Új privát üzeneted érkezett!

Hófehérke!
reggelire írtad, hogy 30g lassú. A tej, a joghurt, gyümölcslé, ezek gyorsak!!! :shock: Ilyesmit reggel szerintem nem kéne, bár ha valakinek tolerálja a szervezete... :roll:

Fogalamm sincs, meddig dolgozom.Valószínűleg 19-én beszélek az igazgatóval, nem hinném, hogy 1 hét alatt talál valakit, pedig nem bánnám.Sokkal rosszabb lesz év közben, az osztályomért a szívem fog megszakadni. :cry:
Első körben megpróbálom meggyőzni, hogy őszi szünetig(okt.vége)ha necces a helyzet és nagyon nem talál senkit, akkor max.téli szünetig, de amilyen bunkó volt velem az utóbbi időben(meg kíváncsi leszek, hogy reagál, mert tavaly "kérte", hogy úgy jöjjön már a baba, hogy húzzunk ki tanévet :shock: köszi!Egy pcos-tól ez nagy elvárás! :lol: )lehet, hogy nem fog érdekelni, ő is magyar szakos, tanítson ő!

Kép
Kép
zazzy

Zazzy: Én nem igazán tudom még mi gyors, és mi lassú, ez kész diétából lett kivégva. Mondjuk én teázni szoktam reggel, így az a veszély nem fenyeget hogy tejet fogok inni. :) De azért köszi, hogy szóltál!

Hát igen ez nagy gond, főleg ha ofő is vagy. Én nem vagyok, szerintem pont azért, mert várják, hogy túllegyünk a gyermekáldáson. :) Ősziszünetig biztos találnak valakit, vagy megoldják sulin belül. Nálunk is adódott már hasonló, és mindenki bevállalta a max. óraszámot, meg néhány órát kiadtunk óraadónak, aztán a következő tanévben rendezték a dolgokat. :) Azért én is szeretnék már ilyen dolgokon problémázni, de most hátha sikerül az inszemmel :)

hofeherke

http://www.wunschkinder.net/forum/zanze ... erid=57890

mi a véleményetek? nem kaptam keresztet, de sztem igeis volt pém a 36,3-nál. annyira fájt a pfem egész nap. és apára is rá voltam kattanva nagyon. :oops:

érdekes, nekem reggelire jó a tej. annyi amennyi a kávémba kell.
viszont mást nem nagyon tudok enni, csak később.

Kép

Kép
csillagfény

hófehér, én teljes kiőrlésű biolisztet veszek a sparban,. 200 ft/kiló. ellenőrzött, nem génmódosított, minden amit akarsz.

Kép

Kép
csillagfény

Csillagfény: A bioliszt nem lehet gáz, mert elvileg nem permetezik, bár a talajból az is szívhat fel méreganyagot.

hofeherke

Csillag!
Szerintem még egy két nap, és ha így marad a hőd, tuti megkapod a keresztet is :wink: de ha ennyire érezted, akkor meg kit érdel egy hülye rendszer hülye keresztje? :lol:
Én meg újra és újra azon agyalok, hogy július 6-án voltunk közelstávol utoljára együtt, és 12-ére kaptam keresztet, ami ráadásul egész hihetőnek is tűnik, de létezik ilyen most komolyan?6 nap??? :shock: Ez túlélés a javából, nem?

Valaki kérdezte az apai-anyai ágat, az előbb elfelejtettem, nekem mindkét ágon bejátszott :( anyai nagymamám, és apai nagypapám.Most ettől vagy halmozottan esélyes lettem, vagy nem tudom, kitől "kaptam". :roll:

Kép
Kép
zazzy

Zazzy: Én kérdeztem, hogy apai ágon is örökölhető-e. :)

hofeherke

erősek a kiskatonák! :D

és mikor voltak először terhességi tüneteid?
én alig birok ránézni a kajára, de nem hiszem, hogy ez emiatt van, lehet hogy a magas progi miatt, nem? azért 3-4 alatt még nincsenek terhességi tünetek. :shock:
mindenesetre vettem egy tesztet, hogy majd megcsinálom 2 hét múlva :roll:

