Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok lányok!

Kriszti, szijaKép Köszi a soraidat a másik topicban, nagyon jól esettKépKép 23-án mész elõször a Herczegh-hez? Vagy jártál már nála? Most orvost fogsz váltani, vagy csak kikéred más véleményét is?

Lányok... rég láttam Évát, jó ideje nem szólt már hozzá... Tudom hogy mi történt veleKép, de azóta tudtok róla vmit?

Hajrá lányok, nagyon sokan vagytok a középidõben vagy közeledtek affelé, úgyhogy: gyertyaállás, kispárna, pihi!!! Anno én is hempergõzõs voltam (mint az oroszlánok), és a pocakomban az eredmény, mindent bele!!!

cupp:
Beja
Beja

Beja

Remenyeim szerint o lesz majd akinel szulni fogokKép
Nem igazan szeretek dokorol dokira szallingozni.Ost megyek hozza eloszor es nagyon bizom benne,hogy komolyan fog venni es nem fog honapokat varni a csodara,mert arra mar vartam 1 evet.
mar a mult honapban is eszembe jutott a hempergozes de nem jott be,na maj`most!Kép

Evarol mi sem tudunk semmit,sajnaKép

Vigyazz nagyon magatokra puszi

Kriszti
kriszti

Kriszti!

Megtettünk minden tőlünk telhetőt Kép Ráadásul elértem "apucinál", hogy ö kezdeményezett!!!!! Pedig a múlt hónapban az esélyes napokon szinte került engem, alig lehetett rávenni az akcióra. Úgyhogy már csak ezért is sikerülnie kellene. Kép

Pussz Ildi
másikildikó

Andy

Nem valaszoltam az emilre, mert nem biztos,hogy megkapod.Akkor majd sms-zunk.lecci gyere a talalkozora!Kép

Lanyok!

Kozuletek ki tervezi,hogy eljon a talalkozora???????
En tuti,hogy megyek annyira szertnek veletek talcsizni!!KépKépKép

Ildi

Figyeld meg a julius be fog jonni!!!Kép
Mi is epp ezen vagyunk.

puszi Kriszti
kriszti

Kedves Lányok!
Örömmel tudatom, hogy 2001. július 28-án, szombaton babanetes találkozót szervezünk. Gyertek el, ismerjük meg egymást éloben is. Hozzátok a gyerkocöket, apukákat! Részletek keddtol a babanet fooldalán!

HELYSZÍN:
II. kerület Hárshegyi út
A VI. kerület nyári tábora illetve évközben a 12 karátos gimnázium területe (ha valaki így jobban ismeri).
Elérheto: a Moszkva tértol a 22-es autóbusszal, a Dénes utcai megállónál kell leszállni. Itt van amúgy a Rege szálló és a volt Europa Hotel is.
Vigyázat, ne szálljatok le a Lauder iskolánál, csak a következo megállónál!
A fentiekbol már kiderült, sikerrel jártak a tárgyalások, Apa ma volt helyszíni szemlén is. A további részletek még alakulnak pl. bográcsozási lehetoség, de az biztos, hogy ide vihetjük a batyus ennivalókat.
A kert bekerített, hatalmas, az erdo határolja. A kertben van játszótér, wc. Lesz szék és asztal. Apa azt is mondta, hogy lesz pelenkázási lehetoség sátor vagy helyiség formájában. Rossz ido esetén (remélem ilyen nem lesz) rendelkezésünkre áll egy hatalmas tornacsarnok, ami az iskolához tartozik.
Boldogságtól repeso üdvözlettel: Dorka
Ui.: keddtol a fooldalon térképpel együtt találhatjátok meg a helyszín információit.
dorka (dorka)

Kriszti!

Mi a párommal készülünk fel Pestre néhány napra, ha akkor leszünk ott, amikor lesz a találkozó, tuti, hogy ott leszünk.
Jó lenne találkozni veletek, megismerni titeket, ezt a jó kis csapatot! KépKépKép

Pussssssz Ildi
másikildikó

Sziasztok!

Progeszteron szint méréshez vérvételre kellene mennem. A doki azt mondta, akkor menjek, ha felmegy a hőm a 14. nap után. Hát, se le, se fel. 1-1,5 fokot ingázik. Most akkor menjek? Vagy mégse? Volt egyáltalán peteérésem? Ti jártatok már így? MIT KELL CSINÁLNI???????????????

Segítsetek, a hét végén is vagyok!

Ja, a félidősöknek jó hempergést, meg amit akarnak.

Köszönettel Lora
Lora

Jézusom, mennyi új ember!!

Kriszti,
szerintem Margitnak a 30 volt a kora, amit írt, de lehet hogy tévedek.

