Aida:
akkor rózsaszinre szinezz a táblában, remélem nem gondolja meg magát és kisfiu lesz mire kijön
De megirom priviben is.
Megnéztem a blogodat, nagyon aaranyosan irsz
!
Szeles:
jó nagy pocid van már
Nikianya:
de jó nektek, olyan jó érzés mikor minden szépen a helyén van! Majd várjuk a fotókat!
Drukk a jó eredményekért a cukorterhelésen!
Mush:
hogy van a fogad??? Nagyon tetszik a hálószobátok! És a kisruhák is amiket vásároltál Nekem van kardigánom aminek nincs kapucnija
Verzsó:
DRUKK HEGYEK, hogy minden ok. legyen a dokinál
Gálzsuzsa:
ezt mondják, hogy ugyanaz lesz a ritmusa, de nem mindig..Robival én is ugy voltam, hogy szinte egész éjjel dolgozott a ocakban, mégis mikor megszületett elég jó alvó volt...
Bébic:
Gratula az új házhoz, hu akkor van izgalom ezerrel most nálatok!
Attol még nyugodtan maradj, ha novemberi lesz a baba...Még esélyesek vagyunk egy páran, akik pl. december elején kell szüljünk
,hogy novemberi lesz a baba, de attól maradunk...
Zöldi:
akkor megnyugtattál..
.Még nem vagyok bálna
Sinaszi:
mi történt apával, hogy megtőrt a jég?
Sarmi:
de jól néz ki a szopipárna!
Meg az egész garnitúra!
Edoci:
sajnálom, hogy beteg vagy! Jobbulást neked!
Susy:
hogy birtad az utazást? Sokszor kellett megálljatok?
Csini kismami vagy! És nagyon dögös kiscsávó cuccokat vettél!Tetszenek!
Nikianya:
BOLDOG SZÜLINAPOT PÁRODNAK!!!! Akkor egy napon született az én kisfiammal Hunival. Neki is ma van a szülinapja!
Gabrielldaniell:
szép kerek pocid van!
Hemej:
Gratula a kis tököshöz!
Mágnes:
sajnálom, hogy ilyen egy-kettőre elintéztek.Miért ilyen szemetek egyes dokik?Túl sokkismamát vizsgálnak és már unják???De szerintem nincs miért aggódj, nekem is az AFP-m 0,75 lett és a dokim mégis azt mondta, hogy minden ok...
Orsi:
hát azt meghiszem.. El fogja kényeztetni még az apukája is...Remélem nem növeszt fütyit magának mire megszületik!