Kép

Kép
csillagfény

Először a 10 percenkénti pisilés jött elő, az nagyon hamar, az iszonyt halvány csíkkor már jelentkezett.
A többi nemrég(émelygés, cicfájás)

Kép
Kép
zazzy

Ja!Írtam, hogy 12-ére kaptam pé-t és 20-án már volt halvány csíkom! :shock: :D

Kép
Kép
zazzy

Zazzy!
Dobnál egy babás görbét. Asszem én lemaradtam róla. :oops: Kivi vagyok rá nagyon!

hajni...
Budaörs

Sajnos nincs baba és nem kezdhetek a mostani ciklusban, mert maradt két nagy cisztám. Kaptam Orgametrilt, amit 3 hétig kell szednem és miután megjött, akkor kell visszamennem. Szóval most pihi.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Vicky????

Csillagfény!
Nagyon úgy tűnik, tényleg volt akkor pé. Múltkor nekem is csak nagysokáre tette be a keresztet, azt hittem nem is kapok, pedig én is éreztem, hogy megvolt :? .

Köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat a diétához, hát egy kicsit én is el voltam tájolva. Ma már aszerint ettem, most egy picit éhes vagyok azért, itt figyelget a pulton a sütemény és hát nagy lelkierőre van szükségem. De akkor se :D :) !
Viszont diétás joghurtot nem találtam. Ti milyet szoktatok venni?

Hogy én kitől örökölhettem ezt, fogalmam sincs. Nálunk a családban nem volt ilyen baj, legalábbis nem tudunk róla.

Képzeljétek, nálunk meg mi történt, tisztára kiakadtam. A sógornőm 2 éve van együtt a férjével, van egy 1 éves kisfiúk. Mostanában elég nagy veszekedések szoktak lenni közöttük,de a hétvégén odáig fajult a dolog, hogy az az állat megütötte. :shock: :shock: :shock: . Mindenki ki van akadva, most nem tudja mit csináljon, de úgy tűnik ebből a kpcsolatból nem fog tudni szabadulni :(
. De én csak azt a kisfiút sajnálom, már oda jutott, hogy még egy hangosabb tüsszentésre is elbőgi magát :shock: .
Én nem akarok rosszindulatú lenni, de miért van az, hogy az ilyen embereknek, ilyen családba mindjárt jön a baba, épphogycsak rágondolnak, aki meg rendes családi körülmények között él, annak meg ennyi mindenen kell keresztülmennie? Milyen élete lesz szegénynek :( ? Folyton ez jár az eszembe.
Bocsi, ez nem ehhez a témához tartozik, de úgy kijött :oops: .
ranita1979

Ranita!
Időről időre előjönnek ilyen tapasztalatok.Rengeteg van, ami az élet igazságtalanságáról árulkodik.Én is meséltem, hogy volt olyan szülő, aki nem jött el az anyák napjára, és nem azért, mert nem ért rá!A gyerek inkább nekem adta a virágot!Megszakad az ilyenekért a szívem nap mint nap a suliban. :cry:

Diétás joghurt:
Én az intersparban szoktam venni, a sima sparban sem találtama múltkor, de tescóban sem azt hiszem, penny, lidl, aldi, felénk ezek vannak, és egyikben sincs :evil:
Sokáig az alexandrásat vettem, de egy ideje eltűnt :shock: pedig fini is volt, és fele annyi ch-s, mint mondjuk a danone vagy jogobella(bevallom én a natúr joghurtot nem tudom megenni, kefírt se)
Most pro activ nevezetűt veszek, rá van írva, hogy diétás(valami külföldi)ennek a legbarátságosabb az ára, de ez is 100 ft körül van.

Vicky!
Sajnálom, kitartás, sok erőt kívánok neked!

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok!