Lora,
hívd fel a dokidat szerintem, hogy most mi legyen. És ne nagyon ijedj meg, minden elöfordulhat, hogy nem megy fel a hö a tüszörepedéskor, hogy akkor is fenn van, ha nem vagy terhes... szóval roppant megbízhatatlan. A legbiztosabb ha a dokidhoz mész és ö UH-al megnéz mi a helyzet.

Jó akciózást mindenkinek!KépKép

Én változatlanul Optimista Pista vagyok.Kép
Ja és holnaptól Clostit szedek, úgyhogy a doki szerint ez egy esélyes hónap. (Csak akkor szedeti velem, ha esélyesnek találja a hónapot.)Kép

Puszi
Jázmin

Jajj, ezt elfelejtettem: Kép

Szandra: 4 c 37 cn Mohács 23 év
Pucur: 1 c 28 cn Budapest 29 év
Ancsi: Adács 28 év
Kicsiandi: 5 c 25 cn Budapest 32 év
Bella: 13 c 17 cn Debrecen 25 év
Ildi: 3 c 16 cn Szekszárd 21 év
Lora: 8 c 16 cn Várpalota 24 év
Monique: 10 c 16 cn Budapest 27 év
Lotti: 7 c 13 cn Budapest 31 év
Éva: 25 c 13 cn Nyíregyháza 26 év
Kriszti: 11 c 13 cn Galgamácsa 29 év
Krita: 6 c 9 cn Nyíregyháza 26 év
Margit: 4 c 5 cn Budapest 30 év
Jázmin: 4 c 4 cn Pécs 22 év
Száva: 5 c 2 cn Miskolc 29 év
Andi: 11 c 2 cn Szeged 30 év
Barbi: 5 c 2 cn Calgray 26 év

Ancsiról tudtok valamit? Most lehet a ciklusa végén, lehet hogy már babás is?KépKép
Jázmin

Sziasztok, Lanyok!

Olvasgatlak benneteket, de hozzaszolni csak ritkan szolok, de azert vagyok. Eddig remenykedtem, de ma megjott, meg nem sok van, de van. Jo lenne optimistan nezni, de lehetetlen. Hiszen minden percben azon kapom magam, hogy az eselyeket latolgatom, szuletesi idoket szamolgatok.., most is azt kerdezem, miert eppen en... Van, aki nem is akarja vagy elveteti vagy megoli, amikor megszuletett, en meg, aki dedelgetnem, szeretnem, hulye kivetel vagyok, akinek nem sikerul. Nem lehet optimistanak lenni, nem lehet turelmesen varni a kovetkezo ciklust, hatha akkor sikerul. Bocsi, de muszaj volt kiirnom magambol, nincs mas, akinek elmondhatnam, mennyire faj. Majd holnapra biztosan jobb lesz...
Sziasztok, Lella
Lella

Sziasztok lányok!

Itt a szombati lista:

Szandra: 4 c 38 cn Mohács 23 év
Pucur: 1 c 29 cn Budapest 29 év
Kicsiandi: 5 c 26 cn Budapest 32 év
Bella: 13 c 18 cn Debrecen 25 év
Ildi: 3 c 17 cn Szekszárd 21 év
Lora: 8 c 17 cn Várpalota 24 év
Monique: 10 c 17 cn Budapest 27 év
Lotti: 7 c 14 cn Budapest 31 év
Éva: 25 c 14 cn Nyíregyháza 26 év
Kriszti: 11 c 14 cn Galgamácsa 29 év
Krita: 6 c 10 cn Nyíregyháza 26 év
Margit: 4 c 6 cn Budapest 30 év
Jázmin: 4 c 5 cn Pécs 22 év
Száva: 5 c 3 cn Miskolc 29 év
Andi: 11 c 3 cn Szeged 30 év
Barbi: 5 c 3 cn Calgary 26 év

Nálunk semmi újság. Tegnap is volt tánc. Ma szúrkál a bal oldalam, kb. ma vagy holnap van peteérés. Majd meglátjuk.

Lella, megértem a fájdalmad, asszem a többiek is. Kép Sírj, ha kedved van, sétálj, olvass, pihenj. Holnap már tényleg jobb lesz. És tudod: új ciklus, új esélyek, új remények. De a bánatod jogos,hidd el.

Jázmin, örülök, hogy az orvosod esélyesnek látja ezt a ciklust. Szorítok!

Sziasztok,

Lotti
Lotti

Jázmin,
az a baj, hogy a dokim három hétre szabira ment. Görög nyaralással kezdte. Hívjam ott? Mindegy, hétfőn elmegyek vérvételre, akármi is lesz.

