Új privát üzeneted érkezett!

Edoci!
Tök véletlenül mentem arra :lol: , biztos a manóm arra irányította a lábaimat. 8)

Bébic!
Köszi! :wink:
susy75

ibernuska: elvileg már ma megvan a cukrom eredménye ,de nem akartam ma érdeklődni jövöhéten hétfőn ugyis megyek..addig kibirom..

az elsőnél az éhgyomri volt 5,3....azota eltelt jo pár hét..kiváncsi vagyok most mi lesz..de nem is izgatom magam..

páromnak holnap van a 25. szülinapja és készülök rá..alig várom hogy felköszöntsem.megvettem neki álmai cipőjét:Dremélem örülni fog neki...

Kép

Kép
nikianya21

Ez egy díszpárna, gondoltam jó lesz a kiságyba, olyan szép!!

Kép
Kép

A kising 68-as, szóval majd tavaszra lesz jó, de nagyon vagány!

Kép
Kép
susy75

Calciumot elég, D-vitamint a szervezeted "csinál" eleget, napi 10 perc napozás oszt jóvan. Születése után kell majd a babának Vigantol cseppek formájában, amit a doki felír.

Kép
zölddisznó

Bébic köszönöm a szülinapi köszöntést. Nagyon jól esik, hogy ennyien gondolnak rám.
És főleg az, hogy olyanok akik nem ismernek annyira mint anyósom. Képzeljétek ők fel sem köszöntöttek. Mármint most félre ne értsétek. Nem az ajándékra értem, hanem csak arra a bizonyos mondatra. Nekem a szülinapom amúgy is nehezebb nap mint másnak, hisz szüleim már nincsenek és ezen a napon még erősebben eszembe jutnak. Volt, hogy magamnak készíthettem szülinapi tortát, mert nem volt aki gondoljon rám.
Na de elég az érzelgésből.
Ibernuska Én is kézi (nem pumpás) mellszívót használtam és most is azt fogom, mert nagyon bejött. Én már a kórházban is tudtam használni, mert az a helyzet állt fenn, hogy drága kisfiam az első három napot végig aludta, illetve mikor hozták szopizni, Ő mindig aludt mire bevitték felébredt. A tejem már másnap estére beindult és ha nem fejtem volna, tuti begyullad. Így is nagyon szenvedtem vele. Sajnos nem kerülhettem vele baba-mama szobába, így maradt az a verzió, hogy a lefejt tejet adták neki. Aztán olyan jól belejöttem a fejésbe (muszály volt), hogy más babának is adtam tejet. Ez olyan jó érzés!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Kép
24. hetes pocifotó!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

csak gyors bejelentkezés..ha érdekel valakit :lol: kisfiam lesz aminek örülünk nagyon:-) csak egy ici-picit voltam szomorú de tényleg csak egy pillanatra :lol: :lol: nevünk még nincs ...vagyis van csak férjem utasitására nem szabad el árulnom. na megyek fürdetni..

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Hemej gratula a fiúhoz!
Olyan jó, hogy már ennyien tudjátok!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Hemej! Gratula a kukishoz!

Kép
zölddisznó

Niki: Jó ünneplést! :lol:

Susy: Nagyon szupcsik a rucik! Vagány a kising, hódítani fog benne! :lol:

Gabi: Ugyanmár, ne köszöngesd, pussz! :D És csinos a pocak! :lol:
Te még nem tudod a nemét?

Hemej: Gratula a kistököshöz! :D
bébic

hemej. gratula a kisfiuhoz! szuper hir!

bebic. neked meg hatalmas gratula a hazhoz, meg a koltozeshez. nagyon orulok, hogy osszejott a kolcson! biztos nem tudsz elszakadni egy par orara? :cry:

nagyon szepek a pocakok! suzy. nekem is tetszik a felsod!:)

Niki. orulok, hogy jo sikerult a koltozes.

