alszik 5-6 órát, de utána már csak 2,5-3 órát bír.
A nem kötelező oltásokról mi a véleményetek? Ha már esetleg szó volt róla, megírhatnátok, kb. hányadik oldal környékén keressem.
Has - nekem elég nagy problémát okoz, hogy a hasam még mindig nem húzódott vissza, elég nagy, mintha még terhes lennék. Ez normális? Tudom azt mondják kilenc hónap alatt jött fel így ennyi idő kell neki hogy lemenjen, de így új ruhatárra lesz szükségem, ha ez sokáig így marad.
Tejcsi - sajna úgy látom kezd fogyni a tejcsi, vagyis annyi és olyan gyakran nincs amennyit a pici fiam szeretne, van valami ötletetek? Gyakran szopizik, szedek More Milket és iszok teát is, de kb. 3-4 óra kell, hogy újratermelődjön elegendő mennyiség.
Ti most ebben a melegben adtok a babának vizet? Ha igen milyet? Jó a sima mentes víz ha felforralom, vagy babavíz kell? A babavizet kell forralni?
Előre is köszi ha válaszoltok, most már jövök gyakrabban, addig is olvasok vissza!
Manka