Lella, nemcsak értem, de érzem is amit írsz. Bár én most már kifélé megyek belöle, de szerintem hónapról hónapra mindannyian átesünk rajta. Ez sovány vigyasz, de jó tudni, hogy nem vagyunk egyedül. Egy nö jobban megérti, megérzi a másik bánatát.
Van egy unokatestvérem. Vesebeteg, albérletben lakik, nem keres valami jól. Az anyukája 70 km-re lakik töle. A lány egy három hónapos kapcsolatra szült egy babát. Vagyis még három hete van hátra. Amikor megtudtam, teljesen kiborultam. Nemcsak az adott körülmények miatt, hanem azért is, mert nem akarták ezt a babát. Mi pedig majdnem megveszünk érte. Neki mégis sikerült, nekünk pedig .... majd a következö ciklusban. Legalábbis most erre koncentrálok, és bízom benne. Tehetetlen düh fog el, amikor látom a hírekben, a szörnyűségeket amiket a csöppnyi babákkal tettek! Miért nem adta örökbe, vagy miért nem mondott le róla, miért nem tette be egy nyilvános inkubátorba, miért, miért miért????????
Ilyenkor szorosan átölel a párom, és azt mondja: "ne sírj, teszek egy kis csitát a pocidba"
Persze ezen mindig nevetni kezdek.

Ne legyünk szomorúak, majd a következö honapban összejön. És ez a legfontosabb. FEL A FEJJEL, ÉS AKCIÓT KIFULLADÁSIG, ÉS MÉG AZON IS TÚL ....

Puszika, Lora
Lora

Hello Lanyok,
Lella,
Teljesen egyetertek a tobbiekkel. Mindenki pontosan tudja es erti, amit erzel, hiszen mi is ugyanezt erezzuk es hasonlo kerdesek merulnek fel bennunk. Tudom, hogy nem lehet ilyenkor vigasztalni, de talan enyhitheti a fajdalmat, hogy nem vagyunk egyedul. Nem te vagy az egyetlen, aki ilyen helyzetben van, mi is itt vagyunk. Szoval nem vagy kivetel! Nem szabad feladni, remenykedni kell, mert biztosan sikerulni fog, csak ido kerdese. Hidd el, hogy ilyenkor en is mindig merhetetlenul szomoru vagyok, es csak kesobb, par nap utan latom derusebbnek a dolgokat. Ez termeszetes. Igazad van, holnap mar biztosan jobb lesz. Hinni kell abban, hogy az uj ciklus ujabb lehetosegeket tar eled. Csak igy lehet elviselni, hogy remenykedunk. Ugyhogy ne csuggedj es minden rendben lesz!
Ildi, Lotti,
Hajra Kép
Jazmin,
Szoritok nagyon Kép
Jo ejt mindenkinek!
Bella
Bella

<H3>Azonosítási hiba</H3>Valamit meg kell adnia azonosítónak.
Vendég

<H3>Azonosítási hiba</H3>Valamit meg kell adnia azonosítónak.
Vendég

Sziasztok, Lanyok!

Lotti, Lora, Bella, nagyon jo olvasni a batorito soraitokat, nem lesz kisebb a banatom, de az az erzes, hogy nem vagyok egyedul, es hogy igenis harcolnunk kell azert, hogy nekunk is legyen, vigaszt ad es erot a folytatashoz. Es igaz az, hogy a tobbsegnek meg fogja hozni a jutalmat, es a parjuk nemcsak egy kic csitat tesz a pocikba, de az megerve egeszseges ujszulottkent, esetleg ikrekkent vilagra is fognak jonni, nagy-nagy boldogsagot adva anyukajuknak, apukajuknak.

Tudjatok mit? Megprobalok kitolni ellenallo szervezetemmel, es munka utan bemegyek a gyogyszertarba, megveszem a 3.havi Clomidomat, es elkezdem!! Hatha bejon. Bar mindannyian atmehetnenk jovo honapban a masik topicba, es ott folytathatnank egeszen mas iranyu problemainkat... es problemamentessegunket...

A parom annyira megerto volt tegnap, lehet, hogy neki jobban fajt, mint nekem, de elhallgatta, a figyelmessegebol ereztem csak, hogy mennyire kitart mellettem... Azert ezen is sirni kell, nemcsak a tegnapi kudarcon..

Milyen bolondosak vagyunk mi nok, nem? Sirunk, ha kudarc er, sirunk, ha jo hozzank a parunk... Azt hallottam egy zsido filmben, es megmaradt a fejemben, hogy a Tora -ez a zsidok szent konyve- azt mondja a nok konnyeirol . Hat, lehet benne valami szerintem is.

Na, jol elrugaszkodtam a targytol, azt hiszem, mar jobban vagyok, ha ennyit beszelek...

Lora!