KépKép
KépKép
mush589

Mush: drága vagy, köszike! :lol:
Hidd el, nekem is fáj a szívem, hogy nem tudok ott lenni :( , de ha már én nem csinálhatok semmit kábé a költözéskor (max. nézhetek ki a fejemből), akkor legalább kordinálom a dolgok menetét (lefordítva: én dirigálok, és az olyan jóóóó! 8) :P :wink: :lol: na jó, ez vicc volt)
Meg hát aztán a férfiak ugye... Kellünk melléjük mi nők! :lol: :lol:
Még a végén ki tudja mit hova pakolnak! :P :lol:
bébic

na igen ezt megertem! amikor mi koltoztunk, a koltozes kozepen kiderult, hogy elvesztettem az eljegyzesi gyurumet, en onnantol kezdve sirogorcsben voltam, igy nem tudtam dirigalni. azota se tudom, hogy hol vannak bizonyos dobozok. (nehany nappal kesobb megtalaltuk a gyurut az egyik doboz aljan, pont aznap, amikor kiderult, hogy gyarapodik a csalad)
csak azert kerdeztem ra, mert en nagyon szeretnek veled is talizni, es mivel en csak 2 hetig leszek otthon, ez az egy alkalom van. :lol: utana majd csak jovo majus kornyeken megyunk. sebaj mi maradunk virtualis baratok. :lol: :lol:

suzy szedito lesz a kisfiad ezekben a rucikban!

en is hoztam kepeket. en hetfon csabultam el mar megint. a zokni kivetelevel, felaron voltak.
Kép Kép Kép Kép

miert van minden kardigannak kapucnija?

KépKép
KépKép
mush589

Mush! Tudtál beszéni rokonyokkal?

Kép
zölddisznó

Te kis csábulós! :wink:

Kép
zölddisznó

es kesz van vegre a haloszobank! (na jo majdnem, meg lampakat kell vennunk)
ime: Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
mush589

meg nem. egyszer mar prbaltam, de nem vettek fel. probalom ujra.

KépKép
KépKép
mush589

zoldi.beszeltem veluk. holnap vagy penteken mennek erte. holnap tudok sms-t kuldeni Aginak. itthon nincs tererom :evil:

KépKép
KépKép
mush589

Mush!
Klassz a hálótok! :lol:
Férjecskémnek is tetszettek a rucik! 8) 8)
susy75

Bébic! Holnap írok - e-mail-t :lol:

Mush! Jut eszembe! Te kérdezted ugye a méhszájon ugrálós eseteket! Szóval nálam is gyakori a méhszájon táncolás! :roll:

Sarmon! Nagyon jó a szopis, párnás, paplanos, baldachinos cucmák! Írsz webcímet!?

Lányok! Szépek a pocik!

Hemej! Akárhogy is... gratula a kistököshöz!!!! :D
Vendég

Mush: akkor nem volt egyszerű a költözésetek....de minden jó, ha a vége jó, sőőőt, dupla öröm lett akkor így a vége! :lol:
Igen, különösen emiatt sajnálom, hogy nem tudok menni, mert tudtam, hogy Te is most leszel itthon.... :( De majd itt jóóóó sokat leszünk, aztán meg a manók megérkezése után sem áll meg az élet, nem? :wink: Megszervezzük! Akkor már nem pocakos tali lesz, hanem anyucis! :P :lol:
A május úgyis oooolyan szép, madárcsicsergés, virágok, trállállá, imádom a tavaszt! (A tél után, mert az a kedvenc évszakom....hiába, téli kölök vagyok... :P :lol: )
bébic

Ja, és tutik a rucik, nekem különösen az a kapucnis tetszik! Annak milyen anyaga van?

Sina: oksii, várom! :)
Amúgy Sarmi úgy tudom, hogy a www.szopiparna.hu -ról rendelte az ágyneműt, baldachint, stb.
Én is nagyon kacérkodom vele-velük, mert a szopipárnájuk egy áldás és a bébipárna is nagyon jól bevált nyakpárnának, és tényleg szépen dolgoznak, és olcsón!
bébic

ezt megbeszeltuk bebic. randi majusban :lol: :lol:

en hetfon a karacsonyi bevasarlast is elkezdtem! itt oktobertol eleg nagy a tomeg es nincs kedvem tolongani a nagy pocakkal.
meg anyosom szulinapi ajandekat is elinteztem.
szerencsere Tony nagymamajanak az ajandeka utan nem kell rohangalnom, mert a szulok elintezik, csak a penzt kell odaadnunk. nalunk most auguszusban kezdodik a szulinapi szezon is,januarig meg sem all.:)

KépKép
KépKép
mush589

a kapucnis 100%pamut.