Köszi a tanácsokat!!
Tavaly csináltam én is az Alexandra súlykontrollját és akkoriban nagyon rá voltam kattanva a salátára. Mindig mindenhez salit ettem és csináltam is rendesen a kajákat, melóba is azt hordtam. Aztán két hét múlva (igaz fogytam is egy keveset) észrevettem, hogy zöld vagyok.
De ezen nem röhögni!! Halál komoly!! Ahol az erek v. hajszálerek átlátszottak, ott nem kékes, lilás, pirosas voltam, hanem ZÖLD! Főleg a kézfejemen, a lábszáramon, az ujjaimon. Nem is tűnt el csak pár nap alatt, amikor abbahagytam a sok salizabálást. Úgyhogy ezt nem próbálom ki mégegyszer, mármint a sok salátázást. :D
Még jó, hogy pont szünet volt a suliban, ahol dolgozok (nem vagyok tanár, csak iskolatitkár), mert néztek voltak érdekesen, még anyukámnak is feltűnt, hogy "Fiona lettem"!!! :lol:

Puszi mindenkinek és kitartást az életmódváltáshoz!!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
"Az ember tervez, az élet meg zajlik közben..."
aneetha

sziasztok!

Jaj, úgy örülök ezeknek a diétás hozzászólásoknak! Én is mazsolázok belőle...

Ariaden! Aisha szerintem pár nap múlva jelentkezik, most még egy kicsit a lelki sebeit nyalogatja, amit a doki és a nővér okozott neki. Olvasó fázisban van...

Vicky! Sajnálom :cry:

Zazzy! Ügyi légy a forgatáson! Mikor lesz látható a film?

Ranita! Ez már csak így van. Az ilyen engem is dühít, de nem igen tudok ellene tenni..... :(

Ma ettem délelőtt és nem csak kávé volt. Igaz nem sok mindent csak joghurt és körte, de ettem :)

Puszi
mókica

Az még kimaradt az előbb, hogy én szülés után pár hónappal csináltam egy szénhidrátmentes vagy -szegény diétát, akkor 8 kilót fogytam. Azóta se jött vissza az a 8 kiló. Szerintem fogyókúrába is ez a legjobb.

Vicky!
Nagyon sajnálom. Tudom könnyű mondani, de fel a fejjel.
ranita1979

Sziasztok!

Na kicsit összeszedtem magam :)

Vicky sajnálom, hogy ez most nem jött össze...és megértelek, ha nem tud pozitív lenni az első napokban, én is így voltam, majd valami kis dolog újabb lendületet ad! Szóval nem feladni!

A diétáról annyit, hogy én olyan össze-vissza nekem jó diétát csináltam, én is ledobtam 16 kg-ot és nem is jött vissza...na majd most...

magamról is írjak...azt gondolom a doki nagyon elszámolta az időpontomat, átnéztem a görbém lehet, hogy július 6-én volt pém csak, így éppen csak 7 hetes vagyok. ahhoz 3 cm szerintem megfelelő, a másik ezért nem is láthatott semmit azon a normális ultrahangon, mert azt mondják 6-10 hétig normál eredményt csak a transvaginális ultrahang ad, és nekem nem az volt. na meg megint állandóan rosszul vagyok és a köldököm is nagyon fáj...
azt mondják, ha elvetélsz akkor a terhességi jelek és eltűnnek lassan lassan és kevésbé lesznek jelen...nekem a mellem jobban fáj, és többet is vagyok rosszul...remélem ez minden jót jelent!
az a jó, hogy apa tartja bennem a lelket, egy csodálatos ember a párom, nem is tudom mit csinálnék nélküle!ja és a mostani ultrahangra összeszedte magát és elkisér :)

üdv.:
Aisha
Vendég

Aisha! :lol: :lol:
örülök, hogy alakulsz lelkileg!!! Jó hogy férjed melletted áll és elkísér a következő UH-ra!
Nyugi, és minden rendben lesz....!!!!!!!!!!
puszi
mókica

aisha, sztem mutasd meg a dokidnak a görbét!

