Sziasztok!
Na, vagyok. Igyekszem mindenkinek írni, ha valakit kihagyok, előre is ezer bocs!
SZANTRE, NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!
Pimpó,
nagyon ügyes Lelle a szobatisztasággal!!!! Gratula!!! Marci most abbahagyta a jelzést, annyira, hogy meg sem mukkan, ha van kaki. Eddig meg jelezte ezerrel, igaz, utólag. Mindegy, most kistesó születése körül nem fogjuk ezzel zargatni, majd ha helyreáll a rend, elkezdjük a szoktatást.
Tüccs,
szerintem is nyugodtan állj rá az olcsóbb tápikra, Dóri már elég nagy. Én is Marci 1 éves koráig csak Humana-t adtam neki, aztán már úgy voltam, eszik épp elég egyebet, jó lesz a Babylove is.
Andi,
Hogy van Roni? Javult azóta a helyzet? Az a sztori a másik fórumról meg engem is nagyon felidegesített, utálom az ilyen embereket!!!!!!! Tényleg mi a fenének az ilyennek a gyerek?????? Persze, eljön az ideje, mikor kezd fifikásodni a gyerkőc, de nem ilyen picinek! ÉS egy JÓ anya, aki ISMERI a gyerekét, meg tudja állapítani, hogy akkor tényleg szüksége van rá a gyerekének, vagy csak próbálgatja a határokat (mert ilyen is van), és lehet-e egy kicsit sírni hagyni. De ez csak 6-8 hónapos kor körül kezdődik, addig NEM lehet őket elkényeztetni!
Henus, Pilla,
tudom, hogy már nem olvassátok, de jó utat!!!!!!! (Hátha utólag visszaolvastok eddig!)
Verna,
üdv itthon! Örülök, hogy jól sikerült a nyaralás! Kérjük majd a képeket!
Tiop,
tök jók a képek! Annyira fiatalnak tűnsz rajtuk, hogy simán azt hinném, Zsani nővére vagy!
Komolyan, ez nem bók, de nagyon szép vagy rajtuk!
Lányok, nem tudom, mi van a családommal, de engem mostanában mindenki itthagy... Ma is a férjem lelépett motorozni, Anyuék meg épphogy csak megjöttek, és már mentek is el Marcival állatsimogatóba. Jó, senki se ment messzire (telefonálok, és fél óra alatt itt van mindenki), úgyhogy nem is pánikolok, meg nem várom, hogy mindenki vigyázzban álljon mellettem, inkább csak érdekességként írom ezt le. Mintha menekülne tőlem már mindenki. Én meg halálra unom magam, mert már semmihez nincs türelmem vagy lehetőségem.
A férjemen is azt érzem, hogy mostanra sokallt be, már alig van türelme hozzám, egyre kevesebbet segít. Mikor meg szólok, hogy pl. tegye fel a bevásárlózacsit az asztalra, hogy ne a földről pakoljam ki, akkor a válasz az, hogy úgyis szülni akarok, legalább beindul a dolog. Ez mondjuk igaz, de attól még vannak fizikai akadályok, és hiába csinálnék valamit szívesen, ha már nem megy. Szóval most ezzel az "úgyis szülni akarsz" indokkal szépen farol ki minden segítség alól. Mindegy, majd csak vége lesz ennek is. Tudom, hogy Simi születésével újabb nehézségek lesznek, de legalább már lesz, ami lefoglal, fizikailag is előbb-utóbb helyreállok, és nem lesz időm magammal foglalkozni.
No, de ezt nem panaszként írtam, hanem csak furcsa nekem ez.
Marci ilyenkor már 6 napos volt!