KépKép
KépKép
mush589

Zöldi! Koncerten tuti csak én láttalak volna Téged! De letámadtalak volna!!! :D
Vendég

Mush: rendicseeek! :D
Ejha, Te aztán nem tétlenkedsz! Bár szerintem Te csinálod jól, végül is az ember magán segít ezzel.
Én is így tervezem, semmi kedvem nyomorogni nagy pocakkal a boltokban. Mondjuk sokat nem fogunk kihozni belőle, szerencsére mi csak szűk körben ajándékozunk egyébként is, és tudván a helyzetünket (költözés, baba) szerintem senki sem fog megsértődni, ha valami jelképes kis apróságot kap csak idén.
Ja, meg Kistücsköt! :D Bár őt csak mi tesszük a "fa alá". :wink:
bébic

most olvasom, hogy akkor te valoszinu, hogy beelozol mindekit?
milyen kockazattal jarhat a szemere a normalis szules?

na jo ejszakat, csajok!

KépKép
KépKép
mush589

Bébic Sajna még nem tudjuk a nemét. Dokimnak a magánrendelésen nem a legjobb UH-ja van, így sajna Ő akarná, de nem látja, hogy mi. Valszínű már csak a 4D-en derül ki, de azzal még 2-4 hetet várunk.
Mush: nagyon szép lett a háló. Kellemes színek.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Mush: á, neeem, Harivera előbb van, meg mintha azt írta volna múltkor, hogy a méhlepény meszesedése miatt még előbb fog szülni valószínűleg.
Szem: amit én tudok, az az, hogy az erőlködéstől leválhat a retina (tehát tulajdonképpen a vajúdással nincs gond, hanem a kitolási szakasszal a végén, amikor a legnagyobb erőt kell kifejteni), ami vakságot okoz, meg hogy a határ 6 diportia. (persze ez nem biztos, hogy így van, én ezt tudom) De hogy a dioptriával hogy függ össze a retina, sajnos nem tudom, de egy szemész biztosan meg tudná mondani. (Majd szeptemberben megyek vizsgálatra meg új kontaktlencséért, meg is fogom kérdezni a dokinénimet.) Nekem egyik szemem -7-es, a másik -6,45-ös, így adott a szitu sajna. :?

Szép álmokat!
bébic

Sziasztok!
egész nap oda voltunk, kissé csalódott és mérges vagyok.
A genetikai uh-t a doki 2 perc alatt lezavarta. A BPD -n kívül más értéket nem mért, amikor rákérdeztem, hogy megnézhetnénk-e a nemét,kikapcsolta a gépet, és közölte, hogy majd a 21. héten.
Ezután az asszisztensnőjének lediktálta, hogy az alacsony AFP érték miatt genetikai konzultáció javasolt.
Az AFP -m 0.8 lett, éppen annyi, mint Annával. Ezt mondtam is neki, azt mondta, egyik könyvben ennyi a határérték, másikban annyi.
Aztán a végén odavetette, mikor látta, hogy értetlenül állok,hogy amúgy az uh alapján a gyereken nem látszik semmi
Nem is az AFP miatt vagyok csalódott, tudom, hogy téves lehet, de ha látta, hogy alacsony az érték, akkor miért intézett el 2 perc alatt? Nem kellett volna alaposabban megnéznie? Egy szimpla uh-t lelkiismeretesebben, alaposabban végeznek el, ott megmérnek minden adatot..
Holnap megyek a dokimhoz, megbeszélni vele, hogy mi legyen.
Az Istenhegyin már jártam, ott minden rendben volt,ha kell elmegyek még egyszer, de amniot nem fogok engedni!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Csak gyors helyzetjelentés. és megyek bedőlők az ágyba....
Megkukucsáltuk őkelmét, de nem nagyon akarta megmutizni mije van, hátat forditott a világnak és ficánkolt, mint aki jól végezte dolgát...DE egyszer terpesztett és doki bácsi elkapta :wink: :wink: Jelentem :cunás lapul a pocakban :wink: :wink: :wink: :lol:
DVD-t kaptam, nem igazán tudok róla képeket tenni, de majd holnap megpróbálom. És a másik jó hir, hogy nincs már a méhszájamon a lepény :wink: :lol: .És minden rendbe a babával, méretek megegyeznek a korával. :lol:

Jó éjt, puszi mindenkinek, majd holnap visszaolvasok és reagálok!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

sina!www.szopiparna.hu
Jóéjt!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Marti!
Gratula a cunáshoz! De jó, hogy megmutatta magát! :lol: :lol:

Mágnes!
Hát tényleg nem sokat lehet vizsgálni két perc alatt. :evil: Szerintem se hagyd annyiba, engem anno majd 20 percig vizsgált a doki és nagyon alapos volt! :)
susy75

Sarmon
Nagyon szép a szopipárnás készleted. :D

Mágnes
velem ugyan ez történt Debrecenben a genetikai uh-n és vizsgálaton. Két perc és szinte semmit nem nézett meg. Arról nem is beszélve ott olyan mintha vágóhidon lennének az emberek. Egyszerre behivnak 4 kismamát és futószalag... Aztán ott a genetikus nem mond semmit. Ezért mentem utána én is magánrendelőbe. Elmentünk Miskolcról Debrecenbe akkor és nem tudtunk meg semmit de semmit. Én is rendesen mérges és csalódott voltam.

Márti!
Üdv a lányos mamaik táborában! :D :D :D Gratula!!!
De jó lesz neki két bátyussal!!! :)

Mush
Gyönyörű a hálótok!
Vendég

Szép jó reggelt! :lol:

Na egy képet kaptam, a többi DVD-n van, ahogy mozog a kis drágám, meg integet, ásit és kortyol nagyokat . :D

Kép

BPD: 54,6 mm
ASD: 51,6 mm
ATD: 58,7 mm
AC: 173,4 mm
FL: 45,8 mm
HL: 41,5 mm

Hosszú lábú kiscsaj lesz :wink:
Becsült súlya: 616 gr

Kép
Kép
Kép
f.marti

Aida:
akkor rózsaszinre szinezz a táblában, remélem nem gondolja meg magát és kisfiu lesz mire kijön :lol: :wink: De megirom priviben is.
Megnéztem a blogodat, nagyon aaranyosan irsz :lol: !

Szeles:
jó nagy pocid van már :wink:

Nikianya:
de jó nektek, olyan jó érzés mikor minden szépen a helyén van! Majd várjuk a fotókat! :wink: Drukk a jó eredményekért a cukorterhelésen!

Mush:
hogy van a fogad??? Nagyon tetszik a hálószobátok! És a kisruhák is amiket vásároltál Nekem van kardigánom aminek nincs kapucnija :)

Verzsó:
DRUKK HEGYEK, hogy minden ok. legyen a dokinál :wink:

Gálzsuzsa:
ezt mondják, hogy ugyanaz lesz a ritmusa, de nem mindig..Robival én is ugy voltam, hogy szinte egész éjjel dolgozott a ocakban, mégis mikor megszületett elég jó alvó volt...

Bébic:
Gratula az új házhoz, hu akkor van izgalom ezerrel most nálatok! :lol: Attol még nyugodtan maradj, ha novemberi lesz a baba...Még esélyesek vagyunk egy páran, akik pl. december elején kell szüljünk
,hogy novemberi lesz a baba, de attól maradunk... :wink:

Zöldi:
akkor megnyugtattál...Még nem vagyok bálna :lol: :lol: :lol:

Sinaszi:
mi történt apával, hogy megtőrt a jég? :lol:

Sarmi:
de jól néz ki a szopipárna! :lol:
Meg az egész garnitúra!

Edoci:
sajnálom, hogy beteg vagy! Jobbulást neked!

Susy:
hogy birtad az utazást? Sokszor kellett megálljatok?
Csini kismami vagy! És nagyon dögös kiscsávó cuccokat vettél!Tetszenek! :wink: :lol:

Nikianya:
BOLDOG SZÜLINAPOT PÁRODNAK!!!! Akkor egy napon született az én kisfiammal Hunival. Neki is ma van a szülinapja! :lol:

Gabrielldaniell:
szép kerek pocid van! :wink:

Hemej:
Gratula a kis tököshöz! :lol: :lol:

Mágnes:
sajnálom, hogy ilyen egy-kettőre elintéztek.Miért ilyen szemetek egyes dokik?Túl sokkismamát vizsgálnak és már unják???De szerintem nincs miért aggódj, nekem is az AFP-m 0,75 lett és a dokim mégis azt mondta, hogy minden ok...