én is elgondplkodtam rajta, ha terhes lennék, akkor, most júli 1-et mondjak utsó menszinek, amikor volt, vagy számoljak vissza, amikor sztem volt pé. (a szülés időpontja miatt nem mindegy, mert lehet, hogy túlhordottnak hisznek, közben csak később volt péd. abból meg nem kérek, hogy megcsászározzanak, aztán kiderüljön, hogy csak 8 hónapos a gyerekem. :shock:

mindenesetre nagy hülyék, hogy igy ijesztgetnek. sztem rendben lesz minden. esetleg menj el vhová egy hüvelyi UHra, 7hetesen már látszik a szívhang. akkor megnyugszol, és kiderül, hogy minden O.K. mindenesetre ha minden rendben, én elgondolodnék a dokiváltáson, bár tudom, nem jó jó dokit találni. én is mindig félek, hoyg csöbörből, vödörbe.

nem tudom, nekem elég kajaundorom van. aug 6 volt pém, most 11. van. de lehet, hogy ez csak premens tünet. nem tudom, nekem nem sok pés menszim volt, úgyhogy fogalmam sincs (sztem konkrétan 1 se, de biztos 5 alatt, abba már a stimukat is beleszámoltam. )

Kép

Kép
csillagfény

Aisha!
De jó!Szerintem úgy van, ahogy te gondolod(legalábbis elég valószínű)és semmi gond nincs!

Csillagfény!
Pcosoknál ezt sosem lehet tudni normálisan szerintem, márha nincs rendszeres napra pontos mensid.
Én mondtam, hogy az utolsó 3-4 ciklusom 45 napos volt, a doki örült, hogy van görbém(csak nem vittem el :lol: majd legközelebb), kérdezte, tudom-e, mikor sikerülhetett, azt mondta, ezt meg szokta kérdezni, mert aki rajta van az ügyön, az sokszor tudja.

Szóval nekem is ráírták, hogy utolsó mens.június 2, de melléírták azt is, hogy a számítottnál kb. 3 héttel fiatalabb terhesség. :wink:
Ponthogy az uh ad megbízható időt.A doki tudja, hogy egy akkora "pötty" milyen idős terhességnek felel meg. Nekem is egyből mondta amúltkor, hogy 6 hetes, pedig akkor még nem is beszéltünk pé-ről!
Szóval ne aggódj!Nem fognak 8 hónaposan császározni, ez tuti! :wink:

Kép
Kép
zazzy

aisha!
hol található a görbéd?

hajni...
Budaörs

sziasztok!

köszönöm a biztató szavakat most nagyon jól esik!

21-én viszem is a görbémet, és mutogatom majd nekik...értsék már meg a pcos nő teljesen kiszámíthatatlan...de mivel nem tudnak róla, sok hülyeséget gondolnak. azt hiszem 21-én belvállalom a hüvelyi ultrahangot és akkor majd befogják a szájukat...
dokit váltani... nem egy könnyű dolog, de ha valami rossz történt biztos elmegyek magándokihoz, mert itt azok legalább normálisak.

[b][b]még egyszer köszi mindenkinek a szavakat és a drukkokat![/b][/b]

üdv
Aisha
Vendég

Hajni...

a ciklus.hu megvan valahol majd összekeresem, mert egy kinyomtatott példányom dolgoztam :)
Vendég

okés, várom
épp most tanulmányoztam zazzy görbencsét is :D

hajni...
Budaörs

Hajni!
Felcsapsz pcos-terhesgörbe szakértőnek? :lol:

Kép
Kép
zazzy

jaja, ha már munkám nincs elütöm valamivel az időt :lol:

egyébként csak érdekel kinek hogy és milyen hővel jött a gólya.

hajni...
Budaörs

Oké oké, csak vicceltem, de attól tartok, túl sok következtetést nem tudsz majd levonni! :?