Szerintem is menj be hetfon, esetleg, felhivhatnad az ugyeletet annak a korhaznak, ahova menni fogsz, hatha raakadsz egy normalis ugyeletes nogyogyaszra, aki ismeri a dokidat, es elmondva neki a gondot, talan azonnal megnez az UH-al. A homerozes nem egy stabil dolog. Varj csak, van egy JO gyogyszertar a kozeledben?, mert van egy eleg megbizhato jelzo teszt, a neve Corax LH, ami ugy mukodik, mint a terhessegi teszt, a 2 csik azt jelzi, hogy itt az akcio ideje, mert az LH hormon szintje a csucson van, es hamarosan megtortenik a peteeres, es is sokkal biztosabb, mint a homerozes.

Pusszancs mindenkinek Kép! Lella
Lella

Nem ment at a Toraban irt sor. Igy hangzik:
...a nok konnye a mennyorszagba vezeto ut kavicsa...
Lella

Nem ment at a Toraban irt sor. Igy hangzik:
...a nok konnye a mennyorszagba vezeto ut kavicsa...
Lella

haaaaat, sikerult dusitanom az oldalszamot rendesen, egy hozzaszolas helyett 6-ot!!! legkozelebb ugyesebb leszek, igerem.. pusszancs
Lella

Helló Mindenkinek!

Képzeljétek, ma elindult felfelé. Mármint a hömérsékletem. Bár ma vagyok (elvileg) a 18. napon és 36,8. A váladék már nem olyan átlátszó, hanem sárgásabb, s&#369;r&#369;bb, de ugyanúgy hártyás, szálkás, ha összenyomom, majd széthúzom. Bocs a részletezésért.

Lella,
gyönyörü az idézet, amit küldtél. Nagyon tetszik, azt hiszem ezt meg is jegyzem magamnak. Legközelebb majd villantok vele valahol.
A Clomidot a doki írta ki, vagy recept nélkül is lehet kapni? Már alig várom, hogy visszajöjjön a dokim szabiról, majd jól kifaggatom mindenröl. Még szerencse, hogy egy idöben vagyunk szabin. Már voltunk egyszer andrológián, most kedden megyünk kontrollra. Szerencsére nem kellett kétszer mondanom.

Hétfötöl nem leszek két és fél hétig. Nagyon fogtok hiányozni. Remélem, mire jövök, már senkit nem fogok ismerni. Akkor hamar átmegyek a "friss kismamák"-hoz, és örömmel olvasom a beszámolóitokat. Ezek után kipróbáljuk a hempergést, dorombolást, kispárnát, és amit csak lehet. Száz szónak is egy a vége, babaesöt mindenkinek!!!!!!!

Jó pihenést mindannyiatoknak!

Pusssssssz Lora
Lora

Kedves Andy!
Köszönöm a választ a könyvel kapcsolatban!Meg fogom nézni a könyvesboltokban.Szóval mégegyszer köszi:mazsi
Névtelen

bocs "könyvvel"
megint :mazsi
Névtelen

Sziasztok lányok!

Vasárnapi lista:

Szandra: 4 c 39 cn Mohács 23 év
Pucur: 1 c 30 cn Budapest 29 év
Kicsiandi: 5 c 27 cn Budapest 32 év
Bella: 13 c 19 cn Debrecen 25 év
Ildi: 3 c 18 cn Szekszárd 21 év
Lora: 8 c 18 cn Várpalota 24 év
Monique: 10 c 18 cn Budapest 27 év
Lotti: 7 c 15 cn Budapest 31 év
Éva: 25 c 15 cn Nyíregyháza 26 év
Kriszti: 11 c 15 cn Galgamácsa 29 év
Krita: 6 c 11 cn Nyíregyháza 26 év
Margit: 4 c 7 cn Budapest 30 év
Jázmin: 4 c 6 cn Pécs 22 év
Száva: 5 c 4 cn Miskolc 29 év
Andi: 11 c 4 cn Szeged 30 év
Barbi: 5 c 4 cn Calgary 26 év

Puszi: Lotti
Lotti

Sziasztok Lanyok!
Csak beugrottam minden jot kivanni!
Jo, erett peteket, furge spermiumokat, termekeny, nyulos nyakot, stb, amit ilyenkor kivanni lehet!
Aterzem milyen iszonyu, amikor az ember gyereket akar es nem jon ossze azonnal!
De turelem, hamarosan anyukak lesztek, es kelhettek fel ejszaka orankent szoptatni, cumit dugdosni!
Amit meg akartam mondani:
Nem art E-vitamint szedni, a parotoknak meg adhattok egy-ket ginzeng kapszulat! Ez lehet, hogy mind placebo, de az is lehet, hogy nem!
Az interneten rendeltem meg egy angol nyelvu konyvet a termekenysegrol, szerintem nagyon jo! Joreszt a termeszetes fogamzasszabalyozas modszeret irja le, hasznos lehet, ha babat akartok! a cime Taking Charge Of Your Fertility, Toni Weschler irta. Hatranya, hogy nagyon draga!
Ha meg uj orvost kerestek, es azt akarjatok, hogy komolyan vegyen, az egy evet be kell hazudni.
Szerintem az elso vizsgalatok kozott erdemes beutalot kerni az andrologiara, igaz a parotok nem fog repesni az otlettol, de sokkal egyszerubb naluk kezdeni a vizsgalatot!
Hajra!!!

