Sziasztok!
Megjöttem, túléltem, sőt! Egyáltalán nem fájt, szinte még kellemetlennek sem volt mondható, pedig nyomtak belém nem kis anyagot!!
Nagyon rendesek voltak, 12:30-ra mentem és 13:20-kor jöttem el. 25 perc alatt megvolt az egész, csak utána még mondták, hogy ne kelljek fel, feküdjek picit, be is takartak, hogy ne fázzak. Aztán felülhettem és kb. egy negyed óra múlva mehettem is öltözni. Nem volt / nincs is semmi bajom tőle, nem érzem magam rosszul, pedig az ájulósok táborába tartozom.
Szóval először fertőtlenítés belülről, aztán sóoldat, majd kontraszt anyag. De az egyik oldalon nem lehetett rendesen látni az útját, pedig már eljutott oda ahová kell, csak az utat nem látták rendesen.
Úgyhogy még egy adag sóoldat, aztán mégegy adag és végül még egy harmadik adag sóoldat is.
Eredmény:
"Szabályos kautélák mellett az uterust steril fiziológiás sóoldattal feltöltve az uterus jól distendálódik, ürege szabályos, asymmetria, deformitás ill. egyéb rendellenesség nem látható.
Echovist kontrasztanyagos vizsgálat során a folyadék áramlása bal oldalon könnyedén, jól kivehető, itt a tuba lefutása szabályos, tágulat nem látható. Jobb oldalon a tuba nehezebben követhető, gracilis, kanyargós, de áramlás itt is látható, a kontrasztanyag mindkét oldali adnexum környezetében és a Douglasban is megjelenik.
Vél.: szabályos uterus űr, mko átjárható, de jobb oldalon szűkebb, kanyargósabb tuba."
Ugye akkor ez most jót jelent??
Csillagfény
Gratu a csíkhoz. Reméljük lesz ott valaki!!!
Aisha??????????????
Azt mondták, hogy pihizzek, de édesség hiányom van. Megyek csinálok egy kis francia csokitortát!!
Puszi!