Kép
Kép
zazzy

A Spárban (kicsiben) talátam diétás joghurtot 125g 99 Ft 3 ízben. Bauer a márkája és 100 g-ban 9,6 g szénhidrát van. Közvetlenül a Norbis mellett volt. Az epreset próbáltam, de inkább citromra hasonlított az íze, de nem baj, mert azt is szeretem :) Van ivójoghurtjuk is.

hofeherke

sziasztok!

Vicky sajnálom, de fel a fejjel :)
Aisha neked is drukkolok....
Én úgy utálom ezt a frány barnázást...most tuti kitart amíg meg nem jön....vagyis jöv keddig barna, utána meg mensi.....:( már unom és utálom - na jó nem nyavajgok, az én kis problémámmal :D :D
Én ezzel a diétával nagyon hadilábon állok....pedig nem kéne, na meg most megint hanyagolom a sportolást is....de azért arra figyelek, hogy ne hízzak

csipi
csipi78

sziasztok

sajnos elkezdtem nagyon picit verezni, de ez nem barna mar hanem piros...
azt hiszem most adtam fel az osszes pozitiv energiat...bocsi, csak magam alatt vagyok

udv.
Aisha
Vendég

Aisha!
Neeeeeeeeeee mááááár!!!!! :cry: Sipirc azonnal az orvoshos!!!!!
( Vagy már ott vagy?)
Megy a pozitív energia!!!!+++++++++++++++++++++++

Csipi! Hajrá mensi, de ez barna tünjön el..... :D

Én meg lassan megyek, megnézem van e rendelés!
mókica

sziasztok!
megjöttem a dokitól. Szerencsére a teljes vérképem jó, amiért dicséretet kaptam. :D És mivel volt mensim is, meg már 3 kúra duphastonon túl vagyok a műtét szóba se került :D
azt mondta nézzük meg mi lesz gyogyi nélkül és hajrá babagyártás! Ennek most nagyon örülök :lol: :lol:

Aisha! Jelentkezz majd, legalább priviben nálam..... Egyszerűen hihetetlen hogy ez történik Veled!!! Nem tudok okos és vigasztaló szavakat mondani..... :cry: Küldök egy hatalmas ölelést ..... Kép
mókica

Aisha
Nem feladni, éppen hogy most kell a legjobban küzdeni!!
Majd mi pótoljuk neked a pozitív energiákat!
Itt mennek: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Jelentkezz, ha tudsz már valamit!

Holnap megyek UH-s átjárhatóságira, picit félek, még sosem volt olyanom és a hüvelyi UH sem volt valami kellemes, hát akkor ez???

Hófehérke
Ivójoghurt, imádom!! Köszi az infót!

Puszi mindenkinek!

aneetha

Sziasztok!

Zazzy gratula a forgatáshoz!

Mókica...ha nem haragszol akkor ma magamban nyalogatom a sebeimet...pár nap és jelentkezem.

Aneetha: én küzdök hidd el. ne aggódj minden rendben lesz holnap, tudom hogy szar de a végén megnyugtat.

üdv.:
Aisha
Vendég

Aisha!
Nem haragszok! Gyere amint tudsz! Vigyázz magadra! Várom a híreket, és izgulok érted! Ölellek, kitartás....
puszi
mókica

aisha :cry:
vigyázz magadra, és menj el valami olyan helyre, ahol van hüvelyi UH, ha lehet, még ma.
ha van szívműködés, kapsz progipótlást.

Kép

Kép
csillagfény

Aisha: Remélem minden rendben van, és egy kis progipótlás segít! Drukk, hogy legyen szívhang! Csak pozitívan!

Aneetha: Amikor felrakják az UH-t végy egy nagy levegőt, és gondolj a párodra :wink: Segíteni fog, hidd el :)

hofeherke

Jó reggelt mindenkinek!

Aisha!
Annyira sajnálom :cry: . De elmentél az orvoshoz, hogy elkezdtél vérezni? Puszi neked.

Csillagfény!
Megkaptad a keresztet?

Aneetha!
Drukkolok mára, hogy minden rendben legyen az átjárhatóságin.