Zsuzsa
Névtelen

Sziasztok lányok!!!

Sehol senki???

Szandra: 4 c 40 cn Mohács 23 év
Pucur: 1 c 31 cn Budapest 29 év
Kicsiandi: 5 c 28 cn Budapest 32 év
Bella: 13 c 20 cn Debrecen 25 év
Ildi: 3 c 19 cn Szekszárd 21 év
Lora: 8 c 19 cn Várpalota 24 év
Monique: 10 c 19 cn Budapest 27 év
Lotti: 7 c 16 cn Budapest 31 év
Éva: 25 c 16 cn Nyíregyháza 26 év
Kriszti: 11 c 16 cn Galgamácsa 29 év
Krita: 6 c 12 cn Nyíregyháza 26 év
Margit: 4 c 8 cn Budapest 30 év
Jázmin: 4 c 7 cn Pécs 22 év
Száva: 5 c 5 cn Miskolc 29 év
Andi: 11 c 5 cn Szeged 30 év
Barbi: 5 c 5 cn Calgary 26 év

Szandra, Pucur!
Mi van veletek? Teszt?

Ildi
másikildikó

Sziasztok lányok!Kép
Már nagyon régen jártam erre, próbállak
elolvasni benneteket...van mit))

Látom gyarapodott a kis csapat,
üdvözlet az "újaknak"!

Velem annyi történt, hogy baba-téren semmi.
A június 2-ai szörnyûséges befejezés óta
nem jött még meg (??????) így még mindig
nincs fogalmam arról, hogy melyik napon járok...(

November-december környékére tervezzük az újbóli
babaprojectet, addig tanulás, vizsgák, államvizsga
ezerrel...))
Legalább lefoglalja a gondolataimat..

Ja, megkérhetlek benneteket, hogy az életkoromat
javítsátok ki?
28 helyett "csak" 27 éves vagyok! Kép

Lányok, olyan szomorú belegondolni, hogy most már
16 hetes lennék...lassan megmozdulna a picurka...

Néha nagyon-nagyon beleszomorodom és csak sírok...Kép
De azt hiszem a tavalyi babát jobban sajnálom, vagyis jobban megviselt...nem is tudom miért..
talán mert nagyobb volt és láttam õt mozogni is..
hallottam a szívecskéje dobbanását...

Istenem, annyira hiányoznak...Kép

Na jól van, eldugulok, csendben sajnálom magam..

Mindenkinek hajrá, nagyon szurkolok nektek továbbra is!!! Kép Kép

Pusszantalak benneteket,
Ancsi

UI: a frissmamában olvastam, hogy Annával is
hasonló szörnyûség történt...nagyon sajnálom!
Melyik héten történt, és miért? Tudtok róla valamit?
Ancsi

sziasztok lányok!!!Köszönöm a kedves fogadtatást és a bátorító szavakat!!!Most hétvégén pihenni voltunk a párommal, azért nem jelentkeztem.
Olvastam Lella levelét, hogy mennyire elkeseredik, mikor megjön, tényleg így van az ember annyira "igyekszik", s akkor jön az a sajonos ismer&#337;s fájdalom...szóval, abszolút átérzem, de én is másnap újra kezdem a reménykedést, hogy mindjárt elmúlik, akkor utána nemsokára peteérés, és most biztos sikerülni fog:-)))
Bubi!szorítok a 2. csíkhoz, és természetesen mindenkinek, aki középid&#337;s, hogy jöjjenek a babucik:-)))
Lányok, holnap szorítsatok, mert megyek az átfúvásra...azután remélem, már összejön...
mindenkinek sikert és kitartást, puszi Margit
fmar

Szijjasztok Lanyok!

Jajj,de nagyon comoru volt a hetvegi hangulat!Kép
Fel a fejjel mindenkinek,at kell lendulni ezeken a rossz napokon.KépKép

Nalam talan ma van az ovulacio de nyak sehol,csak a feszito erzes van es 2 tizednyi csokkenes a homersekletemben.Kép Hat nemtom mi lesz ebbol!?