Orsi:
hát azt meghiszem.. El fogja kényeztetni még az apukája is...Remélem nem növeszt fütyit magának mire megszületik!

Kép
Kép
Kép
f.marti

Hu, jó hoszú lettem! :oops: :oops: :oops: Bocsika!

És elnézést kérek, ha valakit kihagytam!!!! :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Sziasztok lányok!

Aidától kérek egy gyönyörű kék színezést, kisfiunk lesz! Most voltam ultrahangon, hogy a holnapi magzati szívultrahang előtt legyen egy friss leletem. Megkérdeztem, látszik-e a neme, mert nem tudjuk még, csak sejtem. Az ultrahangos hölgy - nem mellesleg ismerősünk - megkérdezte, mit sejtek. Én első perctől fiúnak éreztem, mint ahogy Zalánt is annak idején. Azt mondta, jól sejtem. Több, mint 10 percig gyönyörködhettünk a babánkban 2D-ben és 4D-ben egyaránt, teljesen ingyen. Persze ezért nem járt felvétel, de egy arcáról készült fotót kaptunk kinyomtatva.
Tekintélyt parancsoló méreteink a következők:
BPD: 60 mm
AC: 210 mm
FL: 40 mm
Súlybecslés: 757 g.
A két pötty most is látszik a szívén, két érfal között helyezkedik el, nem zavarja a véráramot. Holnap okosabbak leszünk, de remélem, nincs baj. Szorítsatok nekünk!
Üdvözlettel:
Laura

Kép
Kép
szeles4

Susy: nagyon menők a cuccok.
Gabriell: hát nagyon sajnálom, hogy ilyenek az anyósodék. Na az enyémek sem mintapéldányok, de legalább a szülinapomon meg a névnapomon megeresztenek egy telefont. Ja és szép a pocid.
Hemej: üdv a kukisok táborában!
Mush: ezek a cuccok nagyon tutik. Azt hiszem elég hamar kezdheti apuka elzavarni az udvarlókat. És a háló, nagyon-nagyon király!
Bébic: mi már tavaly lebeszéltük a családdal, hogy nincs költekezés sem szülinapkor, sem névnapkor, sem karácsonykor. Majd a gyerekeknek, de nekünk nem kell semmi. Mi is csak jelképes ajándékokat veszünk: egy bonbon, virágot, fiúknak egy üveg bor és ennyi. Karácsonyra már úgyis meglesz a bébink, annak vehetnek bármit de nekem nem. Sokkal fontosabb hogy együtt legyünk, úgysem jön össze sűrűn.
Mágnes: már én sem értem ezt az AFP-t. Az enyém 0,78 lett és azt mondta a doki rá, hogy jó. Igaz az enyém 16+1 naposan lett levéve. Én nem mentem külön genetikaira, hanem mikor meglett az eredmény a dokim csinált egy alapos UH-t (kb. 12 percest) és mindent rendben talált.
Márti: gratula a cunáshoz!
Szeles: üdv a Kukisok táborában.
Nálunk az Úrfi nagyon elvan. Ma reggel 5-kor Őkegyelme egy hatalmas húgyhólyagomra mért rúgással keltett. Na egyből rohanhattam a WC-re. A férjem azt sem tudta mi van, hány óra én meg rohantam. Pedig utána már ő is kelt! :lol:
Vendég

Jóreggelt!

Mágnes: Megértem a felháborodásod, de megmondom őszintén, ismerve a magyar eü.-t, nem csodálkozom....sajnos.... :?
Nekem a genetikai UH-on viszonylag alaposnak tűnt a csaj, de marhára zavart pl. hogy olyan volt a szoba, mint egy átjáróház....és vki mindig mondtott neki vmit, vagy kérdezett tőle...és én nem hiszem, hogy valaki így 100%-osan oda tud figyelni arra, amit csinál... :(
(Ja, és a méhlepényemről egy árva szót sem mondott, pedig látnia kellett, mi a helyezet, és a dokim hétfőn csodálkozott is, hogy nem szóltak, hogy vigyázni kellene, mert ez meg ez van?....no comment... :x )
Remélem ma a dokid megnyugtat majd!