Mókica!
Jó, hogy jó híreket kaptál a dokinál, akkor hajrá babagyártás :D .

Hófehérke!
A sima gyümölcsösbe is csak 10 egész valamennyi a szénhidrát. Egyégként ezt az oldalt ismeritek? www.kcal.hu. Ez nagyon nagy segítség volt nekem, amikor csináltam ezt a fogyókúrát. Rengeteg ételnek ott van a szénhidráttartalma. (miért nem húzta alá pirossal?)

Én meg ma megyek vérszívásra :? . Ismét. Nagy kedvem van hozzá, megint rámegy az egész délelőttöm :evil: . Még a múltkoritól is tiszta zöld a kezem :evil: . Most már félek, hogy mi lesz az eredmény. Majd jövök aztán beszámolok.
Ja, ma kellett volna mennem arra is, amit a házidoki írt ki. Talán 2 hét múlvára kapok másik időpontot :evil: .
ranita1979

Hopp, aláhúzta mégiscsak, nem is tudom, miért pirosat vártam :D :D :D
Tényleg, most jut eszembe, ma vagyok a 14. napon, pé-nek semmi jele. Nem tudom, mi lesz így gyógyszer nélkül.
ranita1979

Sziasztok!

Még doki előtt egy gyors bekukk. Köszi a drukkokat és a megnyugtatást! Délután jövök, hogy mi volt.

Aisha
Nem mentél orvoshoz? Vagy felhívtad? Vagy most mizújs veletek?

aneetha

Igen!!!!!!! Kaptam csíkocskát :D
http://www.wunschkinder.net/forum/zanze ... erid=57890

de szerintem későbbre, mint volt. (sztem 6-án volt) a fene se tudja. nem akkor van péd, amikor lent van a hőd? szakértő lányok, mit mondtok?
na meglátjuk ki sül ki belőle. mindesetre rá se bírok nézni a kajára, folyton fázom, és pisilnem kell. de ez már tart egy pár napja. remélem nem csak premens tünet, hanem valami komolyabb, mert ha minden menszi előtt ez lesz 2 hétig, akkor inkább nem szedek metet. :roll: másrészt terhességi tünetnek egy kicsit még korai, nem?

aisha, aneetha?

Kép

Kép
csillagfény

Csillag, szerintem is 6-án volt :)

Aisha, drukkolok !!!!
mniki

Köszi Niki! :D

Kép

Kép
csillagfény

Sziasztok!

Megjöttem, túléltem, sőt! Egyáltalán nem fájt, szinte még kellemetlennek sem volt mondható, pedig nyomtak belém nem kis anyagot!!
Nagyon rendesek voltak, 12:30-ra mentem és 13:20-kor jöttem el. 25 perc alatt megvolt az egész, csak utána még mondták, hogy ne kelljek fel, feküdjek picit, be is takartak, hogy ne fázzak. Aztán felülhettem és kb. egy negyed óra múlva mehettem is öltözni. Nem volt / nincs is semmi bajom tőle, nem érzem magam rosszul, pedig az ájulósok táborába tartozom.
Szóval először fertőtlenítés belülről, aztán sóoldat, majd kontraszt anyag. De az egyik oldalon nem lehetett rendesen látni az útját, pedig már eljutott oda ahová kell, csak az utat nem látták rendesen.
Úgyhogy még egy adag sóoldat, aztán mégegy adag és végül még egy harmadik adag sóoldat is.

Eredmény:
"Szabályos kautélák mellett az uterust steril fiziológiás sóoldattal feltöltve az uterus jól distendálódik, ürege szabályos, asymmetria, deformitás ill. egyéb rendellenesség nem látható.
Echovist kontrasztanyagos vizsgálat során a folyadék áramlása bal oldalon könnyedén, jól kivehető, itt a tuba lefutása szabályos, tágulat nem látható. Jobb oldalon a tuba nehezebben követhető, gracilis, kanyargós, de áramlás itt is látható, a kontrasztanyag mindkét oldali adnexum környezetében és a Douglasban is megjelenik.
Vél.: szabályos uterus űr, mko átjárható, de jobb oldalon szűkebb, kanyargósabb tuba."