Irjatok!
Pusssssz Kriszti
kriszti

Margit

Lelekben veled leszunk ebben biztos lehecc.Ne felj es csak arra gondolj,hogy egy jo nagy lepessel elorebb vagy a sikerhez.:0

Ja azt elfelejtettem irni az elobb,hogy nincsenek ma otthon a gyerkocok ugyhogy mienk a terep!KépKép

Bubi

Hogy allsz a csikokkal??????
kriszti

Sziasztok lányok!

Ancsi, de jó hallani rólad! Szerintem esetleg kérdezz rá az orvosnál, vagy nézesd meg magad, hogy miért nem jött meg mindeddig.

(Csak zárójelben mondom, nekem - sajnos - 3 ilyen mütétem volt, és a 3.után több mint 2 hónapig nem véreztem.)

Itten semmi hír, tegnap nagyon szurt az alhasam és a nyák is több volt (bár nem az igazi), úgyhogy próbálkoztunk mégegyet. Mostantól csak a várás marad.

Mindenkiért szorít: Lotti
Lotti

Pusszantás mindenkinek Lányok!

Kérdésetekre válaszolva, már ateszt ott lapul a táskámban, de még gy&#369;jtöm az er&#337;t ahhoz, hogy megcsináljam talán majd otthon.?!
Egész hétvégén szenvedtem, ez a meleg &#337;rít&#337;. Tele vagyok szédelgéssel és hányingerrel, de ugyanakkor éhes vagyok. A hasam nem fáj pedig a 28.napon vagyok???? No nem mintha baj lenne.
No és veletek mizújs?
Olyan szép volt a hétvége,nem? No és remélem tartalommal dús!!!
No megyek dolgozni. Jövök még ma vissza!

Ancsi!
Öszintén sajnálom ami veled történt, de nem szabad szomorkodni, mert annál rosszabb lesz.Fel a fejjel és bátran vessétek bele magatokat a párnák közé.A múltból nem lehet táplálkozni, csak a jelenb&#337;l.Élj a mának!!!!!

Üdvike
bubi

Kedves bubi!
Nagyon aranyos vagy, hogy ezt mondod! Kép
Tudod én is pontosan így gondolom, és alapvetõen
optimistán fogom fel a dolgokat (ezt is), de azért
az ember lányának vannak néha gyenge pillanatai,
mint ahogyan nekem is voltak.
Ezeken túlteszem magam, és most a vizsgáimra
koncentrálok, hogy sikerüljön az államvizsga is,
hogy aztán nyugodtan vethessem be magam a párom
mellé a párnák közé...KépKép

Mindenkinek hûs napokat,
gondoljatok az esti forró percekre
a hûvös szobában...Kép

Pussz,
Ancsi
Ancsi

Sziasztok Lányok!

Köszi az aggodást Ildi, jol esik. Sajna nem tudtam megnézni benneteket csütörtök reggetöl, mert sok volt a melo. a fönököm meg a nyakamon logott. Ma viszont elolvastam minden hozzászolást.

Sajna ma nekem is megjöttKép ugyhogy kezdem a ciklust elöröl. Megtenné valaki, hogy kijavit a listán? Viszont uj remények elött állok. A 4. naptol Closty-t fogok szedniKép A tapasztaltaktol kérdezném, hogy mit csinál ez tulajdonképpen? a petéket növeszti meg? ha igen mekkorára? vagy az érett peték számát növeli? Ennyi kérdés, de mindig utolag jutnak az eszembe. Most már listával fogok menni az orvoshoz, nehogy elfelejtsek valamit.

Bubi!

Nagyon drukkolok a csíkjaidhoz.

Ancsi!

Megértelek, nekem juni 14.-én volt a mütét. De reménykedni muszálKép

Puszi mindenkinek

Pucur
Pucúr

Pucur: 2 c 1 cn Budapest 29 év

Pucur!
Fel a fejjel, meglásd ez a ciklus majd meghozza a babucit!

Bubi!
Nagyon drukkolok, hogy meglegyen a két csík!!!!!!

Margit!
Szorítok, hogy holnap minden rendben legyen! Kép

Pussssz Ildi
másikildikó

Szijasztok!
Módosítottam a saját adataimon, így itt a lista:

Pucur!
Nagyon sajnálom!Kép
Legalább már új ciklust kezdtél!
Várnod kell valamennyit? Hány hetesen történt
ez Veled?

Ancsi
Ancsi

Persze csak beszúrtam, de nem javítottam:
namég1x:

(az életkorom hibádzott..)
Ancsi: Adács 27 év
Ancsi

Lotti

Figyu,te meg mered a hodet?Erezted most az ovulaciot?Csak azert kerdezoskodom ennyit mert te is szede a Maca-t.mit monodott a dokibacsi szdeheted a Closti mellett?Ird meg mi van veled!!Neked volt a hodben csokkenes a kozepidoben?