Márti: Gratula a puncishoz! Szép méretek! :lol:
Jaja, van izgalom, már annyira várjuk a költözést! :lol: (Én főleg azért, mert akkor már ugye lehet a babónak vásárolgatni "komolyabb" cuccokat is. :P :lol: )

Szorsi: ...és nem dühítő, hogy ha meg akarsz nyugodni, akkor még fizess külön egy halom pénzt a magán UH-ért?! :evil: Akkor minek rángatják be a kismamikat mindenféle vizsgálatra, ha aztán meg ők maguk nem veszik komolyan az egészet....nem értem... :roll: :?

Laura: Üdv a kukacos táborban! :lol: A pötyi miatt meg nem lesz semmi baj! Szorítok!

Bocika: tavaly már mi sem ajándékoztunk pl. a férjem testvéreivel egymásnak, és a szülőknek sem külön vettük az ajit. De szerintem jobb is ez így.
bébic

Meg tudná nekem mondani vki, hogy melyik a legeslegeslegkímélőbb mozgásforma kismamáknak?
Dokim hétfőn a kismamatornát kifejezetten megtiltotta, de a többiről nem szólt, pl. jóga.
Vagy inkább ne is erőltessem, és maradjak a seggemen? :oops:
bébic

Bébic: a legkímélőbb ha nem csinálsz semmit. Maximum erősíts egy kicsit felsőtestre (hát, kar). Én (mivel itt nincs kimami torna) Rubint Rékázom. Nekem bejön csak a csajszit ne hallgatnám. Ott 3 trimeszter szerint van a torna is. Az első elég kemény, a második inkább fenék, comb és az utolsó az már csak hát és kar. Szóval szerintem azzal nem ártasz ha oda erősítesz.
Vendég

Sziasztok!
Na egy friss (2 perce készült) mamipocak!
Kép Pocak 23+1 [/img]
Vendég

Sziasztok!

Remélem, mindenki szépen gömbölyödik és sok-sok vidámsággal töltöttétek az elmúlt napokat (lapokat)!

Megjöttünk a nyaralásról! Szuper volt és egyáltalán nem viselt meg sem a meleg sem az utazás (aggódtam miattuk).
A kis pocaklakóm továbbra is nagyon aktív, csak a növekvő ereje miatt egyre érzékenyebben élem meg.
Bevallom jó újra itthon...

Hamarosan jelentkezem, addig is vigyázzatok magatokra!
Gabi

Kép
Kép
Kép
pagabo

Halihó!

Márti!
Nem volt túl kénylemes,de kibírtam. Kb 2 óránként áltunk meg egy kicsit sétálni, mozogni.
Örülök, hogy tetszenek a rucik! 8)

Szeles!
Drukkolok holnapra!!!+++++++++++

Bocika!
Köszi! :wink:

Aida!
Raksz táblát majd? Ne felejtsd, hogy enyim sor is kék!!! :lol: :lol:
susy75

Bocika!
Csini a pocid!!!! 8) 8)
susy75

bébic: Miért van megtiltva a kismami torna neked?? A jógában vannak olyan dolgok amiket még én is nyugodtan végezhetek, a keményedéseim és a méhszáj nyílásom ellenére.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Tábli: Újítottam, mert a kép bután nézett ki ha lekicsinyítettem amennyire kell. Ha így nem lesz jó visszatérek a képhez.
Decemberi kismamik

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Bár kipróbálhatjuk, lehet vmennyire látszik..
Kép Decemberi kismamik

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok Lányok!

Bocsi, hogy bepofátlankodok hozzátok. :oops:

Először is szeretnék mindenkinek jó egészséget és boldog babavárást kívánni!

Másodsorban pedig: van egy eladó AVENT elektromos mellszívóm!

Sajnos 2 hónapig tudtam használni (inkább csak használgatni...). Mindenből van pótalkatrész, ami még original. Pl. a nyugtató zselépárnát még ki sem csomagoltam...
Van hozzá kézivé alakítható alkatrész is. Nagyon egyszerű és könnyű a használata, nem zsibbad le a kezed, mire befejezted a fejést...

Jótállás is van hozzá, ami 2009. március 12-ig érvényes.

Ára: 26.000 Ft. (36.000-ért vettük)

Ha érdekel valakit, írjon privit, vagy ide is válaszolhattok!

Köszi és mégegyszer bocsi!

Kép
pété

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?