Ugye akkor ez most jót jelent??

Csillagfény
Gratu a csíkhoz. Reméljük lesz ott valaki!!!

Aisha??????????????

Azt mondták, hogy pihizzek, de édesség hiányom van. Megyek csinálok egy kis francia csokitortát!! :roll:

Puszi!

aneetha

Jaj elfelejtettem, hogy még akartam kérdezni pár dolgot a hőmérőzésről.

Mindegy, hogy mikortól kezdem el mérni, vagy inkább csak menszitől, szóval most a 11. naptól már ne kezdjek bele, vagy mérhetem??
Reggel, de mikor 6-7 körül vagy később vagy korábban vagy hánykor??
Lent vagy fent mérjem? Hol megbízhatóbb?

Köszi előre is!!

aneetha

Aneetha: Itt sok mindent megtalálsz a hőmérőzésről: http://babatervezok.otthona.net/ Szerintem elkezdheted mérni akár most is, mert valószínűleg még pé előtt vagy. Mérni akkor kell amikor felébredsz. Készítsd ki este a hőmérőt, és reggel amikor csipog az óra mérj. A szájban vagy hüvelyben való mérést szokták javasolni, ki mit tud kivitelezni. Ajánlott egy 2 tizedes pontosságú digitális hőmérő hozzá, amit csipogása után is még kb egy percig érdemes bent tartani. Sokan viszont a higyanyosra esküsznak. Jó, ha mindíg ugyanabban az időben csinálod, de semmiképp ne kellj fel előtte, és vagy 3-4-5 óra (ki mire esküszik) alvás ajánlott előtte egyhuzamban. Én amikor csináltam az ébresztő lecsapása után már raktam is a számba, és egy tizedesjegyű digitálist használtam. nekem csak az derült ki belőle, hogy nincs peteérésem, így abbahagytam. Ha valamit rosszul írtam, a többiek úgyis kijavítanak ;)

A francia csokitortád isteni lehet, én a zacher tortára esküszöm :)

hofeherke

Megjöttem :D . A 0 perces inzulint nem tudták mégegyszer levenni, mert megvan határozva, hogy mekkora időközönként lehet,a gép nem engedte így az a multkori maradt, 10.1, a 120 perces pedig 18,7. Úgyhogy a diagnózis se cukros, se IR-es nem vagyok :D .
Csak most azt nem tudom, ennek örüljek e vagy mi. Mert ha az van, legalább van rá gyógyszer, de így?
Azért nem is sírok, nem hiányzik sem a gyógyszer, sem az, hogy muszályból diétázzak.
Mindegy. Úgy döntöttem tényleg próbálok nem odafigyelni, ha először sikerült, biztos most is fog, csak nekem is kellene egy jó adag türelem.

Aneetha!

Örülök, hogy nálad is minden ok.
ranita1979

Sziasztok!

Aneetha: örülök hogy minden oké nálad :D

Ranita! ez jó hír :D A honlapot megnézem.

Csillagfény: grat a pé-hez....

Aisha! Megy a pozitív erő +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Várunk vissza!

Velem most nincs semmi különleges.
ilyen a hőm:
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/1 ... 85600_.png
mókica

Hófehérke
Köszi az infókat! Fél délutánt eltöltöttem az oldalon!! :D
De azért kész lett a süti is. Nem ettem még zacher tortát, de majd kipróbálom.

Ranita, Mókica
jólesik, hogy örültök velem, köszi!

Pénteken: Uh (tvs), + terh. inz eredmény és hormonlabor eredmény.
Majd kérek értékelést, meg hogy miket írjak ki belőle egyáltalán ide nektek, hogy mi az ami fontos, mert én ehhez sem értek.

Köszi, hogy segítetek, nagyon aranyosak vagytok!

aneetha

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?