HUuu,de nagya forgalom a listaban!

Ildi

Orulnek ha jonnel a talcsiraKép

Jo lenne ha minel tobben ott lennenk!!KépKép

pussssssz Kriszti
kriszti

Ancsi

11 hetes volt a baba. A legrosszabb aaz egészben, hogy semmi jele nem volt a bajnak, se görcs se vérzés. Az UH napján reggel egy icipicit lett véres a WCpapir. (Bocs a részletezésért) Eredménye: ujbol probálkozunk. Most closty, félidöben UH, hogy a peteéréssel minden oké-e, aztán lehet akciozni. Kép
Csak azt nem tudom, hogy mit csinál a Closty.

Puszi mindenkinek, köszönöm a listajavitást.

Pucur
Pucúr

Sziasztok!

Nagyon hosszú a lista, szerintem csökkenteni kellene, nem, lányok?Kép Úgyhogy húzzunk bele!Kép

Képzeljétek eddig sosem volt mellékhatása a Clostinak, pedig hatott rendesen és most hányingerem is volt és az átmeneti látászavar is, amiröl írnak a tájékoztatóban. Elöször nagyon megijedtem, aztán rájöttem, hogy ez okozza. Tök furcsa, hogy eddig semmi mellékhatás nem volt, most meg több és milyen durva! Szivárványt húznak a mozdulataim, szóval úgy látom, mintha a mozdulataimat mindig megkésve egy-pár csík követné. Nagyon érdekes, persze "csak" 10-15 percig tart, de az is épp elég. Tegnap este azt hittem megvakulokKép (komolyan!Kép), hívtam a párom, majd elájultam ijedtemben, úgy féltem, hogy mi baja lett a szememnek hirtelen, néztem, hogy tudok-e még olvasni..., aztán amikor rájöttem, hogy ez sima mellékhatás, akkor azért megnyugodtam és azóta elég szórakoztató.Kép
Nem semmi,mi? Mint egy drogos naplója.KépKép

Na megyek, puszi
Jázmin

Jazmin

En azt hittem fvelem van a baj.Nagyon komoly lataszavaraim voltak hasonlok mint neked.Mindig azt hittem all valaki mellettem,feher foltokat lattam oldalt.tok rossz volt.Akkor nalad lehet hogy most NAGYON hatasos lesz??!!Kép

cupppp Kriszti
kriszti

Kriszti,
hát remélem.Kép Örülök, hogy nem egyedül vagyok ezzel, már kezdtem megijedni.Kép
Jázmin

Jazmin

ne ijedj meg de nekem meg hetekkel utana is voltak ilyen`latomasaim`.Mindent bele!!Kép
Ma mi is ezen leszunk bar nyak egy pici sincs ,de hatha megisKép

Lotti
Irjal lecci!!!!(ohajtojel)Kép

Kriszti
kriszti

Sziasztok lányok!

Kriszti, ne haragudj, én rohangászom egész nap, amint hazaérek azonnal nézlek titeket és lám azonnal válaszolok is. Remélem nem késö.

Szóval: nem mondtam az orvosnak, hogy együtt szedem a szert, egy orvos barátomat kérdeztem, azt mondta, ne egy idöben vegyem be, a kettönek igazán nincs köze egymáshoz.

A hömérsékletemröl: ide irom neked hogyan is állt ebben a hónapban, ok?

júl. 1.
júl. 2.
júl. 3.
júl. 4.
júl. 5.
júl. 6.
júl. 7. 36,8
júl. 8. 36,9
júl. 9. 36,4
júl. 10. 36,6
júl. 11. 36,6
júl. 12. 36,7
júl. 13. 36,7
júl. 14. 36,8
júl. 15. 36,6
júl. 16. 36,7

Ahol nincs adat ott nem mértem. Amit itt látsz, az nagyjából azonos azzal az idöszakkal amikor még nem szedtem se maca-t se clostit.

Remélem segitettem. Ja, és ez a látászavar, amit Jázmin írt, nekem is volt, de azt hittem képzelödöm. Kép

Puszi: Lotti
Lotti

Hello Lanyok,
Kicsit suru volt ma a napom, igy csak most tudok irni.
Lella,
Orulok, hogy minden rendben veled!
Pucur es Ancsi,
Tiszta szivbol szoritok nektek!
Bubi,
Neked is drukk a csikokert!
Jazmin,
Azert ne lodd be magad teljesen, csak egy (vagy tobb) baby erejeig Kép Kép
Szerintem is rovidebbre kellene vagni mar azt a listat, pl 0 cm-re Kép
En remenykedem, hatha szerencset hoz, hogy felkerultem ra es hamar le is ugrom rola.
Mindenkinek udv.
Szia
Bella
Bella

Sziasztok lányok!

