Sziasztok, Lanyok!
Lotti, Lora, Bella, nagyon jo olvasni a batorito soraitokat, nem lesz kisebb a banatom, de az az erzes, hogy nem vagyok egyedul, es hogy igenis harcolnunk kell azert, hogy nekunk is legyen, vigaszt ad es erot a folytatashoz. Es igaz az, hogy a tobbsegnek meg fogja hozni a jutalmat, es a parjuk nemcsak egy kic csitat tesz a pocikba, de az megerve egeszseges ujszulottkent, esetleg ikrekkent vilagra is fognak jonni, nagy-nagy boldogsagot adva anyukajuknak, apukajuknak.
Tudjatok mit? Megprobalok kitolni ellenallo szervezetemmel, es munka utan bemegyek a gyogyszertarba, megveszem a 3.havi Clomidomat, es elkezdem!! Hatha bejon. Bar mindannyian atmehetnenk jovo honapban a masik topicba, es ott folytathatnank egeszen mas iranyu problemainkat... es problemamentessegunket...
A parom annyira megerto volt tegnap, lehet, hogy neki jobban fajt, mint nekem, de elhallgatta, a figyelmessegebol ereztem csak, hogy mennyire kitart mellettem... Azert ezen is sirni kell, nemcsak a tegnapi kudarcon..
Milyen bolondosak vagyunk mi nok, nem? Sirunk, ha kudarc er, sirunk, ha jo hozzank a parunk... Azt hallottam egy zsido filmben, es megmaradt a fejemben, hogy a Tora -ez a zsidok szent konyve- azt mondja a nok konnyeirol . Hat, lehet benne valami szerintem is.
Na, jol elrugaszkodtam a targytol, azt hiszem, mar jobban vagyok, ha ennyit beszelek...
Lora!
Szerintem is menj be hetfon, esetleg, felhivhatnad az ugyeletet annak a korhaznak, ahova menni fogsz, hatha raakadsz egy normalis ugyeletes nogyogyaszra, aki ismeri a dokidat, es elmondva neki a gondot, talan azonnal megnez az UH-al. A homerozes nem egy stabil dolog. Varj csak, van egy JO gyogyszertar a kozeledben?, mert van egy eleg megbizhato jelzo teszt, a neve Corax LH, ami ugy mukodik, mint a terhessegi teszt, a 2 csik azt jelzi, hogy itt az akcio ideje, mert az LH hormon szintje a csucson van, es hamarosan megtortenik a peteeres, es is sokkal biztosabb, mint a homerozes.
Pusszancs mindenkinek
! Lella