Kedves Pucúr!
Nekem sem volt semmi jele, hogy baj lenne...
Tavaly volt az elsõ terhességem, akkor is
barnás trutyim volt, fektettek hosszú heteken
keresztül...aztán a baba 14 hetesen meghalt,
mindenféle jel, görcs nélkül.
Idén ugyanez megismétlõdött: barnás trutyi,
vérzés, majd UH-n derült ki, hogy elhalt a baba.

Annyiszor megkérdeztem már: MIÉRT???
Csak lenne olyan ember, aki erre válaszolni is tud..)

Jönni fog ez a baba, csak várat magára...))

Addig is élvezzük a "szabadságot"..)
Kis megkönnyebbülés ez a hûvös idõ.Kép

Ancsi
Ancsi

Sziasztok lányok!

Pucúr! A Closty peteérést elõsegítõ gyógyszer (nem hormon állítólag), az agyalapi mirigyben fejti ki a hatását, így egy hónapban egyszerre több petesejt is megérik és kilökõdik, ezzel is növelve a megtermékenyülés esélyét, az ikerterhesség így állítólag nagyobb arányban fordulhat elõ... (jó ég, mint egy orvos...).
Mellékhatása tényleg a látászavar, nálam is ez volt, néha duplát láttam mindenbõl, néha szédültem, néha - ahogy Jázmin is írja - szivárványos körvonala volt mindennek és csíkot húzott, de nekem a fejem is sokat és nagyon fájt tõle. Állítólag csak a szedés idején jönnek ezek a mellékhatások, nekem a fejfájás viszont egész hónapban megvolt (pedig nem vagyok egy fejfájós tipus).

Ancsi, szia!!! De jó, hogy újra hallunk felõled! Közben én visszajöttem a szabiból, mindjárt írok is Neked!!! puszi!!!

Sziasztok, legyetek jók, hajrá lányok!!!

Beja
Beja

Szija drága Beja!)))))
Üdvözlet Neked és picurkádnak is! Kép
Gondolom már nagyon sokat fejlõdtetek, mióta
"beszéltünk".
Olvastalak a másik topicban, hogy már érzed
a talpacskája erejét...Kép
Olyan jó lehet, annyira irigyellek!)

Várom a leveled, mindjárt be is kukkantok
a postaládikómba!

Pussz,

Ancsi
Ancsi

Jo reggelt lanyok!

Lotti

Koszi az infokatKépNked aztan olyan a hod mint a nagykonyvben.Nekem most ugy tunik az elozo honapban volt hatasos mert ebben a honapban meg ne jelentkezett a nyak,a hom pedig nem ingadozik szinte semmit.Olyan mintha ebben a honapban mar nem is mukodne bennem a MacaKépMostmar telleg asszem valami nagy galiba lehet bennemKép

Beja

Mar csak a te dokibacsidban van minden remenyemKép
Jol vagytok?KépKépKéppuszi a picurodnak!

Ancsi!

Huu de kis Optimista-Pista vagy.Hajra!Csak igy szabad hozzaallniKép

puszi Kriszti
kriszti

Szandra: 4 c 41 cn Mohács 23 év
Ancsi: Adács 27 év
Kicsiandi: 5 c 29 cn Budapest 32 év
Bella: 13 c 21 cn Debrecen 25 év
Ildi: 3 c 20 cn Szekszárd 21 év
Lora: 8 c 20 cn Várpalota 24 év
Monique: 10 c 20 cn Budapest 27 év
Lotti: 7 c 17 cn Budapest 31 év
Éva: 25 c 17 cn Nyíregyháza 26 év
Kriszti: 11 c 17 cn Galgamácsa 29 év
Krita: 6 c 13 cn Nyíregyháza 26 év
Margit: 4 c 9 cn Budapest 30 év
Jázmin: 4 c 8 cn Pécs 22 év
Száva: 5 c 6 cn Miskolc 29 év
Andi: 11 c 6 cn Szeged 30 év
Barbi: 5 c 6 cn Calgary 26 év
Pucur: 2 c 2 cn Budapest 29 év
kriszti

Szia Ancsi!

Azt szeretném kérdezni t&#337;led, hogy pontosan mivel lehet a baj nálad, kiderítették-e már az orvosok. Gondolom valamit "korrigálni" kell benned a következ&#337; terhességénél, hogy mindenképpen el&#337;bújjon már a pici. De mi lehet az? Bocs, ha tolakodom, csak kiváncsi vagyok rád!
Puszi,
Évici
Évici (Évic

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?